van Toor Ontruimingen

9,4
Van 3 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 76 reviews een 10 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk van Toor Ontruimingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over van Toor Ontruimingen

Van Toor ontruimingen is een professioneel verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen, verhuizen of andere klussen rondom uw huis. Door hun jarenlange ervaring gaan zij vakkundig en zorgvuldig voor u te werk.

Van Toor ontruimingen is actief in heel Nederland. Zij komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om de wensen en de werkzaamheden door te nemen. In de meeste gevallen hechten zij ook een waarde aan de inboedel. Deze waarde wordt verrekend met de kosten voor de ontruiming of verhuizing. Op deze manier wordt er een offerte op maat voor u opgesteld.

Van Toor ontruimingen neemt de verhuizing of ontruiming volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en leveren de woning op geheel naar uw wensen. Indien zij voor u aan de slag mogen, gaan ze respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar zij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren zij netjes af bij de vuilstort.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vriendelijk, gepassioneerd team. Het team van Van Toor Ontruimingen staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Kamer van Koophandel

van Toor Ontruimingen
# 74301020

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen

Vergunningen

van Toor Ontruimingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Dit verhuisbedrijf voert het grootste deel van de verhuizingen uit met eigen personeel en materiaal, slechts in uitzonderlijke gevallen wordt een verhuizing uitbesteed.
9,4
Van 3 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 76 reviews een 10 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
3 van de 3 reviews zichtbaar
Onlangs wegens verhuizing het huis van onze moeder laten ontruimen. Dit hebben we door [naam verwijderd door Sirelo] en zijn team uit laten voeren. [naam verwijderd door Sirelo] doet echt wat hij beloofd. Het is een zeer professioneel, betrouwbaar en net bedrijf. Ook is er een zeer goede communicatie. Hij heeft ons een zeer goed gevoel gegeven. Wij zouden het bedrijf echt aanbevelen.
Familie Sumah uit Breukelen
pro
Professioneel
con
Geen minpunten
Verhuisd van Breukelen (Nederland) naar Breukelen (Nederland)
flag-review
Van Toor ontruiming is een professioneel bedrijf, die alle afspraken nakomt. Nadat alle spullen waren verhuisd het pand bezemschoon opgeleverd.
pro
Professionele werknemers
pro
Goede prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Snelle reactie en vriendelijke mannen. Kan goede afspraken maken als je dingen anders zou willen. Heb al een aantal keer met ze gewerkt en altijd goed geholpen door ze.
Top en bedankt!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
10
76 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Wateringen