StudentVerhuizersGemiddelde score van 9,0 uit 501 reviews
Op andere platforms: 9,8 uit 4768 reviews
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

StudentVerhuizers
Zomertalinglaan 25
2496RL Den Haag
085 777 7777

Over verhuisbedrijf StudentVerhuizers

Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. StudentVerhuizers brengt daar verandering in.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

StudentVerhuizers maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

StudentVerhuizers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:


geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

StudentVerhuizers maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

StudentVerhuizers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:

geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Er zijn 501 beoordelingen voor StudentVerhuizers.
Schrijf beoordeling

Geen aanbeveling

Vooraf een offerte gekregen en er is meermaals over gebeld zodat alles van beide kanten zeer duidelijk was. Ze zouden tussen 14 en 16 uur komen maar dit werd 17.30 uur. Ik heb zelf meerdere malen moeten bellen hierover. Toen ze hier kwamen moesten we ze eerst uitleggen wat er moest gebeuren. Ze hadden geen idee en zeiden dat dit altijd zo ging. Vervolgens hadden ze geen gereedschap om het bed uit elkaar te halen. Ik heb bij de buren een schroevendraaier kunnen lenen maar dit was niet genoeg en het heeft een uur geduurd voordat ze het gereedschap kregen. Ik heb ze meermaals horen klagen over het feit dat ze vonden dat er een lift had moeten zijn terwijl dit natuurlijk duidelijk is doorgegeven (3 hoog zonder lift) en dit ook op de offerte staat. Onderweg naar het nieuwe adres konden ze dit niet vinden. Het is 1 minuut verwijderd van het oude adres en ze deden hier 15 minuten over omdat ze verkeerd reden. Na 2 en half uur waren ze al klaar. Ze dienden de normale rekening in (die van 4 uur.. Lees meer

Plus- en minpunten
1 medewerker was vriendelijk.
Het onproffesionele gedrag van 1 medewerker die alleen maar z'n onvrede kan uiten en geen rekening houd met de klant. Zus werd verhuisd naar aanleunwoning en is ziek.
Vul zelf maar in.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Heel tevreden!! Snel en netjes alles verhuist en uit/in elkaar gezet. Ook hele vriendelijke mensen!! 👍

Plus- en minpunten
Halen en zetten alles in elkaar
Vriendelijk
Verhuisd van Alsmeer (Nederland) naar Uithoorn (Nederland).


Geen aanbeveling

ONBETROUWBARE, MALAFIDE CLUB! NIET MEE IN ZEE GAAN!

Na uitgebreid contact gehad te hebben over de telefoon, een nette offerte gekregen voor onze verhuizing incl inpakken. Nogmaals gebeld, aangegeven het graag te willen doen, waarop ik nog een mail kreeg met de overeengekomen datum/tijdstip, en het verzoek de afspraak te bevestigen. Dit heb ik vervolgens gedaan. Op de dag van de verhuizing belde ik met de vraag of ze er bijna waren, en kreeg te horen dat onze verhuizing niet in de agenda's terecht was gekomen. Waarvoor excuses. We zouden als geste 5% korting krijgen.... Aangezien wij 3 dagen later ons appartement moesten opleveren, was geld even onze laatste zorg, dikke stress! Na veel gebel boden ze uiteindelijk aan dan maar de volgende dag te komen, dus wij onze agenda's omgegooid. Team van 5 man, inclusief een klusjesman om de kasten te demonteren. Wij zijn een aantal keer verhuisd, maar ik heb nog niet eerder zo'n slecht functionerend team gezien. Eén persoon deed überhaupt hele.. Lees meer

Plus- en minpunten
Overwegend vriendelijke jongens
Een deel deed z'n best
Overwegende incapabel team, zeker het inpakken was drama
Nogal shady baas die heel hard roept dat hij gewoon wil dat z;n klant happy is, maar als puntje bij paaltje komt zoveel mogelijk geld probeert te pakken, z'n afspraken niet nakomt en z'n klanten een beetje probeert te intimideren als er een grens gesteld
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Fantastische gasten! Ze deden hun best zo vlot en efficiënt mogelijk te zijn. We liepen zelfs in op het verwachte schema. Veel dank! Het enige nadeel vond ik dat er cash betaald moest worden.

Plus- en minpunten
Snel
Correcte prijs
Foutieve stad op opdracht verhuizers
Pauze zonder overleg
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Het verhuisteam bestond uit hele aardige behulpzame en hardwerkende mannen. Alles is erg efficient verlopen in een plezierige sfeer. Topteam.

Plus- en minpunten
voorzichtig met de spullen
prima overleg
Verhuisd van Noordwijkerhout (Nederland) naar Houten (Nederland).


Geen aanbeveling

It was scheduled 2-4pm. They arrived 4.10pm. The first team didn’t look professional. Closets had to be disassembled. Second team was ok. We finished the work around 10.30pm

Plus- en minpunten
Fair price
Late
Different team standards
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar The Hague (Nederland).


Geen aanbeveling

Hele slechte service. We hadden drie verhuizers. Vanaf het begin klaagden ze over het feit dat er geen lift was gehuurd. In ons oude huis was dit niet mogelijk. Ze zaten vaak op hun telefoon, waren langzaam en ik moest zelf heel veel helpen. Als het aan hun had gelegen kwam de bank niet mee. Weinig professionaliteit. Een te kleine auto meegenomen , ook al hadden we alles opgegeven. Hierdoor moest het in 2 keer en waren ze langer bezig dan in de offerte stond. Bijna al onze spullen zijn beschadigd. Een deuk hier, een kras daar. Heel slecht. Sommige spullen hebben ze buiten gelaten, volgens hen was er geen plek meer in het huis. We moesten bijbetalen. Hebben geklaagd en uiteindelijk extra betaalde geld teruggegekregen. Hele slechte service, raad hen niet aan!!

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).


Aanbeveling

Aardige mannen en snelle service die voorzichtig omgingen met onze spullen. De bus was snel leeg en we konden snel weer verder.

Plus- en minpunten
Lieve mannen
Deden alles
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben op een zondagochtend verhuisd. Binnen anderhalf uur was alles ingeladen én uitgeladen! Snelle jongens die voorzichtig zijn met spullen en pragmatisch te werk gaan, daarnaast ook erg vriendelijk. Erg blij!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles top verhuisd. Heel vriendelijk.
Tevreden. De mannen waren zo klaar met alles. We zijn heel blij hoe het geregeld is.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

De mensen zijn vriendelijk en zijn optijd. Ze luisteren naar je wensen. Werken hard en snel. Ik raad u dit verhuisbedrijf aan.

Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Hele vriendelijke verhuizers die vlot en gedegen werk leveren. Erg fijn en voor iedereen aan te raden

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel
Verhuisd van Harderwijk (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ongelooflijk snel, hartstikke vriendelijk. Ik ben de hele ochtend bezig geweest om mijn busje vol te krijgen, binnen 10 minuten hadden ze hem leeg

Plus- en minpunten
Snelheid
Vriendelijk
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Fijne mannen. Harde werkers. Vriendelijk. Fijn dat ze ondanks de bij hun niet bekende afstand van verhuiswagen naar voordeur super hard bleven werken en vriendelijk bleven.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

The worst service ever. Do not recommend.
First of all they came with the small car even though we have informed about everything what we are moving beforehand.
There were 3 people in total, they complained all the time that things were too heavy or walking too far to elevator, which was broken in the end.
They were always on video calls with their friends or families or hanging out and not moving staff from the apartment. I think it is because we payed per hour. I have been moving already several times and this is the worst experience ever. In the end it was much more expensive than agreed. They also scratched our furniture and broke the lamp even though it was fully wrapped. Better find someone else.

Plus- en minpunten
Bad estimation of volume, scratched our staff and broke the lamp
Very slow and complaining all the time
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Geen aanbeveling

We hadden dit bedrijf voor 3 uur ingehuurd, de minimumduur. De twee verhuizers waren vrij langzaam en weinig pro-actief. Aangezien we alles goed hadden voorbereid en door de korte afstand, waren we toch met twee uur klaar. Op dat moment moest alleen de wasmachine nog worden opgehaald op het oude adres. Vanaf dat moment deden de verhuizers er alles aan om zoveel mogelijk tijd te rekken. Op de terugweg waren ze ineens verkeerd gereden en kwamen ze 15 minuten later aan. Er waren toen nog 10 minuten over om de wasmachine naar de tweede verdieping te tillen, maar volgens hen zouden ze dan over de 3 uur gaan. De extra tijd moesten we dan betalen. Daarom hebben we zelf de wasmachine naar boven getild.
Uiteindelijk bleken het tv-meubel en het bedieningspaneel van de wasmachine beschadigd te zijn. Dit hebben we dag na de verhuizing direct gemaild, met foto's erbij. Na vele telefoontjes en een aanvullende e-mail hebben we 2,5 maand later (!) nog altijd geen vergoeding voor de schade. Kortom, di.. Lees meer

Plus- en minpunten
Goedkoop
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Buffetkast (pronkstuk van onze woonkamer heeft forse schade opgelopen tijdens transport, klacht ingediend, echter ze verschuilen zich achter hun voorwaarden. Bovenstuk van de kast is nu onbruikbaar omdat het uit zijn verband is getrokken door de spanbanden. 600 euro schade. krijg als compensatie korting op de volgende verhuizing! (alsof we nog een keer hun inschakelen bij een eventuele verhuizing).

Plus- en minpunten
jongens werken wel hard
onzorgvuldigheid met spullen
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Geen aanbeveling

In oktober verhuisd met student verhuizers. Offerte snel gekregen maar nog wel even nagevraagd of het wel allemaal klopte (geen verhuislift nodig bij een woning op 2 hoog zonder lift). Zou allemaal in orde zijn. Op de dag zelf gaven de verhuizers meteen al aan dat er een lift nodig was en het niet zou lukken in het aantal uur dat was aangegeven. Naderhand klacht ingediend over de extra gemaakte kosten en er achteraan gebeld/gemaild maar tot op heden (3 maanden later) nog steeds geen reactie gekregen. De verhuizers zelf waren trouwens prima jongens en hebben het goed opgelost. Maar de service is echt super slecht en kan je niets van verwachten. Zeker geen aanrader!

Plus- en minpunten
Verhuizers zelf waren prima jongens en oplossingsgericht
Geen service
Slechte offerte
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Geen aanbeveling

Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na (bijv dat ze op verhuisdag niet genoeg mensen hebben voor overeengekomen demontage)

Plus- en minpunten
Komen afspraken niet na
Bieden ook na afloop geen oplossing/excuses aan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ging heel snel, zeer efficiënt in de verhuisbus.
Vriendelijke en zeer kundige verhuizers. Voor herhaling vatbaar.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren snel, vriendelijk en efficiënt. Ondanks de hitte (boven de 30 graden) geen geklaag gehoord. Helemaal tevreden. (Zakelijk transport museum stand voor veteranendag)

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Soesterberg (Nederland).


Aanbeveling

De jongens waren zeer netjes optijd ze hebben hard en snel gewerkt en het waren super vriendelijke jongens super tevreden!

Plus- en minpunten
Sympatiek
Snel
Verhuisd van Brussel (België) naar Culomborg (Nederland).


Aanbeveling

Je krijgt wat je vraagt. Komen op tijd weten van aanpakken, gaan voorzichtig met de spullen om en laden alles op de aangekomen plek weer netjes uit

Verhuisd van Maasland (Nederland) naar Maassluis (Nederland).


Aanbeveling

De jongens hebben super snel en hard gewerkt en het waren hele vriendelijke jongens top service!!!!

Plus- en minpunten
Sterk
Snel
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Denken met je mee. 4 leuke gasten die van aanpakken weten.
Super warme dag maar toch goed geholpen. Aanrader

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Groenekan (Nederland).


Aanbeveling

Fantastische verhuizing. Super snel en top service!! Ze begonnen stipt op tijd, alles keurig gedemonteerd en op locatie gemonteerd :)

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Het werd aanbevolen door iemand anders. Het lijkt redelijk en maakelijk te zijn. Ik vond het ook leuk dat de tijden flexibel was.

Plus- en minpunten
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren op tijd, snel, vriendelijk, efficient. Helemaal goed, veel sneller dan gedacht, respectvol met spullen.

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekende service, harde werkers, geduldig en sterk. Ik zou geen betere service kunnen wensen. Deze heren doen hun best om snel te verhuizen en zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Bedankt mannen!

Plus- en minpunten
Snel werk
Above and beyond om overlast voor anderen te voorkomen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Everything went very easily, we magnaged to successfully move erything very fast and the guys were extremely helpful. Great experience

Plus- en minpunten
Great Help
Good Guys
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snelle en effectieve verhuizing ondanks zwaar regen. Het team is op elkaar ingespeeld, geen hulp nodig.

Plus- en minpunten
Snel en vriendelijk
Op elkaar ingespeeld
Verhuisd van Meerkerk (Nederland) naar Meerkerk (Nederland).


Aanbeveling

Absolute toppers! Hebben er alles aan gedaan om bank naar binnen te krijgen (op onconventionele wijze, ze hadden het kunnen weigeren). Supervriendelijk, ook piano ging uitstekend. Alles met rust en beleid.

Plus- en minpunten
Rust en beleid
Doorgaan tot het klaar is
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Door persoonlijke omstadigheden moesten we Lastminute uitstellen. Super goed geholpen en direct opnieuw gepland. (Zelfs op zondag).

Vriendelijke verhuizers en erg behulpzaam.

Verhuisd van Badhoevedorp (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Alles was naar wens en het ging gemakkelijk allemaal. Ze waren ook netjes op tijd waardoor alles goed verliep.

Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Kudelstaart (Nederland).


Aanbeveling

Binnen Amersfoort keurig verhuisd door studentverhuizers. Verhuizers denken mee en waren snel beschikbaar. Als iets net past, denken ze mee over het uit elkaar halen.

Plus- en minpunten
Snel
Prijs
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Hele dag met deze heren opgetrokken,keurig, behulpzaam en netjes!
Tijden goed doorgegeven en houden je op de hoogte!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn erg tevreden met de service van Studentverhuizers. De jongens waren punctueel, hebben hard en netjes gewerkt en waren zeer vriendelijkk

Plus- en minpunten
Netjes, hard werken
Afspraken nakomen
Verhuisd van Austerlitz (Nederland) naar Ijsselstein (Nederland).


Aanbeveling

Super harde werker! Uiteindelijkere te verhuizen dan verwacht, maar ze hebben ons echt super geholpen zonder klagen! In een woord top!

Plus- en minpunten
Harde werkers
Vlot gedaan
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

Snel gewerkt, vriendelijke verhuizers die bereid zijn om een stapje harder lopen. BIJ de volgende verhuizing zeker weer via studentverhuizers!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Erg duidelijke en snelle service. De verhuizers denken goed mee en werken snel. Erg prettige verhuizing!

Plus- en minpunten
Snel
Duidelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super snel en professioneel. Op tijd en knallen echt goed door. Echt een aanrader!! Gaan voorzichtig met spullen om.

Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

We zijn snel en heel goed geholpen, echt helemaal tevreden. Binnen 2 uur was de verhuizing klaar (middelgrote inboedel).

Plus- en minpunten
Snel
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland).


Aanbeveling

Top mannen, geen moeite teveel, onvermoeibaar en gingen tot ver in de avond door omdat het af moest.

Plus- en minpunten
Top mannen
Keurig gedaan
Verhuisd van Velserbroek (Nederland) naar Heemskerk (Nederland).


Aanbeveling

Ging snel, communiceerde duidelijk. Namen mijn aanwijzingen over, waar alles moest staan. Waren bereid nog extra spullen te verhuizen. Top!👍🏻

Plus- en minpunten
Prijs kwaliteit verhouding
Aardige jongensfilms snel werken
Moest meer betalen, maar had het er voor over.
Verhuisd van Velsen Noord (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland).


Aanbeveling

Snelle hardwerkend en behulpzame jongens. Wij zijn zeer tevreden! Aan te raden voor je verhuizing!

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Bloemendaal (Nederland) naar Bloemendaal (Nederland).


Aanbeveling

Super gedaan! Geweldige werkers, top!! Vlot gewerkt alles netjes verlopen, lange dag, maar alles staat op zijn plek?

Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Komen eerder dan afgesproken, zeer snelle secure verhuizers die erg vriendelijk zijn. Snelle verhuizing. We zijn erg tevreden en zullen het bedrijf zeker aanbevelen aan andere.

Plus- en minpunten
Zeer vriendelijk
Snel en nauwkeurige medewerkers
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing verliep echt heel goed. Super service, geheel ontzorgd, zeker aan te raden!! Bij de volgende verhuizing maak ik zeker weer gebruik van hun service!

Plus- en minpunten
Vriendelijk, Meedenken en flexibel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed afgestemd en vlot uitgevoerd. Flexibel nadat bleek dat er meer vracht was. Keurige behandeling en zorgvuldig werken

Plus- en minpunten
Flexibel
Vlot
Vooraf hoeveelheid vracht beter afstemmen
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Maarn (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden, vriendelijke verhuizers en enthousiast.
Spullen netjes op de gewezen plek en op tijd gekomen.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goede en snelle verhuizing, verliep allemaal erg soepel. De mannen hadden zelf veel spullen bij zich zodat er geen schade is ontstaan.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Fantastisch geholpen. Ze waren hartstikke snel en aardig. Voor de volgende verhuizing boeken we ze weer!

Plus- en minpunten
Snel en aardig
Goedkoop
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren ruim op tijd en werkte super snel em efficiënt en waren ook heel erg aardig! Was fijn om met hun verhuizing te doen

Plus- en minpunten
Snel en efficient
Heel klantvriendelijk en goede service
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goede ervaring; zou ik zo weer gebruiken.
Aardige gasten. En afspraak is afspraak , geen verrassingen

Plus- en minpunten
Geen verrassing
Flexibel
Verhuisd van Berg En Dal (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Top team
Top snelheid
Doen wat extra
Ooit een volgende keer weer
Aardige jongens die van wanten weten

Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, binnen 2 uur het hele huis beneden met de verhuislift. Aan te raden ipv alle trappen te lopen vanaf 3 hoog!

Plus- en minpunten
Snel!
Betaalbaar!
Verhuisd van Monnickendam (Nederland) naar Monnickendam (Nederland).


Aanbeveling

Alles is netjes verlopen. Goed en helder gecommuniceerd. Netjes op tijd en de mannen waren klantvriendelijk.

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Zeer klantvriendelijk
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Alles verliep soepel . Perfect geregeld en de jongens waren eerder klaar dan verwacht. Zeker een aanrader

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Accuraat. Op tijd bij vertrek, zelfs eerder. Snelheid van handelen. Ook bij aankomst in Berkel efficiënte werkwijze. Kortom, zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Accuraat snel voorzichtig met de spullen
Correct en vriendelijk
Verhuisd van Numansdorp (Nederland) naar Berkel Rodenrijs (Nederland).


Aanbeveling

Kwamen eerder en zijn service gericht. Zou ze zo weer inhuren. Vriendelijke en bekwame verhuizers toppers

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Een en al drama. Chagrijnige verhuizers. Kwamen binnen en zeiden dat de offerte niet klopte, ze moesten twee keer rijden en het zou ook twee keer zoveel gaan kosten. We konden niet weigeren, aangezien we de volgende ochtend de sleuteloverdracht hadden.
Over de rit het oude huis naar nieuwe huis (2 km) verderop, hebben ze een uur gedaan! Gewoon verdwenen.
3 Bedden kapot, oude zooi zeiden ze. Bedden uit raam naar beneden laten vallen.
Bureau kapot en zelfs een granieten tafel beschadigd. Glaswerk, tv, electronica, spiegels, schilderijen werden niet meegenomen, niet verzekerd zeiden ze. In de offerte staat dat ze verzekerd zijn tot € 50000,00.
We hadden veel spullen,werd constant gezegd. Wat wil je met 4 kinderen.
Onze verhuisdozen waren niet goed en dat was dan niet verzekerd volgens de verhuizers.
We zijn snachts tot 4.30 uur doorgegaan met verhuizen omdat ze van alles hadden laten staan.
Bedden niet in elkaar gezet, meubels niet. Niets opgehangen, wat wel de afspraak was.
Dag.. Lees meer

Plus- en minpunten
Ze kwamen op tijd
Eén aardige verhuizer
Twee keer zo duur als afgesproken
Veel beschadigd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Veel slechte ervaringen hier, waar ik me helaas niet in herken. In de aanloop naar onze verhuizing een keer eerder een offerte opgevraagd bij dit bedrijf voor de verhuizing van een zeer zwaar bed. Dat was uiteindelijk in verhouding te duur, door de minimale uren afname en inzet van de verhuizers. Iets wat het bedrijf zelf ook netjes aan de telefoon aangaf. Dat gesprek was zo leuk en oprecht dat ik me voornam: als ik ooit ga verhuizen, dan kies ik voor dit bedrijf.

Dit uiteindelijk gedaan. In de aanloop naar de offerte veel vragen gesteld, foto’s gemaakt, aangeheven dat er zeer zware spullen waten en met behulp van hun verhuistool tweemaal alles goed uitgerekend. Ook besloten een verhuislift te bestellen, die als onderaannemer wordt ingezet.

Op de verhuisdag waren de mannen iets te laat, maar dit werd netjes van tevoren telefonisch aangekondigd. Wat mij opvalt in de negatieve reviews hier: veel klanten klagen over verhuizers die klagen dat de spullen te zwaar zijn, et cetera. Ma.. Lees meer

Plus- en minpunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Vriendelijke verhuizers
Alleen contante betaling (houd daar dus rekening mee!)
Na afloop vragen om goede review - die hadden ze toch wel gekregen
Verhuisd van 's-Gravenhage (Nederland) naar 's-Gravenhage (Nederland).


Geen aanbeveling

een ster is nog te veel maar kan niet minder kiezen,
Een verslag van mijn horrorervaring met student verhuizers
Had een offerte van 1900 euro all inn.
Toch voor studentverhuizers gekozen ,vorig jaar ook verhuisd (was ook 1900 en meer om te verhuizen)
Ik heb twee keer aangegeven dat we vorig jaar in 2 dagen zijn verhuisd ,dat was geen probleem dat deden ze met 5 man in 1 dag.
S avonds om half elf was alles verhuisd maar geen lamp opgehangen en ook meubilair moest nog in elkaar gezet worden, ,dus moest bij de buurvrouw 2 lampen moeten lenen .
Ook vragen 5 verhuizers een goede beoordeling om half elfop google ,daar krijgen ze geld voor.
Ik had om half elf geen zin om daar tegen vermoeide verhuizers nee te zeggen.

