Diensten
Onbekend
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 juni 2023

Over

Er is nog geen informatie over deze verhuizer.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

 op Google
Tis dat 1 ster het minimale is... Had een afspraak voor een verhuizing en 2 weken ervoor zouden ze 30 dozen komen leveren tussen 9 en 11 's ochtends. De hele dag geen doos gezien, telefonisch waren ze onbereikbaar. Hele dag ook niet teruggebeld. 's avonds via mail mijn afspraak voor de verhuizing afgezegd. Ook tot daarop heden een volle dag later nog steeds geen antwoord op gekregen. Enige waar ik dankbaar voor ben is dat het met mijn dozenafspraak gebeurd en niet op de dag zelf van de verhuizing.
 op Google
I was moved by this company from Amsterdam to The Hague I recieved a good quotation with all the specifics. The movers worked very hard to make sure that everything was moved safely.
 op Google
Dishonest and rude. I was charged for 30 additional minutes even though 15 of them were because the movers arrived late (they were supposed to come at 8:00, arrived at 8:15), and the other 15 minutes they spent at a gas station.
One would assume the movers are responsible for having enough gas, but apparently it is the customer who has to pay for this time according to them.
I made several efforts to get in touch with them and received no response, saying that the movers were on time (which they were not), not even bothering to justify the fact that they spent 15 additional minutes getting gas.
I would never hire them again.
 op Google
Beste Randstadmovers, bedankt voor de prettige verhuizing! Ik heb lang staan twijfelen, gaan we het zelf doen? Gaan we een verhuisbedrijf inhuren? Randstadmovers was misschien niet de goedkoopste offerte die ik binnen had maar de heren op kantoor waren snel, aardig en geestig. Ik heb gelachen en Randy heeft mij verzekerd dat de verhuizing spoedig zou verlopen. Ik had mijn twijfels toen de dozen 1 dag later kwamen maar zodra de verhuizers aankwamen was ik meteen over de streep. Aardige jongens met een goed gevoel voor humor. Ze begrijpen heel goed dat een verhuizing stressvol is en weten precies waar ze op moeten letten. Ik schoot even uit de pan toen ze alsnog de grote kast uit elkaar haalden maar ze hebben deze ook netjes teruggezet en hij staat zelfs een stuk steviger!!! Jonathan en Erik zijn echte toppers. Ik had maandag ook lampen besteld en dinsdag kwamen zij weer langs om deze op te hangen. Voor alle klusjes in en om en het huis en zeker voor de verhuizing zou ik Randstadmovers aanraden! Goede communicatie en ze zijn erg flexibelLees meer
 op Google
Top service!

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Reviewbronnen

Sirelo
0,0
0
Facebook
9,9
1
Google
6,4
23

Andere verhuisbedrijven in Rijswijk

9,9
326

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
310

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
209

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf