StudentVerhuizers

7,1 (534‎ Sirelo reviews)
i
9,8 (7697 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (164)
pro
Vriendelijk (104)
pro
Professioneel (74)
con
Onprofessioneel (13)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. StudentVerhuizers brengt daar verandering in.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews534

91% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
534 van de 534 reviews zichtbaar
Contant volledig bedrag moeten afrekenen ruim €700 voor nog geen 3uur werk, Wat volgens hun ongeveer €500 had moeten kosten, geen verrekening en geen bewijs gekregen. Gemaild, 1 telefoontje terug gehad,. We gaan het uitzoeken, nu bijna 4weken later nog niets gehoord. Verwacht ook nooit meer iets terug te horen van deze onderneming.
con
Afspraken niet nakomen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Nadat we een offerte hebben aangevraagd zouden de kosten op
€240 uitkomen. We kozen de optie om voor €160 nog twee sjouwers te huren. 240+160 is €400. Toen we een afspraak wilden maken werd het bedrag ineens €570. Toen we vroegen waar die extra 170€ ineens vandaan kwam wilde hij hier geen antwoord op geven werden we zeer asociaal bejegend via de telefoon. Hij roept dat dit allemaal te lang duurt voor hem en verbreekt de verbinding. Zeer onprofessioneel en zelfs onbeschoft. Niet doen dus.
con
Onvriendelijk
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
zeer slecht bedrijf, nooit een verhuizing laten doen. ze zeggen verhuizers met studenten, dit is niet waar, er kwamen een paar buitenlandse mannen (niks ten nadele) die van te voren al beginnen met zuchten wat ver ze moesten rijden, dat er zware spullen bij waren. uiteindelijk hebben ze niet eens alles meegenomen want dat stond niet op de offerte, welke wel degelijk erop stonden.
thuis hebben ze mijn gloednieuwe pvc vloer gemold met het laten vallen van de kachel en als je dan bij het bedrijf claimt dat er iets kapot gaat, beroepen ze zich op een vage regel in hun voorwaarden dat je het gelijk moet melden en niet een uur later want dan geld het niet meer. alsof ik continue meeloop met de verhuizers. ik verwacht professioneel personeel dat als er wat kapot gaat ze mij dat ook gaan melden, kan immers gebeuren. Maar nee, ze laten niks van zich horen, ook niet bij een rechtsbijstand, ze geven niet thuis. Maar ze zullen zich uiteindelijk moeten verantwoorden.

kortom een waardeloos bedrijf dat de naam van verhuisbedrijf in mijn ogen niet mag dragen. stelletje beunhazen.Lees meer
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Klazienaveen (Nederland) naar Emmen (Nederland)
Na 2x zeer prettig verhuisd te zijn met Studentverhuizers, leek het een logische keus om dit opnieuw te doen.
Dit pakte echter heel slecht uit.
De verhuizing was op 13 december 2021.
Al na een uur inladen werd geklaagd dat het te veel werk was voor 3 man, terwijl dit door de planner van hun eigen bedrijf was ingeschat.
We zeiden dat ze dan hun kantoor moesten bellen en een extra man erbij vragen, dit leek niet gedaan te worden, maar het klagen bleef.
Ze ontdekten een kast die ze heel zwaar vonden, hiervoor werd direct 3 personen x 25 EUR toeslag berekend. Dat kon, want dat stond op hun site was de mening van de heren verhuizers. Een duur fornuis waar een verhuizer zo hard aan stond te trekken dat de plint flink beschadigd raakte (verbogen op de punt) gold hetzelfde voor: weer 3x 25 EUR toeslag. Hij ontkende dat de schade door hem was ontstaan, “die zat er al”. Echt niet!
Bij het uitladen bleek dat onze grote eettafel doormidden gebroken was.
De heren hadden op het tafelblad ongeveer 35 dozen van zo’n 15 kg elk geplaatst. Daar is een eettafel natuurlijk niet op gebouwd. De voorman bleef hardnekkig ontkennen dat deze schade door hun schuld ontstaan was, ook al was deze door henzelf in de wagen gezet zonder schade, en gebroken bij aankomt. Een andere verhuizer suggereerde dat de tafel nog wel gelijmd zou kunnen worden….
De volgende dag een schadeclaim ingediend bij de Studentverhuizers. En daarna bleef het stil. Ondanks herhaaldelijk bellen en mailen was deze organisatie niet van plan te reageren. De klachtenafdeling is niet rechtstreeks bereikbaar, ook niet voor de kantoormedewerkers zeiden ze.
Na 2,5 maand een mail ontvangen van de klachtenafdeling dat ze me zouden hebben geprobeerd te bellen, maar dat ik niet bereikbaar zou zijn. En dat ze graag de klachten telefonisch wilden bespreken met me.
Klinkklare onzin: er waren geen gemiste telefoonoproepen, geen voicemailberichten, niets. En daarna opnieuw complete radiostilte.
Nu 2 maanden later nog steeds niets gehoord en er is ook niets opgelost of vergoed.
Ook al staat op hun site dat ze verzekerd zijn bij schade, ze geven niet thuis en negeren iedere vorm van contact over de door hen toegebrachte schade.
Ze willen contant afrekenen aan het eind van de verhuizing, maar schade vergoeden die door hem is toegebracht doen ze niet.
Advies: ga niet in zee met deze organisatie wanneer je zorgeloos wilt verhuizen!!
Lees meer
con
Door hen veroorzaakte schade wordt niet afgehandeld
con
Reageren niet op mail of telefoon
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Hier hetzelfde verhaal met studentverhuizers.nl

Allereerst zijn het geen studenten, maar mannen van 30-40 jaar, die in slecht nederlands klagen en discussies met je aangaan over het “zware werk”. Respectloos met je spullen omgaan, overrompelend vroeg op afspraken komen, zeggen dat je als klant te weinig hebt opgegeven (dus jouw schuld) en dat je dan ff zo’n ruim €200 extra moet bijbetalen voor de klus, anders blijven de mannen gewoon zitten cq.hangen in je huis. Let wel ff a contant, incl.verplichte tip, omdat het bedrag gemakshalve naar boven wordt afgerond (tja wisselgeld hebben de jongens natuurljk niet op zak) Wel contanten van honderden euro’s. En daar gaat het mis...

Enkele weken later werd ik door de eigenaar zelf gebeld met de mededeling dat er door de medewerkers gefraudeerd was, en ik teveel betaald heb.

Ik zou een compensatie van €385 voor de teveel betaalde verhuiskosten én voor schade aan mijn spullen krijgen. Tot op heden € 000,00 ontvangen.

Wel een dreigmail van desbtreffende medewerker dat hij nu door mij ontslagen is en ik expres het hele verhaal zou hebben gelogen (weer jouw schuld dus) wat pertinent niet waar is.

Kortom, mijn advies:
NIET DOEN, 1 GROOT WESPENNEST!
Lees meer
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer onprofessioneel bedrijf. De verhuizers leken nog nooit een verhuizing gedaan te hebben. Ze hebben onderdelen van mijn bed en een kast kwijt gemaakt waardoor deze niet meer in elkaar kunnen, een andere kast hebben ze zo slecht in elkaar gezet dat deze onherstelbaar is beschadigd. Op mijn klacht wordt al maanden niet gereageerd ondanks zéér frequente belletjes en mails. NIET mee in zee gaan!
pro
Goedkoop (is duurkoop)
con
Onprofessioneel
con
Reageren niet op klacht
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Culemborg (Nederland)
Aardige jongens en super snel verhuisd. Heel tevreden! Daarnaast is het ook niet duur. De volgende keer zal ik ze weer inhuren.
pro
Snelle service
pro
Goedkoop
con
Geen minpunt
Verhuisd van Lisse (Nederland) naar Sassenheim (Nederland)
Super blij met de goede service! Prijs kwaliteit heel tevreden, aardige jongens. Gingen professioneel te werk!
pro
Prijs kwaliteit
pro
Nacalculatie
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Breda (Nederland)
Heel erg tevreden, ze werken keihard, zijn heel vriendelijk en gaan netjes met je spullen om. Ik raadt ze zeker aan als je een verhuizing hebt. Topbedrijf!
pro
Snel, efficient
pro
Erg vriendelijk en superbehulpzaam
Verhuisd van Bladel (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Super goeie jongens! Pakken alles direct op. Ook als er wat onverwacht is. Wij hadden grote klus maar was zo gebeurd.
pro
Snel
pro
Oplossing gericht
con
Niet echt
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ontzettend tevreden, zou het zeker weer doen! Heel blij dat we dit niet zelf hebben hoeven doen! Top!
pro
Snel
pro
Behulpzaam
con
Geen
con
Echt niks
Verhuisd van Stompetoren (Nederland) naar Castricum (Nederland)
Professionele jongens die hard werken!! Alles snel en goed verhuisd!! Echt een aanrader voor als je moet verhuizen.
pro
Snel
pro
Goed
Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Nieuw-beijerland (Nederland)
Had niet kunnen doen wat zij deden. Topverhuisbedrijf.
Ze gaan goed met de spullen om en zijn netjes.
pro
Kwalitatief
pro
Netjes
con
Nvt
Verhuisd van Nederland (Nederland) naar Nederland (Nederland)
Verhuizers leveren top service, vanuit kantoor was het helaas minder goed geregeld. Al met al tevreden
Verhuisd van Streefkerk (Nederland) naar Oosterland (Nederland)
Twee keer binnen 5 weken gebruik gemaakt van deze firma. Het zijn geen studenten die komen verhuizen. Eerste verhuizing verliep prima, maar tweede verhuizing was een drama. Om iets door een raam aan te pakken (op hun advies) werd me gedwongen om 50 euro gevaren toeslag te betalen. Ondanks dat men met twee personen een uur eerder klaar was (minimale afname 3 uur per persoon) weigerde men om nog een kastje mee te nemen omdat daar geen plek meer voor was (terwijl dat de eerste keer wel perfect paste) de opslagbox was slechts 1,5 km verwijderd van de woning. Zeer vreemd. En de nieuwe wasmachine die men beschadigd had moest ik intern maar doorgeven. Echter geen enkele reactie op telefoontjes en emails mbt deze schade (150 euro) DIT BEDRIJF NOOIT MEER !!
pro
SNEL
con
Proberen aanvullende diensten aan te smeren (op locatie) je moet voor alles extra betalen
con
niet thuis bij klachten / schade
Verhuisd van Liempde (Nederland) naar Liempde (Nederland)
De verhuizers van Studentverhuizers hebben ons geweldig geholpen! Ze waren snel, efficiënt en professioneel. Top!
pro
Efficiënt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland)
Geniaal en zeker aan te raden! Vliegensvlug met een lach, thanks helden :)

Alles in gepakt binnen een uur en in no time alles het nieuwe huis in, WOW!!!
pro
Genoten en gelachen
pro
Super snel
con
Niks te klagen
Verhuisd van Rotterdam Noord (Nederland) naar Rotterdam Coolhaven (Nederland)
In 1 woord geweldig. Ik had een spoedverhuizing op zondag vraag verstuurd voor offerte en maandagochtend deze ontvangen en dinsdagochtend verhuisd.
Verhuizing verliep zonder gedoe, verhuizers geduldig, gaan zorgvuldig te werk maar ook vlot binnen afgesproken tijd. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
pro
Snelle offerte prijs en kwaliteit verhouding heel goed
pro
Zorgvuldig en vlot
con
Geen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
Vreselijke ervaring met diefstal.
Mannen niet behulpzaam, veel zeuren, goederen niet mee willen nemen.
Later bleken ze goederen twv 35.000 euro gestolen te hebben. Uiteraard aangifte gedaan. Bedrijf reageert niet op oproep om er samen uit te komen. Nu deel ik mijn ervaring online opdat anderen dit niet mee hoeven te maken.
con
diefstal
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers communiceerden goed en werkten snel en secuur. Door file waren ze vertraagd, maar ze belden ruim van tevoren om dit door te geven.
pro
Werkten netjes en snel
pro
Overleggen goed
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Goed contact, snelle offerte en verhuizing, goede prijs. Heel professioneel gedaan, zeker aan te raden
Verhuisd van Tienhoven (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Helemaal top, goede communicatie en snel en netjes gewerkt! In overleg wat meer uren gemaakt maar was logisch want waren 2 wagens vol!!
pro
Snel
pro
Netjes
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Slechtste verhuiservaring ooit. Bovendien reageert het bedrijf niet op een uitgebreide, nette klachtenbrief. Ik raad iedereen dit bedrijf af. Doe het niet, kies iemand anders.

-Tot twee keer toe werd mij verzekerd dat er geen verhuislift nodig was. Eenmaal hier aangekomen gaven de verhuizers aan de klus niet te doen zonder verhuislift. Als we zelf zouden helpen kon het wel. Maar daar huur je niet voor veel geld een bedrijf in. Gelukkig konden ze het wel last minute regelen. Hierdoor ruim 2 uur vertraging opgelopen.
- Ze waren 1,5 uur te laat. Zouden 09.00 uur voor de deur staan maar waren er 11.40 uur.
- Verhuiswagen was overduidelijk te klein, slecht ingeschat door hoofdkantoor bij opmaken van de offerte.
- Er werd onderling flink ruzie gemaakt met felle woordwisselingen. Heel onprettig.
- Er werd niet voorzichtig met spullen omgegaan.

Voor mij nooit meer.
pro
Verhuizers deden naar omstandigheden hun best
pro
Prijs
con
Slechte communicatie vanuit hoofdkantoor
con
Verhuizing zou binnen 4 uur klaar zijn, was uiteindelijk 10,5 uur.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Snel en goed geregeld, erg vriendelijk personeel. Waren zelfs vroeger dan afgesproken tijd. Prima!!!!!!!!!!
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Om 8u zouden ze komen met 3 man sterk, zoals de dag ervoor nog telefonisch bevestigd. MAAR om 08.25 stonden er slechts 2 verhuizers op de stoep die aangaven dat de klus te groot voor ze was. De oplossing was dat er om 13u alsnog het beloofde team van 3 zou komen. Om 13.15 niemand gezien, gebeld, om 13.45 teruggebeld en werd er aangegeven dat er zo een bus aan zou komen. Oh ja, en we moesten nog wel steeds minimaal 3 uur afnemen ook al hadden we ondertussen al veel zelf overgebracht met een aanhanger. Om 14.45 was er nog niemand. Weer gebeld, waren onder weg en zouden er over 20 minuten zijn. Om 15.30 was er nog niemand. Toen zelf aangegeven dat ze niet meer hoefden te komen. Lang verhaal kort; het heeft ons veel onnodige stress opgeleverd en veel tijd gekost dat studentverhuizers hun afspraken niet nakomen.
pro
Verhuizers kwamen aardig en beleefd over
con
Komen afspraken niet na
con
Onvriendelijke klantenservice
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Delft (Nederland)
Snel uitgeladen, ze waren er op tijd en zeer vriendelijke verhuizers. Bedrag was netjes en eerlijk.
Het enige aparte was dat ik had gevraagd om een lift, die was niet beschikbaar en nu stond er wel opeens een lift voor de deur
pro
Snel
pro
Goedkoop
con
Deden beetje moeilijk in eerste instantie over de afstand tot de woning
con
Er stond een lift voor de deur zonder dat dit van tevoren definitief was kortgesloten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Waar wij na het lange zoeken in de stress zaten voor welk verhuisbedrijf wij moesten kiezen kwamen wij uit bij studentverhuizers onze dochter vroeg een offerte aan en na een kleine 10 minuten hingen wij aan de telefoon met de klantenservice van studentverhuizers wij namen alles door en konden 28 augustus in de middag nog onze verhuizing uitvoeren wat een top top top service hartstikke bedankt studentverhuizers
pro
op tijd
pro
zelf mee denkend
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Studentverhuizers heeft mij top geholpen. De planning was vriendelijk en de verhuizers waren zeer netjes en zorgvuldig met de spullen omgegaan. Alles binnen de besproken tijd. Ik ben zeer tevreden en raad Studentverhuizers zeker aan!
pro
Proffesionele & vriendelijke verhuizers
pro
Binnen de afgesproken tijd klaar
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Antwoord van
Geachte Joshua Hartelijk dank voor uw positieve review, Wij doen dagelijks ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. De verhuizers gaven ook aan dat u zeer vriendelijk was en bedanken voor de broodjes en drankjes die u geregeld had. Uiteraard was het niet nodig, maar ze vonden het een mooi gebaar. Wij hopen dat wij u een volgende keer weer van dienst mogen zijn. Hartelijke groet namens team Studentverhuizers
Eigenwijze mensen die het weigerde om een aangeboden hondje te gebruiken om een kast op te zetten. (Twee van onze vrienden zette de kast de volgende dag op twee hondjes en in 5! in de auto!) De mannen rekenden een meerprijs omdat ze volgens de ARBO geen zware dingen mogen tillen. Ze wilden bij het afrekenen meer dan €300 extra hebben (zonder vooraf te overleggen) omdat ze zware dozen moesten tillen.
Spraken regelmatig een onbekende taal. Waren niet respectvol.
Deze verhuizers waren geen studenten!!!
con
Hoge narekening zonder overleg
con
Respectloze communicatie
Verhuisd van Bodegraven (Nederland) naar Velden (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Rude movers, bad communication with head office, overtime and extortion from movers (proof? They only accept cash payments).

First, when the movers arrived, they seemed too old to be students (in their 40s), and spoke bad Dutch/English so it was hard to communicate with them.

Second, they added services which were not initially agreed with the head office, such as a lift (was not considered necessary when I explained which items were going to be moved). I also asked whether they could throw away some old furniture and they extorted an extra 200 euros to their bank account 'because if you go through the manager, you will have to pay extra'. But because of the moving taking longer I was tired and just agreed to pay.

Third, they left without completing the repair services I paid for (putting up curtain rods and connecting the washing machine), and when I called them after I noticed these things hadn't been done, they said 'it is late so we're going home, we can come tomorrow'. Three appointments and three no-shows later, I called the head office and they sent away fixers right away and resolved the issue.

Fourth, my new neighbors noticed that the movers left a bunch of cigarette butts and trash (drink bottles, food wrappers etc) in front of the building...so I made a great first impression in the new building. And my old realtor said the same in the old building.

Overall, my impression was that they hired workers (for my moving at least) who take money on the side and try to rip off customers without the head office knowing.
Lees meer
con
Rude movers
con
Extra charges
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Wat een ongelooflijk stelletje prutsers. Werkelijk niets was goed aan dit bedrijf. De mensen niet, de mentaliteit niet, geen enkele professionaliteit. Ze hebben spullen kapotgemaakt en ik moest 3 kasten 2 bedden en een schoenenmerk achterlaten omdat ze geen inbussleutel hadden en geen enkel gereedschap want we zijn geen klussers zei er 1. En de wagen was vol. Of ik die 2 fietsen ff kon fietsen naar het adres. Met de tv liepen ze onder de arm door de stromende regen over de parkeerplek en die was drijfnat. Koelkast is beschadigd. Bank is beschadigd. Lamp is kapot. Andere huis is een ****** zooi ze gingen door de woonkamer met tuinspullen en het regende behoorlijk. Nieuwe huis was een modderpoel want ze wilden geen voeten vegen. Koelkast is minder dan 100 kilo maar hij was overtuigd dat het Amerikaanse koelkast was .. en 75€ extra berekend. En als kers op de taart een mega grote ***! Als ik deze reviews had gelezen zou ik dit nooit hebben gekozen! Wat stom van mij. Nu ben ik al 4x teruggegaan. Om nog spullen op te halen. En oh ja; ze hebben niks naar boven gebracht want geen tijd. Dus 2 dagen later in nieuwe huismus alles een chaos en staat alles nog beneden moet 2 trappen op maar ik heb een hernia. Dus dit was een ramp. Ik zou het iedereen AFRADEN. Niet doen!!!!!!!Lees meer
con
De hele verhuizing van A tot Z.
con
Onbeschofte personeel.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
bij het inpakken was er een ziek, en is er een chaos ontstaan, de betreffende verhuizer had niet door gegeven dat er een lift nodig was. de volgende dag was er weer een verhuizer zie, degen die ook kasten in elkaar zou zetten en monteren. Ook de verhuisdag dus met een man te weinig. Dozen in de berging stonden boven en omgekeerd. Zij zijn zelf nog dagen van boven naar beneden wezen sjouwen.
om toch iemand te krijgen (een andere dag) moesten wij weer extra betalen.

Een ander punt is dat toen we in het oude huis aankwamen er ontzettend veel niet meeverhuisd was. We hebben nog dagen heen en weer moeten rijden om onze spullen te verhuizen.
pro
verhuizers zelf waren vriendelijk
con
komen afspraken niet na
con
geen enkele service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Wij hebben een zeer vervelende ervaring gehad met Studentverhuizers. Verhuizers kwamen ondanks de op voorhand gedeelde aanwijzingen onvoorbereid en met tegenzin aanzetten. Een aantal uren later zijn ze vertrokken zonder een doos aan te raken en hebben serieuze en blijvende schade aan ons appartement aangericht. Na melding van onze situatie wordt er vanuit de organisatie nu nul begrip getoond en wordt er niet meer gereageerd. Erg klantonvriendelijk, onprofessioneel en zou ze absoluut afraden.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Vooraf een offerte gekregen en er is meermaals over gebeld zodat alles van beide kanten zeer duidelijk was. Ze zouden tussen 14 en 16 uur komen maar dit werd 17.30 uur. Ik heb zelf meerdere malen moeten bellen hierover. Toen ze hier kwamen moesten we ze eerst uitleggen wat er moest gebeuren. Ze hadden geen idee en zeiden dat dit altijd zo ging. Vervolgens hadden ze geen gereedschap om het bed uit elkaar te halen. Ik heb bij de buren een schroevendraaier kunnen lenen maar dit was niet genoeg en het heeft een uur geduurd voordat ze het gereedschap kregen. Ik heb ze meermaals horen klagen over het feit dat ze vonden dat er een lift had moeten zijn terwijl dit natuurlijk duidelijk is doorgegeven (3 hoog zonder lift) en dit ook op de offerte staat. Onderweg naar het nieuwe adres konden ze dit niet vinden. Het is 1 minuut verwijderd van het oude adres en ze deden hier 15 minuten over omdat ze verkeerd reden. Na 2 en half uur waren ze al klaar. Ze dienden de normale rekening in (die van 4 uur) en vervolgens moest ik uitleggen dat ik dan maar voor 3 uur hoefde te betalen. Het werd een heel verhaal en één van hun zei dat hij het zat was en geïrriteerd werd. Het liep zo uit de hand (een hoop geschreeuw over en weer) dat hij door z'n collega de deur uit werd gestuurd. Mijn zus (61 jaar) was hierdoor erg overstuur. Die jongen bleef maar schreeuwen dat we een verhuislift hadden moeten hebben en nog een heleboel onzin. Dus ik weet niet wie jullie inhuren maar dit had nooit mogen gebeuren natuurlijk. Jullie claimen met professionals te werken maar om dan bij iemand aan de stoep te staan die niet weet wat ze moeten doen en geen gereedschap bij zich hebben beweerd het tegenovergestelde. Het matras van het bed lag op de grond van de vrachtwagen waar ze een stoel die buiten op de grond stond (erg zanderig daar) op het matras zette. Dit hebben ze daarna weer eraf gehaald. Tevens met de tv zeiden ze gelijk dat als daar iets mee zou gebeuren dat we dan zelf aansprakelijk waren. Het is een zeer onprettige gebeurtenis geworden. Ik weet dat er lange dagen worden gemaakt maar dan moeten ze gaan klagen bij de baas en niet bij ons. Proberen door middel van geschreeuw om mij te intimideren helpt absoluut niet. Niet in zee gaan met dit bedrijf dus.Lees meer
pro
1 medewerker was vriendelijk.
con
Het onproffesionele gedrag van 1 medewerker die alleen maar z'n onvrede kan uiten en geen rekening houd met de klant. Zus werd verhuisd naar aanleunwoning en is ziek.
con
Vul zelf maar in.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Heel tevreden!! Snel en netjes alles verhuist en uit/in elkaar gezet. Ook hele vriendelijke mensen!! 👍
pro
Halen en zetten alles in elkaar
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Alsmeer (Nederland) naar Uithoorn (Nederland)
ONBETROUWBARE, MALAFIDE CLUB! NIET MEE IN ZEE GAAN!

Na uitgebreid contact gehad te hebben over de telefoon, een nette offerte gekregen voor onze verhuizing incl inpakken. Nogmaals gebeld, aangegeven het graag te willen doen, waarop ik nog een mail kreeg met de overeengekomen datum/tijdstip, en het verzoek de afspraak te bevestigen. Dit heb ik vervolgens gedaan. Op de dag van de verhuizing belde ik met de vraag of ze er bijna waren, en kreeg te horen dat onze verhuizing niet in de agenda's terecht was gekomen. Waarvoor excuses. We zouden als geste 5% korting krijgen.... Aangezien wij 3 dagen later ons appartement moesten opleveren, was geld even onze laatste zorg, dikke stress! Na veel gebel boden ze uiteindelijk aan dan maar de volgende dag te komen, dus wij onze agenda's omgegooid. Team van 5 man, inclusief een klusjesman om de kasten te demonteren. Wij zijn een aantal keer verhuisd, maar ik heb nog niet eerder zo'n slecht functionerend team gezien. Eén persoon deed überhaupt helemaal niets, er was geen coördinatie en duidelijke verdeling van de werkzaamheden, en de meeste mensen waren overduidelijk geen ervaren verhuizers en mensen waren regelmatig niks aan het doen. Bij het inpakken zijn geen stickers gebruikt om aan te geven wat er in de dozen zat, ze hadden te weinig gewone dozen, garderobe dozen en bubbeltjes plastic bij zich dus dat moest allemaal hier en daar nog gedurende de dag geregeld worden. Daarnaast bleek dat ondanks gebruik van de online calculator, het toch fors meer was dan gedacht en het werd al later en later. Uiteindelijk hebben we het grootste deel van onze spullen de opslag in gekregen; meer ruimte hadden we niet en het was ook al erg laat. Of ik even cash af wilde rekenen. Omdat het laat geworden was, moest er ook fors betaald worden voor overuren (50% duurder dan normale uren!). Uiteindelijk een deal gemaakt dat ik de rekening zou betalen, maar dat ze dan de volgende dag gratis terug zouden komen om de laatste spullen weg te brengen, deels naar opslag deels naar een andere locatie. Ze zouden in de middag komen, na een eerdere klus. Ditmaal een team van 2 personen. Ze waren netjes op tijd. Wederom werd het laat, en ze wilden het laatste ritje naar de laatste locatie niet meer maken (dit was wat verder weg). Ik wilde niet onredelijk zijn dus bood aan om dit dan de volgende ochtend te doen maar dan wel gelijk in de ochtend omdat wij die middag het appartement op moesten leveren. Toen werd opeens duidelijk dat er de verwachting was dat we én nog bij moesten gaan betalen voor die dag (het was immers weer laat geworden...), en dat we dus ook nog apart zou moeten gaan betalen voor de laatste rit 'waar we dan wel korting op zouden krijgen'! Terwijl er afgesproken was dat zij dit beide voor hun rekening zouden nemen! Toen was de maat echt vol en heb ik aangegeven dat ik dit niet ging betalen. Vervolgens heb ik nog met één van de eigenaren aan de telefoon gezeten die mij wist te vertellen dat hij 'dan wel even bij mij langs zou komen'. Dit was echt de druppel; ik heb de 2 heren verteld dat ze heel snel weg moesten wezen en dat als ik hun baas ook maar bij mij in de buurt zou zien, ik de politie zou bellen. We hebben de volgende dag zelf de laatste spullen weggebracht met een aanhangwagen, en daarna ons appartement opgeleverd. Een ervaring rijker en een illusie armer! Wat een onprofessionele, shady club!Lees meer
pro
Overwegend vriendelijke jongens
pro
Een deel deed z'n best
con
Overwegende incapabel team, zeker het inpakken was drama
con
Nogal shady baas die heel hard roept dat hij gewoon wil dat z;n klant happy is, maar als puntje bij paaltje komt zoveel mogelijk geld probeert te pakken, z'n afspraken niet nakomt en z'n klanten een beetje probeert te intimideren als er een grens gesteld
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Fantastische gasten! Ze deden hun best zo vlot en efficiënt mogelijk te zijn. We liepen zelfs in op het verwachte schema. Veel dank! Het enige nadeel vond ik dat er cash betaald moest worden.
pro
Snel
pro
Correcte prijs
con
Foutieve stad op opdracht verhuizers
con
Pauze zonder overleg
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Het verhuisteam bestond uit hele aardige behulpzame en hardwerkende mannen. Alles is erg efficient verlopen in een plezierige sfeer. Topteam.
pro
voorzichtig met de spullen
pro
prima overleg
Verhuisd van Noordwijkerhout (Nederland) naar Houten (Nederland)
It was scheduled 2-4pm. They arrived 4.10pm. The first team didn’t look professional. Closets had to be disassembled. Second team was ok. We finished the work around 10.30pm
pro
Fair price
con
Late
con
Different team standards
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar The Hague (Nederland)
Hele slechte service. We hadden drie verhuizers. Vanaf het begin klaagden ze over het feit dat er geen lift was gehuurd. In ons oude huis was dit niet mogelijk. Ze zaten vaak op hun telefoon, waren langzaam en ik moest zelf heel veel helpen. Als het aan hun had gelegen kwam de bank niet mee. Weinig professionaliteit. Een te kleine auto meegenomen , ook al hadden we alles opgegeven. Hierdoor moest het in 2 keer en waren ze langer bezig dan in de offerte stond. Bijna al onze spullen zijn beschadigd. Een deuk hier, een kras daar. Heel slecht. Sommige spullen hebben ze buiten gelaten, volgens hen was er geen plek meer in het huis. We moesten bijbetalen. Hebben geklaagd en uiteindelijk extra betaalde geld teruggegekregen. Hele slechte service, raad hen niet aan!!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Aardige mannen en snelle service die voorzichtig omgingen met onze spullen. De bus was snel leeg en we konden snel weer verder.
pro
Lieve mannen
pro
Deden alles
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Ik ben op een zondagochtend verhuisd. Binnen anderhalf uur was alles ingeladen én uitgeladen! Snelle jongens die voorzichtig zijn met spullen en pragmatisch te werk gaan, daarnaast ook erg vriendelijk. Erg blij!
pro
Snel
pro
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Alles top verhuisd. Heel vriendelijk.
Tevreden. De mannen waren zo klaar met alles. We zijn heel blij hoe het geregeld is.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De mensen zijn vriendelijk en zijn optijd. Ze luisteren naar je wensen. Werken hard en snel. Ik raad u dit verhuisbedrijf aan.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Hele vriendelijke verhuizers die vlot en gedegen werk leveren. Erg fijn en voor iedereen aan te raden
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Harderwijk (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Ongelooflijk snel, hartstikke vriendelijk. Ik ben de hele ochtend bezig geweest om mijn busje vol te krijgen, binnen 10 minuten hadden ze hem leeg
pro
Snelheid
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Fijne mannen. Harde werkers. Vriendelijk. Fijn dat ze ondanks de bij hun niet bekende afstand van verhuiswagen naar voordeur super hard bleven werken en vriendelijk bleven.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
The worst service ever. Do not recommend.
First of all they came with the small car even though we have informed about everything what we are moving beforehand.
There were 3 people in total, they complained all the time that things were too heavy or walking too far to elevator, which was broken in the end.
They were always on video calls with their friends or families or hanging out and not moving staff from the apartment. I think it is because we payed per hour. I have been moving already several times and this is the worst experience ever. In the end it was much more expensive than agreed. They also scratched our furniture and broke the lamp even though it was fully wrapped. Better find someone else.
con
Bad estimation of volume, scratched our staff and broke the lamp
con
Very slow and complaining all the time
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
We hadden dit bedrijf voor 3 uur ingehuurd, de minimumduur. De twee verhuizers waren vrij langzaam en weinig pro-actief. Aangezien we alles goed hadden voorbereid en door de korte afstand, waren we toch met twee uur klaar. Op dat moment moest alleen de wasmachine nog worden opgehaald op het oude adres. Vanaf dat moment deden de verhuizers er alles aan om zoveel mogelijk tijd te rekken. Op de terugweg waren ze ineens verkeerd gereden en kwamen ze 15 minuten later aan. Er waren toen nog 10 minuten over om de wasmachine naar de tweede verdieping te tillen, maar volgens hen zouden ze dan over de 3 uur gaan. De extra tijd moesten we dan betalen. Daarom hebben we zelf de wasmachine naar boven getild.
Uiteindelijk bleken het tv-meubel en het bedieningspaneel van de wasmachine beschadigd te zijn. Dit hebben we dag na de verhuizing direct gemaild, met foto's erbij. Na vele telefoontjes en een aanvullende e-mail hebben we 2,5 maand later (!) nog altijd geen vergoeding voor de schade. Kortom, die bedrijf is absoluut geen aanrader. De volgende keer huren we weer een vrachtwagentje doen we het zelf.Lees meer
pro
Goedkoop
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer mevrouw, hartelijk dank voor uw mail. Graag komen wij met u tot een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een sms te sturen naar 0617171717. Onze klantenservice neemt dan zsm contact met u op en zal met u tot een gepaste oplossing komen. Bijvoorbaat dank voor u begrip en moeite we hopen spoedig van u te mogen vernemen. Vriendelijke groet, Lucas StudentVerhuizers
Buffetkast (pronkstuk van onze woonkamer heeft forse schade opgelopen tijdens transport, klacht ingediend, echter ze verschuilen zich achter hun voorwaarden. Bovenstuk van de kast is nu onbruikbaar omdat het uit zijn verband is getrokken door de spanbanden. 600 euro schade. krijg als compensatie korting op de volgende verhuizing! (alsof we nog een keer hun inschakelen bij een eventuele verhuizing).
pro
jongens werken wel hard
con
onzorgvuldigheid met spullen
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
In oktober verhuisd met student verhuizers. Offerte snel gekregen maar nog wel even nagevraagd of het wel allemaal klopte (geen verhuislift nodig bij een woning op 2 hoog zonder lift). Zou allemaal in orde zijn. Op de dag zelf gaven de verhuizers meteen al aan dat er een lift nodig was en het niet zou lukken in het aantal uur dat was aangegeven. Naderhand klacht ingediend over de extra gemaakte kosten en er achteraan gebeld/gemaild maar tot op heden (3 maanden later) nog steeds geen reactie gekregen. De verhuizers zelf waren trouwens prima jongens en hebben het goed opgelost. Maar de service is echt super slecht en kan je niets van verwachten. Zeker geen aanrader!
pro
Verhuizers zelf waren prima jongens en oplossingsgericht
con
Geen service
con
Slechte offerte
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zeist (Nederland)
Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na (bijv dat ze op verhuisdag niet genoeg mensen hebben voor overeengekomen demontage)
con
Komen afspraken niet na
con
Bieden ook na afloop geen oplossing/excuses aan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ging heel snel, zeer efficiënt in de verhuisbus.
Vriendelijke en zeer kundige verhuizers. Voor herhaling vatbaar.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
De mannen waren snel, vriendelijk en efficiënt. Ondanks de hitte (boven de 30 graden) geen geklaag gehoord. Helemaal tevreden. (Zakelijk transport museum stand voor veteranendag)
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Soesterberg (Nederland)
De jongens waren zeer netjes optijd ze hebben hard en snel gewerkt en het waren super vriendelijke jongens super tevreden!
pro
Sympatiek
pro
Snel
Verhuisd van Brussel (België) naar Culomborg (Nederland)
Je krijgt wat je vraagt. Komen op tijd weten van aanpakken, gaan voorzichtig met de spullen om en laden alles op de aangekomen plek weer netjes uit
Verhuisd van Maasland (Nederland) naar Maassluis (Nederland)
De jongens hebben super snel en hard gewerkt en het waren hele vriendelijke jongens top service!!!!
pro
Sterk
pro
Snel
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Denken met je mee. 4 leuke gasten die van aanpakken weten.
Super warme dag maar toch goed geholpen. Aanrader
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Groenekan (Nederland)
Fantastische verhuizing. Super snel en top service!! Ze begonnen stipt op tijd, alles keurig gedemonteerd en op locatie gemonteerd :)
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Het werd aanbevolen door iemand anders. Het lijkt redelijk en maakelijk te zijn. Ik vond het ook leuk dat de tijden flexibel was.
pro
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
De mannen waren op tijd, snel, vriendelijk, efficient. Helemaal goed, veel sneller dan gedacht, respectvol met spullen.
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Uitstekende service, harde werkers, geduldig en sterk. Ik zou geen betere service kunnen wensen. Deze heren doen hun best om snel te verhuizen en zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Bedankt mannen!
pro
Snel werk
pro
Above and beyond om overlast voor anderen te voorkomen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Everything went very easily, we magnaged to successfully move erything very fast and the guys were extremely helpful. Great experience
pro
Great Help
pro
Good Guys
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snelle en effectieve verhuizing ondanks zwaar regen. Het team is op elkaar ingespeeld, geen hulp nodig.
pro
Snel en vriendelijk
pro
Op elkaar ingespeeld
Verhuisd van Meerkerk (Nederland) naar Meerkerk (Nederland)
Absolute toppers! Hebben er alles aan gedaan om bank naar binnen te krijgen (op onconventionele wijze, ze hadden het kunnen weigeren). Supervriendelijk, ook piano ging uitstekend. Alles met rust en beleid.
pro
Rust en beleid
pro
Doorgaan tot het klaar is
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Door persoonlijke omstadigheden moesten we Lastminute uitstellen. Super goed geholpen en direct opnieuw gepland. (Zelfs op zondag).

Vriendelijke verhuizers en erg behulpzaam.
Verhuisd van Badhoevedorp (Nederland) naar Almere (Nederland)
Alles was naar wens en het ging gemakkelijk allemaal. Ze waren ook netjes op tijd waardoor alles goed verliep.
Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Kudelstaart (Nederland)
Binnen Amersfoort keurig verhuisd door studentverhuizers. Verhuizers denken mee en waren snel beschikbaar. Als iets net past, denken ze mee over het uit elkaar halen.
pro
Snel
pro
Prijs
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Hele dag met deze heren opgetrokken,keurig, behulpzaam en netjes!
Tijden goed doorgegeven en houden je op de hoogte!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Wij zijn erg tevreden met de service van Studentverhuizers. De jongens waren punctueel, hebben hard en netjes gewerkt en waren zeer vriendelijkk
pro
Netjes, hard werken
pro
Afspraken nakomen
Verhuisd van Austerlitz (Nederland) naar Ijsselstein (Nederland)
Super harde werker! Uiteindelijkere te verhuizen dan verwacht, maar ze hebben ons echt super geholpen zonder klagen! In een woord top!
pro
Harde werkers
pro
Vlot gedaan
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Snel gewerkt, vriendelijke verhuizers die bereid zijn om een stapje harder lopen. BIJ de volgende verhuizing zeker weer via studentverhuizers!
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Erg duidelijke en snelle service. De verhuizers denken goed mee en werken snel. Erg prettige verhuizing!
pro
Snel
pro
Duidelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super snel en professioneel. Op tijd en knallen echt goed door. Echt een aanrader!! Gaan voorzichtig met spullen om.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
We zijn snel en heel goed geholpen, echt helemaal tevreden. Binnen 2 uur was de verhuizing klaar (middelgrote inboedel).
pro
Snel
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
Top mannen, geen moeite teveel, onvermoeibaar en gingen tot ver in de avond door omdat het af moest.
pro
Top mannen
pro
Keurig gedaan
Verhuisd van Velserbroek (Nederland) naar Heemskerk (Nederland)
Ging snel, communiceerde duidelijk. Namen mijn aanwijzingen over, waar alles moest staan. Waren bereid nog extra spullen te verhuizen. Top!👍🏻
pro
Prijs kwaliteit verhouding
pro
Aardige jongensfilms snel werken
con
Moest meer betalen, maar had het er voor over.
Verhuisd van Velsen Noord (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland)
Snelle hardwerkend en behulpzame jongens. Wij zijn zeer tevreden! Aan te raden voor je verhuizing!
pro
Snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Bloemendaal (Nederland) naar Bloemendaal (Nederland)
Super gedaan! Geweldige werkers, top!! Vlot gewerkt alles netjes verlopen, lange dag, maar alles staat op zijn plek?
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Komen eerder dan afgesproken, zeer snelle secure verhuizers die erg vriendelijk zijn. Snelle verhuizing. We zijn erg tevreden en zullen het bedrijf zeker aanbevelen aan andere.
pro
Zeer vriendelijk
pro
Snel en nauwkeurige medewerkers
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
De verhuizing verliep echt heel goed. Super service, geheel ontzorgd, zeker aan te raden!! Bij de volgende verhuizing maak ik zeker weer gebruik van hun service!
pro
Vriendelijk, Meedenken en flexibel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goed afgestemd en vlot uitgevoerd. Flexibel nadat bleek dat er meer vracht was. Keurige behandeling en zorgvuldig werken
pro
Flexibel
pro
Vlot
con
Vooraf hoeveelheid vracht beter afstemmen
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Maarn (Nederland)
Zeer tevreden, vriendelijke verhuizers en enthousiast.
Spullen netjes op de gewezen plek en op tijd gekomen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goede en snelle verhuizing, verliep allemaal erg soepel. De mannen hadden zelf veel spullen bij zich zodat er geen schade is ontstaan.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Fantastisch geholpen. Ze waren hartstikke snel en aardig. Voor de volgende verhuizing boeken we ze weer!
pro
Snel en aardig
pro
Goedkoop
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De mannen waren ruim op tijd en werkte super snel em efficiënt en waren ook heel erg aardig! Was fijn om met hun verhuizing te doen
pro
Snel en efficient
pro
Heel klantvriendelijk en goede service
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Goede ervaring; zou ik zo weer gebruiken.
Aardige gasten. En afspraak is afspraak , geen verrassingen
pro
Geen verrassing
pro
Flexibel
Verhuisd van Berg En Dal (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Top team
Top snelheid
Doen wat extra
Ooit een volgende keer weer
Aardige jongens die van wanten weten
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
Harde werkers, binnen 2 uur het hele huis beneden met de verhuislift. Aan te raden ipv alle trappen te lopen vanaf 3 hoog!
pro
Snel!
pro
Betaalbaar!
Verhuisd van Monnickendam (Nederland) naar Monnickendam (Nederland)
Alles is netjes verlopen. Goed en helder gecommuniceerd. Netjes op tijd en de mannen waren klantvriendelijk.
pro
Goede communicatie
pro
Zeer klantvriendelijk
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Alles verliep soepel . Perfect geregeld en de jongens waren eerder klaar dan verwacht. Zeker een aanrader
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Accuraat. Op tijd bij vertrek, zelfs eerder. Snelheid van handelen. Ook bij aankomst in Berkel efficiënte werkwijze. Kortom, zeer tevreden.
pro
Accuraat snel voorzichtig met de spullen
pro
Correct en vriendelijk
Verhuisd van Numansdorp (Nederland) naar Berkel Rodenrijs (Nederland)
Kwamen eerder en zijn service gericht. Zou ze zo weer inhuren. Vriendelijke en bekwame verhuizers toppers
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Een en al drama. Chagrijnige verhuizers. Kwamen binnen en zeiden dat de offerte niet klopte, ze moesten twee keer rijden en het zou ook twee keer zoveel gaan kosten. We konden niet weigeren, aangezien we de volgende ochtend de sleuteloverdracht hadden.
Over de rit het oude huis naar nieuwe huis (2 km) verderop, hebben ze een uur gedaan! Gewoon verdwenen.
3 Bedden kapot, oude zooi zeiden ze. Bedden uit raam naar beneden laten vallen.
Bureau kapot en zelfs een granieten tafel beschadigd. Glaswerk, tv, electronica, spiegels, schilderijen werden niet meegenomen, niet verzekerd zeiden ze. In de offerte staat dat ze verzekerd zijn tot € 50000,00.
We hadden veel spullen,werd constant gezegd. Wat wil je met 4 kinderen.
Onze verhuisdozen waren niet goed en dat was dan niet verzekerd volgens de verhuizers.
We zijn snachts tot 4.30 uur doorgegaan met verhuizen omdat ze van alles hadden laten staan.
Bedden niet in elkaar gezet, meubels niet. Niets opgehangen, wat wel de afspraak was.
Dag van tevoren werd er nog gebeld dat ze dekens enz. bij zich hadden om alles goed over te brengen. Geen deken te bekennen.
Volgende keer een goed verhuisbedrijf die van te voren alles komen bekijken.
Het lijkt wel hun tactiek goedkoop te offreren en als je midden in de verhuizing zit, met prijsverhoging te komen. Op dat moment kun je geen kant op.
Schandalig!
Lees meer
pro
Ze kwamen op tijd
pro
Eén aardige verhuizer
con
Twee keer zo duur als afgesproken
con
Veel beschadigd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Veel slechte ervaringen hier, waar ik me helaas niet in herken. In de aanloop naar onze verhuizing een keer eerder een offerte opgevraagd bij dit bedrijf voor de verhuizing van een zeer zwaar bed. Dat was uiteindelijk in verhouding te duur, door de minimale uren afname en inzet van de verhuizers. Iets wat het bedrijf zelf ook netjes aan de telefoon aangaf. Dat gesprek was zo leuk en oprecht dat ik me voornam: als ik ooit ga verhuizen, dan kies ik voor dit bedrijf.

Dit uiteindelijk gedaan. In de aanloop naar de offerte veel vragen gesteld, foto’s gemaakt, aangeheven dat er zeer zware spullen waten en met behulp van hun verhuistool tweemaal alles goed uitgerekend. Ook besloten een verhuislift te bestellen, die als onderaannemer wordt ingezet.

Op de verhuisdag waren de mannen iets te laat, maar dit werd netjes van tevoren telefonisch aangekondigd. Wat mij opvalt in de negatieve reviews hier: veel klanten klagen over verhuizers die klagen dat de spullen te zwaar zijn, et cetera. Maar ook over offertes die achteraf duurder blijken te zijn.

In reactie daarop: één dag van tevoren werden wij netjes gebeld om alles nog een keer goed door te spreken. Zowel in het offertetraject als bij de bevestiging wordt duidelijk aangegeven dat de offerte altijd op basis van nacalculatie is. Dit is iets wat vrijwel alle verhuisbedriiven overigens doen.

Van tevoren hadden we alles netjes en goed ingepakt. Breekbare spullen zoals servies hebben we zelf verhuisd. De drie mannen gaven ons complimenten voor onze gestructureerde aanpak en voorbereiding. In minder dam anderhalf uur stond alles buiten in de vrachtwagen. Onze televisie is door een verhuizer in mijn auto gezet. Deze zou niet verzekerd zijn bij vervoer in de vrachtwagen. Iets wat ik volledig begrijp. De montageservice voor ons bed was uiteindelijk niet nodig. Kwamen ze zelf mee. Hebben we geld mee bespaard. Netjes.

Daarna naar ons nieuwe huis alles uitladen en toen nog een ritje naar huis van mijn vriendin voor wat spullen. Alles ging snel en efficiënt. Wel wat kleine beschadigingen, maar probeer zelf maar eens grote spullen door kleine ruimtes te tillen.

Uiteindelijk onder budget verhuisd. We zijn zeer blij met dit bedrijf! Mijn tips: spreek de verhuizing goed door, leg vast wat je verwacht en stuur foto’s van de situatie voordat ze komen. Zware spullen? Geef het aan. Verwachtingen? Communiceer deze en neem niet zomaar aan dat het wel goed komt. Vragen? Stel ze! Bereid je verhuizing goed voor. Een verhuisbedrijf inschakelen betekent niet dat je zelf niets meer hoeft te doen.
Lees meer
pro
Goede prijs kwaliteit verhouding
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Alleen contante betaling (houd daar dus rekening mee!)
con
Na afloop vragen om goede review - die hadden ze toch wel gekregen
Verhuisd van 's-Gravenhage (Nederland) naar 's-Gravenhage (Nederland)
een ster is nog te veel maar kan niet minder kiezen,
Een verslag van mijn horrorervaring met student verhuizers
Had een offerte van 1900 euro all inn.
Toch voor studentverhuizers gekozen ,vorig jaar ook verhuisd (was ook 1900 en meer om te verhuizen)
Ik heb twee keer aangegeven dat we vorig jaar in 2 dagen zijn verhuisd ,dat was geen probleem dat deden ze met 5 man in 1 dag.
S avonds om half elf was alles verhuisd maar geen lamp opgehangen en ook meubilair moest nog in elkaar gezet worden, ,dus moest bij de buurvrouw 2 lampen moeten lenen .
Ook vragen 5 verhuizers een goede beoordeling om half elfop google ,daar krijgen ze geld voor.
Ik had om half elf geen zin om daar tegen vermoeide verhuizers nee te zeggen.

Ik had niet genoeg geld bij mij ,dus moest naar de pinautomaat ,heb de verhuizers niet meer gezien en ze hebben meubilair op de stoep laten staan wat ze vergeten waren bij een ander adres te brengen.
Bovendien moest ik 200 euro extra betalen omdat ik een zwaar stuk meubilair had.
Het zijn VERHUIZERS !!!!
Ik heb geen bon gehad ,de tijd die ze gebruiken om smiddag en s avonds wat te eten rekenen ze ook mee in de uren.
Al met al heb ik 2800 euro betaald (5Man*8 uur +5man*150%(overwerk)*6 uur) en daarvoor heb ik nog iemand moeten inhuren om de lampen op te hangen.Ik heb ook geen bon gehad waar ik nog speciaal om heb gevraagd.
Een klacht ingediend die zouden ze behandelen als ik het resterende bedrag de volgende dag (600 euro)zou betalen.
Daar reageren ze niet meer op.
Het zijn geen verhuizers maar een uitzendbureau voor ZZP ers die zoveel mogelijk willen verdienen.
In een woord dramatisch.
Lees meer
con
achter laten meubilair op de stoep
con
rekenen 200 euro voor een zwaar object
Verhuisd van Voorschoten (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De mannen kwamen een uur later omdat er een zieke was en ze vervanging moesten regelen. Kan gebeuren. Alle grote spullen gingen snel in de wagen, maar het (de)monteren ging niet efficiënt. Met z'n drieën stonden ze een kast in elkaar te zetten. Had met 2 gekund en de derde had nog wat anders kunnen doen. Op een gegeven moment zagen ze dat ze in tijdsnood kwamen. Toen maakten ze een inschattingsfout. Ze gingen door met monteren, maar ze hadden op dat moment eerst de wagen moeten gaan uitladen en in overleg het monteren uit moeten stellen. Ze zijn een uur langer bezig geweest daardoor en moesten daar €75 extra voor betalen. De eerste keer spullen naar boven tillen hebben ze alle muren en schilderwerk geraakt. Zonder het aan ons te zeggen hebben ze naar eigen zeggen met een billendoekje de verf eraf gepoetst. Ik weet niet wat de Rotterdamse definitie van billendoekje is maar ze hebben 2 lagen verf eraf gepoetst en de natte witte verfdruppels lagen op de trap. Dat krijg ik met een billendoekje niet voor elkaar. Ik moet dit door een schilder weer laten herstellen. Daarna ben ik er maar bij blijven staan als ze dingen naar boven tilden.
Aan het eind vond ik dat er dwingend werd gevraagd direct een review te schrijven waar zij bij stonden. Erg onbeschoft vind ik dat.
Geen aanrader en mocht je ondanks de vele slechte reviews ze toch inhuren dat adviseer ik je om overal bij te blijven en hun op hun vingers te blijven kijken.
Lees meer
con
Niet efficient
con
Beschadigingen
Verhuisd van Hoogkarspel (Nederland) naar Hoogkarspel (Nederland)
Kwam allereerst te laat - deed er 25 minuten over om zijn auto te parkeren . Vervolgens kreeg hij geen beweging in het liftje en moesten we zelf met eigen gereedschap ( die had hij nl niet bij zich ) de vergrendeling van de lift losdraaien . Liftje ging vervolgens 1 x naar boven en bleef daar hangen .
Vervolgens gind 'de student' bellen met een collega. Zonder ons verder in te lichten bleek later dat de collega 2 uur later kwam voor hulp. We zijn dus zelf maar met mankracht de boel naar beneden gaan slepen . er stonden nl 6 man ( die al 3 weken eerder geregeld waren om te helpen ) niks te doen .
Wij hebben dus een hele slechte ervaring met Student verhuizers .
con
oud materiaal wat dus niet werkt
con
medewerker die er totaal geen verstand van heeft
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdm (Nederland)
Was verhuizing van mijn vriendin naar aangepaste woning als gevolg van niet aangeboren hersenletsel, zit dus in rolstoel.
Goudswaard werd inladen begeleid door huisvriend, oud- beierland uitladen door mijn vriendin.
Te laat in Goudswaard, na gekeken te hebben en aantal dozen getild te hebben klagen over gewicht, en hoeveelheid. Verhuislift voor uitladen was besteld, normaal grote spullen in auto en alles klem zetten met dozen en tassen, zij deden eerst alle dozen en tassen, dozen maar 2 hoog anders viel het om, dus bij 1e rit alleen vloeroppervlakte benut maar niet de hoogte, bij aankomst oud-beierland begon men over meerprijs ivm gewicht ( bij nalezen alg voorw is dit vanaf 100 kg ) even uitgelegd dus, in oud beierland uur niets gedaan ivm late aankomst verhuislift ( in alg voorwaarden is dit voor rekening opdrachtgever) hierover gebeld met kantoor maar werd uiteindelijk niets mee gedaan, betaal naar mijn vriendin toe, vaak met mobiel bezig, uiteindelijk na aankomst 2e rit nog overuren gerekend (1,5) Google maps en [naam verwijderd door Sirelo] geven een afstand van 17 km aan met 21 min rijtijd, volgens de verhuizers 20 km met 40 min rijtijd, bij mijn commentaar hierop gaf men aan dat ze extra voorzichtig reden en dat er veel flitscamera’s stonden, bij uitladen 2e rit zelf ook maar meegeholpen, gevolg is wel dat van de 3 verhuizers er 1 accuut rustiger aan deed , was ook degene met het meeste commentaar en die over de toeslagen begon, uiteindelijk is de koelkast niet meegekomen omdat volgens de heren deze niet zonder beschadiging over kon.
Het zijn zeker geen studenten maar gezien hun ruimtelijk inzicht en hun instelling ook geen proffesioneler verhuizers, eindconclusie, nooit meer
Lees meer
pro
Voorzichtig met spullen
con
Brutaal, en liever lui dan moe
con
Willen of binnen een paar uur klaar zijn of dikke overuren, tegen de 8 uur is not done
Verhuisd van Goudswaard (Nederland) naar Oud-beierland (Nederland)
Ik ben helemaal niet tevreden over dit bedrijf. Direct bij binnenkomst werd er geklaagd over de zware bank en tafel (gewoon normaal meubilair) hier moest een toeslag voor betaald worden anders gingen ze niet aan het werk. Er werd overal over in discussie gegaan en er ontstond een dreigende situatie naar ons toe. Vooral 1 van de mannen verhief steeds zijn stem nam een dreigende houding aan. Hij zei dat hij gek werd van klanten die niet zeggen dat ze zware spullen hebben, van 'kantoor' en de planning. Ik wilde ze wegsturen maar mijn moeder wilde (logisch) wel persé verhuizen die dag.
De andere twee heren werden teruggeroepen en waren daarna helemaal ongemotiveerd.
Letterlijk: Ja ik heb hier ook geen zin in maar we zullen het maar doen..

We moesten uiteindelijk zelf meesjouwen anders werd er niet doorgewerkt. Dit lijkt me niet de bedoeling als je hulp inhuurt. Ze schreeuwden naar elkaar in het trappenhuis en 1 van hem ging buiten een uitgebreide discussie met 'kantoor' aan. Hierbij werd het woord kanker vaak gebruikt.

Wij hebben zelf de volgende dag nog een kast moeten demonteren en de lampen verwijderd omdat we dit niet aan hen toevertrouwden en wilden dat ze zo snel mogelijk weg waren.

Ik begrijp totaal niet hoe er zo veel positieve recensies zijn, wij hebben een hele slechte en vervelende ervaring gehad. Aan het eind van de dag heeft 1 van de mannen wel nog sorry gezegd maar dat kwam voor mij als mosterd na de maaltijd.

En dan nog iets, volgens mij werkt er hier niet 1 student. De mannen die bij ons kwamen doen dit werk al 6 - 8 jaar (zeiden ze zelf) en hebben volgens mij nog nooit een Hogeschool of Universiteit van binnen gezien. Twee ervan spraken zelfs bijna onverstaanbaar Nederlands.

Ik heb geprobeerd hierover te bellen op de dag van de verhuizing maar de telefoon werd niet beantwoord. Ook heb ik ernstig getwijfeld of ik het moest opschrijven, ik vraag me af of het zin heeft. Maar goed, doe met de info wat u wil, maar wees gewaarschuwd.
Lees meer
con
onbeschoft
con
vroegen om extra geld
Verhuisd van Barendrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer tevreden over de verhuizers [namen verwijderd door Sirelo]. Kwamen op tijd en begonnen gelijk met het vakkundig inpakken van alle meubelen. Ik had mij vergist met de voorbereiding en had meer spullen dan afhankelijk gedacht. Dit werd gelukkig professioneel door de heren opgepakt en de verhuizing heeft hierdoor wel iets langer geduurd. De meerkosten waren voor meer dan waard en ik ben blij dat ik over ben. Voorlopig gaan wij niet verhuizen, maar ik wou toch de moeite nemen om dit bedrijf aan iedereen aan te bevelen.
pro
Professionele begeleiding vooraf
pro
Vakkundige en vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Kwamen half uur te laat, hadden geen gereedschap bij zich om te demonteren en te monteren zoals afgesproken.
Moest de offerteprijs betalen. Hierdoor heb ik echter een uur meer betaald dan er gewerkt is (voor twee personen is €50,- teveel). Ik heb hierover meerdere malen contact gezocht met het bedrijf, maar heb ze nooit meer te pakken gekregen.
con
Teveel betaald
con
Komen afspraken niet na en geen contact mee te krijgen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Wij zijn niet erg tevreden. Koelkast stuk gegaan bij verhuizen en ook Auping bed. Offerte op basis van correcte informatie leek aantrekkelijk (500 euro) maar het werd 900 euro.
pro
Snel beschikbaar
con
Diverse verhuisartikelen stuk
con
Veel duurder dan offerte
Verhuisd van Baarn (Nederland) naar Baarn (Nederland)
Prima service, keurig gebeld vooraf, netjes op tijd, voorlichting met spullen, vriendelijk, behulpzaam. Ik zou dit bedrijf aanraden
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
Zeer slecht. De verhuislift blijkt niet bruikbaar, de ingehuurde technische man was er niet en we hebben veel schade opgelopen doordat ze kasten en bedden niet uit elkaar halen maar in zijn geheel proberen te verhuizen. Ze werken ook niet met beschermdoeken. We hebben echt veel schade. Je kunt beter een duurder verhuisbedrijf nemen dan ben je veel goedkoper uit. Op klachten en verzoeken om schadevergoeding wordt niet gereageerd.
con
veel schade
con
geen schadevergoeding
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Zoals velen zag ik ook op tegen mijn verhuizing, gelijk gerustgesteld en ze zijn gelijk begonnen. Ik had er geen omkijken naar. De verhuizing is perfect verlopen, zeer professioneel en vriendelijk. Harde werkers. Als ik weer verhuis weet ik wie ik moet bellen! Hartelijk bedankt.
pro
Profesioneel,
pro
Vriendelijk, harde werkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Sint Jansteen (Nederland)
Helaas ben ik echt niet tevreden over dit verhuisbedrijf. Ze kwamen allereerst al te laat. Ze kwamen met de afgesproken 3 man en gingen wel direct aan de slag. Er was van tevoren een extra derde verhuizer geregeld voor het nodige demontage en montagewerk. Helaas hebben we ze daarna nauwelijks nog gezien, want ze stonden met zijn drieën uren te demonteren. Omdat er nauwelijks met ons over een planning werd gecommuniceerd, zijn wij ondertussen met onze hulp maar zelf dozen in 2 auto’s gaan oververhuizen naar ons nieuwe huis 2 km verderop. Het proces van demonteren heeft enorm lang geduurd en ze wilden ook dingen demonteren die niet gedemonteerd hoefden te worden. Ondertussen nam ons vertrouwen in deze organisatie verder af en liep de geoffreerde tijd steeds verder uit. Onze hulp begon inmiddels te roepen dat we het zelf nog sneller en efficiënter konden. Uiteindelijk zijn ze om kwart over 10 gestart en waren ze om kwart over 7 klaar (met een half uur pauze). Van tevoren is alles uitgebreid doorgenomen en werd er gezegd dat het makkelijk zou lukken met 4 uurtjes, 3 verhuizers en extra hulp. Nou we zaten dus boven de dubbele tijd, op weg naar de driedubbele tijd. Vervolgens hebben we met kantoor gebeld. Die persoon wilde echt niet luisteren en niet erkennen dat het niet normaal is om zo uit te lopen in tijd. Natuurlijk stond er duidelijk in de offerte op nacalculatie, maar je gaat er wel vanuit dat je te maken hebt met een professionele organisatie die een goede inschatting kan maken. En dan zouden we echt niet piepen als het bijv 1,5 uur uitloopt. En de situatie stond onder druk, want er moest na afloop direct betaald worden. Uiteindelijk hebben we tijdens dit stressvolle telefoongesprek met kantoor wel wat korting gekregen, maar het geheel heeft toch vooral een bittere nasmaak gegeven. Met daarbij het gevoel of het niet de bedoeling was om maximaal tijd te rekken. Geen aanbeveling vanuit mij dus.Lees meer
pro
Er is netjes met de spullen omgegaan
con
Slechte communicatie
con
Niet efficiënt werken en ook met weinig technisch inzicht
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Na 2 maanden klussen wilden we de verhuizing uitbesteden. Dit hadden we nooit moeten doen. Zeker niet bij dit bedrijf. De verhuizers begonnen gelijk aan te geven dat de kast te zwaar was en daar 25 euro pp bij komt. Na het huis doorgelopen te zijn vonden ze het veel werk voor 3 man en of we niet een andere keer konden verhuizen. Uiteindelijk hebben mijn 2 kinderen en m'n vriend meegeholpen. Die hadden meer ervaring dan deze 'vakkundige' verhuizers. Sowieso hadden ze het erg druk met appen. Na de eerste rit gaven ze aan geen bloembakken te verhuizen. Toen heb ik maar gebeld. Dit is gelukkig opgelost. Mijn buurvrouw gaf aan dat de verhuisauto olie lekt. Ze beloofden haar het op te ruimen. Ze stonden tenslotte ook op haar oprijlaan. Dat opruimen moet nog gebeuren. Ook bij ons nieuwe huis ligt olie op de oprijlaan. Is ook niet opgeruimd. Afgesproken was dat de meubels gedemonteerd en gemonteerd zouden worden. Gezien de tijd hebben ze alleen het bed van mijn zoon en van mij gedaan. Het bed van mijn zoon is flink beschadigd en mijn bed hebben ze verkeerd gemonteerd. Dat hebben we savonds zelf maar goed gedaan. Wasmachine hebben ze aangesloten maar niet bedacht dat die ook waterpas moet staan. Al met al hebben we een flinke kater aan deze verhuizers overgehouden. Koste ons veel stress en niet de afgesproken 800 euro maar uiteindelijk nog 1100 euro. Nooit meer zou ik voor dit verhuisbedrijf kiezen.Lees meer
con
Niet vakkundige
con
Nonchalant met spullen omgaan
Verhuisd van Uitgeest (Nederland) naar Heemskerk (Nederland)
Bij aankomst voelde het goed: vriendelijk en professioneel.
Aflevering was in een opslagruimte.
Nu bij het uitpakken kom ik er achter dat daar zeer onvoorzichtig met mijn spullen is omgegaan. Een in bubbeltjesplastic verpakte vaas werd bovenop een andere gegooid die al op een kast van 2 meter hoog lag (aanname omdat die daar lag en er geen ladder was). Resultaat een vaas van 2 gebroken. Dus 200,- weg. Deuken en krassen op meubels en het het bed werd over de grond geschoven. De dozen met breekbaar stonden onder 5!! Dozen met boeken, krassen op de schilderijen etc.
Er was plek genoeg dus dit was niet nodig en dit maakt de kosten Van de verhuizing zeker 1000,- duurder!
pro
Vriendelijk
con
Alles is beschadigd
con
Naast pinbetaling kreeg ik maning voor betaling
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Almelo (Nederland)
Het leek allemaal goed te gaan, totdat wij er achter kwamen dat de sleutel van dressoir niet geleverd was. Deze zat per ongeluk nog in de broekzak van de verhuizer. Zij zouden hem opsturen. Helaas zijn wij nu 2,5 maand verder, en is nog steeds onduidelijk waar de sleutel is. Studentverhuizers zegt telkens terug te bellen maar wij worden niet terug gebeld. Het is een onprofessionele club; zij laten zien niet te weten hoe om te gaan met dit soort situaties. Erg vervelend en jammer. Ik zal hen niet weer inhuren of aanraden aan anderen.
con
Niet terug bellen
con
Geen verantwoordelijkheid nemen
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Om te beginnen: ze waren ruim op tijd. Daarnaast was het een verhuizing naar drie verschillende plekken met zware objecten. Alles werd perfect opgepakt en ingepakt. Op plek nummer drie moest tien minuten worden gelopen met kasten, koelkasten en droger. Alles zonder klagen en met een glimlach. Absolute helden!
pro
De zwaarste objecten werden zonder klagen verplaatst
pro
Vrolijk, behulpzaam, daadkrachtig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Verhuizing is keurig en snel verlopen, tegen een betaalbare prijs.
Personeel keurig en vriendelijk, een aanrader.

Ik beveel deze verhuizers van harte aan.
pro
Vriendelijk en hulpzaam
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Hardinxveld-giessendam (Nederland) naar Papendrecht (Nederland)
Team van drie mannen uit Den Haag.
Werken in een rap tempo door en kundig.
Motto was alles komt goed en dat kwam het gelukkig ook.
pro
Werken snel
pro
Niet duur
con
Waren half uur te laat maar moesten van ver komen.
Verhuisd van Venray (Nederland) naar Venray (Nederland)
Geweldige hulp gehad bij de verhuizing. Kundig en heel vriendelijk team, die heel snel werkten. Abdo en Stanley zijn toppers!
pro
Sterke jongens
pro
Heel gezellig en kundig
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Groningen (Nederland)
Snelle service, goede hulp. Alles is heel gebleven. Aanrader. Wel goed afstemmen vooraf hoeveel verhuizers je wilt. Ik had er 2 besteld maar er kwamen er 3. Op zich prima want het ging wel sneller.
pro
Snel
pro
Goed
con
Aantal verhuizers was verkeerd
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel en goed personeel! Top. Fijne mensen eerdere dan verwacht en ging heel snel, zeker een aanrader en de volgende keer zal ik er weer gebruik van maken
Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Doen alles wat nodig is, snel en vakkundig. Wat meer heb je nog nodig. Hadden grote ikea kasten welke ze volledig hebben gedemonteerd en monteerd.
pro
Goede prijs
pro
Snelheid
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
De heren wisten meteen bij aankomst hoe ze het moesten aanpakken. Werkte goed samen met ons eigen personeel. Zo goed zelfs dat we heel snel klaar waren!
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Minder werk ingeschat dan verricht moest worden. Ondanks verkeerde inschatting dus gtotere werkdruk ben ik dankbaar hoe de verhuizers de verhuizers hebben gedaan.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Voordelige verhuisservice maar hardwerkende en aardige jongens. Precies binnen de geschatte tijd verhuisd en ik kon op het laatste moment nog de offerte aanpassen (toch demonteren van twee meubels).
pro
Hardwerkend
pro
Efficient
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De verhuizers denken met je mee, zijn heel beleefd en werken keihard. Ik ben Super tevreden. Als ik weer ga verhuizen, zou ik weer gebruik van hen maken.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Op tijd, kundig en snel. Ook eerlijk omdat ze aangeven dat ze eerder klaar zijn en dus minder doorbelasten. Hartelijk bedankt!
pro
Snel
pro
Goede service
Verhuisd van Wijk Bij Duurstede (Nederland) naar Wijk Bij Duurstede (Nederland)
Met de lift en met 5 man totaal was 55m2 zó beneden binnen 1.5uur!
Uitladen niet eens een uurtje en alles netjes over de kamers verdeeld.
Erg tevreden en snel mooi alles geregeld, erg goed gevoel zo bij altijd een drukke verhuizing.
pro
Goede werkplek management vwb parkeren en inladen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Leuke personeel uitstekende service en goede planning netjes alles binne de tijd met een hele rijs afstand is zeker een een aan rader
pro
Top
pro
Snel
Verhuisd van Gratham (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De grote spullen waren lastig in het smalle trappenhuis in Amsterdam, maar de mannen gaven niet totdat alles met veel passen en meten boven was. Super goed geholpen!
pro
Goed klantcontact
pro
Snel beschikbaar
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers waren ruim op tijd aanwezig, waren vriendelijk en dachten goed mee over het vervoeren van de kwetsbare voorwerpen. Daarnaast zorgden ze ervoor dat de verhuizing ruim op tijd was afgerond! Klasse!
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
We zijn zeer tevreden! Leuke verhuizers, vriendelijk, behulpzaam, harde werkers, voorzichtig om grgeaan met de meubels, efficiënt en snel.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Waren prima op tijd, werkten heel snel, dachten goed mee, goede samenwerking. Heel tevreden: in 5 uur over van Hilversum naar Leiden. Heel erg bedankt voor de goede service !
pro
Goede samenwerking
pro
Snel werkend en flexibel
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Alles ging vlot, en de heren deden niet moeilijk! Daarom zal ik ze in de toekomst ook gebruiken voor een andere verhuizing!
pro
Snelheid
pro
Secuurheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goed! Geholpen met allerhande klussen. Heel fijn voor ons. Goede samenwerking. Ze waren voorzichtig met de spullen en hielpen zware boeken uitpakken.
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Gezellige gasten die goed meedenken met de verhuizing. Letten goed op de spullen, denken goed mee. Ook zware spullen geen probleem!
pro
Sterke gasten
pro
Denken goed mee
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Excellent service! No complaining. Happy & friendly guys. Super flexible, honest and nice guys. I will use the service again.
pro
Professionalism
pro
Honest
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amaterdam (Nederland)
Prima service, aardige jongens!
Alles netjes geinstalleerd.
Alles op zijn plek gezet en een goed humeur ondanks het slechte weer.
Verhuisd van Spijk (Nederland) naar Doorn (Nederland)
Komen gewoon niet opdagen!
Bij bellen smoesjes.
Bieden geen oplossing. Nemen geen verantwoordelijkheid. Zeer slecht.
con
onbetrouwbaar
con
je wordt afgescheept
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
Top service vrolijke mannen. Aanrader. Werd telefonisch goed op de hoogte gehouden. Heel beleefd en gemotiveerd. Werkten heel snel. Helemaal geen pauze gehouden. Bijzonder!!
pro
Betrouwbaar
pro
Snel
con
Autopech
Verhuisd van Julianadorp (Nederland) naar Spaarndam (Nederland)
Komen afspraken helemaal na inclusief montage! Fijn de galazen tafel helemaal heel gearriveerd. Helemaal geweldig.
pro
Aardig
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Uitstekend geholpen! Veel sneller dan gepland, super zorgvuldig, vriendelijk en meedenkend. Kan ze aan iedereen aanbevelen!!! Echt een aanrader :) heel fijn om voor deze prijs verhuisd te worden!
pro
Snelheid
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
3 supersterke kerels hielpen ons geweldig. Vriendelojk, deskundig en niks was hen teveel.helemaal uit den Haag en toch op tijd.
Verhuisd van Enschede (Nederland) naar Enschede (Nederland)
Ze zijn snel, erg vakkundig en zorgvuldig met de spullen. Overleggen goed waardoor er een fijne communicatie is. scherpe prijs. Conclusie: aanrader.
pro
Snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar De Meern (Nederland)
Snel, accuraat, vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, vakkundig, meedenkend, pro-actief, sociaal, ik raad hen iedereen aan.
pro
snel
pro
accuraat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Flexible snel meedenken vriendelijk Morton even vakkundig bedrijf die de juiste mensen in dienst heeft ik raad iedereen dit bedrijf aan
pro
Snel en vakkundig
pro
Proffesioneel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
bankstel besteld en gebruik gemaakt van vrrhuislift keurig op tijd en binnen no time zat de bankstel in de woonkamer de oude kon ook naar beneden gelift worden
pro
snelle service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Behulpzame verhuizers en snel. Hebben mijn spullen met beleid verhusid en de opslag netjes ingericht. Scheelde mij een heleboel gesjouw.
pro
Snel
pro
Makkelijk te reserveren
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer betrouwbare en zorgvuldige verhuizers. Werken hard en communiceren erg duidelijk en vriendelijk. We zijn erg tevreden en zouden hier zeker weer een verhuizing laten regelen.
pro
Zorgvuldig
pro
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Eerder mee verhuisd. Altijd goed bevallen. De spullen zijn prima overgekomen door de 3 heren. Ik vind het een aanrader. Ook goed geprijsd.
pro
Tempo
pro
Gaan goed met de spullen om.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Aardige jongens zeer te spreken over hun waren behulpzaam niets was teveelik zou Ze aanraden bij iedereen groetjes fijne dag
Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Ijsselstein (Nederland)
Snel en veilig en alles makkelijk afgerond. Mocht ook meerijden en was gezellig! Ben blij dat alles zo goed ging en zou het zeker aanraden aan mensen die goedkoop en snel willen verhuizen
pro
Snel
pro
Veilig
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel en zorgvuldig gewerkt, op tijd gekomen en alles betjes achtergelaten. Aardige gasten, ook de kasten weer in elkaar gezet.
Verhuisd van Huis Ter Heide (Nederland) naar Huis Ter Heide (Nederland)
Geen enkele schade, werken te gek en leuke team. Prettige samenwerking, mooie boys en ik ga zeker nog een keer verhuizen met hun:D.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goede werkers. toppers.
Flexibel. Goedkoop. Denken mee en zijn voorzichtig. De verhuislift was ideaal voor de vijfde verdieping.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Vleuten (Nederland)
Heel flexibel en super klantgericht geholpen ! Zeker aan te raden en ook nog erg gezellig . Niet te moeilijk om een extra handje uit de mouwen te steken
pro
Fexibel
pro
Snel en betrouwbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers hebben de spullen goed en snel in- en uitgepakt. Ook waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. We moeten voor het aantal werkuren betalen, wat erg handig is.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Wasmachine en droger zeer netjes verhuisd!!
Gezellige heren en zeer correct geholpen. Zou ze zeker volgende keer weer aanraden.
pro
Correct
pro
Snelle afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Alles was super snel ingeladen. Vervolgens bleek op het nieuwe adres dat vanwege het slechte weer de toegang tot het pand geblokkeerd was. Na kort overleg hebben ze snel een oplossing bedacht waardoor het toch gelukt is om meteen te verhuizen! Toen het plan gemaakt was, was de klus ook zo geklaard! Ik ben zeer tevreden!
pro
Snelle service
pro
Zeer professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
helemaal top.

goede hulp die goed helpt!

echt een aanrader hij komt voor 2 uur maar na 1.5 al klaar. helemaal fantastisch!
pro
op tijd
pro
goede prijs
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Voorhout (Nederland)
We konden last minute nog terecht en hadden goed contact met de verhuizers. Het was fijn dat we op de hoogte gehouden werden en de bank is heel op de locatie aangekomen.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Alles goed geregeld, afspraken worden nagekomen. Waren later ivm afzegging planner maar dat is overmacht. Goed gedaan
pro
Goedkoop
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Vaassen (Nederland)
De verhuizing is heel snel gegaan, sneller dan verwacht. Vriendelijke mannen die harder werkers zijn. Ik kan heb zeker aanraden.
pro
Snelheid
pro
Nauwkeurig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer benaderbaar , gezellige jongens en heel toegankelijk. Wij zouden zeker deze jongens aanraden voor een volgende keer!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ging allemaal soepel, op tijd, niks kapot. Netter kerels, volgende keer wat extra reservedozen mee misschien. GoedZo!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ze kwamen op de afgesproken tijd aan en gingen gelijk van start. Harde werkers en no nonsense. Ook montage goed verricht.
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Prima communicatie, nette en hardwerkende verhuizers, lage kosten, snelle verhuizing. Volgende keer bel ik ze opnieuw.
pro
Snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
Wij hebben dit bedrijf gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaring was goed; aardig personeel en ze werken snel en hard. Alles is helemaal goed gegaan!
pro
Kwaliteit
pro
Prijs
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
We zijn super geholpen. De verhuizers waren kundige mensen en harde werkers. Ook waren het aardige gasten en leuk in de omgang.
pro
Kundig
pro
Harde werkers
Verhuisd van Berschenhoek (Nederland) naar Bergschenhoek (Nederland)
Ze keken op de klok en wilden niets extras doen
Geen service en begrip en maakten het karwei niet af!
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer, mevrouw,

Team Studentverhuizers heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel en doet dagelijks ons uiterste best om de wensen van de klanten te overtreffen, helaas is dat bij u niet gelukt, graag zouden wij met u u in contact komen om de klacht te bespreken en tot een oplossing te komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te bellen 085-7777777 Bij voorbaat dank voor uw moeite en begrip.

Hartelijke groet,

Robbert namens StudentVerhuizers
Ruim binnen de tijd verhuist, geen schades, super goed verlopen verhuizing. Verhuizers waren netjes op tijd, en een kwartier voor tijd klaar.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Alles ging helemaal goed en snel. Alles goed oop de plek gezet en heel erg klantvriendelijk. Kortom zeer aan te bevelen
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Doorn (Nederland)
Alles kwam snel en netjes aan. De verhuizers waren allemaal vrolijk en enthousiast en dachten goed mee.
pro
Snel
pro
Alles netjes
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zeist (Nederland)
Het is een rommelige periode tussen kerst en oud en nieuw. Ze kampten met wat ziekmeldingen. Goed op de hoogte gehouden van de vertraging. Snel en goed gewerkt.
pro
Snelheid
pro
Prijs
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Snel, efficiënt, nauwkeurig. Ik raad deze mannnen aan. Ontzettend goede service. Ik ben erg tevreden
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Top geholpen, tot laat doorgewerkt. Alles netjes, geen schade het waren allemaal nette jongens. Helemaal top
pro
Harde werkers
pro
Goede busindelers
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Almere (Nederland)
vabdaag gebruik gemaakt van de verhuislift goede service door de medewerker en veilig alle spullen verhuisd
pro
snel
pro
betaalbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
De verhuizers waren goed. Jammer dat de vrachtwagens niet groter zijn. Medewerkers behulpzaam en deskundig.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Wormerveer (Nederland)
Ze hebben heel goed hun best gedaan een mooi geschildert ze hebben hard gewerkt en ben zeer tevreden
pro
Goed werk verricht
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Keurig gedrag, behulpzaam en op tijd aanwezig. Ging snel de verhuizing, zeker een aanrader voor de volgende keer
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Werken snel en vakkundig, vriendelijke mensen. Heel veel gedaan in korte tijd. Waren helemaal top!!!!
pro
Vriendelijk
pro
Vakkundig en snel
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Voorhout (Nederland)
Super rap, professioneel, en hele vriendelijke verhuizer. Netjes met verhuisdeken het object en huis tijdens transporteren schadevrij gehouden.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Zeer professionele mannen. Wisten waar ze mee bezig waren. Lift was goed zowel bij de oude woning als bij de nieuwe woning. En de flexibiliteit om even een handje te helpen.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super snel en vakkundig! Netjes op tijd en netjes met spullen. Ik zou deze zo weer inhuren. Dankjulliewel!
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Mijdrecht (Nederland) naar Zandvoort (Nederland)
Tevreden over de mannen, leuk werken en ging razend snel. Gezellig met samenwerken. Logistiek was goed
pro
Professioneel
pro
Hard werkend
con
Als het dan moet, 30 min te laat
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super verhuizers, hicham en souffian!!
Het was een uitdaging maar snel en zorgvuldig gefixt.
Studentenverhuizers een echte aanrader!!!
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Gewoon hartstikke goed, de jongens hebben onze wensen zorgvuldig uitgevoerd. Alles is perfect van a naar b verhuisd.
Verhuisd van Naaldwijk (Nederland) naar Poeldijk (Nederland)
Snel verhuisd, goed gedaan! Vrolijke mannen, lekker gelachen en ondertussen gewoon doorgewerkt. Top!
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Linschoten (Nederland)
bank snel en netjes bezorgd door de verhuizers. goede communicatie door de verhuizers op de hoogte gebracht van de tijd
pro
snelle service
Verhuisd van Zwaag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Super super super geholpen! Geduldig, meedenken en meehelpen. Helemaal top! Netjes op tijd ook!!!!!!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Mannen hebben alles geweldig goed gedaan. Ze waren heel erg netjes en beleefd. Vlot gewerkt. Vriendelijk.
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Lelystad (Nederland)
Goed gecoördineerd en alles volgens afspraak aardige mannen en zeer behulpzaam top ervaring. Gezeligheid!
Verhuisd van Zevenhuizen (Nederland) naar Zevenhuizen (Nederland)
Super aardig. Netjes op tijd aanwezig.. Snel alles ingeladen. Perfect. Bedankt voor alles. Succes nog
pro
Op tijd
pro
Snel
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Rhenen (Nederland)
Super vriendelijk, kwalitatief goed en doen zeer netjes met de spullen. Zou deze verhuizer zeker aanraden
Verhuisd van Hulshorst (Nederland) naar Harderwijk (Nederland)
Ik heb een zeer goede ervaring gehad,
Het waren bekwame, hardwerkende verhuizers , die vakkundig aan het werk gingen
Verhuisd van Alkmaar (Portugal) naar Bergen (Nederland)
Top! Sardine mensen en super praktisch en snel!hele aaardigen mensen meer kan ik nu niet verzinnen.
pro
Snel
Verhuisd van Veenendaal (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Verhuizers zijn snel en je kan met ze lachen. Doen niet moeilijk en blijven werken. Top! Groeten remon
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Puttershoek (Nederland)
Prima gedaan door verhuizers. Ondanks dat de ochtendsfspraak door ziekte nievy vverhuosd kon exoten is alles snel gegaan.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Top jongens, harde werkers en erg vriendelijk. Ook erg netjes met de spullen omgegaan alsof het hun eigen spullen zijn. Een aanbeveling!
pro
Harde werkers
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Nieuw-Vennep (Nederland) naar Nieuw-Vennep (Nederland)
Snel, kundig, voorzichtig en de verhuizers denken mee.
Ook gezellig en vriendelijk.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Professioneel, snel, vriendelijk en goede service. Alles netjes afgeleverd en op de goede plek geinstalleerd
pro
Snel
pro
Goede service
Verhuisd van Weesp (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Wat een prettig team! Dit maakt de verhuizing die vaak stressvol is tot een goede dag. Top verhuizers
pro
Zeer prettig team
pro
Goed contact voor de verhuizing start
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
De jongens hebben hard gewerkt en we waren zeer te vrede. En vriendelijke jongens
pro
Aardig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Studentverhuizers opgebeld om snel te kunnen verhuizen. We waren blij dat dit kon. Ook voor een scherpe prijs.

Achteraf beter niet kunnen doen.

Een paar tafeltjes waren gevallen tijdens het inladen. Dit werd niet gezegd door de verhuizers maar omdat ik het zag gebeuren ben ik er naar toe gelopen.
Ik werd afgescheept met de woorden: 'Koop bij de Action maar een potje verf'.
Beetje jammer dat het zo moet.

Toch doorgegaan met de verhuizing. Naar een opslag. Alle spullen werden er zeer onprofessioneel ingepropt. Heb zelf moeten dirigeren om het er goed in te krijgen.
Al met al, alles zat erin.

Bij het afrekenen was het ook raar dat het contant moet terwijl ze zeiden dat ze geen wisselgeld bij zich hadden omdat ze niet met zoveel geld de weg op wilden??
Maar wel contant afrekenen??

Na de verhuizing meteen de schade doorgegeven aan studentverhuizers. Na bevestiging van de schadevergoeding tot op heden niets ontvangen.... Dit is inmiddels bijna 2 maanden geleden.


Ik raad aan om bij een grote verhuizing een professioneel verhuisbedrijf te nemen en geen mensen die dit als bijbaantje doen.
Lees meer
con
onprofessioneel
con
schade niet vergoed!
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Nette mannen gaan goed doordacht en voorzichtig te werk. Aardig en behulpzame medewerkers.
pro
Vriendelijk
pro
Luisteren goed wat klant wil
Verhuisd van Katwijk (Nederland) naar Katwijk (Nederland)
Snel en netjes verhuisd, redelijke prijs, vriendelijke en professionele verhuizers. Ik raad het aan.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Top verhuizers. Duidelijke offerte, goede communicatie en gaan voorzichtig te werk. In mum van tijd was de auto volgeladen en uitladen ging ook super. Netjes gewerkt en weten van wanten. Moest nog wat meubels demonteren maar daar moest ik mee opschieten omdat ze zo snel gingen. Moest bijna aandringen voor wat koffie want ze waren druk met inladen. Waren netjes binnen de verwachte tijd klaar. Erg aan te raden.
pro
Snel netjes doorwerken
pro
Duidelijke communicatie
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Hardinxveld-Giessendam (Nederland)
Harde werkers, erg flexibel, helemaal top! En dat op zaterdagavond. Op korte termijn een afspraak gemaakt en gaan edbgeholpen.
pro
flexibel
pro
aardige goede verhuizers
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Vriendelijke vlotte verhuizers, netjes gewerkt en zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Aanrader!!!!
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Velp (Nederland)
Supergoeie verhuizing, aardige jongens. Aanrader, ging heel voorspoedig. Volgende keer huren we ze zeker weer in.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Sympathieke jongens die direct doorpakken. Sterk, handig. Snelle.pakken pakken goed door, gaan door bij tegenslag.
pro
Prijs
pro
Kwaliteit
Verhuisd van Huissen (Nederland) naar Bemmel (Nederland)
Ze hebben goed snel werk geleverd, zonder schade te verrichten tijdens een ingewikkelde verhuizing met veel trappen, hoeken en grote zware objecten. Deze heren voeren hun werk uitstekend en klantvriendelijk uit. Zeer aan te raden.
pro
Snel
pro
Effectief
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
prima werk vloten surves en voor een mooie prijs.
snel gewerkt aardige jongens .
allss is goed gegaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland)
Uitstekende service! We werden goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk was de prijs ook nog lager dan begroot! Wij raden dit bedrijf zeker aan!
pro
Klantvriendelijk
pro
Servicegericht
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Bilthoven (Nederland)
De jongen hebben hard gewerkt. Super geregeld! Met 3 man was ons appartement in 4 uur helemaal leeg!
Verhuisd van Capelle aan den Ijssel (Nederland) naar Capelle aan den Ijssel (Nederland)
Super bedankt. We zijn verhuisd zonder stress. Heel vriendelijk en snel.
Bedankt!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Super fijn om verhuizers te hebben. De 3 mannen hebben de verhuizing snel en netjes gedaan. We zijn er heel blij mee!
Verhuisd van Oude Wetering (Nederland) naar Oude Wetering (Nederland)
Snel schakelen met deze jongens! Op maandag gebeld, op zaterdag een team voor de deur met verhuislift en al. Zeer vriendelijke verhuizers, kundig en sterk. Denken goed mee en zijn erg flexibel.
pro
Snelle boeking
pro
Zeer vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Nieuw-Vennep (Nederland)
Goed, met een gevoel van een mindere professionaliteit dan 'echte' verhuizers. Ging soms wat te snel, waardoor kleine schade ontstaat.

Maar verder dik tevreden.
pro
Leuke vlotte mannen.
pro
Overal toe bereid
con
Soms wat onvoorzichtig
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Heiloo (Nederland)
Vakkundige verhuizers die van aanpakken weten. Zeer tevreden over de kundigheid en het inzicht. Absolute aanrader. En heel voordelig ook nog!
pro
vakkundig
pro
voordelig
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Westervoort (Nederland)
Verhuizers waren keurig op tijd, en hebben op een professionele manier de inboedel verhuisd naar assendelft.
pro
Professioneel
pro
Behulpzaam
con
Een paar dingen zijn achtergebleven
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Assendelft (Nederland)
Goede snelle service. Alles netjes op zijn plaats gezet. Vriendelijk ondanks tijdsdruk. Voorzichtig met de spullen omgegaan.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Naarden (Nederland)
Boven verwachting. Zeer goed geholpen door Remco Marco Shady! Naar eigen zeggen 'team schadeloos' vriendelijk bedankt heren!
pro
goed
pro
voordelig
Verhuisd van Hillegom (Nederland) naar Boskoop (Nederland)
Ze waren op tijd aangekomen en verleende snelle service. Voor de rest is het een echte aanrader super en snel
pro
Snel
pro
Vakkundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Flexibele en professionele verhuizers die gord doorpakken en ook gezellig en goedlachs . Fijn dat ze ook meedachten
pro
Flexibel
pro
Professionele aanpak
Verhuisd van Brummen (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Ik ben op korte termijn door vriendelijke en professionele verhuizers geholpen met mijn verhuizing.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
2 spontane leuke mannen, eerlijk, beleefd en recht door zee. Hard en zorgvuldig te werk. Goed nadenkend over hoe te laden om zo min mogelijk ritten te maken.
pro
Goede communicatie
pro
Min punt hieronder werd goed hersteld door andere oplossing te bieden.
con
Had 3 man besteld, kreeg er 2.
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
Op tijd, gebeld om aan te geven dat ze in aantocht zijn
pro
Op tijd
pro
Goede service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Vriendelijke verhuizers en behulpzaam. Snel gedaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snelle werkers, netjes en alles dik op tijd.
pro
Snel, flexibel
pro
Beleefd, behulpzaam
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Bilthoven (Nederland)
Mo was very helpful and careful and efficient with our valuables. I would deffinitely recommend him to someone else.
pro
Helpful
pro
Efficient
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterda (Nederland)
Goed gewerkt, de verhuizing was 3 hoog. Super bedankt!
pro
Heel effcient en klantvriendelijk
pro
Goed gewerkt
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Verhuizers. bleven optimistisch goeie samenwerking en problemen opgelost
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Lieve behulpzame verhuizers!
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Oisterwijk (Nederland)
Klantvriendelijke harde werkers!
Echt een aanrader!
pro
Snelheid
pro
Rekening houden met de wensen van de klant
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Snel en goed. En heel voorzichtig de bank naar 10 hoog gesjouwt :) Super movers!!
pro
Snel en voorzichtig
pro
Betaalbaar
Verhuisd van Krommenie (Nederland) naar Amsterdam Zuidoost (Nederland)
Snelle verhuizing, alles keurig verzorgd
pro
snel gedaan
pro
goede prijs
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Keurig en vlot gewerkt. Zorgvuldig met de spullen
Verhuisd van Werkendam (Nederland) naar Scherpenzeel (Nederland)
Alles perfect verlopen. Vakkundig en klantvriendelijk.
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goed geholpen met zware dingen sjouwen
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Hartstikke goede kerels, denken mee, no-nonsense en snel werk.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
De relax stoel stond in een mum van tijd boven. Verhuizer dacht goed mee
pro
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De offerte was helaas niet realistisch en de verhuislift kwam te laat. Dit werd echter ruimschoots goedgemaakt door het geweldige verhuis-team, dat ondanks het vele werk, de stemming er goed in wisten te houden, en de klus uiteindelijk hebben geklaard!
pro
Scherp geprijsd
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Niet realistische offerte
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Heel hulpvaardig en super professioneel!
Verhuisd van Bathmen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Super twee verhuizers, erg vriendelijk en adequat
pro
Snel, een heel vriendelijk
pro
Erg goede service
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Sneek, rustig en zetten alles neer waar jij maar wil.
pro
Doe ook wat extra's . Wasmachine naar zolder.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Veenendaal (Nederland)
Prima servicd. Verhuizing snel gebeurd
pro
Snelle service
pro
Verhuizing netjes gebeurd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Harde werkers en zijn netjes met de spullen omgegaan.
pro
Harde werkers
pro
Netjes met spullen omgaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Alles is netjes verlopen, zware spullen zijn snel en onbeschadigd via het balkon naar beneden getild. In plaats van de geschatte 4 uur waren de verhuizers in minder dan 3 uur klaar!
pro
Snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
De jongens hebben snel en zorgvuldig gewerkt.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
heel tevreden over. geweldige harde werkers en fijne luitjes
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Roosendaal (Nederland)
Mo en Stanley werkten heel snel en wisten goed waar ze mee bezig waren. Alles was binnen de tijd op zijn plek in het huis.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Topwerk! Hard werken en met zorg en beleid
pro
Harde werkers maar met beleid!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Verhuizers met inzet en tempo. Klus super snel geklaard!
pro
Prijs
pro
Tempo
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Snel, probleemloos, vriendelijk!
pro
Hard doorwerken
pro
Alles zonder beschadiging
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Super snel en efficiënt gewerkt in vervelende weersomstandigheden.
Verhuisd van Broek In Waterland (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Deze verhuizers zijn weliswaar verzekerd om inboedel tot €50.000 te verhuizen, maar ze nemen zelfs de simpelste ikea lijst niet mee want hij zou kunnen breken. Dat geldt ook als ie in bubblewrap is ingepakt.

Ook zou er een monteur aanwezig zijn, deze was er, maar hij had geen gereedschapskist om zaken daadwerkelijk te (de)monteren.

Ook bleek dat we contant moesten betalen en viel de rekening twee keer zo hoog uit dan begroot.
pro
Ze werken op zaterdag
con
Ze weigeren spullen mee te verhuizen die niet heel bijzonder zijn
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Verhuislift had wat vertraging maar dat werd netjes gecommuniceerd. Zeer tevreden met de lift medewerker die ons goed heeft geholpen
pro
Vriendelijk en vlot
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Vlotte no nonsense verhuizers die hard werken en de klus afmaken met demonteren alles erop en eraan
pro
Goed bereikbaar
pro
Harde werker
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
Wat een toppers! Het ging snel, vakkundig en ze waren erg vriendelijk.
pro
Vakkundig
pro
Vriendelijkheid
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ik wil graag een 7 geven. Na wat eerste consternatie (wat er allemaal niet kon en niet ging waardoor ik een beetje in de stress schoot) ben ik goed en vlot geholpen.
pro
Snel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Schiedam (Nederland)
Aardige jongens, snel en zorgvuldig verhuisd. Super!
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Veldhoven (Nederland)
Wij zijn ontzettend blij met de verhuizers van Student Verhuizers. Telefonisch contact snel en prettig. De 3 verhuizers waren ontzettend prettige, behulpzame en attente jongens. Weten van aanpakken en verhuizen slim en praktisch. Wij zijn erg tevreden en bij een volgende verhuizing kiezen we zeker weer voor Student Verhuizers!
pro
Betrouwbaar
pro
Professioneel
Verhuisd van Elst (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Vrolijke zeer behulpzame jongeman. Werkt mee en in ons geval tilde hij alleen een wasmachine op de lift! Super!
pro
Op tijd.
pro
Behulpzaam.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Top verhuizing, drie mannen die heel snel, hard en zorgvuldig gewerkt hebben!
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
De mannen waren prettig in de omgang, duidelijk in de communicatie en werkten goed door. Verhuizing zonder schade uitgevoerd.
pro
Duidelijke communicatie
pro
Werken lekker door
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Prima jongemannen die netjes en vakkundig met de meubels van mij oma omgegaan zijn, verhuist hebben en ook nog eens een kast in elkaar gezet hebben en een lamp op hebben gehangen. Top bedrijf!
pro
Gaan netjes met je meubels om
pro
Vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Piershil (Nederland)
Bezorgers flexibel
Goed meegeholpen, gezellige mannen
Denken goed mee om zo goed (en goedkoop!) mogelijk aan de slag te gaan
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (België)
Verhuizing was uitgelopen door een onjuiste inschatting van beide kanten. De verhuizers zijn uiteindelijk langer gebleven, wat prettig was. Echter, bij het verhuizen zijn er meerdere beschadigingen opgetreden aan enkele meubels, de vloer en een plant. Bij het aangeven hiervan, is er naar ons idee onvoldoende tegemoet gekomen in verhouding tot de geleden schade.
pro
langer doorgewerkt bij uitlopen van de verhuizing
con
schade bij verhuizen aangebracht
con
onvoldoende tegemoet gekomen in verhouding tot geleden schade
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Het was prima , het was in meerdere opzichten een lastige klus en beide mannen hebben dat goed geklaard. De lunch lieten ze erbij inschieten, toen heb ik zelf nog broodjes gehaald.
pro
snel en accuraat
Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Werkte hard door. Kwamen vroeger dan geplan dat is opzich fijn maar iets meer waarschuwing vooraf zou fijn zijn. Wel snel klaar. Zou het nog een x gebruiken
pro
Snel
con
Kwamen vroeger dan gepland
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Snel, prettig in de omgang en heel behulpzaam
pro
Snel
pro
Meedenkend
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zwaanshoek (Nederland)
Leuk team, verhuizing was zo gedaan! Goede service.
pro
Tempo
pro
Prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Nootdorp (Nederland)
Stipt op tijd aanwezig.
Goed ruimtelijk inzicht.
Vriendelijke verhuizers.
Snelle en harde werkers.
Dit alles voor een goede prijs.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Goed gedaan alleen meer aandacht voor het schoonhouden van matras etc
pro
Goedkoop
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Nieuw Vennep (Nederland)
Super gedaan! Lage prijs en hard werkende mannen. Ook nog met gevoel voor humor en een persoonlijke noot
pro
Lage prijs
pro
Prima service
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Leusden (Nederland)
Heel accuraat, snelle service en zeer vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Sassenheim (Nederland)
Harde werkers.
pro
Werken hard
pro
Goede communicatie
con
Planning inpakken had efficiënter gekund
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ongeïnspireerd en ongeinteresseerd werden onze spullen verhuist naar onze nieuwe adres. Helaas was er ook sprake van schade door o.a.het schuiven van een kast over de bodem van de vrachtwagen. Bij schade werd telkens gezegd, 'was al zo' of 'komt door u'. Bij moeilijkheden werd er niet meegedacht, maar alleen om meer geld gevraagd. Uiteindelijk hebben we het zelf maar opgelost. Niet helemaal zoals ik mijn verhuizing zorgeloos had voorgesteld.
pro
Snel
con
Onvoorzichtig
con
Niet meedenken
Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Uithoorn (Nederland)
Voorzichtig te werk gegaan en niks! kapot gegaan
pro
Voorzichtig
pro
Prijs
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
Netjes op tijd, spullen allemaal over, werken net en secuur. Ben super tevreden! Nu lekker genieten van ons nieuwe huis.
pro
Prijs / kwaliteit
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zevenhuizen (Nederland)
De verhuizing is goed verlopen. De samenwerking met de verhuizers verliep soepel en ze waren zeer vriendelijk
Verhuisd van Wognum (Nederland) naar Enkhuizen (Nederland)
Aardig en professioneel en prima resultaat. De heren hebben 2 meubels in elkaar gezet. Er was geen verhuizing.
Het is allemaal prima verlopen. Ik vond het alleen wel opmerkelijk dat jullie met zeggen met studenten te werken.
Hoewel ik het niet aan de heren heb nagevraagd leken mij dit zeker geen studenten.
Misschien kan u dan beter adverteren met studenten/klusjesmannen oid.
pro
Aardig
pro
Vlot
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
top snel schadeloos piano verhuisd. vriendelijke mannen
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Almere (Nederland)
Snel en flexibel, harde werkers en hele aardige gasten
pro
Flexibel
pro
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snelle verhuizing. Netjes vooraf gebeld. Spullen zijn nog heel haha, top!
pro
Snel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De heren waren vriendelijk, de verhuizing ging netjes en vlot. Ze waren sneller klaar dan gedacht. Ik ben tevreden over Studentverhuizen.
Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Uithoorn (Nederland)
Topservice, ze waren keurig op tijd en heel snel. Werkten vakkundig.
pro
Snel
pro
Op tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Was een superteam, ik had een grote verhuizing, een van hen werd ziek en de anderen hebben toen extra lang en hard gewerkt. En steeds gezellig en meedenkend. Hoge kwaliteit!!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De mannen hebben Super hard gewerkt, zo gepiept ondanks dat het echt een rot werk was wat er verhuisd moest worden!
pro
Snel, sterke mannen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goed en vakkundig gewerkt.
pro
Alles volgens afspraak gegaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Diemen (Nederland)
Helemaal Top, beleefd en meedenkend
pro
Beleefd
pro
Meedenkend
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De mannen van studentverhuizers meldden zich vanochtend netjes op tijd bij het oude adres. Na kort overleg over wat er mee moest gingen ze direct aan de slag. De mannen waren kordaat en doelgericht. Tevens waren ze ook heel voorzichtig met mijn spullen ook als ik af en toe om het hoekje gluurde. De mannen waren snel met hun vrachtwagen op het nieuwe adres en hebben daar een partij trappen gelopen met zware spullen, ik doe het ze niet na. Op het nieuwe adres waren ze wederom ontzettend voorzichtig. Ze vroegen zelfs waar de nieuwe spulletjes mochten staan. De prijsafspraak is nagekomen en werd nog duidelijk toegelicht. Echt twee topgasten. Ik heb studententverhuizers net aan een vriendin geappt die ook binnenkort gaat verhuizen!!
pro
Vriendelijk
pro
Voorzichtig
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Verhuizers Waren top! Allies is maar wens gegaan.
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
Super snelle service, goedkoop en fijne bezorger.
Verhuisd van Brielle (Nederland) naar Brielle (Nederland)
Keurig op tijd en behulpzaam. Niks was te gek
pro
Goedkoop
pro
Behulpzaam personeel en werken volgens afspraak
con
Deel van een uur is een heel uur. Tikt aan met 3 man personeel
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Goede professionele hulp, zeer tevreden
Verhuisd van Woerden (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
Zeer hard werkende mannen die keurig de boel in- en uitgeladen hebben! Nauwelijks tijd voor koffie en eten. Snel en goed!
pro
Redelijke prijs
pro
Snel!
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Nijkerk (Nederland)
Superlief gezellig. Netjes. Behulpzaam. Vriendelijk. En proffssioneel
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland)
Vriendelijke verhuizers,snel en vakkundig.
pro
Ruim op tijd
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Kwamen met 4 mensen. Snel gewerkt. Netjes gewerkt. Erg beleefd.
pro
Snel en netjes gewerkt
Verhuisd van Prinsenbeek (Nederland) naar Breda (Nederland)
Goede service, snel en effectief, vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden.
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Groningen (Nederland)
Vriendelijke verhuizers, harde werkers, fantastisch hoe ze alles in de opslagvoorzieningen wisten te passen!
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Nootdorp (Nederland)
Top klussers (schilderwerk / lampen ophangen)
pro
Vakmannen
pro
Harde werkers
Verhuisd van Breukelen (Nederland) naar Breukelen (Nederland)
goeie service. aardige vakmensen. goed op tijd.
pro
vaklui
pro
gunstige prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel, professioneel, duidelijk, goed huneur, sterk
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Snelle reactie op offerte aanvraag.
pro
Goed koopste
pro
Mee denkende en mee helpende verhuizers
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Assendelft (Nederland)
Really helpful people. They are very friendly and helpful, very efficient workers and I am glad they helped me.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Erg vriendelijk en beleefd
pro
Voorzichtig met de spullen
Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Almere (Nederland)
Ging snel, goede service en professioneel
pro
Kan heel snel schakelen
pro
Goede service
con
Soms moet je nog even achter offerte aanbellen
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
De jongens hebben heel mooi werk geleverd
pro
Goed werk verricht
Verhuisd van Berkel En Rodenrijs (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland)
Leuke jongens. Ging perfect allemaal. Aanrader.
Verhuisd van Ermelo (Nederland) naar Zeewolde (Nederland)
Harde werkers en in een rap tempo klaar
pro
Snel
pro
Vakkundig
Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland)
Perfecte service. Harde werkers, snel en vakkundig. Respect voor persoonlijke wensen en doen net wat meer dan gevraagd
pro
Goede service
pro
Snel en vakkundig
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Pijnacker (Nederland)
Fijn geholpen en ging erg snel. Af en toe wat tegenslagen maar dat werd prima opgelost
Verhuisd van Naarden (Nederland) naar Bussum (Nederland)
Op tijd gebeld dat ze onderweg waren naar het ophaal adres. Snelle efficiente mannen, voorzichtig met de spullen omgegaan. Goed gemanouvreerd om op de lift en vrachtwachen exact voor de deur te kunnen krijgen, best lastig op het krappe uitlaadadres.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Roterdam (Nederland)
Voorbereiding was goed, goedkoopste aanbieder en de 3 jongens waren ook heel snel en secuur. Was echt super geregeld allemaal!
pro
Snelheid
pro
Prijs
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Super bedankt voor de verhuizing. Goed proactief en alles top geregeld!!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Naarden (Nederland)
Verhuizers snel en vriendelijk, was mij niet helemaal duidelijk dat ze niet op de weg mogen stilstaan om in te laden
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Erg vriendelijke medewerkers. Waren flexibel ingesteld en hebben alles netjes verhuisd en dingen duidelijk uitgelegd.
pro
Vriendelijk
pro
Gaan netjes met de spullen om
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Frans, Mimet, Osama zijn top verhuizers! Deze mannen van Studentverhuizers zijn echt helemaal te gek! Super klantvriendelijk, behulpzaam en niets is te veel!!!! Professioneel en verstaan hun vak!!! Zeker een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!
pro
Professioneel, snel, klantvriendelijk
pro
Scherpe tarieven
Verhuisd van Soesterberg (Nederland) naar Zeist (Nederland)
Dit is mijn eerste stressloze verhuizing door fijne medewerkers.
con
een uur te laat
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Bussum (Nederland)
Zeer goed geholpen door Demio & Raoul!
pro
Snel geholpen
pro
Prettige communicatie, ook goed dat er dag tevoren nog gebeld wordt met bevestiging oa mbt tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Super goed, snel, vakkundig, zeker aan te raden. Een tevreden klant
Verhuisd van Zwaanshoek (Nederland) naar Zwaanshoek (Nederland)
Toppers, heel goed werk geleverd, bedankt!!
pro
Vakkundig
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Very hard working team. Nice to deal with. Professional and knowledgeable. The guys helped with a variety of issues.
Verhuisd van Mariahoeve (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Op 27 september 2017 verhuisd. Werd van uit de bestelwagen gebeld we staan in de file komen wat later, Top. Bij aankomst melde zich Danny, Rachid en Simon wat mij direct opvalt de team geest van de groep Top. Heb gevraagd een volgorde waarvan ik dacht dat het beste was. We zijn langs de punten gelopen. Dan komen de echter verhuizers om de hoek. Wij pakken het anders aan dat heeft te malen hoe wij de bestelwagen gaan laden. Oeps. Er werd goed uit gelegd hoe wat er waarom Top. Ga akkoord. Vanaf dit moment liep alles fantastisch. Er werd systematisch gewerkt zoals besproken Top. Communicatie was super. In mijn situatie was er veel loop werk flat 4de verdieping (60m) en lift dit vraag veel extra tijd. Het team verteld mij, we gaan niet eerder weg of de job moet zijn geklaard. Super. Final het werd avond werk voor dat alles over was. Complimenten voor het team zij hebben woord gehouden en het beste gedaan in mijn situatie. Extra compliment voor netheid, snelheid en voorzichtigheid hoe het team is omgegaan met de inboedel. Ben zeer tevreden en beveel de StudentVerhuizers een ieder aan. Danny, Rachid en Simon hartelijk bedankt was goed met jullie samen te werken. Tot de volgende verhuizing !?Lees meer
pro
Netheid, snelheid
pro
Voorzichtigheid hoe het team
Verhuisd van Doorwerth (Nederland) naar Renkum (Nederland)
Prima voor de prijs, harde werkers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Dexe verhuizers hebben super werk geleverd. Extra iets doen was geen probleem. Ik ben super tevreden met deze mensen.
pro
Snel, netjes en erg professioneel
pro
Aardige mensen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
De klus bleek veel groter dann gepland, masr de jongen hebben het netjes aangepakt en meteen een extra man geregeld om mee te helpen. Ze hebben hard doorgewerkt. Ijk vind wel dat de site beter an zou moeten geven hoe groot de klus is.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Heeft het verhuizen een stuk prettiger gemaakt
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zeer snel en alles netjes op orde gezet.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Prima, hardwerkende verhuizers!
pro
Hardwerkend
pro
Gaan netjes met spullen om
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Ruim op tijd aanwezig, efficiënte en ervaren verhuizers. Werken snel en gaan voorzichtig om met spullen.
Verhuisd van Loosdrecht (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland)
De mannen waren keurig op tijd, en hebben het ontzettend snel gedaan. Geen aanmerkingen, ze waren ook behulpzaam!
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Rijnsburg (Nederland)
Zeer nette behulpzame snelle en professionele verhuizers. Zeer aantebevelen!
Verhuisd van Abcoude (Nederland) naar Abcoude (Nederland)
Makkelijk snel en netjes
pro
Snelheid
pro
Netjes
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Heel erg vriendelijk, werd echt meegedacht, geen voorrijkosten, prima meegeholpen, goed materiaal en totaalprijs stukken lager.
pro
Prijs
pro
service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zeer nette jongens. Werkten snel, effectief en vakkundig. Zeer tevreden.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Leuke club om te leren kennen. Hartstikke vriendelijk, klantgericht en prima sjouwers! Heel tevreden, een aanrader voor je verhuisklus.
Verhuisd van Goirle (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
Ziyani, we zijn Super tevreden, echt een topper. Hij heeft onze badkamer afgewerkt. Heel professioneel.
pro
Professioneel
pro
Vakman
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Erg snel al mijn spullen verhuisd en daarnaast vriendelijke en behulpzame jongens.
pro
Vriendelijk en behulpzaam
pro
Snel en vakkundig
Verhuisd van Rheden (Nederland) naar Wageningen (Nederland)
Snelle harde werks die zorgzaam omgaan met de te verhuizen spullen!
pro
Snelle harde werkers
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Helemaal top. Harde werkers en voor alle andere aanwezigen een verlichting.

Aan te raden
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Verhuizers waren er op tijd en hebben alles spoedig en netjes meegenomen.
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
We hadden een extra verhuizer besteld, bovenop de door hen geadviseerde 3 verhuizers, zodat we snel klaar zouden zijn. Inschatting was incl de vierde verhuizer: 9-15 uur. We waren uiteindelijk om 23u klaar en 1,5x het geoffreerde bedrag kwijt. Zeer teleurstellend.
Wat ging er mis:
-Verhuizers arriveerden half uur te laat (9.30).
-Voorman lag de eerste drie uur ziek in de vrachtwagen.
-Ze kwamen met 1 wagen, het hadden er duidelijk 2 moeten zijn. Onze inschatting op voorhand lag een paar m3 te laag, er wordt geen marge ingecalculeerd door een iets grotere vrachtwagen te sturen (of 2 dus).
-Pas om 15u s middags waren we klaar met de eerste rit.
-Toen de wagen voor de tweede rit voor 90% vol was kregen we te horen dat het niet zou passen en er een derde rit nodig was. Deze inschatting had veel eerder gemaakt kunnen worden.
- mijn voorstel was kleine spullen eruit te halen (die verhuis ik desnoods zelf) en alle grote spullen (kasten) mee te nemen. Er was toen helaas 'niets meer mogelijk', een derde rit moest wel plaatsvinden.
- Er is wel wat schade ontstaan aan kasten en deuren/muren.
- We waren 1200 euro kwijt (1,5X geoffreerd bedrag). Er is wel hard meegedacht en ze hebben hun best gedaan de prijs te drukken, de werkelijke kosten lagen nog hoger, maar voor zo'n slechte verhuizing was het echt teveel.

AANPASSING 28-09-2017:
'Het verhuisbedrijf heeft contact met ons opgenomen en heeft de klacht naar tevredenheid opgelost.'
Lees meer
pro
Snelle reactie via mail
pro
Aardige gasten
con
Slechte coördinatie ter plaatse
con
Slecht advies vooraf
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Goede service, snelheid
pro
Flexibel
pro
Goede service
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
De 2 jonge heren waren zeer netjes op tijd, ze hebben me snel en efficient verhuisd, ook nog met ze gelachen, alles ging heel relaxed. Uiteindelijk waren de kosten een stuk minder dan wat ik had verwacht!
pro
Goedkoop
pro
Efficient en snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Het is niet te duur en de mensen die ons verhuisd hebben zijn toppers en echt aan te bevelen. Superervaring
pro
Aardig
pro
Snel
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Schermerhoorn (Nederland)
Fast and afficient
pro
fast
pro
friendly
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Top werk, netjes alles over
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)