Ik had niet genoeg geld bij mij ,dus moest naar de pinautomaat ,heb de verhuizers niet meer gezien en ze hebben meubilair op de stoep laten staan wat ze vergeten waren bij een ander adres te brengen.
Bovendien moest ik 200 euro extra betalen omdat ik een zwaar stuk .. Lees meer

Plus- en minpunten
achter laten meubilair op de stoep
rekenen 200 euro voor een zwaar object
Verhuisd van Voorschoten (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

De mannen kwamen een uur later omdat er een zieke was en ze vervanging moesten regelen. Kan gebeuren. Alle grote spullen gingen snel in de wagen, maar het (de)monteren ging niet efficiënt. Met z'n drieën stonden ze een kast in elkaar te zetten. Had met 2 gekund en de derde had nog wat anders kunnen doen. Op een gegeven moment zagen ze dat ze in tijdsnood kwamen. Toen maakten ze een inschattingsfout. Ze gingen door met monteren, maar ze hadden op dat moment eerst de wagen moeten gaan uitladen en in overleg het monteren uit moeten stellen. Ze zijn een uur langer bezig geweest daardoor en moesten daar €75 extra voor betalen. De eerste keer spullen naar boven tillen hebben ze alle muren en schilderwerk geraakt. Zonder het aan ons te zeggen hebben ze naar eigen zeggen met een billendoekje de verf eraf gepoetst. Ik weet niet wat de Rotterdamse definitie van billendoekje is maar ze hebben 2 lagen verf eraf gepoetst en de natte witte verfdruppels lagen op de trap. Dat krijg ik met een billendo.. Lees meer

Plus- en minpunten
Niet efficient
Beschadigingen
Verhuisd van Hoogkarspel (Nederland) naar Hoogkarspel (Nederland).


Geen aanbeveling

Kwam allereerst te laat - deed er 25 minuten over om zijn auto te parkeren . Vervolgens kreeg hij geen beweging in het liftje en moesten we zelf met eigen gereedschap ( die had hij nl niet bij zich ) de vergrendeling van de lift losdraaien . Liftje ging vervolgens 1 x naar boven en bleef daar hangen .
Vervolgens gind 'de student' bellen met een collega. Zonder ons verder in te lichten bleek later dat de collega 2 uur later kwam voor hulp. We zijn dus zelf maar met mankracht de boel naar beneden gaan slepen . er stonden nl 6 man ( die al 3 weken eerder geregeld waren om te helpen ) niks te doen .
Wij hebben dus een hele slechte ervaring met Student verhuizers .

Plus- en minpunten
oud materiaal wat dus niet werkt
medewerker die er totaal geen verstand van heeft
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdm (Nederland).


Geen aanbeveling

Was verhuizing van mijn vriendin naar aangepaste woning als gevolg van niet aangeboren hersenletsel, zit dus in rolstoel.
Goudswaard werd inladen begeleid door huisvriend, oud- beierland uitladen door mijn vriendin.
Te laat in Goudswaard, na gekeken te hebben en aantal dozen getild te hebben klagen over gewicht, en hoeveelheid. Verhuislift voor uitladen was besteld, normaal grote spullen in auto en alles klem zetten met dozen en tassen, zij deden eerst alle dozen en tassen, dozen maar 2 hoog anders viel het om, dus bij 1e rit alleen vloeroppervlakte benut maar niet de hoogte, bij aankomst oud-beierland begon men over meerprijs ivm gewicht ( bij nalezen alg voorw is dit vanaf 100 kg ) even uitgelegd dus, in oud beierland uur niets gedaan ivm late aankomst verhuislift ( in alg voorwaarden is dit voor rekening opdrachtgever) hierover gebeld met kantoor maar werd uiteindelijk niets mee gedaan, betaal naar mijn vriendin toe, vaak met mobiel bezig, uiteindelijk na aankomst 2e rit nog over.. Lees meer

Plus- en minpunten
Voorzichtig met spullen
Brutaal, en liever lui dan moe
Willen of binnen een paar uur klaar zijn of dikke overuren, tegen de 8 uur is not done
Verhuisd van Goudswaard (Nederland) naar Oud-beierland (Nederland).


Geen aanbeveling

Ik ben helemaal niet tevreden over dit bedrijf. Direct bij binnenkomst werd er geklaagd over de zware bank en tafel (gewoon normaal meubilair) hier moest een toeslag voor betaald worden anders gingen ze niet aan het werk. Er werd overal over in discussie gegaan en er ontstond een dreigende situatie naar ons toe. Vooral 1 van de mannen verhief steeds zijn stem nam een dreigende houding aan. Hij zei dat hij gek werd van klanten die niet zeggen dat ze zware spullen hebben, van 'kantoor' en de planning. Ik wilde ze wegsturen maar mijn moeder wilde (logisch) wel persé verhuizen die dag.
De andere twee heren werden teruggeroepen en waren daarna helemaal ongemotiveerd.
Letterlijk: Ja ik heb hier ook geen zin in maar we zullen het maar doen..

We moesten uiteindelijk zelf meesjouwen anders werd er niet doorgewerkt. Dit lijkt me niet de bedoeling als je hulp inhuurt. Ze schreeuwden naar elkaar in het trappenhuis en 1 van hem ging buiten een uitgebreide discussie met 'kantoor' aan. Hierbi.. Lees meer

Plus- en minpunten
onbeschoft
vroegen om extra geld
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden over de verhuizers [namen verwijderd door Sirelo]. Kwamen op tijd en begonnen gelijk met het vakkundig inpakken van alle meubelen. Ik had mij vergist met de voorbereiding en had meer spullen dan afhankelijk gedacht. Dit werd gelukkig professioneel door de heren opgepakt en de verhuizing heeft hierdoor wel iets langer geduurd. De meerkosten waren voor meer dan waard en ik ben blij dat ik over ben. Voorlopig gaan wij niet verhuizen, maar ik wou toch de moeite nemen om dit bedrijf aan iedereen aan te bevelen.

Plus- en minpunten
Professionele begeleiding vooraf
Vakkundige en vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Geen aanbeveling

Kwamen half uur te laat, hadden geen gereedschap bij zich om te demonteren en te monteren zoals afgesproken.
Moest de offerteprijs betalen. Hierdoor heb ik echter een uur meer betaald dan er gewerkt is (voor twee personen is €50,- teveel). Ik heb hierover meerdere malen contact gezocht met het bedrijf, maar heb ze nooit meer te pakken gekregen.

Plus- en minpunten
Teveel betaald
Komen afspraken niet na en geen contact mee te krijgen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Wij zijn niet erg tevreden. Koelkast stuk gegaan bij verhuizen en ook Auping bed. Offerte op basis van correcte informatie leek aantrekkelijk (500 euro) maar het werd 900 euro.

Plus- en minpunten
Snel beschikbaar
Diverse verhuisartikelen stuk
Veel duurder dan offerte
Verhuisd van Baarn (Nederland) naar Baarn (Nederland).


Aanbeveling

Prima service, keurig gebeld vooraf, netjes op tijd, voorlichting met spullen, vriendelijk, behulpzaam. Ik zou dit bedrijf aanraden

Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Middelburg (Nederland).


Geen aanbeveling

Zeer slecht. De verhuislift blijkt niet bruikbaar, de ingehuurde technische man was er niet en we hebben veel schade opgelopen doordat ze kasten en bedden niet uit elkaar halen maar in zijn geheel proberen te verhuizen. Ze werken ook niet met beschermdoeken. We hebben echt veel schade. Je kunt beter een duurder verhuisbedrijf nemen dan ben je veel goedkoper uit. Op klachten en verzoeken om schadevergoeding wordt niet gereageerd.

Plus- en minpunten
veel schade
geen schadevergoeding
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Zoals velen zag ik ook op tegen mijn verhuizing, gelijk gerustgesteld en ze zijn gelijk begonnen. Ik had er geen omkijken naar. De verhuizing is perfect verlopen, zeer professioneel en vriendelijk. Harde werkers. Als ik weer verhuis weet ik wie ik moet bellen! Hartelijk bedankt.

Plus- en minpunten
Profesioneel,
Vriendelijk, harde werkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Sint Jansteen (Nederland).


Geen aanbeveling

Helaas ben ik echt niet tevreden over dit verhuisbedrijf. Ze kwamen allereerst al te laat. Ze kwamen met de afgesproken 3 man en gingen wel direct aan de slag. Er was van tevoren een extra derde verhuizer geregeld voor het nodige demontage en montagewerk. Helaas hebben we ze daarna nauwelijks nog gezien, want ze stonden met zijn drieën uren te demonteren. Omdat er nauwelijks met ons over een planning werd gecommuniceerd, zijn wij ondertussen met onze hulp maar zelf dozen in 2 auto’s gaan oververhuizen naar ons nieuwe huis 2 km verderop. Het proces van demonteren heeft enorm lang geduurd en ze wilden ook dingen demonteren die niet gedemonteerd hoefden te worden. Ondertussen nam ons vertrouwen in deze organisatie verder af en liep de geoffreerde tijd steeds verder uit. Onze hulp begon inmiddels te roepen dat we het zelf nog sneller en efficiënter konden. Uiteindelijk zijn ze om kwart over 10 gestart en waren ze om kwart over 7 klaar (met een half uur pauze). Van tevoren is alles uitgebre.. Lees meer

Plus- en minpunten
Er is netjes met de spullen omgegaan
Slechte communicatie
Niet efficiënt werken en ook met weinig technisch inzicht
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Geen aanbeveling

Na 2 maanden klussen wilden we de verhuizing uitbesteden. Dit hadden we nooit moeten doen. Zeker niet bij dit bedrijf. De verhuizers begonnen gelijk aan te geven dat de kast te zwaar was en daar 25 euro pp bij komt. Na het huis doorgelopen te zijn vonden ze het veel werk voor 3 man en of we niet een andere keer konden verhuizen. Uiteindelijk hebben mijn 2 kinderen en m'n vriend meegeholpen. Die hadden meer ervaring dan deze 'vakkundige' verhuizers. Sowieso hadden ze het erg druk met appen. Na de eerste rit gaven ze aan geen bloembakken te verhuizen. Toen heb ik maar gebeld. Dit is gelukkig opgelost. Mijn buurvrouw gaf aan dat de verhuisauto olie lekt. Ze beloofden haar het op te ruimen. Ze stonden tenslotte ook op haar oprijlaan. Dat opruimen moet nog gebeuren. Ook bij ons nieuwe huis ligt olie op de oprijlaan. Is ook niet opgeruimd. Afgesproken was dat de meubels gedemonteerd en gemonteerd zouden worden. Gezien de tijd hebben ze alleen het bed van mijn zoon en van mij gedaan. Het bed .. Lees meer

Plus- en minpunten
Niet vakkundige
Nonchalant met spullen omgaan
Verhuisd van Uitgeest (Nederland) naar Heemskerk (Nederland).


Geen aanbeveling

Bij aankomst voelde het goed: vriendelijk en professioneel.
Aflevering was in een opslagruimte.
Nu bij het uitpakken kom ik er achter dat daar zeer onvoorzichtig met mijn spullen is omgegaan. Een in bubbeltjesplastic verpakte vaas werd bovenop een andere gegooid die al op een kast van 2 meter hoog lag (aanname omdat die daar lag en er geen ladder was). Resultaat een vaas van 2 gebroken. Dus 200,- weg. Deuken en krassen op meubels en het het bed werd over de grond geschoven. De dozen met breekbaar stonden onder 5!! Dozen met boeken, krassen op de schilderijen etc.
Er was plek genoeg dus dit was niet nodig en dit maakt de kosten Van de verhuizing zeker 1000,- duurder!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Alles is beschadigd
Naast pinbetaling kreeg ik maning voor betaling
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Almelo (Nederland).


