Sprint Transport

8,3 (26‎ Sirelo reviews)
i
9,9 (6 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (4)
pro
Professioneel (3)
pro
Voorzichtig met meubelen (3)
con
Planning (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen

Over

Hoe leuk de vooruitzichten ook kunnen zijn om te verhuizen naar uw nieuwe woning, het brengt vaak voorhand de nodige zorgen en stress met zich mee. De mannen van Sprint Transport steken graag de handen uit de mouwen om uw verhuizing soepel te laten verlopen en de prijs? Die zal u verbazen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews26

88% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
26 van de 26 reviews zichtbaar
Ik moest met spoed verhuizen en dit bedrijf verzekerde mij vanaf het begin dat alles goed zou komen. Ik kreeg een mooie en duidelijke offerte. Ik had verwacht dat er veel meer tijd nodig zou zijn, maar de verhuizers waren snel en vakkundig. Meubels en elektronica werden helemaal in beschermend materiaal ingepakt. De verhuizing zelf ging heel soepel en werd ruim binnen de tijd uitgevoerd. Toppers!
pro
Snel
pro
Goede service
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Vandaag 23/4/2021 zijn de verhuizers geweest van sprint transport! Wat een slechte ervaring! Het waren 3 jonge mannen. Het begon met een miscommunicatie over een aantal spullen die zij niet in het afgesproken tijdsbestek konden inladen. Ik heb van te voren aangegeven welke spullen er verhuist moesten worden en aan de hand daarvan hebben zij een calculatie gemaakt van 5 uur. Ik had al rekening gehouden met het bedrag wat er evt. Bij zou komen mocht de verhuizing langer duren. Vervolgens zegt 1 van de heren tegen mij dat hij geen zin heeft in een discussie en zegt dat ik naar kantoor moet bellen. Ik kreeg de indruk dat deze heer al vanaf het begin geïrriteerd was. Ik belde dus naar kantoor en kreeg een heer aan de telefoon waarvan ik zijn naam niet meer weet. Ik kon daar mijn verhaal niet kwijt want de 3 heren hadden hem al ingelicht over de situatie. Zonder enige oplossing! Maar er werd wel verwacht dat ik bij aanvang het hele bedrag moest betalen terwijl mijn spullen niet eens op plaats van bestemming waren. Plus mijn bed en bank is beschadigd ik heb daar foto’s van!!!
Ik heb deze boeking al sinds februari gedaan en dacht dat het een professioneel bedrijf was maar als je als bedrijf niet samen met de klant tot een oplossing kan komen is dit bedrijf verre van professioneel!! Uiteindelijk heeft de manager de opdracht gegeven de verhuizing te stoppen en alles weer uit te laden. Met het bovenstaande verhaal wil ik duidelijk maken dat ik schade heb geleden!
-mijn tijd en energie
-mijn bed twv €895,- is beschadigd
-mijn bank twv€2400,- is beschadigd
-mijn spullen zijn niet verhuist !
Ik ga ervan uit dat jullie deze klacht serieus en professioneel behandelen.
Al met al dit is de slechtste verhuisbedrijf ooit!!! Stelletje beunhazen zijn het!
Lees meer
pro
Slecht bedrijf!
pro
Slechte communicatie
con
Onbeschoft
con
Slechte planning
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
Nu twee maal gebruik gemaakt van dit verhuisbedrijf en alleen maar goede ervaringen. Top betrouwbare vriendelijke verhuizers met sterke drive om goed werk te leveren d.m.v. creativiteit, doorzettingsvermogen, kracht en intelligente oplossingen.
Ben echt super tevreden.
pro
drive om te leveren volgens afspraak
pro
creativiteit
Verhuisd van Wateringen (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
Prima afspraken maken met Sprinttransport. Harde werkers, zetten hun schouders eronder en overleggen bij twijfel. Deze job hebben ze prima gedaan, zorgvuldig en wij waren ontzettend blij met de mate waarin wij zijn ontzorgd! Ik kan Sprinttransport van harte aanbevelen voor verhuizing en ontruiming.
pro
Afspraken nakomen
pro
Zorgvuldig te werk
con
Geen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Twee mannen die heel snel en zorgvuldig alles verhuisd hebben, in 5 uur tijd hebben ze heel veel spullen verhuisd met een hele kleine lift. Vriendelijk en netjes, Prima service
pro
Vaklui
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers waren top! Dankjewel allemaal. Zeer snel en netjes gewerkt. We zijn erg tevreden met jullie. Alleen een klein minpuntje: communicatie via mailen werkt niet goed. Bellen ging beter.. Alles is goed gegaan, zoals besproken. Probleem goed opgelost om bankstel door achterom binnen te krijgen. Prijs ook concurrerend.
pro
Goed gedaan, zoals afgesproken.
con
communicatie via mailen
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Absolute aanrader! Complimenten aan de 3 toppers van Sprint Transport vandaag bij onze verhuizing in Amsterdam. Secuur, snel en komen afspraken na.
pro
Snelle service
pro
Secuur
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
de mannen van sprint transport hebben mij nu al voor de derde keer verhuist in de afgelopen 7 jaar. Ik ben zeer tevreden over hun service en zou ze de volgende keer zeker weer nemen ! een absolute aanrader!
pro
duidelijke afspraken, geen verassingen
pro
zorgvuldige en gezellige verhuizers
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
Super netjes,vriendelijke,begripvol,meedenken en doorzetten ondanks dat er meerdere dingen en aspecten onverwachts bij kwamen en zonder probleem en of tegenzin opgelost werden.
pro
Niet zeuren maar doorgaan 😘
pro
Niets en dat terwijl zij al vanaf 08.00 aan het werk waren tot 23.00
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Amsterdam Centrum (Nederland)
Vriendelijke mensen , zijn erg meedenkend en goed geprijsd
Waren ook op korte termijn, spoedopdracht, beschikbaar!! Dankjewel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Barendrecht (Nederland)
Erg goede ervaring met dit bedrijf en zijn verhuizers gehad. De twee verhuizers waren erg professioneel in het tillen en vervoeren. Ze waren op tijd aanwezig en erg vriendelijk. Ik heb ze daarom een fooi gegeven. Kortom ik ben heel erg te spreken over dit bedrijf. Ik raad het iedereen aan.
pro
Professioneel
pro
Stipt en vriendelijk
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Nieuw-vennep (Nederland)
De afspraak was iets na half10. We werden netjes gebeld met de medeling dat het een half uur langer gaat duren omdat het busje stuk is en een andere van een andere lokatie moest komen. De verhuizing ging goed. Het bureau was zwaar maar de 2 heren hebben het gefikst.
We waren erg blij.
pro
Vriendelijk
pro
Attend
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers kwamen netjes op afgesproken tijd aan. Ik had gevraagd om 2 meubels in en uit elkaar te zetten. Dit is super goed gedaan door [naam verwijderd door Sirelo]. Met een verhuislift hebben zij de spullen van de zolder en van de 2e etage naar beneden gehaald. Er was mij aangeraden om gebruikt te maken van 6 uur ipv van 4 uur en hierdoor is alles binnen tijd netjes afgerond. Het was een aangename verhuizing en gezellige medewerkers.
pro
Netjes ingepakt voor tijdens het vervoer
pro
Zorgvuldig omgegaan met mijn spullen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Ik ging verhuizen van zevenkamp naar ommoord, dat is nog geen km verderop. Ik had 6 uur geboekt en een verhuislift. Dat is 199 euro + 180 euro. Ik vertelde dat er ook wat kasten in elkaar gezet moesten worden. Dan moet u 1 man extra negenen voor 120 euro. Ik zal een handige jongen meesturen . De handige jongen heeft geen kast in elkaar gezet. Wat verhuisd moest worden was 1 kast, 1 bank, 1 bed, 1 wasautomaat en 1 fornuis. . Ze kwamen aan die 6 uur tekort DUS MIJN DOCHTER EN IK HEBBEN OOK NOG MEE LOPEN SJOUWEN. aan het eind van de rit rekende ze ook nog een kwartier extra,terwijl wij ze een half uur op de parkeerplaats hebben zien staan te nietsen. . Ik heb dus betaald ruim 530 euro, er stond geen kast in elkaar, zelfs mijn bed hadden ze niet in elkaar gezet. Dus wij zelf aan de slag, ontbraken er onderdelen, wij gebeld . Ze zouden kijken en terugbellen. Ze hebben dus nooit meer gebeld. Ik gebeld, maar moest een mail. Schrijven . 2 mails gestuurd met foto,s ook van alles wat ze beschadigd hadden. Niets meer gehoord. Paar keer gebeld, maar ze zien je telefoonnummer en nemen dan niet op. Ik ben op 7 juni verhuisd maar tot op heden niets meer gehoord. Tegen mijn dochter die belde zeiden ze dat. Er een mail klaar lag om te verzenden. Dus niet. Ik kreeg geen kwitantie dus alles is zwart gegaan. Het is een boevenbende, andere woorden kan ik er niet voor vinden..

Hiermee wil ik dus iedereen waarschuwen om niet met ze in zee te gaan. Dan voorkom je een hoop ellende. Neem iemand die alles volgens de regels doet, die eerlijk is, anders krijg je een hoop ellende. Dit wil ik een ieder besparen. Dus nogmaals: NIET IN ZEE GAAN MET SPRINT TRANSPORT
Lees meer
con
Ze doen niet wat ze beloven
con
Werken zwart en proberen je zoveel mogelijk geld afhandig te maken
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Sprinttransport kwam aan met sterke mannen die wel wisten hoe ze met mijn meubels om moesten gaan. Met z’n vieren (en met behulp van een verhuislift) hebben de mannen mijn spullen netjes naar mijn nieuwe woning vervoerd. Het was ook erg gezellig!
pro
Gezellig team
pro
Echte aanpakkers (ik moest ze er aan herinneren om even wat te drinken)
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Wat een harde werkers en gezellige mannen. Niks is te veel, ze zijn beleefd en secuur. Ondanks de sneeuw hebben ze ons probleemloos verhuisd. Een absoute aanrader. Bedankt!
pro
Secuur en betrokken
pro
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Lekker vlot maar toch met aandacht voor beschermen van je goederen, hebben de twee nette heren mij afgelopen week geholpen. Ik ben ontzettend content over hun geleverde dienst.
pro
Snel
pro
Verzorgd
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
iets later gestart dan afgesproken, maar vakkundig verhuisd, aardige harde werkers. Zeer voorzichtig met spullen omgegaan, niets beschadigd. Ook nog een antieke kast gedemonteerd en gemonteerd in nieuwe huis. prima gedaan.
pro
vakkundig
pro
voorzichtig
Verhuisd van Gorinchem (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
Moest verhuizen en huist moest tevens ontruimd worden. De verhuizing liep snel en soepel! Huis moest ook 'bezemschoon' opgeleverd worden en dit was ook zeer snel geregeld! Kan ze aanbevelen!
pro
Snel
pro
Goede prijs/Kwaliteit verhouding
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Deze mannen hebben ons fantastisch geholpen met de verhuizing! Gezellige en vriendelijke kerels die weten van aanpakken.
pro
voor weinig geld een verzorgde verhuizing
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
We zijn nu anderhalve week geleden verhuisd. Jerrel en Rajif zijn vriendelijke en spontane medewerkers die met een lach hun werk hebben gedaan! Niks was teveel of te zwaar als we ze iets vroegen. Ze gaven ook duidelijk van te voren aan wat hun werkwijze is en wat we konden verwachten.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Eerlijke behandeling eerlijke prijzen en niet opdringerig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
SUPER! kan het niet anders omschrijven. Grote Kast kreeg ik niet met mijn man samen naar boven. de jongens vroegen me heel beleefd of zij het even mochten doen en dat ging onwijs snel en soepel.
pro
Harde werkers
pro
Helder en Duidelijk
con
iets meer pauze nemen!
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Er kwamen twee aardige maar onervaren jongens .Dit waren jongens die spullen uit mijn huis haalden maar geen verhuizers. De man in de auto bleef daar zitten met de motor draaiend. Er was geen efficiëntie in de werkzaamheden zoals je met échte verhuizers zou hebben en dat is wel wat er aangeboden wordt. Ik vind dat toch echt iets anders. Je kunt ook twee buurjongens vragen en een busje huren dan is het effect hetzelfde. En extra betalen voor een trap lopen, 25 euro per trap in een eengezinswoning is absurd. Zeker als ik zelf veel heb geholpen en ook een dikke beschadiging heb aan de droger door het transport. Nee helaas, ik zou anders willen zeggen maar dit voelt héél naar. Ook is niet alles over dus ik moet nog een keer mensen huren voor de rest.
pro
Aardige gasten
con
Te langzaam
con
Niet efficiënt
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Ik heb dit bedrijf via een kennis aanbevolen gekregen, wat hebben de jongens mij onwijs netjes geholpen die dag, Alles stond zo in de verhuiswagen via hun verhuislift, ook het uitladen en monteren was zo gebeurt.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Gelderswoude (Nederland)
De jongens hebben uitstekend hun werk verricht, Alles netjes ingepakt! En de jongens waren mooi op tijd klaar!
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Oldenzaal (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Google
9,9
6

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
174

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf