Mondial Centrum Verhuizingen

7,9
Van 17 Sirelo reviews
i
88% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 26 reviews een 8,0 op andere platforms.
pro
Professioneel
6
pro
Vriendelijk
3
pro
Communicatie
2
con
Onprofessioneel
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Mondial Centrum Verhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Mondial Centrum Verhuizingen

Mondial Centrum Verhuizingen verhuist al sinds 1943 particulieren en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Ze hebben een uitzonderlijk dienstenpakket en verzorgen alle soorten verhuizingen, van bedrijfsverhuizing tot kunsttransport en van emigratie tot zorgverhuizing.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Kunst vervoer

Vergunningen

Mondial Centrum Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 11 november 2019
Over Eurovergunning

Associaties

Mondial Centrum Verhuizingen is erkend door de volgende associaties:
Erkende Verhuizers
Over Erkende Verhuizers
BAR

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
7,9
Van 17 Sirelo reviews
88% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 26 reviews een 8,0 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
17 van de 17 reviews zichtbaar
Onze verhuizing is in 2 stappen gegaan. Omdat ons nieuwe huis nog verbouwd moest worden zijn we eerst naar een tijdelijk huur appartement verhuisd daar ons oude huis verkocht was.

Toen de grote dag er eindelijk was en wij naar ons nieuwe huis gingen verhuizen werd deze een nachtmerrie 😰
De verhuizers hadden slechte zin en het kon hun niet snel genoeg gaan. Ik snap dit wel omdat er veel verhuisd moest worden van dit appartement en nog een deel dat dik een half jaar in de opslag heeft gestaan.

De eerste dozen werden naar boven gedragen en gelijk riep een verhuizer 'kom eens kijken, er zitten een paar groeven in de muur. Dat is niet van ons dan weet u dat alvast'. Mijn antwoord 'hoe kan dit als het huis pas gestuct en geverfd is? Dit hebben jullie gedaan'. 🤔

Lang verhaal kort. Het huis en garage stond vol met dozen en spullen en er was te weinig tijd om alles te checken of het goed was gegaan met verhuizen, dat alles onbeschadigd en heel was....behalve de beschadigingen aan de muur dan.
Aan het einde van dag moesten wij een formulier tekenen dat alles in goede orde was verhuisd. 'Dat kunnen we niet tekenen omdat het meeste nog staat ingepakt en morgen pas de monteur van het grote apparaat komt, dan kan ik deze pas nakijken'
Jullie moeten tekenen anders krijg ik een probleem met de baas zei de verhuizer. Na veel gesteggel hebben we onder druk getekend.
En nu nog effe betalen aub. Oei hun pinautomaat doet het niet, verhuizer in paniek. De baas gebeld of hij met een ander pin automaat kon langskomen.
Wij gaven aan dat we vanavond ook het geld via internet bankieren kunnen overmaken . 'NEE dat kan echt niet!' Was zijn reactie. 'Vertrouwd hij zijn klanten dan niet, ondanks dat we iedere maand netjes op tijd de opslag van onze inboedel hebben betaald?'
'Nee' zei de verhuizer 'de baas vertrouwd niet eens zijn eigen mensen' 😳😱

Een dag later kwam de monteur het apparaat in elkaar zetten en zei 'kom eens kijken hoe deze beschadigd is afgeleverd! Dit was niet toen ik hem uit elkaar heb gehaald' Overal Scheurtjes in de bekleding, vingerafdrukken in de bekleding die kuiltjes waren geworden waar deze hardhandig was vastgepakt 😱
Wat een nachtmerrie terwijl ik tot 4x toe heb aangegeven (bij offerte aanvraag, bij tekenen voor akkoord en op de beide dagen van de verhuizing).
Er waren nog meer spullen beschadigd maar dit apparaat vonden wij vreselijk omdat het kostbaar is.

We hebben naar Centrum verhuizingen gebeld en aangegeven wat er gebeurd was 'kan gebeuren, is menselijk gaven wij aan. Hoe kunnen wij dit oplossen?'
De reactie van Centrum verhuizingen ' jullie als klant moeten bewijzen dat wij dit kapot hebben gemaakt'
Onze reactie 'ok dus als wij met jullie in zee gaan moeten we dus van alles wat er verhuisd word , van alle kanten van ieder object, foto's maken?!! Wat een klus zeg!'

Eind van het verhaal hebben wij dus dikke pech en hebben we voor duizenden euro's aan schade opgelopen waar wijzelf voor mogen opdraaien.

Let dus op als je met dit bedrijf gaat verhuizen!! Maak van alles wat je gaat verhuizen foto's, van alle kanten (boven, onder, links, rechts, binnen, buiten) om te kunnen bewijzen dat zij iets kapot hebben gemaakt anders ben je de klos.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2!
con
Serieuze beschadigingen aan een duur apparaat
con
Beschadigingen aan de pas gestucte muren
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Margraten (Nederland)
flag-review
Het was een professioneel team. Snel en flexibel met inladen. Oplossingsgezind om de spullen op de juiste plek te krijgen
pro
Professioneel
pro
Flexibel
con
Beperkt formaat van verhuisdozen
Verhuisd van Hoensbroek (Nederland) naar Weggis (Zwitserland)
flag-review
Ich bin von Amsterdam nach Wien übersiedelt mit vielen Pflanzen und gesamten Haushalt. Sue haben alles eingepackt, abmontiert/zerlegt und in Wien wieder aufgebaut inklusive 'Moestuin'

Auspacken wollte ich selbst. Die beiden Mitarbeiter waren extrem nett, ppnktluch, schnell und fachmännisch einfach top! Und das zu - im Verhältnis zu den weiteren Kostenvoranschlägen - zu einem durchaus moderaten Preis!

Ich kann diese Spedition nur wärmstens empfehlen! Dank aan [Naam verwijderd door Sirelo] en zijn Team!
pro
guter Preis, Pünktlichkeit, Fachmänner, Freundlichkeit
pro
gut erreichbare Mitarbeiter via Whatsapp und kein Problem kann nicht gelöst werden
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Wien (Oostenrijk)
flag-review
Vanwege onze emigratie naar Argentinië destijds op zoek gegaan naar een betrouwbaar verhuisbedrijf met een goede prijs. Via google en de recensies die erbij stonden, gekozen voor Centrum Verhuizingen. Snel hebben we alles kunnen regelen en de 2 mannen die onze spullen opgehaald hebben, waren erg vriendelijk en behulpzaam. Steeds contact gehad met het bedrijf om de laatste info te weten te komen en er werd telkens snel gereageerd op onze vragen. Ook hebben ze een prima verhuisbedrijf in Argentinië geregeld (Argenvans van World Wide Movers waar Centrum ook bij aangesloten is) want daar maakten wij ons de meeste zorgen over. Alle spullen zijn heel aangekomen, niks gestolen of kapot gemaakt hier in Argentinië.
Bedankt voor de goede service!
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar San Isidro (buenos Aires) (Argentinië)
flag-review
Zeer goed gelopen. Erg snel in beantwoording vragen. Bijzonder goed ingepakt. Afspraken nagekomen. Perfect!
pro
Accurate beantwoording
pro
Uiterst professioneel
Verhuisd van Sittard (Nederland) naar Santa Cruz De Tenerife (Spanje)
flag-review
Ik was vooraf enigszins bezorgd of we onze complexe internationale verhuizing geregeld kregen. Mondial nam gelukkig veel van de het werk uit handen. De verhuizers waren vriendelijk en oplossingsgericht: zelf terwijl ze uren aan de grens moesten wachten, bleven ze positief. Voor een grote hoekbank die we toch liever een verdieping hoger hadden, werd snel een oplossing bedacht en uitgevoerd. Prima prijs-/kwaliteitsverhouding.
pro
vriendelijk personeel
pro
oplossingsgerichte werkwijze
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Holderbank (Zwitserland)
flag-review
Goede kwaliteit, fijne mensen en heel snel.
pro
Snel
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Bogota (Colombia) naar Schin Op Geul (Nederland)
flag-review
zeer professioneel, vriendelijk en vlot.
Staan je met raad en daad bij.
als ik ooit weer ga verhuizen zeker centrum verhuizingen maastricht
pro
profesioneel
pro
vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Chabottes (Frankrijk)
flag-review
geen problemen, zorgvuldig ingepakt en in de verhuiswagen geladen. De papier rompslomp goed afgehandeld. en daarna op plek van aankomst ook alles weer goed neergezet. en rustig. Ze nemen de hektiek, die een verhuizing met zich neemt, weg.
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Allschwil (Zwitserland)
flag-review
Afvoer waterzak gebeurde zeer onprofessioneel. Was nog loodzwaar. Is daarna voor ruim 5 maanden in opslag gegaan. 2 weken voor de grote verhuizing waterbed laten plaatsen met waterzak. Zag er verfromfraaid uit, stabilisatiematten beschadigd en lek. Na 2 pogingen van verhuisbedrijf om er nog iets van te maken hebben we een specialistisch bedrijf ingeschakeld so wie so om het lek te repareren.Nightline Valkenburg. Waterzak was zwaar beschadigd volgens de monteur. Foto's gemaakt als bewijs en direkt een nieuwe waterzak besteld omdat de monteur totaal geen garantie kon geven dat de zak lang lekvrij zou blijven. Nieuwe zak eind december door bedrijf geleverd. Kosten ruim 1000,00€ Twee weken later kwam de expert van het verhuisbedrijf. Zijn conclusie was dat hij geen schade kon vaststellen daar de beschadigde waterzak al was afgevoerd. Foto's tellen in dit geval dus niet mee. Daar konden we het mee doen. Zijn hier nog verbolgen over. Was een grote klucht. