Flex Verhuisservice

6,5 (31‎ Sirelo reviews)
i
8,4 (30 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (10)
pro
Behulpzaam (4)
pro
Professioneel (4)
con
Onprofessioneel (5)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen

Over

Wat enkele jaren geleden op een warme zomeravond begon als een simpel idee is nu, een aantal zomers verder, uitgegroeid tot een serieuze verhuisonderneming die honderden verhuizingen en transportklussen per jaar uitvoert en dat aantal stijgt inmiddels steeds sneller.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews31

58% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
31 van de 31 reviews zichtbaar
Tijdens de verhuizing is teruggekomen op eerder gemaakte mondelinge afspraken. Er zijn maar liefst 4 schades veroorzaakt tijdens de verhuizing. Na een negatieve review lijkt de organisatie zich vooral druk te maken over imagoschade i.p.v. de schades te vergoeden. Telefoongesprekken met de organisatie zijn zeer onprettig en ze lijken alleen maar onder hun eigen verantwoordelijkheid te willen uit kruipen. 2 weken na de verhuizing is er nog steeds geen oplossing geboden voor de gemaakte schades. Ik heb er geen positief woord voor over.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Evere (België)
Na een bezoek en inschatting van tijd en hoeveelheid is de offerte doorgegeven. Het aantal dozen was ongeveer de helft van wat was meegenomen in de offerte en ook heb ik zelf 3 x moeten rijden aangezien niet alle spullen in de verhuiswagen paste. 2 staande lampen zijn kapot en verhuizers hebben daar niets over gezegd. Al met al zou ik de volgende keer een ander bedrijf nemen.
con
Afspraken niet nakomen
Verhuisd van Nieuwerkerk Aan De Ijssel (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Completely dishonest and unethical company. I would give 0 stars if possible. First, we were assured we could pay by Tikkie or pin before our moving day. Then at 5 pm on moving day the movers insisted that we pay in cash (over €1000!) and when we presented them with our evidence that pin/Tikkie would be accepted they insisted it wasn’t possible UNTIL I was unable to get the cash and then MAGICALLY it was ok for us to pay with Tikkie. Then, they charged us for 8 hours of work but left after 6.5 hours (and this included them taking approximately 2 hours of breaks throughout the day). We called to get our invoice and question the charges and we have received no response or help. To make it worse, the movers stayed at our building just hanging out after finishing our move-clearly they were running out the clock to justify their pay. Lastly, the movers dropped and broke one of our drawers. I called the company and they said all I needed to do was send in the photos and report the damage and their damages department would compensate us. We took photos and sent these to the company and again-no response from anyone. We have called and emailed multiple times and get nothing but the run around. This company is completely unprofessional and does NOT deserve your business.Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Na mijn omschrijving vd boedel, schatte de administratieve kracht in dat de wagen 23 m3 nodig was. Leek mij vrij krap. En op de verhuis-ochtend kwam er een wagen van 20 m3. Uiteindelijk moest er 2x gereden worden. Dus werd de eindprijs een stuk duurder. Leek wel een verdienmodelletje. De verhuizers waren sterk, secuur en snel. Daar lag het niet aan
pro
Sterke, snelle en ervaren verhuizers
con
Te duur
con
Boedel werd verkeerd ingeschat
Verhuisd van Diemen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Heel fijn bedrijf, snelle offerte, duidelijke prijzen.
Professionele verhuizers, secuur en efficiënt. Harde werkers. En ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Zetten echt een stapje extra!
pro
Behulpzaam
pro
Professionele verhuizers
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Capelle aan den IJssel (Nederland)
Erg tevreden over de verhuizers, kundig en voorzichtig, extra moeite gedaan.

Ook vond ik het bedrijfsteam zeer professioneel en klantvriendelijk.
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland)
Wij zijn op de verhuisdag geholpen door vier hele sympathieke hardwerkende verhuizers. Complimenten voor hoe zij de verhuizing hebben aangepakt.
Verhuisd van Castricum (Nederland) naar Castricum (Nederland)
De 2 verhuizers die mij hebben verhuisd ([namen verwijderd door Sirelo]) super vriendelijk, professioneel, snel, actief, behulpzaam en dankzij hun een top top top verhuizing gehad. Ook alles super netjes gesealed en beschermd met dekens. Nogmaals veel dank :-) Ben helemaal happy dankzij jullie!
pro
Zeer behulpzaam
pro
Zeer vriendelijk
con
Nvt
Verhuisd van Tienhoven (Nederland) naar Laren (Nederland)
Schade van duizenden euro’s door Flex Verhuisservice

Ga niet in zee met dit bedrijf! Goedkoop is duurkoop!
In eerste instantie lijkt het prima bedrijf. Keurige communicatie vooraf en tijdens de verhuizing. Wat opviel toen de verhuizing klaar was dat veel dozen kapot waren gegaan. Dit is echter vreemd omdat de dozen direct vanaf de verhuislift de vrachtwagen in gingen . De vrachtwagen heeft maar 2 km hoeven afleggen . De volgende ochtend bleek er bij het uitpakken veel beschadigd te zijn. Voorzichtig zijn ze niet geweest. Het ergste is dat er kostbaarheden vermist zijn van duizenden euro’s. Veel spullen zijn van emotionele waarde. Alle vermiste spullen zaten verspreid over meerdere dozen. Het bedrijf stelt zich niet aansprakelijk voor vermiste spullen. Voor schade zijn ze verzekerd . Helaas handelt het bedrijf de schade niet af. Ze zeggen actie te gaan ondernemen, maar ze doen niks. Telefonische afspraken komen ze niet na en ze beantwoorden geen mails. Ga niet in zee met dit bedrijf!!! En kijk op Trustpilot . Dit bedrijf deugd niet . Verhalen over aanranding en schades.Lees meer
con
komen afspraken niet na
con
geen nette jongens in dienst
Verhuisd van Enschede (Nederland) naar Enschede (Nederland)
Brutaal.
Koelkast kapot. Deed het gewoon nog toen ze hem ophaalde. Moest maar kijken of er garantie op zat. Zoiets zouden zij nooit doen.
Pakken geen verantwoordelijkheid
Mijn vrouw is op een erg vreemde manier benaderd en dan ook nog eens dreigen dat ze ons op Google een slechte review gaan geven terwijl ze nog nooit klant zijn geweest.
pro
Verhuizers waren toffe mensen
pro
Verkoop gesprek was goed en professioneel
con
Afhandeling door druk op te voeren tijdig inleveren van de verhuisdozen.
con
Grote bek en geen verantwoordelijkheid nemen bij fouten.
Verhuisd van Oisterwijk (Nederland) naar Oisterwijk (Nederland)
They had adequate manning and good understanding of the needs of the move. The company was flexible and stuff polite.
pro
Flexible
pro
Professional
con
Limited contingency
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Groningen (Nederland)
De verhuizers waren te laat op locatie omdat er een auto was uitgevallen. Er was een verhuislift en de verhuizing ging heel vlot. Meubels werden in dekens en plastic gepakt om beschadiging te voorkomen.
Op de plaats van bestemming werden de meubels en dozen op de plaats gezet waar ik het wilde hebben
De droogautomaat werd ook op de wasmachine geplaatst en vastgezet De tv werd ook netjes op de kast geplaatst en aangesloten.
Ik ben heel tevreden over de verhuizers . Ze waren beleefd en vriendelijk en dachten goed mee en hebben mij goed geholpen.
Ik beveel deze firma met deze verhuizers van harte aan.
pro
Beleefd
pro
Hielpen met droger en tv plaatsen
con
Kwamen te laat op locatie door uitvallen auto
con
Verder geen minpunten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Koog Aan De Zaan (Nederland)
Fijn contact, snel antwoord en prima werknemers die hun taken keurig hebben uitgevoerd. Er moest een kast verhuisd worden van het ene adres naar het andere. Deze moest helemaal uit elkaar met glazen deuren. Geen enkele schade of wat dan ook. Echt super!
pro
Service
pro
Vriendelijk
con
Snelheid werknemers kan wat beter
con
Geen
Verhuisd van Aalsmeer (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland)
Omdat ik zeer tevreden ben over de 2 allervriendelijkste verhuishulpen [namen verwijderd door Sirelo]
Zij werkten zelfstandig snel en correct. Het kon niet beter. Complimenten voor deze jongens !!!!
pro
vriendelijk en Correct
pro
Snel alles volgens afspraak
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar In Verhuisboxxen (Nederland)
Ik heb hele goede ervaring met flex verhuisservice. [Naam verwijderd door Sirelo] heeft mij geholpen, erg vriendelijk en professioneel. Ik ben goed geholpen, en ben erg tevreden met hoe het ging.
pro
Vriendelijk en beleefd
Verhuisd van Enkhuizen (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Lage prijs en lage service. Verhuizers waren op zich oké, maar kwamen 2 uur te laat. Op de factuur werden die 2 uur wel in rekening gebracht. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat we hier een creditfactuur voor ontvingen. De klantenservice is niet bereikbaar en als ze bereikbaar zijn heel onklantvriendelijk, zelfs onbeschoft.
con
Klantenservice
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Reeuwijk (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Zijn netjes op tijd, nemen geen onnodige pauzes, harde werkers, professioneel, zeer vriendelijk en efficiënt.
pro
Harde werkers
pro
Gaan zorgvuldig met je spullen om
Verhuisd van Laren (Nederland) naar Tienhoven (Nederland)
Mij. Verhuizing is door flex verhuis service tot in de puntjes zorgvuldig en veilig uitgevoerd
De verhuizers hebben met goede zorg bijgedragen bij het inpakken en het vervoeren van mijn gehele inboedel vanuit amsterdam naar haarlem
Dit bedrijf is in kwalilteit en prijsverhouding zekker een 10 waard
Respectvolle en zeer nette werkhouding
Chapeu !!!!
pro
Harde werkers
pro
Op tijd
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Verschrikkelijk bedrijf, raad het niemand aan. Hij kon niet meer dan 20 kilo tillen anders ging zijn rug eraan. Toen wij hem erop aanspraken gaf hij een ontzettend brutaal en ongepast antwoord. Liep te boeren. Ging in de auto zitten bellen of staan roken en liet zijn collega en ons al het werk doen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Had helaas ook de recensies niet gelezen.
pro
Snel met offerte
pro
Goedkoop
con
Onbeschoft en luie verhuizer
con
Kon niet zwaar tillen vanwege zijn rug
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Elst (Nederland)
Slecht bedrijf zal het zeker niet aanbevelen.
Zeer vriendelijk bij de offerte aanvraag. Bij afloop betalen was ik het dubbele aan geld kwijt.
Tijdens de verhuizing zijn lelijke krassen op mijn tafelblad ontstaan, was geen probleem we zijn er voor verzekerd werd er gezegd. Maar na enkele maanden later en verschillende mailtjes wordt er totaal niet meer gereageerd.
NIET AAN TE BEVELEN! Je bent goed koper uit met een professioneel bedrijf.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Onvakkundig
con
Komen afspraken niet na
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De prijsopgave leek gunstig, maar bleek uiteindelijk 500 euro duurder, dit kwam mede doordat niet alle medewerkers professioneel waren en daardoor hebben bepaalde zaken meer tijd gekost.Ondanks toezeggingen dit te compenseren, is er niets meer gedaan.
Er is schade, maar dat word niet vergoed. Accountmanager reageert niet meer, nog op de telefoon nog op de mail. Als je het algemene nummer belt, is het hun probleem niet en kunnen ze niets voor je doen. Een loket om een klacht in te dienen is er niet. Het is dus echt geldverspilling geweest om met hen in zee te gaan. Een professioneel bedrijf met keurmerk lijkt misschien duurder, maar ik denk dat ik uiteindelijk goedkoper uit was.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Offerte klopt niet
con
Slechte communicatie, slecht management
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland)
Prima en vakkundig geholpen door 2 nette gezellige verhuizers. En volgens afspraak binnen de tijd en toch zonder gehaast, hadden ook alle tijd om het netjes op de plaats te zetten
pro
Netjes
pro
Vakkundig
con
Geen
con
Geen
Verhuisd van Schijndel (Nederland) naar Schijndel (Nederland)
We decided on this company because of the good reviews! But our experience was not the same.

First, we agreed that we'd start moving at 9:00a, but nobody showed up. I called the company and tried to reach anyone, but nobody answered the phone and I only got news at 10:20a that the guys and the truck would arrive at 10:45a.

It also seemed like the guys didn't want to move my stuff, and expected me and a couple of my friends to do most of the work (2 floors of stairs with furniture and boxes!) while they loaded the truck.

After we loaded up the truck, they left half an hour before we did since we had to lock up the apartment. The drive to the destination was only an hour for us, so we thought they'd be there already as they left way before us. However, no sign of them or the truck when we arrived, and so we called the company, and apparently they had made a pit stop and were 'on their way.' It took them another hour to arrive (total drive time 2,5h for them?? for 70km??).


After they arrived, they helped move some things but were not very careful and scratched some of my furniture. It also seemed that they still expected us to do most of the work.

When the moving process was finished, they charged for the entire time, including all the time they were MIA, and hadn't bothered to inform me if they were on a break or on their way. The total time charged was 4h15, but they said that they always 'round up' to the nearest hour, so I was charged for 5 hours of their time, and it was CASH ONLY!! I was also told I would receive an invoice/receipt but it never happened.

Needless to say, I really do not recommend this company at all and I will not be using any of their services in the future.
Lees meer
con
prijs
con
onprofessioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Antwerpen (België)
Ondanks een lastige verhuizing werd er zorgvuldig en hard gewerkt door de jongens Jur en Najim. Ook waren beide heren zeer vriendelijk.
pro
Vriendelijke en hardwerkende mannen
pro
Prijs en kwaliteit zijn top
con
Geen enkel minpunt
Verhuisd van Hoensbroek (Nederland) naar Heerlen (Nederland)
Zeer goed geholpen door [naam verwijderd door Sirelo]! Zonnescherm omdankt lastige montage perfect van de gevel gehaald ! 5sterren
pro
Super geholpen
con
Geen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] zijn keiharde werkers. Ze hebben alles in 1x professioneel verhuisd. Aardige jongens.
pro
Betrouwbaarheid
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
verhuizing is goed geregeld. Niet alle spullen konden in 1x mee, maar dit is goed gekomen met een extra rit. Verhuizers waren [namen verwijderd door Sirelo]
pro
behulpzaam en alles opgelost
pro
sommige dozen kwamen niet op juiste plek, ondanks dat dit er wel op geschreven was
Verhuisd van Wormerveer (Nederland) naar Wormerveer (Nederland)
Top mannen, ze hadden er zin in ,vlotte verhuizing van de speelzaal naar de nieuwe locatie, 👍👍👍👍
pro
Niet klagen bij een te zware doos
pro
Of een doosje wat niet goed dicht geplakt was
Verhuisd van Katwijk (Nederland) naar Katwijk (Nederland)
Verhuizers hadden nog niet gegeten en ook geen koffie gedronken toen ze aankwamen om 08.30 uur.
1 verhuizer ([naam verwijderd door Sirelo]) was erg chagrijnig en zei: ik ben geen robot. Hij deed alles expres langzaam om de tijd te rekken. Kinderlijk gedrag. Ik heb het ook telefonisch doorgegeven aan de verhuisbedrijf!
De andere verhuizer {[naam verwijderd door Sirelo]) was erg behulpzaam en werkte erg hard. Ik heb mee moeten helpen sjouwen. Toen ik en verhuizer [naam verwijderd door Sirelo] alles bij de vrachtwagen gingen zetten zei [naam verwijderd door Sirelo]: jullie laten mij stressen. (Dan moet hij maar voor een ander beroep kiezen). De verhuizing heeft 8 uur geduurd met 3 pers.incl ik erbij. Alles was al ingepakt. Ik had geen bankstel, geen bureau, geen dressoir. Het was een een-persoons huishouden.
Halve uren werden afgerond naar hele uren.
con
1 van de verhuizers (een Marokkaanse jongen, [naam verwijderd door Sirelo]) werkte expres langzaam om de tijd te rekken
con
Een ander verhuisbedrijf is sneller in zijn werk.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Offerte bleek van geen kanten te kloppen, moesten veel meer betalen. Maken schade en doen daar verder niets mee. Hebben het werk niet eens afgemaakt. Prutsers. Klachtenafhandeling doen ze ook niet aan.
con
Kosten
con
Schade
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goedkoop & professioneel. Alles vlot afgerond, mijn complimenten
pro
Goedkoop
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
8,4
30

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf