AGS KHZ - The Netherlands

6,8 (40‎ Sirelo reviews)
i
8,6 (48 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (10)
pro
Communicatie (8)
pro
Professioneel (7)
con
Planning (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Huisdieren transport
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 11 november 2019
Associaties

Over

AGS KHZ Netherlands staat voor volledig zorgeloos internationaal verhuizen, overal ter wereld. Ze zijn de grootste onafhankelijke verhuisorganisatie in Nederland maar uiteraard ook aangesloten bij de Nederlandse branche organisatie Erkende Verhuizers. Hiernaast zijn ze ook aangesloten bij FIDI.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews40

78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
40 van de 40 reviews zichtbaar
Na een zeer vriendelijke kennismaking en het tekenen van de offerte ging het direct bergafwaarts voor wb de service van AGS KHZ. Ons dossier is in beginsel letterlijk 3x bij iemand anders over de schutting gegooid, waardoor we telkens opnieuw ons verhaal (= onze verhuizing) moesten toelichten. Dit gaf niet echt een lekker gevoel.

Tijdens het gehele traject moesten we zelf overal eindeloos achteraan. Zelfs wanneer je na een reminder belde en er beloofd werd uiterlijk morgen te reageren, gingen er toch weer een aantal dagen extra overheen voor je reactie ontving. Communicatie vanuit de toegewezen 'move coordinators' is er dus totaal niet. Behalve als er betaald moet worden natuurlijk, en ondanks dat we een full service/deur-tot-deur pakket hadden afgenomen moesten we dat natuurlijk diverse malen extra doen. We zijn zelfs op het punt gekomen waarbij we op maandag bericht kregen dat onze inboedel eindelijk aangekomen was in de haven van Vancouver (na wekenlange vertraging), en we letterlijk 24u daarna een dreigement per mail ontvingen 'of we de mail al gelezen hadden en dat als we de aanvullende port charges niet direct zouden betalen, ze onze spullen niet zouden komen leveren'. Ongelooflijk, zo ga je niet met klanten om. Echt schandalig. Toont ook dat er totaal geen inlevingsvermogen is, kennelijk heeft dit bedrijf geen idee hoe stressvol een emigratie is.

Inmiddels hebben we sinds een paar weken eindelijk onze spullen en hebben we van onze nieuwe woning een thuis kunnen maken, maar denk maar niet dat er ook maar 1 iemand van AGS KHZ nog ooit gevraagd heeft of alles in goede orde is ontvangen en hoe het gaat.

De 2 sterren gaan 100% uit naar de mannen die de spullen hebben ingepakt en opgehaald! Vriendelijk team en hebben netjes met onze spullen gehandeld.

Ons advies; betaal liever wat meer en ga voor een organisatie die wél oog heeft voor haar klanten! Particuliere/gezinnen die naar het buitenland verhuizen zijn duidelijk niet de moeite voor dit bedrijf. Mochten we nog ooit internationaal verhuizen, dan zeker niet met AGS KHZ.
Lees meer
pro
Verhuisteam
con
Communicatie
con
Meermaals bijbetalen / intransparantie
Verhuisd van Son En Breugel (Nederland) naar Vancouver (Canada)
Over het algemeen een OK ervaring, al werd het na het afsluiten van het contract minder en minder.
Het aanvraag process was prima en de verhuizers zelf, zowel in NL als Australië waren top! Het personeel op kantoor kan beter en dit werd slechter met de tijd.
Wij hebben 3 verschillende contactpersonen gehad tijdens het process met niet al te beste communicatie. Cargo was ruim een maand vertraagd en dit werd niet door het personeel in NL gecommuniceerd- maar hebben we zelf in de gaten moeten houden of naar verschillende locale contact personen in Australië moeten mailen omdat we de verkeerde gegevens kregen.
Nadat alles ruim een maand vertraagd geleverd was, was er vervolgens miscommunicatie wat betreft de verzekering, in ons contract was er geen eigen risico maar volgens het verzekerings bedrijf wel. (Inboedel had kleine schade opgelopen). Uiteindelijk was dit geregeld maar weer moeite met communicatie betreffende het process en uitbetaling en kregen wij ruim 40 dagen na goedkeuring ons geld, na meerdere e-mails te hebben gestuurd.
Ons inboedel is nog niet helemaal uitgepakt maar wij hebben begrepen dat de verzekering maar 2 weken na levering geldig is. Nogal lastig want men heeft een hoop te regelen wat betreft het uitpakken en plaats geven van een hele inboedel, vooral wanneer deze vertraagd is met een maand en de originele planning daarmee over hoop heeft gegooid.
Alles zou veel beter verlopen als het account management team, daadwerkelijk het account zal managen en inziet dat het contract en overeenkomst met hen getekend en aangegaan is, en niet met de 3e partij waarin zij het werk outsourcen.
Lees meer
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Melbourne (Australië)
Antwoord van
Beste Negina, ik stuur je graag een persoonlijke email waarin ik je laat zien waar in het verhuiscontract het eigen risico benoemd staat. Ook zal ik je een print screen sturen waaruit je kunt halen dat we vrijwel elke 2 weken een update hebben gemaild en dat grotendeels dezelfde collega jullie verhuizibg heeft gecoordineerd. Vreemd dus dat je het gevoel hebt dat we je niet goed op de hoogte hebben gehouden. En ja, er is een vertraging bij de rederij onderweg ontstaan en daarvoor onze welgemeende excuses. Helaas heeft de rederij het recht om een vaart onderweg aan te passen, ondanks dat dit voor jullie planning zeer vervelend is. Ik snap de teleurstelling daarover. Alles bij elkaar opgeteld proberen we geen excuses te bedenken maar vinden we het vooral heel vervelend dat we niet geheel aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat spijt ons. Desalniettemin heeft veel plezier en succes gewenst in Australie.
Alles werd uitgezocht , wat er wel of niet mee mocht, goed natuurlijk maar veel E mails daardoor. Voor de rest prima.
pro
Vriendelijk
pro
Goed verzorgd
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Lovina (Indonesië)
Antwoord van
Dank je Ellen en ik wens je alle goeds in Indonesie. Groetjes, Jordan
De verhuizing heeft op tijd plaatsgevonden.
De aanvankelijke planning met 4 mensen op de eerste dag was op de dag zelf gewijzigd in 2. De volgende dag aanvankelijk 6 en op het einde van de dag zelfs 9 mensen. Positief dat er dus wel snel geschakeld werd om alsnog op tijd ingepakt en geladen te hebben.
Minder positief dat waarschijnlijk de mensen die het laatst zijn gekomen snel snel hebben ingepakt, zonder daarbij enige efficïency te betrachten (bijna lege dozen met enkel papier etc., dus extra m3's). Over de verhuizers op de eerste dag zéér te spreken, ondanks dat men al snel zag dat het met deze inzet niet haalbaar zou zijn. Wat ons betreft hulde voor die 2 mensen.
De communicatie tussen het verhuisbedrijf en onszelf verliep goed en op prettige wijze.

De dagen van uitladen in Duitsland vond snel en door bijzonder ijverige mensen plaats. Hele fijne samenwerking. Ook m.b.t. deze mensen niets dan lof.

Jammer vond ik dat (ik had een fixed price afgesproken) er een overschrijding van de taxatie qua m3 had plaatsgevonden. Deze overschrijding was overigens zeker niet enkel te wijten aan de taxateur, maar wel degelijk ook aan de wijze van inpakken op de 2e dag.Lees meer
pro
Prettige communicatie
pro
Hardwerkende en prettige verhuizers
con
De op de dag zelf gewijzigde planning waardoor in allerijl op de tweede dag er een inhaalslag moest worden gemaakt, met alle slordige gevolgen van dien.
Verhuisd van Lienden (Nederland) naar Wieda (Duitsland)
febr. 2018. Van Duitsland naar Nederland; aangezien wij zelf alle verhuiskosten privé moesten betalen (dus niet door bedrijf vergoed) werd ons door KHZ geadviseerd een deelverhuizing te doen, dat scheelde aanzienlijk in de kosten. Altijd nog meer dan 5k! De vrachtwagen heeft dan 2 inboedels.
Dat was een grove fout! Wij missen belangrijke spullen waaronder kostbare meubels. Aangezien wij de inboedel hebben laten opslaan (Shurgard) en na 1,5 jaar de spullen eruit hebben gehaald, merkten we toen pas dat er bepaalde spullen uit de inboedel niet aanwezig waren. Meteen HKZ gebeld daarover, aangezien wij voor de verhuizing een dure verzekering hadden afgesloten kregen we toch 0 op het rekwest , het zou te lang geleden zijn?! HKZ had het uitbesteed aan Methorst verhuizers en ik vroeg HKZ contact op te nemen met Methorst en en de aflevering van de 2e inboedel te contacteren, maar ook daar gingen zij niet op in. De schade die we hebben opgelopen is vele malen hoger dan de verhuiskosten. Weg: designstoel van Eero Earnio; belangrijk onderdeel van een Georgetti bank; planken van 2 kasten in een bepaalde kleur gespoten, 1 doos boeken, 1 doos met kussens. De negatieve ervaringen overschrijden, wat eerst een positief contact leek.Lees meer
Verhuisd van Omgeving Bitburg (Duitsland) naar Tilburg (Nederland)
De voorbereiding was goed, ook vanuit kantoor. De verhuizing door de verhuisploeg tot aan de verzegeling van de container was zeker goed. De begeleiding daarna was slecht, de kosten van andere partijen vielen zwaar tegen, maar KHZ heeft zich geen enkele moeite getroost om daar iets in te betekenen. Sterker nog je kon maar beter betalen anders zou nog meer wel 's mis kunnen gaan. Aanvankelijk positief, maar omgeslagen in grote en dure teleurstelling.
pro
Voorbereiding goed
pro
verhuisploeg prima
con
bealve wat anger management,geen inzet voor eigen klant
con
Het leek op geld was binnen en klaar.
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Willemstad (Curaçao)
Antwoord van
Beste Client,
De Douane in Nederland heeft een exportcontrole gelast. Dit is een omstandigheid die weliswaar bijzonder vervelend is voor u, zelfs redelijk zelfzaam, echter het is een omstandigheid waar wij helaas geen invloed op hebben en welke ook aantoonbaar uit het verhuiscontract uitgesloten is. De kosten die kwamen kijken bij deze controle waren boven de EUR 1000 en ook dat betreuren wij ten zeerste. Wij hebben deze kosten zonder winstmarge aan u doorbelast en volgens het verhuiscontract om betaling voor aflevering gevraagd. Zeer spijtig dat u weliswaar een prettige verhuiservaring had maar dat u ons een negatieve beoordeling geeft om een bijkomstigheid waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen. Wij hopen dat de aflevering naar wens verloopt.
Alle afspraken zijn nagekomen, adviezen waren erg goed, de man op de Filippijnen zeer deskundig, het inpakken van mijn spullen zeer goed en veilig. Het vullen van de container zeer professioneel.
Ben op alle punten zeer tevreden over dit bedrijf, een aanrader.
pro
De prijs, alles zeer goed en netjes ingepakt
pro
De begeleiding, de vriendelijkheid, nakomen van afspraken
Verhuisd van Rockanje (Nederland) naar Sarmiento Homes Muzon (Filipijnen)
Should be zero stars. We moved over a year ago and I am still having post traumatic stress over this move. Everything went very smoothly until we received our belongings. Long story short lots of damage and a disgusting packaging job by movers. I just pulled a dirty bike lock out of the same box an infant swing was in. Also breach of contract. The shipping container never arrived to our address like it was stated in the contract. I was concerned something illegal had happened so I reported this to border control. Taking KHZ to court is still very much on my mind and I am not ruling it out. Do not use them.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar San Francisco (Verenigde Staten)
Antwoord van
Dear Client, although the delivery of your shipment was almost 1.5 year ago, we still feel very bad about the damages that incurred. Although we think we handled your claim in a professional manner, unfortunately you still have a bad feeling about your move. We are sorry you did not have a great experience.
Alles verlies zoals afgesproken. Geen onaangename verrassingen. Ook de aflevering van de container verlies meer dan goed.
Een min punt was dat ze mijn kleding en handdoeken als opvulling voor de dozen hadden gebruikt. Buitengewoon onfatsoenlijk en respectloos. Maar er zit altijd wel iemand tussen die het weinig interesseerd hoe er met andermans spullen wordt omgegaan. Als ze degene ontslaan die zo onfatsoenlijk met je spullen omgaat, dan was het een perfecte verhuizing.
pro
Alles verliep volgens afspraak.
pro
De aflevering was meer dan goed. Zeer vlot en accuraat.
con
Je kleding en handdoeken gebruiken om dozen mee op te vullen, is meer dan onfatsoenlijk.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Panglao (Filipijnen)
Antwoord van
Bedankt voor uw open en eerlijke feedback. Mijn collega Calvin heeft gisteren een prettig gesprek met u gehad. We hebben de betrokken verhuizer inmiddels gesproken. Hij gaf aan dat hij voor u volume had willen besparen. Wij hebben hem aangegeven dat we dit niet accepteren. Het zal niet meer gebeuren. Wij wensen u heel veel geluk in Panglao.
Dit bedrijf weet contact te onderhouden en te nemen met de verhuizer.
Van der Ent uit Vlaardingen en Schmidt Global uit Woudenberg lieten zich na het gesprek en de offerte totaal niets meer van zich horen.
Terwijl AGZ KHZ volledige kenneis had om onze katten te laten verhuizen naar NZ. De andere twee verhuizers hadden daar totaal geen weet van. - Dat wat was bij hen verspeelde ontnuttige tijd. Had zie liever niet thuis gehad.

AGZ KHZ verdient een 10 > bijzonder goed personeel op de werkvloer en op het kantoor!!
pro
Ze weten wat je wilt en gaat doen.
pro
Ze denken zeer goed met je meer
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Waipawa (Nieuw-Zeeland)
Ich wurde gut begleitet, die Zügelmänner arbeiteten sehr konzentriert und zügig. Sie fanden immer gute Lösungen.
pro
Ich empfand ihre ruhige Arbeitsweise wohltuend
pro
Ich hatte das Gefühl, dass sie sehr kompetent sind
con
Teilweise musste ich Fragen auf Englisch beantworten und dabei war ich überfordert.
Verhuisd van Emmen (Nederland) naar Näfels (Zwitserland)
Vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat mijn verhuizing naar het buitenland goed onder controle was.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Willemstad (Curaçao)
Professioneel bedrijf!
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Te Puke (Nieuw-Zeeland)
Spullen zijn er nog niet
pro
Hoge servicegeaad
pro
Heel vriendelijk
con
Nadat de order binnen is laat dd service het afweten
con
Nog steeds geen spullen binnen
Verhuisd van Elst (Nederland) naar Arguineguin (Spanje)
Antwoord van
Wat enorm jammer dat u niet tevreden bent over de verhuizing. Mag ik uw contactgegevenns, in de hoop van uw ervaring te leren? M.vr.gr. J. van Loon - Branch Manager
reageerde direct met prettige, to thepoint, niet opdringerige manier.
pro
duidelijke informatie
pro
vriendelijk en efficient
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Tokoroa (Nieuw-Zeeland)
Goede communicatie.
pro
Communicatie
pro
Verpakkingsmateriaal
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Frankfurt (Duitsland)
personeel top. inpakken geweldig gedaan. zeer zorgvuldig en uiteindelijke aflevering in Szuliman gewoon weg geweldig. Wat een tevredenheid bij mij.
pro
ik heb allen plussen ervaren. Geen minnen tot nu toe kunnen ontdekken
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Szuliman (Hongarije)
Ik ben goed op de hoogte gehouden door het hoofdkantoor. Alles is netjes ingepakt en weer uitgepakt, geïnstalleerd en in elkaar gezet. De heren waren erg flexibel en dachten goed mee. Daarnaast werd ik door het hoofdkantoor heel vriendelijke geholpen.
pro
Communicatie
pro
Enthousiasme
Verhuisd van Niederlangen (Duitsland) naar Oosterhout (Nederland)
Graag wil ik aangeven, dat ik een super team om mij heen had tijdens het uitpakken van de container.

Dit team, wist van uit-en aanpakken. Alles werd zorgvuldig naar binnen gebracht , terwijl ik de “bingo' kaart afvinkte :)
Hard werkende mannen, die absoluut niet van lanterfanteren houden.
Tussendoor een break voor het toevoegen van wat nieuwe energie, doormiddel van koffie en koek. Tussen de middag een soepje met een broodje kroket en even gezellig samen het schaatsen volgen, van de Olympische spelen, wat ze vervolgens weer genoeg nieuwe energie gaf, om alles na een dag keurig achter te laten. (Ook al hadden deze extra's niet gehad, ben ik er van overtuigd dat alles net zo prettig gelopen was. Ik vind het gewoon zelf altijd fijn, om elkaar iets beter te leren kennen).

Alles was netjes afgedekt met tapijt en we hebben geen krasje op de muur gevonden. Het liep allemaal gesmeerd. De mannen waren beleefd en goed op elkaar ingespeeld.

