Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (4)
pro
Professioneel (3)
pro
Voorzichtig met meubelen (3)
con
Planning (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

Hoe leuk de vooruitzichten ook kunnen zijn om te verhuizen naar uw nieuwe woning, het brengt vaak voorhand de nodige zorgen en stress met zich mee. De mannen van Sprint Transport steken graag de handen uit de mouwen om uw verhuizing soepel te laten verlopen en de prijs? Die zal u verbazen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

88% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Ik moest met spoed verhuizen en dit bedrijf verzekerde mij vanaf het begin dat alles goed zou komen. Ik kreeg een mooie en duidelijke offerte. Ik had verwacht dat er veel meer tijd nodig zou zijn, maar de verhuizers waren snel en vakkundig. Meubels en elektronica werden helemaal in beschermend materiaal ingepakt. De verhuizing zelf ging heel soepel en werd ruim binnen de tijd uitgevoerd. Toppers!
pro
Snel
pro
Goede service
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
 op Sirelo
Vandaag 23/4/2021 zijn de verhuizers geweest van sprint transport! Wat een slechte ervaring! Het waren 3 jonge mannen. Het begon met een miscommunicatie over een aantal spullen die zij niet in het afgesproken tijdsbestek konden inladen. Ik heb van te voren aangegeven welke spullen er verhuist moesten worden en aan de hand daarvan hebben zij een calculatie gemaakt van 5 uur. Ik had al rekening gehouden met het bedrag wat er evt. Bij zou komen mocht de verhuizing langer duren. Vervolgens zegt 1 van de heren tegen mij dat hij geen zin heeft in een discussie en zegt dat ik naar kantoor moet bellen. Ik kreeg de indruk dat deze heer al vanaf het begin geïrriteerd was. Ik belde dus naar kantoor en kreeg een heer aan de telefoon waarvan ik zijn naam niet meer weet. Ik kon daar mijn verhaal niet kwijt want de 3 heren hadden hem al ingelicht over de situatie. Zonder enige oplossing! Maar er werd wel verwacht dat ik bij aanvang het hele bedrag moest betalen terwijl mijn spullen niet eens op plaats van bestemming waren. Plus mijn bed en bank is beschadigd ik heb daar foto’s van!!!
Ik heb deze boeking al sinds februari gedaan en dacht dat het een professioneel bedrijf was maar als je als bedrijf niet samen met de klant tot een oplossing kan komen is dit bedrijf verre van professioneel!! Uiteindelijk heeft de manager de opdracht gegeven de verhuizing te stoppen en alles weer uit te laden. Met het bovenstaande verhaal wil ik duidelijk maken dat ik schade heb geleden!
-mijn tijd en energie
-mijn bed twv €895,- is beschadigd
-mijn bank twv€2400,- is beschadigd
-mijn spullen zijn niet verhuist !
Ik ga ervan uit dat jullie deze klacht serieus en professioneel behandelen.
Al met al dit is de slechtste verhuisbedrijf ooit!!! Stelletje beunhazen zijn het!
Lees meer
pro
Slecht bedrijf!
pro
Slechte communicatie
con
Onbeschoft
con
Slechte planning
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
 op Sirelo
Nu twee maal gebruik gemaakt van dit verhuisbedrijf en alleen maar goede ervaringen. Top betrouwbare vriendelijke verhuizers met sterke drive om goed werk te leveren d.m.v. creativiteit, doorzettingsvermogen, kracht en intelligente oplossingen.
Ben echt super tevreden.
pro
drive om te leveren volgens afspraak
pro
creativiteit
Verhuisd van Wateringen (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
 op Sirelo
Prima afspraken maken met Sprinttransport. Harde werkers, zetten hun schouders eronder en overleggen bij twijfel. Deze job hebben ze prima gedaan, zorgvuldig en wij waren ontzettend blij met de mate waarin wij zijn ontzorgd! Ik kan Sprinttransport van harte aanbevelen voor verhuizing en ontruiming.
pro
Afspraken nakomen
pro
Zorgvuldig te werk
con
Geen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
 op Sirelo
Twee mannen die heel snel en zorgvuldig alles verhuisd hebben, in 5 uur tijd hebben ze heel veel spullen verhuisd met een hele kleine lift. Vriendelijk en netjes, Prima service
pro
Vaklui
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
De verhuizers waren top! Dankjewel allemaal. Zeer snel en netjes gewerkt. We zijn erg tevreden met jullie. Alleen een klein minpuntje: communicatie via mailen werkt niet goed. Bellen ging beter.. Alles is goed gegaan, zoals besproken. Probleem goed opgelost om bankstel door achterom binnen te krijgen. Prijs ook concurrerend.
pro
Goed gedaan, zoals afgesproken.
con
communicatie via mailen
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
8,1
26
Google
9,9
6

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
326

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
310

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
223

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf