Verhuizen naar Vlaardingen

Vlaardingen is een stad in het Rijnmondgebied in Zuid-Holland. Op 31 maart 2015 woonden er 72.000 mensen in Vlaardingen. De stad staat vooral bekend om het visserij en zijn ver terug te leiden verleden. Vlaardingen ligt ten zuiden van Delft en ten oosten van Maassluis, het ligt dan ook aan de Nieuwe Maas. Een deel van de stad is nog Poldergebied maar het voornaamste deel is stedelijk. Ben je van plan om te verhuizen naar Vlaardingen? Lees dan verder voor meer informatie en feiten over Vlaardingen.

Verhuizen naar Vlaardingen

Verhuizen naar VlaardingenIn Vlaardingen leven al vele generaties lang mensen. In 1990 werd aan de rand van Vlaardingen een 3300 jaar oud skelet gevonden, er was dus waarschijnlijk ooit een nederzetting in Vlaardingen. Vlaardingen had in de jaren 70 veel problemen van de economische groei en een smog veroorzaakte sterke luchtverontreiniging. In tegenstelling tot de jaren 70, is de stad in 2010 uitgeroepen tot de meest groene gemeente van Europa, en ook als Groenste stad in Nederland. Als je gaat verhuizen naar Vlaardingen ben je dus zeker van veel groen en een fijne leefomgeving.

Huizenprijzen Vlaardingen

Tijdens de crisis is het aantal woningverkopen in Vlaardingen gedaald met 20% en de gemiddelde koopsom lag  7% lager dan voor de crisis. Sindsdien is de prijs weer aan het stijgen, en de verwachting is dat het blijft groeien de komende 10 tot 20 jaar. Op dit moment kan verhuizen naar Vlaardingen dus zeer gunstig zijn. Veel mensen zijn je al voorgegaan om slim gebruik te maken van de financiële crisis om zo te investeren in een woning met goede lange termijn vooruitzichten.

Verhuizen naar Vlaardingen klinkt dus zo slecht nog niet! Ben je van plan om dit te doen? Vraag dan nu 5 offertes aan die geheel gratis en vrijblijvend zijn!

Bespaar tot 40% op jouw verhuizing!
Vraag 5 gratis offertes aan