Mocht er weer een verhuizing aankomen, dan geef ik zeker de voorkeur aan KHZ.Lees meer
pro
Keurige omgang met je goederen
pro
Nettte snelle voorbereiding en afwikkeling
Verhuisd van Singapore (Nederland) naar Nederland (Nederland)
alles totin de puntjes geregeld. alle afspraken nagekomen. goede indruk, goede prijs kwaliteit
pro
prijs/kwaliteit
pro
transparantie
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Auckland (Nieuw-Zeeland)
Super service en kompleet ontzorgt!
pro
Flexibiliteit
pro
Ontzorgen van a tot z
con
Verhuisploeg bij het laden van de verhuisaito.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Sachslen (Zwitserland)
Extensive information received in all aspects. Prompt replies and service.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Oranjestad (Aruba)
Verhuisd van Marseille (Frankrijk) naar Rotterdam (Nederland)
Was quick with quote, responded to questions quickly and gave me all the answers.
Rough quote was extremely accurate, went straight to The Netherlands, no detours.
Got own container for little bit more than sharing one through another mover. Everything
is in the Netherlands and nothing seems to be missing or damaged.
Verhuisd van Brackenfell (Zuid-Afrika) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer vriendelijke verhuizers. Doen wat ze zeggen en de sfeer was uitstekend. Wat voor de twee kleine kindjes erg fijn was. Top!
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Waterfall (Ierland)
Snel, netjes, vriendelijke verhuizers, creatief.
Verhuisd van Kassel (Duitsland) naar Den Helder (Nederland)
Goede informatie, topservice met inpakken en houden je op de hoogte van de voortgang van de verhuuzing
Verhuisd van Sassenheim (Nederland) naar Salina (Malta)
hired a Polish company to execute the move and the Polish company provided bad service
Verhuisd van Chybie (Polen) naar Grevenmacher (Luxemburg)
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar London (Verenigd Koninkrijk)
Vakkundig en snel
Verhuisd van Saint Didier (Frankrijk) naar Leidschendam (Nederland)
The preliminary estrangements were good. The van and the men arrived on time, were helpful and courteous. However since I paid them the service has been terrible. The delivery date in England has been changed 5 times. I have had to change my arrangements 3 times, and acquaintances have changed twice. I am still without my stuff.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Pett (Verenigd Koninkrijk)
Verhuizers van Versfelt worldwide in Eindhoven waren errg prettig, echte vakmannen. Echter de communicatie eromheen valt heel veel aan te doen. In verband met bijne gelijke namen van mij en de collega die ook uit NL deze kant op moest komen veel verwarring ontstaan. Ik moest zelf steeds achter de verhuizers aanbellen om alles correct te regelen. We hadden een erg kort tijdsbestek. Verder ook qua afspraken wanneer ze zouden komen ook een hoop verwarring. Dus al met al niet echt een hele fijne soepele ervaring. Wat erg jammer is, gezien er bij een overzeese verhuizing al genoeg komt kijken.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Bonaire (Bonaire, Sint Eustatius en Saba)
Almost effortlessly and without any comment or fuss was the packing done and was 45 m3 stored in the lorry in no time at all. This in contrast to any other removal before. I cannot praise them enough.
Verhuisd van Trimingham (Verenigd Koninkrijk) naar Huizen (Nederland)
They were professional from the quote to the unpacking stage. Staff helpful and friendly.
Verhuisd van Franschhoek (Zuid-Afrika) naar Huizen (Nederland)
Behulpzaam en vriendelijk.
Verhuisd van Maassluis (Nederland) naar Bucaramanga (Colombia)
All went smooth. Good and friendly service.
Verhuisd van Canberra (Australië) naar Amsterdam (Nederland)
Professional service from door to door!
Complete worry free services provided.
Verhuisd van Wilsum (Nederland) naar Melbourne (Australië)
Verhuisd van Bavel (Nederland) naar Palmdale (Verenigde Staten)
Persoonlijk contact met move coördinator, professionele taxateur.
Verhuisd van Haren (Nederland) naar Toronto (Canada)
flawless, professional service
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Ottawa (Canada)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Facebook
9,9
7
Google
8,4
41

Andere verhuisbedrijven in Alphen aan den Rijn

7,9
6

Gebr. Hoogendoorn Verhuizingen

Woubrugge
Bekijk verhuisbedrijf
7,2
1

Griffioen Transport

Bodegraven
Bekijk verhuisbedrijf
6,7
25

Santa Fe Relocation

Alphen aan den Rijn
Bekijk verhuisbedrijf