Utrechts verhuisbedrijf

0,0
Van 0 Sirelo reviews
i
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan

Offerte aanvragen

Vergelijk Utrechts verhuisbedrijf met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Utrechts verhuisbedrijf

Professioneel verhuizen met de verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht. Het zal de verhuizing zijn die u altijd bij blijft, in de positieve zin van het woord.
Als ervaren verhuisservice begrijpen wij als geen ander dat er voor u veel komt kijken bij een verhuizing. Een nieuwe omgeving en de vele zaken die u nog moet regelen voordat de dag van de daadwerkelijke verhuizing aanbreekt.

Om u bij voorbaat al een aantal zorgen uit handen te nemen biedt verhuisbedrijf Utrecht een allround verhuisservice aan. Nog voordat wij u succesvol van A naar B verhuizen met ons professionele verhuisbedrijf kunt u al gebruik maken van onze inpakservice, onze handyman dienst en onze M3 calculator. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En wij ook. Vanaf nu denkt u bij verhuizen automatisch aan ons.

Kamer van Koophandel

klustoppers B.V.
# 63122308

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

Utrechts verhuisbedrijf is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 25 oktober 2019
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
Er zijn nog geen beoordelingen, schrijf de eerste beoordeling.

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Rijswijk