Geen aanbeveling

Het leek allemaal goed te gaan, totdat wij er achter kwamen dat de sleutel van dressoir niet geleverd was. Deze zat per ongeluk nog in de broekzak van de verhuizer. Zij zouden hem opsturen. Helaas zijn wij nu 2,5 maand verder, en is nog steeds onduidelijk waar de sleutel is. Studentverhuizers zegt telkens terug te bellen maar wij worden niet terug gebeld. Het is een onprofessionele club; zij laten zien niet te weten hoe om te gaan met dit soort situaties. Erg vervelend en jammer. Ik zal hen niet weer inhuren of aanraden aan anderen.

Plus- en minpunten
Niet terug bellen
Geen verantwoordelijkheid nemen
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Om te beginnen: ze waren ruim op tijd. Daarnaast was het een verhuizing naar drie verschillende plekken met zware objecten. Alles werd perfect opgepakt en ingepakt. Op plek nummer drie moest tien minuten worden gelopen met kasten, koelkasten en droger. Alles zonder klagen en met een glimlach. Absolute helden!

Plus- en minpunten
De zwaarste objecten werden zonder klagen verplaatst
Vrolijk, behulpzaam, daadkrachtig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is keurig en snel verlopen, tegen een betaalbare prijs.
Personeel keurig en vriendelijk, een aanrader.

Ik beveel deze verhuizers van harte aan.

Plus- en minpunten
Vriendelijk en hulpzaam
Betrouwbaar
Verhuisd van Hardinxveld-giessendam (Nederland) naar Papendrecht (Nederland).


Aanbeveling

Team van drie mannen uit Den Haag.
Werken in een rap tempo door en kundig.
Motto was alles komt goed en dat kwam het gelukkig ook.

Plus- en minpunten
Werken snel
Niet duur
Waren half uur te laat maar moesten van ver komen.
Verhuisd van Venray (Nederland) naar Venray (Nederland).


Aanbeveling

Geweldige hulp gehad bij de verhuizing. Kundig en heel vriendelijk team, die heel snel werkten. Abdo en Stanley zijn toppers!

Plus- en minpunten
Sterke jongens
Heel gezellig en kundig
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Groningen (Nederland).


Aanbeveling

Snelle service, goede hulp. Alles is heel gebleven. Aanrader. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 2 besteld maar er kwamen er 3. Op zich prima want het ging wel sneller.

Plus- en minpunten
Snel
Goed
Aantal verhuizers was verkeerd
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snel en goed personeel! Top. Fijne mensen eerdere dan verwacht en ging heel snel, zeker een aanrader en de volgende keer zal ik er weer gebruik van maken

Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland).


Aanbeveling

Doen alles wat nodig is, snel en vakkundig. Wat meer heb je nog nodig. Hadden grote ikea kasten welke ze volledig hebben gedemonteerd en monteerd.

Plus- en minpunten
Goede prijs
Snelheid
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland).


Aanbeveling

De heren wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen personeel. Zo goed zelfs dat we heel snel klaar waren!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Minder werk ingeschat dan verricht moest worden. Ondanks verkeerde inschatting dus gtotere werkdruk ben ik dankbaar hoe de verhuizers de verhuizers hebben gedaan.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Voordelige verhuisservice maar hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd en ik kon op het laatste moment nog de offerte aanpassen (toch demonteren van twee meubels).

Plus- en minpunten
Hardwerkend
Efficient
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers denken met je mee, zijn heel beleefd en werken keihard. Ik ben Super tevreden. Als ik weer ga verhuizen, zou ik weer gebruik van hen maken.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd, kundig en snel. Ook eerlijk omdat ze aangeven dat ze eerder klaar zijn en dus minder doorbelasten. Hartelijk bedankt!

Plus- en minpunten
Snel
Goede service
Verhuisd van Wijk Bij Duurstede (Nederland) naar Wijk Bij Duurstede (Nederland).


Aanbeveling

Met de lift en met 5 man totaal was 55m2 zó beneden binnen 1.5uur!
Uitladen niet eens een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld.
Erg tevreden en snel mooi alles geregeld, erg goed gevoel zo bij altijd een drukke verhuizing.

Plus- en minpunten
Goede werkplek management vwb parkeren en inladen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland).


Aanbeveling

Leuke personeel uitstekende service en goede planning netjes alles binne de tijd met een hele rijs afstand is zeker een een aan rader

Plus- en minpunten
Top
Snel
Verhuisd van Gratham (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De grote spullen waren lastig in het smalle trappenhuis in Amsterdam, maar de mannen gaven niet totdat alles met veel passen en meten boven was. Super goed geholpen!

Plus- en minpunten
Goed klantcontact
Snel beschikbaar
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren ruim op tijd aanwezig, waren vriendelijk en dachten goed mee over het vervoeren van de kwetsbare voorwerpen. Daarnaast zorgden ze ervoor dat de verhuizing ruim op tijd was afgerond! Klasse!

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

We zijn zeer tevreden! Leuke verhuizers, vriendelijk, behulpzaam, harde werkers, voorzichtig om grgeaan met de meubels, efficiënt en snel.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Waren prima op tijd, werkten heel snel, dachten goed mee, goede samenwerking. Heel tevreden: in 5 uur over van Hilversum naar Leiden. Heel erg bedankt voor de goede service !

Plus- en minpunten
Goede samenwerking
Snel werkend en flexibel
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Alles ging vlot, en de heren deden niet moeilijk! Daarom zal ik ze in de toekomst ook gebruiken voor een andere verhuizing!

Plus- en minpunten
Snelheid
Secuurheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed! Geholpen met allerhande klussen. Heel fijn voor ons. Goede samenwerking. Ze waren voorzichtig met de spullen en hielpen zware boeken uitpakken.

Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland).


Aanbeveling

Gezellige gasten die goed meedenken met de verhuizing. Letten goed op de spullen, denken goed mee. Ook zware spullen geen probleem!

Plus- en minpunten
Sterke gasten
Denken goed mee
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Excellent service! No complaining. Happy & friendly guys. Super flexible, honest and nice guys. I will use the service again.

Plus- en minpunten
Professionalism
Honest
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amaterdam (Nederland).


Aanbeveling

Prima service, aardige jongens!
Alles netjes geinstalleerd.
Alles op zijn plek gezet en een goed humeur ondanks het slechte weer.

Verhuisd van Spijk (Nederland) naar Doorn (Nederland).


Geen aanbeveling

Komen gewoon niet opdagen!
Bij bellen smoesjes.
Bieden geen oplossing. Nemen geen verantwoordelijkheid. Zeer slecht.

Plus- en minpunten
onbetrouwbaar
je wordt afgescheept
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Wateringen (Nederland).


Aanbeveling

Top service vrolijke mannen. Aanrader. Werd telefonisch goed op de hoogte gehouden. Heel beleefd en gemotiveerd. Werkten heel snel. Helemaal geen pauze gehouden. Bijzonder!!

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Snel
Autopech
Verhuisd van Julianadorp (Nederland) naar Spaarndam (Nederland).


Aanbeveling

Komen afspraken helemaal na inclusief montage! Fijn de galazen tafel helemaal heel gearriveerd. Helemaal geweldig.

Plus- en minpunten
Aardig
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekend geholpen! Veel sneller dan gepland, super zorgvuldig, vriendelijk en meedenkend. Kan ze aan iedereen aanbevelen!!! Echt een aanrader :) heel fijn om voor deze prijs verhuisd te worden!

Plus- en minpunten
Snelheid
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

3 supersterke kerels hielpen ons geweldig. Vriendelojk, deskundig en niks was hen teveel.helemaal uit den Haag en toch op tijd.

Verhuisd van Enschede (Nederland) naar Enschede (Nederland).


Aanbeveling

Ze zijn snel, erg vakkundig en zorgvuldig met de spullen. Overleggen goed waardoor er een fijne communicatie is. scherpe prijs. Conclusie: aanrader.

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar De Meern (Nederland).


Aanbeveling

Snel, accuraat, vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, vakkundig, meedenkend, pro-actief, sociaal, ik raad hen iedereen aan.

Plus- en minpunten
snel
accuraat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Flexible snel meedenken vriendelijk Morton even vakkundig bedrijf die de juiste mensen in dienst heeft ik raad iedereen dit bedrijf aan

Plus- en minpunten
Snel en vakkundig
Proffesioneel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

bankstel besteld en gebruik gemaakt van vrrhuislift keurig op tijd en binnen no time zat de bankstel in de woonkamer de oude kon ook naar beneden gelift worden

Plus- en minpunten
snelle service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Behulpzame verhuizers en snel. Hebben mijn spullen met beleid verhusid en de opslag netjes ingericht. Scheelde mij een heleboel gesjouw.

Plus- en minpunten
Snel
Makkelijk te reserveren
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer betrouwbare en zorgvuldige verhuizers. Werken hard en communiceren erg duidelijk en vriendelijk. We zijn erg tevreden en zouden hier zeker weer een verhuizing laten regelen.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Eerder mee verhuisd. Altijd goed bevallen. De spullen zijn prima overgekomen door de 3 heren. Ik vind het een aanrader. Ook goed geprijsd.

Plus- en minpunten
Tempo
Gaan goed met de spullen om.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Aardige jongens zeer te spreken over hun waren behulpzaam niets was teveelik zou Ze aanraden bij iedereen groetjes fijne dag

Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Ijsselstein (Nederland).


Aanbeveling

Snel en veilig en alles makkelijk afgerond. Mocht ook meerijden en was gezellig! Ben blij dat alles zo goed ging en zou het zeker aanraden aan mensen die goedkoop en snel willen verhuizen

Plus- en minpunten
Snel
Veilig
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snel en zorgvuldig gewerkt, op tijd gekomen en alles betjes achtergelaten. Aardige gasten, ook de kasten weer in elkaar gezet.

Verhuisd van Huis Ter Heide (Nederland) naar Huis Ter Heide (Nederland).


Aanbeveling

Geen enkele schade, werken te gek en leuke team. Prettige samenwerking, mooie boys en ik ga zeker nog een keer verhuizen met hun:D.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goede werkers. toppers.
Flexibel. Goedkoop. Denken mee en zijn voorzichtig. De verhuislift was ideaal voor de vijfde verdieping.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Vleuten (Nederland).


Aanbeveling

Heel flexibel en super klantgericht geholpen ! Zeker aan te raden en ook nog erg gezellig . Niet te moeilijk om een extra handje uit de mouwen te steken

Plus- en minpunten
Fexibel
Snel en betrouwbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers hebben de spullen goed en snel in- en uitgepakt. Ook waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. We moeten voor het aantal werkuren betalen, wat erg handig is.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wasmachine en droger zeer netjes verhuisd!!
Gezellige heren en zeer correct geholpen. Zou ze zeker volgende keer weer aanraden.

Plus- en minpunten
Correct
Snelle afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles was super snel ingeladen. Vervolgens bleek op het nieuwe adres dat vanwege het slechte weer de toegang tot het pand geblokkeerd was. Na kort overleg hebben ze snel een oplossing bedacht waardoor het toch gelukt is om meteen te verhuizen! Toen het plan gemaakt was, was de klus ook zo geklaard! Ik ben zeer tevreden!

Plus- en minpunten
Snelle service
Zeer professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

helemaal top.

goede hulp die goed helpt!

echt een aanrader hij komt voor 2 uur maar na 1.5 al klaar. helemaal fantastisch!

Plus- en minpunten
op tijd
goede prijs
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Voorhout (Nederland).


Aanbeveling

We konden last minute nog terecht en hadden goed contact met de verhuizers. Het was fijn dat we op de hoogte gehouden werden en de bank is heel op de locatie aangekomen.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles goed geregeld, afspraken worden nagekomen. Waren later ivm afzegging planner maar dat is overmacht. Goed gedaan

Plus- en minpunten
Goedkoop
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Vaassen (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is heel snel gegaan, sneller dan verwacht. Vriendelijke mannen die harder werkers zijn. Ik kan heb zeker aanraden.

Plus- en minpunten
Snelheid
Nauwkeurig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer benaderbaar , gezellige jongens en heel toegankelijk. Wij zouden zeker deze jongens aanraden voor een volgende keer!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ging allemaal soepel, op tijd, niks kapot. Netter kerels, volgende keer wat extra reservedozen mee misschien. GoedZo!

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ze kwamen op de afgesproken tijd aan en gingen gelijk van start. Harde werkers en no nonsense. Ook montage goed verricht.

Plus- en minpunten
Snel
Netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prima communicatie, nette en hardwerkende verhuizers, lage kosten, snelle verhuizing. Volgende keer bel ik ze opnieuw.

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Wij hebben dit bedrijf gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaring was goed; aardig personeel en ze werken snel en hard. Alles is helemaal goed gegaan!

Plus- en minpunten
Kwaliteit
Prijs
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

We zijn super geholpen. De verhuizers waren kundige mensen en harde werkers. Ook waren het aardige gasten en leuk in de omgang.

Plus- en minpunten
Kundig
Harde werkers
Verhuisd van Berschenhoek (Nederland) naar Bergschenhoek (Nederland).


Geen aanbeveling

Ze keken op de klok en wilden niets extras doen
Geen service en begrip en maakten het karwei niet af!

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).

Antwoord van

Geachte heer, mevrouw,

Team Studentverhuizers heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel en doet dagelijks ons uiterste best om de wensen van de klanten te overtreffen, helaas is dat bij u niet gelukt, graag zouden wij met u u in contact komen om de klacht te bespreken en tot een oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te bellen 085-7777777 Bij voorbaat dank voor uw moeite en begrip.

Hartelijke groet,

Robbert namens StudentVerhuizers

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Ruim binnen de tijd verhuist, geen schades, super goed verlopen verhuizing. Verhuizers waren netjes op tijd, en een kwartier voor tijd klaar.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles ging helemaal goed en snel. Alles goed oop de plek gezet en heel erg klantvriendelijk. Kortom zeer aan te bevelen

Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Doorn (Nederland).


Aanbeveling

Alles kwam snel en netjes aan. De verhuizers waren allemaal vrolijk en enthousiast en dachten goed mee.

Plus- en minpunten
Snel
Alles netjes
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Aanbeveling

Het is een rommelige periode tussen kerst en oud en nieuw. Ze kampten met wat ziekmeldingen. Goed op de hoogte gehouden van de vertraging. Snel en goed gewerkt.

Plus- en minpunten
Snelheid
Prijs
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Snel, efficiënt, nauwkeurig. Ik raad deze mannnen aan. Ontzettend goede service. Ik ben erg tevreden

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Top geholpen, tot laat doorgewerkt. Alles netjes, geen schade het waren allemaal nette jongens. Helemaal top

Plus- en minpunten
Harde werkers
Goede busindelers
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

vabdaag gebruik gemaakt van de verhuislift goede service door de medewerker en veilig alle spullen verhuisd

Plus- en minpunten
snel
betaalbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren goed. Jammer dat de vrachtwagens niet groter zijn. Medewerkers behulpzaam en deskundig.

Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Wormerveer (Nederland).


Aanbeveling

Ze hebben heel goed hun best gedaan een mooi geschildert ze hebben hard gewerkt en ben zeer tevreden

Plus- en minpunten
Goed werk verricht
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Keurig gedrag, behulpzaam en op tijd aanwezig. Ging snel de verhuizing, zeker een aanrader voor de volgende keer

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Werken snel en vakkundig, vriendelijke mensen. Heel veel gedaan in korte tijd. Waren helemaal top!!!!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Vakkundig en snel
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Voorhout (Nederland).


Aanbeveling

Super rap, professioneel, en hele vriendelijke verhuizer. Netjes met verhuisdeken het object en huis tijdens transporteren schadevrij gehouden.

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Zeer professionele mannen. Wisten waar ze mee bezig waren. Lift was goed zowel bij de oude woning als bij de nieuwe woning. En de flexibiliteit om even een handje te helpen.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super snel en vakkundig! Netjes op tijd en netjes met spullen. Ik zou deze zo weer inhuren. Dankjulliewel!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel
Verhuisd van Mijdrecht (Nederland) naar Zandvoort (Nederland).


Aanbeveling

Tevreden over de mannen, leuk werken en ging razend snel. Gezellig met samenwerken. Logistiek was goed

Plus- en minpunten
Professioneel
Hard werkend
Als het dan moet, 30 min te laat
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super verhuizers, hicham en souffian!!
Het was een uitdaging maar snel en zorgvuldig gefixt.
Studentenverhuizers een echte aanrader!!!

Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland).


Aanbeveling

Gewoon hartstikke goed, de jongens hebben onze wensen zorgvuldig uitgevoerd. Alles is perfect van a naar b verhuisd.

Verhuisd van Naaldwijk (Nederland) naar Poeldijk (Nederland).


Aanbeveling

Snel verhuisd, goed gedaan! Vrolijke mannen, lekker gelachen en ondertussen gewoon doorgewerkt. Top!

Verhuisd van Houten (Nederland) naar Linschoten (Nederland).


Aanbeveling

bank snel en netjes bezorgd door de verhuizers. goede communicatie door de verhuizers op de hoogte gebracht van de tijd

Plus- en minpunten
snelle service
Verhuisd van Zwaag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super super super geholpen! Geduldig, meedenken en meehelpen. Helemaal top! Netjes op tijd ook!!!!!!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Mannen hebben alles geweldig goed gedaan. Ze waren heel erg netjes en beleefd. Vlot gewerkt. Vriendelijk.

Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Lelystad (Nederland).


Aanbeveling

Goed gecoördineerd en alles volgens afspraak aardige mannen en zeer behulpzaam top ervaring. Gezeligheid!

Verhuisd van Zevenhuizen (Nederland) naar Zevenhuizen (Nederland).


Aanbeveling

Super aardig. Netjes op tijd aanwezig.. Snel alles ingeladen. Perfect. Bedankt voor alles. Succes nog

Plus- en minpunten
Op tijd
Snel
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Rhenen (Nederland).


Aanbeveling

Super vriendelijk, kwalitatief goed en doen zeer netjes met de spullen. Zou deze verhuizer zeker aanraden

Verhuisd van Hulshorst (Nederland) naar Harderwijk (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb een zeer goede ervaring gehad,
Het waren bekwame, hardwerkende verhuizers , die vakkundig aan het werk gingen

Verhuisd van Alkmaar (Portugal) naar Bergen (Nederland).


Aanbeveling

Top! Sardine mensen en super praktisch en snel!hele aaardigen mensen meer kan ik nu niet verzinnen.

Plus- en minpunten
Snel
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers zijn snel en je kan met ze lachen. Doen niet moeilijk en blijven werken. Top! Groeten remon

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Puttershoek (Nederland).


Aanbeveling

Prima gedaan door verhuizers. Ondanks dat de ochtendsfspraak door ziekte nievy vverhuosd kon exoten is alles snel gegaan.

Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Top jongens, harde werkers en erg vriendelijk. Ook erg netjes met de spullen omgegaan alsof het hun eigen spullen zijn. Een aanbeveling!

Plus- en minpunten
Harde werkers
Vriendelijk
Verhuisd van Nieuw-Vennep (Nederland) naar Nieuw-Vennep (Nederland).


Aanbeveling

Snel, kundig, voorzichtig en de verhuizers denken mee.
Ook gezellig en vriendelijk.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Professioneel, snel, vriendelijk en goede service. Alles netjes afgeleverd en op de goede plek geinstalleerd

Plus- en minpunten
Snel
Goede service
Verhuisd van Weesp (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Wat een prettig team! Dit maakt de verhuizing die vaak stressvol is tot een goede dag. Top verhuizers

Plus- en minpunten
Zeer prettig team
Goed contact voor de verhuizing start
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

De jongens hebben hard gewerkt en we waren zeer te vrede. En vriendelijke jongens

Plus- en minpunten
Aardig
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Studentverhuizers opgebeld om snel te kunnen verhuizen. We waren blij dat dit kon. Ook voor een scherpe prijs.

Achteraf beter niet kunnen doen.

Een paar tafeltjes waren gevallen tijdens het inladen. Dit werd niet gezegd door de verhuizers maar omdat ik het zag gebeuren ben ik er naar toe gelopen.
Ik werd afgescheept met de woorden: 'Koop bij de Action maar een potje verf'.
Beetje jammer dat het zo moet.

Toch doorgegaan met de verhuizing. Naar een opslag. Alle spullen werden er zeer onprofessioneel ingepropt. Heb zelf moeten dirigeren om het er goed in te krijgen.
Al met al, alles zat erin.

Bij het afrekenen was het ook raar dat het contant moet terwijl ze zeiden dat ze geen wisselgeld bij zich hadden omdat ze niet met zoveel geld de weg op wilden??
Maar wel contant afrekenen??

Na de verhuizing meteen de schade doorgegeven aan studentverhuizers. Na bevestiging van de schadevergoeding tot op heden niets ontvangen.... Dit is inmiddels bijna 2 maanden geleden.

.. Lees meer

Plus- en minpunten
onprofessioneel
schade niet vergoed!
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Nette mannen gaan goed doordacht en voorzichtig te werk. Aardig en behulpzame medewerkers.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Luisteren goed wat klant wil
Verhuisd van Katwijk (Nederland) naar Katwijk (Nederland).


Aanbeveling

Snel en netjes verhuisd, redelijke prijs, vriendelijke en professionele verhuizers. Ik raad het aan.

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizers. Duidelijke offerte, goede communicatie en gaan voorzichtig te werk. In mum van tijd was de auto volgeladen en uitladen ging ook super. Netjes gewerkt en weten van wanten. Moest nog wat meubels demonteren maar daar moest ik mee opschieten omdat ze zo snel gingen. Moest bijna aandringen voor wat koffie want ze waren druk met inladen. Waren netjes binnen de verwachte tijd klaar. Erg aan te raden.

Plus- en minpunten
Snel netjes doorwerken
Duidelijke communicatie
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Hardinxveld-Giessendam (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, erg flexibel, helemaal top! En dat op zaterdagavond. Op korte termijn een afspraak gemaakt en gaan edbgeholpen.

Plus- en minpunten
flexibel
aardige goede verhuizers
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke vlotte verhuizers, netjes gewerkt en zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Aanrader!!!!

Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Velp (Nederland).


Aanbeveling

Supergoeie verhuizing, aardige jongens. Aanrader, ging heel voorspoedig. Volgende keer huren we ze zeker weer in.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Sympathieke jongens die direct doorpakken. Sterk, handig. Snelle.pakken pakken goed door, gaan door bij tegenslag.

Plus- en minpunten
Prijs
Kwaliteit
Verhuisd van Huissen (Nederland) naar Bemmel (Nederland).


Aanbeveling

Ze hebben goed snel werk geleverd, zonder schade te verrichten tijdens een ingewikkelde verhuizing met veel trappen, hoeken en grote zware objecten. Deze heren voeren hun werk uitstekend en klantvriendelijk uit. Zeer aan te raden.

Plus- en minpunten
Snel
Effectief
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

prima werk vloten surves en voor een mooie prijs.
snel gewerkt aardige jongens .
allss is goed gegaan

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekende service! We werden goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk was de prijs ook nog lager dan begroot! Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Plus- en minpunten
Klantvriendelijk
Servicegericht
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Bilthoven (Nederland).


Aanbeveling

De jongen hebben hard gewerkt. Super geregeld! Met 3 man was ons appartement in 4 uur helemaal leeg!

Verhuisd van Capelle aan den Ijssel (Nederland) naar Capelle aan den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Super bedankt. We zijn verhuisd zonder stress. Heel vriendelijk en snel.
Bedankt!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super fijn om verhuizers te hebben. De 3 mannen hebben de verhuizing snel en netjes gedaan. We zijn er heel blij mee!

Verhuisd van Oude Wetering (Nederland) naar Oude Wetering (Nederland).


Aanbeveling

Snel schakelen met deze jongens! Op maandag gebeld, op zaterdag een team voor de deur met verhuislift en al. Zeer vriendelijke verhuizers, kundig en sterk. Denken goed mee en zijn erg flexibel.

Plus- en minpunten
Snelle boeking
Zeer vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Nieuw-Vennep (Nederland).


Aanbeveling

Goed, met een gevoel van een mindere professionaliteit dan 'echte' verhuizers. Ging soms wat te snel, waardoor kleine schade ontstaat.

Maar verder dik tevreden.

Plus- en minpunten
Leuke vlotte mannen.
Overal toe bereid
Soms wat onvoorzichtig
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Heiloo (Nederland).


Aanbeveling

Vakkundige verhuizers die van aanpakken weten. Zeer tevreden over de kundigheid en het inzicht. Absolute aanrader. En heel voordelig ook nog!

Plus- en minpunten
vakkundig
voordelig
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Westervoort (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren keurig op tijd, en hebben op een professionele manier de inboedel verhuisd naar assendelft.

Plus- en minpunten
Professioneel
Behulpzaam
Een paar dingen zijn achtergebleven
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Assendelft (Nederland).


Aanbeveling

Goede snelle service. Alles netjes op zijn plaats gezet. Vriendelijk ondanks tijdsdruk. Voorzichtig met de spullen omgegaan.

Verhuisd van Almere (Nederland) naar Naarden (Nederland).


Aanbeveling

Boven verwachting. Zeer goed geholpen door Remco Marco Shady! Naar eigen zeggen 'team schadeloos' vriendelijk bedankt heren!

Plus- en minpunten
goed
voordelig
Verhuisd van Hillegom (Nederland) naar Boskoop (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren op tijd aangekomen en verleende snelle service. Voor de rest is het een echte aanrader super en snel

Plus- en minpunten
Snel
Vakkundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Flexibele en professionele verhuizers die gord doorpakken en ook gezellig en goedlachs . Fijn dat ze ook meedachten

Plus- en minpunten
Flexibel
Professionele aanpak
Verhuisd van Brummen (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben op korte termijn door vriendelijke en professionele verhuizers geholpen met mijn verhuizing.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

2 spontane leuke mannen, eerlijk, beleefd en recht door zee. Hard en zorgvuldig te werk. Goed nadenkend over hoe te laden om zo min mogelijk ritten te maken.

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Min punt hieronder werd goed hersteld door andere oplossing te bieden.
Had 3 man besteld, kreeg er 2.
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd, gebeld om aan te geven dat ze in aantocht zijn

Plus- en minpunten
Op tijd
Goede service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke verhuizers en behulpzaam. Snel gedaan

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snelle werkers, netjes en alles dik op tijd.

Plus- en minpunten
Snel, flexibel
Beleefd, behulpzaam
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Bilthoven (Nederland).


Aanbeveling

Mo was very helpful and careful and efficient with our valuables. I would deffinitely recommend him to someone else.

Plus- en minpunten
Helpful
Efficient
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterda (Nederland).


Aanbeveling

Goed gewerkt, de verhuizing was 3 hoog. Super bedankt!

Plus- en minpunten
Heel effcient en klantvriendelijk
Goed gewerkt
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers. bleven optimistisch goeie samenwerking en problemen opgelost

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Lieve behulpzame verhuizers!

Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Oisterwijk (Nederland).


Aanbeveling

Klantvriendelijke harde werkers!
Echt een aanrader!

Plus- en minpunten
Snelheid
Rekening houden met de wensen van de klant
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Snel en goed. En heel voorzichtig de bank naar 10 hoog gesjouwt :) Super movers!!

Plus- en minpunten
Snel en voorzichtig
Betaalbaar
Verhuisd van Krommenie (Nederland) naar Amsterdam Zuidoost (Nederland).


Aanbeveling

Snelle verhuizing, alles keurig verzorgd

Plus- en minpunten
snel gedaan
goede prijs
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Keurig en vlot gewerkt. Zorgvuldig met de spullen

Verhuisd van Werkendam (Nederland) naar Scherpenzeel (Nederland).


Aanbeveling

Alles perfect verlopen. Vakkundig en klantvriendelijk.

Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goed geholpen met zware dingen sjouwen

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Hartstikke goede kerels, denken mee, no-nonsense en snel werk.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

De relax stoel stond in een mum van tijd boven. Verhuizer dacht goed mee

Plus- en minpunten
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De offerte was helaas niet realistisch en de verhuislift kwam te laat. Dit werd echter ruimschoots goedgemaakt door het geweldige verhuis-team, dat ondanks het vele werk, de stemming er goed in wisten te houden, en de klus uiteindelijk hebben geklaard!

Plus- en minpunten
Scherp geprijsd
Vriendelijke verhuizers
Niet realistische offerte
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Heel hulpvaardig en super professioneel!

Verhuisd van Bathmen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super twee verhuizers, erg vriendelijk en adequat

Plus- en minpunten
Snel, een heel vriendelijk
Erg goede service
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Sneek, rustig en zetten alles neer waar jij maar wil.

Plus- en minpunten
Doe ook wat extra's . Wasmachine naar zolder.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Veenendaal (Nederland).


Aanbeveling

Prima servicd. Verhuizing snel gebeurd

Plus- en minpunten
Snelle service
Verhuizing netjes gebeurd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers en zijn netjes met de spullen omgegaan.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Netjes met spullen omgaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Alles is netjes verlopen, zware spullen zijn snel en onbeschadigd via het balkon naar beneden getild. In plaats van de geschatte 4 uur waren de verhuizers in minder dan 3 uur klaar!

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland).


Aanbeveling

De jongens hebben snel en zorgvuldig gewerkt.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

heel tevreden over. geweldige harde werkers en fijne luitjes

Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland).


Aanbeveling

Mo en Stanley werkten heel snel en wisten goed waar ze mee bezig waren. Alles was binnen de tijd op zijn plek in het huis.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Topwerk! Hard werken en met zorg en beleid

Plus- en minpunten
Harde werkers maar met beleid!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers met inzet en tempo. Klus super snel geklaard!

Plus- en minpunten
Prijs
Tempo
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Snel, probleemloos, vriendelijk!

Plus- en minpunten
Hard doorwerken
Alles zonder beschadiging
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Super snel en efficiënt gewerkt in vervelende weersomstandigheden.

Verhuisd van Broek In Waterland (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Deze verhuizers zijn weliswaar verzekerd om inboedel tot €50.000 te verhuizen, maar ze nemen zelfs de simpelste ikea lijst niet mee want hij zou kunnen breken. Dat geldt ook als ie in bubblewrap is ingepakt.

Ook zou er een monteur aanwezig zijn, deze was er, maar hij had geen gereedschapskist om zaken daadwerkelijk te (de)monteren.

Ook bleek dat we contant moesten betalen en viel de rekening twee keer zo hoog uit dan begroot.

Plus- en minpunten
Ze werken op zaterdag
Ze weigeren spullen mee te verhuizen die niet heel bijzonder zijn
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuislift had wat vertraging maar dat werd netjes gecommuniceerd. Zeer tevreden met de lift medewerker die ons goed heeft geholpen

Plus- en minpunten
Vriendelijk en vlot
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Vlotte no nonsense verhuizers die hard werken en de klus afmaken met demonteren alles erop en eraan

Plus- en minpunten
Goed bereikbaar
Harde werker
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Wat een toppers! Het ging snel, vakkundig en ze waren erg vriendelijk.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Vriendelijkheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ik wil graag een 7 geven. Na wat eerste consternatie (wat er allemaal niet kon en niet ging waardoor ik een beetje in de stress schoot) ben ik goed en vlot geholpen.

Plus- en minpunten
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Schiedam (Nederland).


Aanbeveling

Aardige jongens, snel en zorgvuldig verhuisd. Super!

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Veldhoven (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn ontzettend blij met de verhuizers van Student Verhuizers. Telefonisch contact snel en prettig. De 3 verhuizers waren ontzettend prettige, behulpzame en attente jongens. Weten van aanpakken en verhuizen slim en praktisch. Wij zijn erg tevreden en bij een volgende verhuizing kiezen we zeker weer voor Student Verhuizers!

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Professioneel
Verhuisd van Elst (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Vrolijke zeer behulpzame jongeman. Werkt mee en in ons geval tilde hij alleen een wasmachine op de lift! Super!

Plus- en minpunten
Op tijd.
Behulpzaam.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizing, drie mannen die heel snel, hard en zorgvuldig gewerkt hebben!

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren prettig in de omgang, duidelijk in de communicatie en werkten goed door. Verhuizing zonder schade uitgevoerd.

Plus- en minpunten
Duidelijke communicatie
Werken lekker door
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Prima jongemannen die netjes en vakkundig met de meubels van mij oma omgegaan zijn, verhuist hebben en ook nog eens een kast in elkaar gezet hebben en een lamp op hebben gehangen. Top bedrijf!

Plus- en minpunten
Gaan netjes met je meubels om
Vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Piershil (Nederland).


Aanbeveling

Bezorgers flexibel
Goed meegeholpen, gezellige mannen
Denken goed mee om zo goed (en goedkoop!) mogelijk aan de slag te gaan

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (België).


Geen aanbeveling

Verhuizing was uitgelopen door een onjuiste inschatting van beide kanten. De verhuizers zijn uiteindelijk langer gebleven, wat prettig was. Echter, bij het verhuizen zijn er meerdere beschadigingen opgetreden aan enkele meubels, de vloer en een plant. Bij het aangeven hiervan, is er naar ons idee onvoldoende tegemoet gekomen in verhouding tot de geleden schade.

Plus- en minpunten
langer doorgewerkt bij uitlopen van de verhuizing
schade bij verhuizen aangebracht
onvoldoende tegemoet gekomen in verhouding tot geleden schade
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Het was prima , het was in meerdere opzichten een lastige klus en beide mannen hebben dat goed geklaard. De lunch lieten ze erbij inschieten, toen heb ik zelf nog broodjes gehaald.

Plus- en minpunten
snel en accuraat
Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Werkte hard door. Kwamen vroeger dan geplan dat is opzich fijn maar iets meer waarschuwing vooraf zou fijn zijn. Wel snel klaar. Zou het nog een x gebruiken

Plus- en minpunten
Snel
Kwamen vroeger dan gepland
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Snel, prettig in de omgang en heel behulpzaam

Plus- en minpunten
Snel
Meedenkend
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zwaanshoek (Nederland).


Aanbeveling

Leuk team, verhuizing was zo gedaan! Goede service.

Plus- en minpunten
Tempo
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Nootdorp (Nederland).


Aanbeveling

Stipt op tijd aanwezig.
Goed ruimtelijk inzicht.
Vriendelijke verhuizers.
Snelle en harde werkers.
Dit alles voor een goede prijs.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland).


Aanbeveling

Goed gedaan alleen meer aandacht voor het schoonhouden van matras etc

Plus- en minpunten
Goedkoop
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Nieuw Vennep (Nederland).


Aanbeveling

Super gedaan! Lage prijs en hard werkende mannen. Ook nog met gevoel voor humor en een persoonlijke noot

Plus- en minpunten
Lage prijs
Prima service
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Leusden (Nederland).


Aanbeveling

Heel accuraat, snelle service en zeer vriendelijke verhuizers

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Sassenheim (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers.

Plus- en minpunten
Werken hard
Goede communicatie
Planning inpakken had efficiënter gekund
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Ongeïnspireerd en ongeinteresseerd werden onze spullen verhuist naar onze nieuwe adres. Helaas was er ook sprake van schade door o.a.het schuiven van een kast over de bodem van de vrachtwagen. Bij schade werd telkens gezegd, 'was al zo' of 'komt door u'. Bij moeilijkheden werd er niet meegedacht, maar alleen om meer geld gevraagd. Uiteindelijk hebben we het zelf maar opgelost. Niet helemaal zoals ik mijn verhuizing zorgeloos had voorgesteld.

Plus- en minpunten
Snel
Onvoorzichtig
Niet meedenken
Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Uithoorn (Nederland).


Aanbeveling

Voorzichtig te werk gegaan en niks! kapot gegaan

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Prijs
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Netjes op tijd, spullen allemaal over, werken net en secuur. Ben super tevreden! Nu lekker genieten van ons nieuwe huis.

Plus- en minpunten
Prijs / kwaliteit
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zevenhuizen (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing is goed verlopen. De samenwerking met de verhuizers verliep soepel en ze waren zeer vriendelijk

Verhuisd van Wognum (Nederland) naar Enkhuizen (Nederland).


Aanbeveling

Aardig en professioneel en prima resultaat. De heren hebben 2 meubels in elkaar gezet. Er was geen verhuizing.
Het is allemaal prima verlopen. Ik vond het alleen wel opmerkelijk dat jullie met zeggen met studenten te werken.
Hoewel ik het niet aan de heren heb nagevraagd leken mij dit zeker geen studenten.
Misschien kan u dan beter adverteren met studenten/klusjesmannen oid.

Plus- en minpunten
Aardig
Vlot
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

top snel schadeloos piano verhuisd. vriendelijke mannen

Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Snel en flexibel, harde werkers en hele aardige gasten

Plus- en minpunten
Flexibel
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snelle verhuizing. Netjes vooraf gebeld. Spullen zijn nog heel haha, top!

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

De heren waren vriendelijk, de verhuizing ging netjes en vlot. Ze waren sneller klaar dan gedacht. Ik ben tevreden over Studentverhuizen.

Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Uithoorn (Nederland).


Aanbeveling

Topservice, ze waren keurig op tijd en heel snel. Werkten vakkundig.

Plus- en minpunten
Snel
Op tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Was een superteam, ik had een grote verhuizing, een van hen werd ziek en de anderen hebben toen extra lang en hard gewerkt. En steeds gezellig en meedenkend. Hoge kwaliteit!!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De mannen hebben Super hard gewerkt, zo gepiept ondanks dat het echt een rot werk was wat er verhuisd moest worden!

Plus- en minpunten
Snel, sterke mannen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed en vakkundig gewerkt.

Plus- en minpunten
Alles volgens afspraak gegaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Diemen (Nederland).


Aanbeveling

Helemaal Top, beleefd en meedenkend

Plus- en minpunten
Beleefd
Meedenkend
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De mannen van studentverhuizers meldden zich vanochtend netjes op tijd bij het oude adres. Na kort overleg over wat er mee moest gingen ze direct aan de slag. De mannen waren kordaat en doelgericht. Tevens waren ze ook heel voorzichtig met mijn spullen ook als ik af en toe om het hoekje gluurde. De mannen waren snel met hun vrachtwagen op het nieuwe adres en hebben daar een partij trappen gelopen met zware spullen, ik doe het ze niet na. Op het nieuwe adres waren ze wederom ontzettend voorzichtig. Ze vroegen zelfs waar de nieuwe spulletjes mochten staan. De prijsafspraak is nagekomen en werd nog duidelijk toegelicht. Echt twee topgasten. Ik heb studententverhuizers net aan een vriendin geappt die ook binnenkort gaat verhuizen!!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Voorzichtig
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers Waren top! Allies is maar wens gegaan.

Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland).


Aanbeveling

Super snelle service, goedkoop en fijne bezorger.

Verhuisd van Brielle (Nederland) naar Brielle (Nederland).


Aanbeveling

Keurig op tijd en behulpzaam. Niks was te gek

Plus- en minpunten
Goedkoop
Behulpzaam personeel en werken volgens afspraak
Deel van een uur is een heel uur. Tikt aan met 3 man personeel
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Goede professionele hulp, zeer tevreden

Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer hard werkende mannen die keurig de boel in- en uitgeladen hebben! Nauwelijks tijd voor koffie en eten. Snel en goed!

Plus- en minpunten
Redelijke prijs
Snel!
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Nijkerk (Nederland).


Aanbeveling

Superlief gezellig. Netjes. Behulpzaam. Vriendelijk. En proffssioneel

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke verhuizers,snel en vakkundig.

Plus- en minpunten
Ruim op tijd
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Kwamen met 4 mensen. Snel gewerkt. Netjes gewerkt. Erg beleefd.

Plus- en minpunten
Snel en netjes gewerkt
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Goede service, snel en effectief, vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden.

Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Groningen (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke verhuizers, harde werkers, fantastisch hoe ze alles in de opslagvoorzieningen wisten te passen!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Nootdorp (Nederland).


Aanbeveling

Top klussers (schilderwerk / lampen ophangen)

Plus- en minpunten
Vakmannen
Harde werkers
Verhuisd van Breukelen (Nederland) naar Breukelen (Nederland).


Aanbeveling

goeie service. aardige vakmensen. goed op tijd.

Plus- en minpunten
vaklui
gunstige prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snel, professioneel, duidelijk, goed huneur, sterk

Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Snelle reactie op offerte aanvraag.

Plus- en minpunten
Goed koopste
Mee denkende en mee helpende verhuizers
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Assendelft (Nederland).


Aanbeveling

Really helpful people. They are very friendly and helpful, very efficient workers and I am glad they helped me.

Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Erg vriendelijk en beleefd

Plus- en minpunten
Voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Ging snel, goede service en professioneel

Plus- en minpunten
Kan heel snel schakelen
Goede service
Soms moet je nog even achter offerte aanbellen
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

De jongens hebben heel mooi werk geleverd

Plus- en minpunten
Goed werk verricht
Verhuisd van Berkel En Rodenrijs (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland).


Aanbeveling

Leuke jongens. Ging perfect allemaal. Aanrader.

Verhuisd van Ermelo (Nederland) naar Zeewolde (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers en in een rap tempo klaar

Plus- en minpunten
Snel
Vakkundig
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Perfecte service. Harde werkers, snel en vakkundig. Respect voor persoonlijke wensen en doen net wat meer dan gevraagd

Plus- en minpunten
Goede service
Snel en vakkundig
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Pijnacker (Nederland).


Aanbeveling

Fijn geholpen en ging erg snel. Af en toe wat tegenslagen maar dat werd prima opgelost

Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Bussum (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd gebeld dat ze onderweg waren naar het ophaal adres. Snelle efficiente mannen, voorzichtig met de spullen omgegaan. Goed gemanouvreerd om op de lift en vrachtwachen exact voor de deur te kunnen krijgen, best lastig op het krappe uitlaadadres.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Roterdam (Nederland).


Aanbeveling

Voorbereiding was goed, goedkoopste aanbieder en de 3 jongens waren ook heel snel en secuur. Was echt super geregeld allemaal!

Plus- en minpunten
Snelheid
Prijs
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Super bedankt voor de verhuizing. Goed proactief en alles top geregeld!!

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Naarden (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers snel en vriendelijk, was mij niet helemaal duidelijk dat ze niet op de weg mogen stilstaan om in te laden

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Erg vriendelijke medewerkers. Waren flexibel ingesteld en hebben alles netjes verhuisd en dingen duidelijk uitgelegd.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Gaan netjes met de spullen om
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Frans, Mimet, Osama zijn top verhuizers! Deze mannen van Studentverhuizers zijn echt helemaal te gek! Super klantvriendelijk, behulpzaam en niets is te veel!!!! Professioneel en verstaan hun vak!!! Zeker een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!

Plus- en minpunten
Professioneel, snel, klantvriendelijk
Scherpe tarieven
Verhuisd van Soesterberg (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Aanbeveling

Dit is mijn eerste stressloze verhuizing door fijne medewerkers.

Plus- en minpunten
een uur te laat
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Bussum (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goed geholpen door Demio & Raoul!

Plus- en minpunten
Snel geholpen
Prettige communicatie, ook goed dat er dag tevoren nog gebeld wordt met bevestiging oa mbt tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

Super goed, snel, vakkundig, zeker aan te raden. Een tevreden klant

Verhuisd van Zwaanshoek (Nederland) naar Zwaanshoek (Nederland).


Aanbeveling

Toppers, heel goed werk geleverd, bedankt!!

Plus- en minpunten
Vakkundig
Zorgvuldig
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Very hard working team. Nice to deal with. Professional and knowledgeable. The guys helped with a variety of issues.

Verhuisd van Mariahoeve (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).


Aanbeveling

Op 27 september 2017 verhuisd. Werd van uit de bestelwagen gebeld we staan in de file komen wat later, Top. Bij aankomst melde zich Danny, Rachid en Simon wat mij direct opvalt de team geest van de groep Top. Heb gevraagd een volgorde waarvan ik dacht dat het beste was. We zijn langs de punten gelopen. Dan komen de echter verhuizers om de hoek. Wij pakken het anders aan dat heeft te malen hoe wij de bestelwagen gaan laden. Oeps. Er werd goed uit gelegd hoe wat er waarom Top. Ga akkoord. Vanaf dit moment liep alles fantastisch. Er werd systematisch gewerkt zoals besproken Top. Communicatie was super. In mijn situatie was er veel loop werk flat 4de verdieping (60m) en lift dit vraag veel extra tijd. Het team verteld mij, we gaan niet eerder weg of de job moet zijn geklaard. Super. Final het werd avond werk voor dat alles over was. Complimenten voor het team zij hebben woord gehouden en het beste gedaan in mijn situatie. Extra compliment voor netheid, snelheid en voorzichtigheid hoe het .. Lees meer

Plus- en minpunten
Netheid, snelheid
Voorzichtigheid hoe het team
Verhuisd van Doorwerth (Nederland) naar Renkum (Nederland).


Aanbeveling

Prima voor de prijs, harde werkers

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Dexe verhuizers hebben super werk geleverd. Extra iets doen was geen probleem. Ik ben super tevreden met deze mensen.

Plus- en minpunten
Snel, netjes en erg professioneel
Aardige mensen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

De klus bleek veel groter dann gepland, masr de jongen hebben het netjes aangepakt en meteen een extra man geregeld om mee te helpen. Ze hebben hard doorgewerkt. Ijk vind wel dat de site beter an zou moeten geven hoe groot de klus is.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Heeft het verhuizen een stuk prettiger gemaakt

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer snel en alles netjes op orde gezet.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Prima, hardwerkende verhuizers!

Plus- en minpunten
Hardwerkend
Gaan netjes met spullen om
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland).


Aanbeveling

Ruim op tijd aanwezig, efficiënte en ervaren verhuizers. Werken snel en gaan voorzichtig om met spullen.

Verhuisd van Loosdrecht (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren keurig op tijd, en hebben het ontzettend snel gedaan. Geen aanmerkingen, ze waren ook behulpzaam!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Rijnsburg (Nederland).


