Snel en Veilig Verhuizen

8,4
Van 14 Sirelo reviews
Dit bedrijf is, voor zover bij ons bekend, niet meer operationeel. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Klik hier.

Over Snel en Veilig Verhuizen

Zoekt u snelle, deskundige en complete hulp voor uw verhuizing? Snel en Veilig Verhuizen levert het extra paar handen dat u nodig heeft. Met hulp van dedeskundige verhuizers bent u binnen no time verhuisd naar uw nieuwe woning overal in Nederland. Zij hebben de beschikking over twee kleine verhuiswagens (20m3), een grote verhuiswagen (50m3) en een liftauto met een bereik van maar liefst 27 meter!

Nevenvestigingen

Kruiningen
Burgemeester Elenbaasstraat 46, 4416 AB, Kruiningen
0629430846

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

Snel en Veilig Verhuizen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
8,4
Van 14 Sirelo reviews
86% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
14 van de 14 reviews zichtbaar
Op al mijn vragen kreeg ik altijd een reactie ervoor met tips. De dag van de verhuizing kwamen er 3 verhuizers met een grote vrachtwagen. Deze mannen werken hard en veilig. Mijn spullen en dozen werden goed behandeld. De inpakken en uitpakken van de dozen werden op een nette manier behandeld. Monteren en demonteren was op een professioneel manier. Goed gedaan, dankjewel Snel en veilig verhuizen.
pro
Goede planning
pro
scherpe prijs en goede service
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Top ervaring! Een goede service, er is netjes omgegaan met de inboedel. Ervaren verhuizers. Ze werken hard door, zonder pauzes. De prijs was ook netjes er waren geen extra kosten.
pro
Ervaren verhuizers
pro
Verhuizers werken hard
Verhuisd van Tiel (Nederland) naar Kruiningen (Nederland)
flag-review
verzhuizing was een groot drama. Allereerst was er verkeerd gecalculeerd waardoor er 2x gereden moest worden met 1 vrachtwagen. (180km) daarnaast zijn mijn spullen werkelijk gewoon neergekwakt in huis. Het was een grote puinhoop. Ondanks mijn genummerde dozen en de uitleg door de persoon beneden en twee man boven. Ze spraken ook geen nederlands. Helaas heb ik ook nog voor bijna 3000 euro schade aan mijn spullen en nieuwe woning. Op het contact met de zogenaamde verzekeringsagent wacht ik al 2 weken.
con
alleen maar minpunten niet doen!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Lottum (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Een reactie op N.V.N namens Snel en Veilig Verhuizen:
Het is jammer dat N.V.N hier zo over denkt. Wij accepteren haar privacy en gaan netjes hiermee om.
Het is jammer wat ze aangeeft, omdat alle verhuizers erg hun best hebben gedaan. Er was volgens deze mevrouw verkeerd gecalculeerd. Dit kwam omdat bij de inventarisatie die gemaakt was, er niet bij was vermeld dat er ook nog een schuur was met veel spullen. Waardoor er twee keer gereden moest worden. Er werd tijdens de verhuizing gezegd tegen de verhuizers dat zij de spullen maar ergens neer moesten zetten of leggen, niet waar het precies moest.
Bij deze verhuizing waren twee Nederlanders aanwezig en de andere vier verhuizers hebben een inburgeringscursus gehad en kunnen de Nederlands taal spreken. De man van deze mevrouw heeft alles zelf gedemonteerd, dit terwijl er was afgesproken dat de verhuizers dit zouden doen. De schade waar mevrouw het over heeft kunnen wij niet plaatsen. Er is één handvat van een lampje stuk gegaan en die he bben ze ter plekke gerepareerd, en anders zou dit vergoed worden. Toch hebben wij netjes een schadeformulier toegestuurd naar mevrouw en retour gestuurd naar de verzekeringsmaatschappij. Mevrouw heeft nog niet aan de betaling voldaan, en daarom waren wij genoodzaakt een incassobureau in te schakelen.
Nadat zij een brief heeft ontvangen van het incassobureau kwam deze slechte review.
De verhuizers hebben tot 24.00 uur doorgewerkt, daarvoor is geen avondtarief berekend en er zijn nog extra services gegeven, wat mevrouw niet hoefde te betalen. We willen hiermee aangeven dat we netjes gehandeld hebben. En we vinden het jammer dat mevrouw hier anders over denkt. We wensen haar nog veel sterkte met alles.

M.v.g. Snel en Veilig Verhuizen

Ze zijn erg professioneel en netjes met de spullen die over verhuist worden. Daarnaast denken ze goed mee als we ergens tegenaan liepen. Ook werd er gekeken hoe het zo goedkoop mogelijk kon. Ik ben erg tevreden over de verhuizing. Deze mannen zijn erg gemotiveerd en erg aardig en behulpzaam.
pro
Er wordt goed met je spullen omgegaan.
pro
Er worden goede oplossingen aangeboden
Verhuisd van Tiel (Nederland) naar Tiel (Nederland)
flag-review
Ik ben erg tevreden over de mannen die mij hebben helpen verhuizen. Geen gezeur, ook niet voor de zwaardere zaken. Aardige mannen/ jongens en ze waren mooi op tijd. Bedankt!
pro
Op tijd
pro
Geen aanstellers
con
Kleine schade in het pakket gekomen op de eerste verdieping
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
flag-review
In 1 woord gewoon TOP.accuraat,flexibel,voorzichtig met de spullen,netjes,beschaafd,keiharde werkers,behulpzaam,hele goede prijs zonder vreemde narekeningen.We zijn een gezin met 3 jongens van 8,10 en 12 met erg veel spullen.We zijn verhuisd vanuit een 3 laags ruime eengezinswoning naar vrijstaand.no problemo.09.00 uur aanwezig en om 21.00 uur klaar.We hadden toch meer spullen dan verwacht maar de verhuizers,wat een beschaafde,aardige topgasten,werkelijk waar.in 1 woord,COMPLIMENTEN en nogmaals ontzettend bedankt voor deze uitmuntende service tegen een prijs waarvan je je afvraagt of dat echt waar is. 👍
pro
Super voorzichtig met andermans spullen
pro
Accuraat en meedenken met de klant en keiharde werkers met uithoudingsvermogen.
Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Klazienaveen (Nederland)
flag-review
De verhuizers kwamen keurig op tijd en werkten hard en secuur. Op de bestemming werd met de verhuislift alles netjes naar boven gebracht. De verhuizers waren vriendelijk, sterk en deskundig. Alles bleef mooi bij de overeengekomen prijs.
pro
vakkundig bedrijf
pro
afspraken nakomen, vriendelijkheid
Verhuisd van Duiven (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Harde en flexibele werkers die actief hebben meegedacht toen onze opslag te klein bleek. Ik kan ze een ieder aanbevelen, dank voor de topservice!
pro
Harde werkers
pro
Pro-actief
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Een super bedrijf..wij moesten ivm omstandigheden zo snel mogelijk verhuizen ...en dat kon al de volgende dag
pro
Snel
pro
Goed en goedkoop
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Oudenbosch (Nederland)
flag-review
Ik ben van Rotterdam naar Enschede. Van een eengezinswoning naar onze nieuwe huis ook een eengezinswoning van 4 slaapkamers en 1 grote kamer.

Snel en Veilig verhuizen komt met 4 verhuizers met 1 grote vrachtwagen 44m3/ 50m3. De verhuizers waren op een professioneel werkze bezig. De verhuizers waren 8 uur en 45 minuten bezig. De opdracht was alleen voor 8 uur werk en voor de extra 45 minuten ik hoeft niet extra betalen. Ik ben blij met de bedrijf en de verhuizers waren top!!!

Ik raad zeker deze verhuis bedrijf!!! Top top top!!!
pro
op tijd
pro
scherpe prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Enschede (Nederland)
flag-review
Offerte aangevraagd: prijs 670 euro, inclusief 2 uur meerprijs voor demontage/montage bed en linnenkast, met als opmerking dat als de verhuizing langer dan 6 uur zou duren voor de extra tijd arbeidsloon á 75 euro /uur extra in rekening gebracht zou worden. Verhuizers waren netjes op tijd bij het adres waar vandaan verhuisd moest worden. Verhuislift netjes geïnstalleerd. De inhoud van het nieuwe huis kon niet in de verhuiswagen! En dat terwijl het een 3 kamer flat betrof en een grote eiken huiskamerkast en nog een aantal kleiner spullen niet meeverhuisd hoefden te worden. Demontage van kast en bed leek behoorlijk veel moeite te kosten. Mijn inziens waren ook van de 3 verhuizers (conform de offerte) er slechts 1 een echte verhuizer en 2 ingehuurde sjouwers die continue van de verhuizer instructies moest krijgen en een verveelde indruk maakten. Nadat de verhuiswagen vol was werd meegedeeld dat de verhuizing langer dan 6 uur zou duren en er dus conform afspraak meerkosten zouden worden gerekend.
Bij het inhuizen van de eerste lading in de nieuwe woning werd de verhuislift niet gebruikt. Die bleef werkeloos op het oude adres staan. Na ongeveer 3 uur was de verhuiswagen leeg en kon de volgende lading opgehaald worden. Nadat de 2e lading in het nieuwe huis stond moest de linnenkast en bed nog gemonteerd worden. Dit kostte heel veel moeite en werd in aanvankelijk door 1 man (ons inziens de enige verhuizer) gedaan. Kast werd in eerste instantie verkeerd om in elkaar gezet (bij het aanvragen van de offerte werd overigens gezegd dat de verhuizers ervaren meubelmakers waren). Later met hulp van 1 van de sjouwers stond de kast eindelijk in elkaar, maar......... de plankdragers waren zoek! Nooit meer gevonden! Ze konden er niets aan doen en we moesten die zelf maar gaan kopen. Resultaat was dat het demonteren en monteren van de kast ongeveer 3,5 uur heeft geduurd (in de offerte stond 2 uur) en dat dit onvolledig was (de kastplanken konden niet geplaatst worden). We hebben zelf het bed maar gemonteerd. De totale verhuizing heeft uiteindelijk 10 uur geduurd!
Toen kwam de afrekening. Er werd ons maar liefst 1170 euro in rekening gebracht! Niet alleen 4 uur extra arbeidsloon werd in rekening gebracht (terwijl voor demontage/montage 2 uur geoffreerd is en ze er 3,5 uur over hebben gedaan en de montage onvolledig is gedaan), maar ook 4 uur extra voor de verhuislift á 55 euro/uur, terwijl die ongeveer 4 uur werkeloos op het oude adres heeft gestaan.
Na lange discussie met de manager, waarbij ik heb aangegeven dat ik 1170 euro niet ging betalen, is de prijs uiteindelijk op 1000 euro uitgekomen.
Kortom:
- Offerte is lokkertje met lage prijs, die uiteindelijk, met oneigenlijke argumenten, veel hoger uitkomt
- Geen ervaren verhuizers
- Te kleine verhuiswagen
- Als je merkt dat het niet goed gaat is het te laat om het af te blazen en gaat de teller lopen.
- Een volwaardige eengezinswoning verhuizen lukt ze niet in 1 dag.
pro
Verhuizer en sjouwers werkten hard
con
Offerte is lokkertje met lage prijs, die uiteindelijk, met oneigenlijke argumenten, veel hoger uitkomt
con
Te kleine verhuiswagen, een volwaardige eengezinswoning verhuizen lukt ze niet in 1 dag.
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
flag-review
Prima. Harde werkers. Geen gezeur of gedoe, gewoon alle afspraken nakomen. Keurig gedaan.
Verhuisd van Capelle (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Bedankt voor deze geweldige review. De klus was voor ons ook erg aangenaam en zonder gedoe.Nogmaals bedankt voor de opdracht!!
met vriendelijke groet,
Snel en Veilig Verhuizen
Zeer snel efficient en goed op elkaar afgestemd. Op tijd. Sneller dan beloofd. Betaalbaar
pro
Snel
pro
Betaalbaar
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Hulst (Nederland)
flag-review
snel en betrouwbaar. Werken efficient
pro
snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Rotterdam