Aanbeveling

Zeer nette behulpzame snelle en professionele verhuizers. Zeer aantebevelen!

Verhuisd van Abcoude (Nederland) naar Abcoude (Nederland).


Aanbeveling

Makkelijk snel en netjes

Plus- en minpunten
Snelheid
Netjes
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Heel erg vriendelijk, werd echt meegedacht, geen voorrijkosten, prima meegeholpen, goed materiaal en totaalprijs stukken lager.

Plus- en minpunten
Prijs
service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer nette jongens. Werkten snel, effectief en vakkundig. Zeer tevreden.

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Leuke club om te leren kennen. Hartstikke vriendelijk, klantgericht en prima sjouwers! Heel tevreden, een aanrader voor je verhuisklus.

Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Ziyani, we zijn Super tevreden, echt een topper. Hij heeft onze badkamer afgewerkt. Heel professioneel.

Plus- en minpunten
Professioneel
Vakman
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Erg snel al mijn spullen verhuisd en daarnaast vriendelijke en behulpzame jongens.

Plus- en minpunten
Vriendelijk en behulpzaam
Snel en vakkundig
Verhuisd van Rheden (Nederland) naar Wageningen (Nederland).


Aanbeveling

Snelle harde werks die zorgzaam omgaan met de te verhuizen spullen!

Plus- en minpunten
Snelle harde werkers
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Helemaal top. Harde werkers en voor alle andere aanwezigen een verlichting.

Aan te raden

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers waren er op tijd en hebben alles spoedig en netjes meegenomen.

Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

We hadden een extra verhuizer besteld, bovenop de door hen geadviseerde 3 verhuizers, zodat we snel klaar zouden zijn. Inschatting was incl de vierde verhuizer: 9-15 uur. We waren uiteindelijk om 23u klaar en 1,5x het geoffreerde bedrag kwijt. Zeer teleurstellend.
Wat ging er mis:
-Verhuizers arriveerden half uur te laat (9.30).
-Voorman lag de eerste drie uur ziek in de vrachtwagen.
-Ze kwamen met 1 wagen, het hadden er duidelijk 2 moeten zijn. Onze inschatting op voorhand lag een paar m3 te laag, er wordt geen marge ingecalculeerd door een iets grotere vrachtwagen te sturen (of 2 dus).
-Pas om 15u s middags waren we klaar met de eerste rit.
-Toen de wagen voor de tweede rit voor 90% vol was kregen we te horen dat het niet zou passen en er een derde rit nodig was. Deze inschatting had veel eerder gemaakt kunnen worden.
- mijn voorstel was kleine spullen eruit te halen (die verhuis ik desnoods zelf) en alle grote spullen (kasten) mee te nemen. Er was toen helaas 'niets meer.. Lees meer

Plus- en minpunten
Snelle reactie via mail
Aardige gasten
Slechte coördinatie ter plaatse
Slecht advies vooraf
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Goede service, snelheid

Plus- en minpunten
Flexibel
Goede service
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

De 2 jonge heren waren zeer netjes op tijd, ze hebben me snel en efficient verhuisd, ook nog met ze gelachen, alles ging heel relaxed. Uiteindelijk waren de kosten een stuk minder dan wat ik had verwacht!

Plus- en minpunten
Goedkoop
Efficient en snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Het is niet te duur en de mensen die ons verhuisd hebben zijn toppers en echt aan te bevelen. Superervaring

Plus- en minpunten
Aardig
Snel
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Schermerhoorn (Nederland).


Aanbeveling

Fast and afficient

Plus- en minpunten
fast
friendly
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

Top werk, netjes alles over

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizers. Netjes en beschaafd. Keurig alles verzorgd, ingepakt en uitgepakt.

Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Leidschendam (Nederland).


Aanbeveling

Mannen hebben fantastisch werk geleverd.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Denhaag (Nederland).


Aanbeveling

Een gezellig stel jongens, voorzichtig met de spullen. Gezellige kleppers en harde werkers.

Verhuisd van Kapel (Nederland) naar Leerdam (Nederland).


Aanbeveling

Geweldig.. Leuke sterke jongen.. Heel goed samen werken.. Heel geduldig.. En aardig voor elkaar en goed samen werke

Plus- en minpunten
Flexibel
Creatief tomeloos grappig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Kapellen (België).


Aanbeveling

Twee goede, sterke verhuizers. Goed tempo en overleg tussendoor. Prima gegaan!

Plus- en minpunten
Beschadiging aan kast die niet is gemeld, jammer
Verhuisd van Boskoop (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland).


Aanbeveling

Prima service

Plus- en minpunten
Snelheid
Vriendelijkheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Supersnel en superaardig

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Professioneel
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Goede service en aardige gasten!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing ging snel en soepel. Alles op tijd klaar. Lastige plek om met verhuislift te verhuizen, oplossing was snel gevonden met de jongens. Heel veel dank!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De superaardige crew was ruim op tijd, discussieerde professioneel over de mogelijkheden wbt de verhuislift en daarnaast zijn ze super vriendelijk! Ik zou het de volgende keer weer zo doen!

Plus- en minpunten
Vakkundigheid
Werktempo
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snelle, vriendelijk service

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Top. Netjes..mooi optijd..vriendelijke jongens

Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Badhoevedorp (Nederland).


Aanbeveling

Prima vlot verlopen. Heel erg v
Bedankt. Vanwege een tip over goede prijs kwaliteit verhouding

Plus- en minpunten
Het geheel is goed
Verhuisd van Purmer (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Erg goede service

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Was gewoon goed

Plus- en minpunten
Snel
Netjes en vriendelijk
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland).


Aanbeveling

Snelle offerte gauw ter plaatsen kunnen zijn en harde werkers...top!!

Verhuisd van Vijfhuizen M (Nederland) naar Krommenie (Nederland).


Aanbeveling

Prima mannen, harde werkers

Plus- en minpunten
snel
letten goed op im beschadigingen te voorkomen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Krimpen Aan De Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Kundig snel klantvriendelijk

Plus- en minpunten
Snelheid
Kundig
Verhuisd van Hoorn (Nederland) naar Hoorn (Nederland).


Aanbeveling

Ondanks de regen en feit dat 2e garage slecht bereikbaar was alles snel afgehandeld!

Verhuisd van Hillegersberg (Nederland) naar Hillegersberg (Nederland).


Aanbeveling

Goed personeel maakt alles.
Prima, snelle en vriendelijke service. Heel vakkundig

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goede service, fijn meegedacht en snel gewerkt

Plus- en minpunten
Snelheid
Goed meedenken
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goede service, snel en voor weinig geld!

Plus- en minpunten
snel
goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd, nette mensen die hard werken en zorgvuldig met onze spullen om zijn gegaan. En snel!

Plus- en minpunten
Snelheid
Netheid
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Vlotte jongens werken lekker door. Ook lastige meubels lukt ze toch.

Plus- en minpunten
Prijs
3 personen
Soms dachten ze dat iets niet door het trapgat ging maar lukte toch
Verhuisd van Emst (Nederland) naar Vaassen (Nederland).


Aanbeveling

Goed hun best gedaan ! Zijn sterke jongens.

Plus- en minpunten
Ze zijn op tijd
Hebben gedaan wat ik wilde.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super snel en goed

Plus- en minpunten
Professionele gasten
Efficiënt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Snel , efficiënt, en gezellig. Super team!

Plus- en minpunten
Snel
Gaan voorzichtig met spullen om
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed gedaan ruim binnen de tijd

Plus- en minpunten
Prijs
Kwaliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Waren voor de afgesproken tijd aanwezig. Alles snel ingeladen en uitgeladen. Glasplaat op mijn risico meegenomen, maar is goed verpakt en daardoor heel overgekomen. Meubels werden keurig op de aangewezen plekken neergezet. Zelfs de stoelen netjes aan de tafel geschoven.

Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Netjes vooraf qua offerte en reactie. Op de dag zelf zeer snel en coulant qua hoeveelheid, was meer dan in offerte stond. Zeer tevreden over!

Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Aanbeveling

Jesse en badr hebben ons fantastisch geholpen super snel. Aardige gasten!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed en goedkoop

Plus- en minpunten
Netjes
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk, goede service

Plus- en minpunten
Snel
Vakkundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Frankfurt (Duitsland).


Aanbeveling

Op tijd netjes gewerkt

Plus- en minpunten
Op tijd
Goede service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Super snel en netjes

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers en snel! En ik heb nog een rug over

Plus- en minpunten
Snelheid
Beschikbaarheid
Ik moest nog zelf sjouwen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Werken heel hard. Al mijn spullen in 7 uur over naar de nieuwe lokatie. Top!

Plus- en minpunten
Harde werkers
Toch wel een paar spullen kapot gegaan omdat ze snel willen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Snel, sympathiek, goede service

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Ik had niet zoveel spullen maar alles is netjes en op tijd verhuisd

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amstersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke mensen, behulpzaam, daadkrachtig en hard werkend.

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar De Bilt (Nederland).


Aanbeveling

Hele vriendelijke jongens en zeer behulpzaam.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Harde werkers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goeie jongens , verantwoordelijk.

Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Diemen (Nederland).


Aanbeveling

Goede en nauwkeurige verhuizers

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

We hebben een mooie en gezellige verhuisdag gehad, naar volle tevredenheid verlopen. Aardige en hulpvaardige verhuizers.

Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland).


Aanbeveling

Heel fijn geholpen, uiterst vriendelijk. Topservice

Plus- en minpunten
Vriendelijk en sociaal
Zeer vakkundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Jongens waren erg behulpzaam. Liepen wel uit (te weinig tijd berekend). Wat onduidelijkheid rond de betaling (want moet cash), maar verder helemaal top. Vriendelijk, bekwaam, secuur en gezellig.

Plus- en minpunten
behulpzaam
prijs
cash afrekenen
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Snel, vriendelijk en compleet.

Plus- en minpunten
Snel
Goedkoop
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Wateren (Nederland).


Aanbeveling

Serieuze, aardige, leuke, vriendelijke, harde werkers. Kunnen goed verhuizen, gaan voorzichtig met spullen om, kunnen goed inruimen! En kunnen klussen...

Plus- en minpunten
Harde werkers
Voorzichtig met spullen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Nou, de voor communicatie per mail en telefoon met Bram was echt top. Ze waren heel flexibel en boden goed advies aan omdat ik niet zo goed wist wat ik wilde. Heel fijn!

Plus- en minpunten
Flexibel
Meewerkend
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren wat laat maar daarna ging t heel snel en goed. Factuur lager dan offerte.

Verhuisd van Ouderkerk Aan De Amstel (Nederland) naar Ouderkerk Aan De Amstel (Nederland).


Aanbeveling

hicham, jantje en said

super gasten! secuur, attent, zorgvuldig..kan m.i. niet beter👍

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke mannen, niks aan te merken op de manier van verhuizen. Goede service dus.

Verhuisd van Waalre (Nederland) naar Bergeijk (Nederland).


Aanbeveling

Goed werk mannen!

Plus- en minpunten
Professioneel
Hard werken en netjes
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland).


Aanbeveling

Snel, klantvriendelijk, behulpzaam, gezellig, goed advies

Plus- en minpunten
Snel, behulpzaamaz
Verhuisd van Bilthoven (Nederland) naar Bilthoven (Nederland).


Aanbeveling

Perfecte service, snel en vriendelijk! Top verhuizers!

Plus- en minpunten
Snel, nauwkeurig
Vriendelijk
Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Zeer snelle verhuizers, flexibel qua tijd en fijn om mee samen te werken.

Plus- en minpunten
Snel
Flexibel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling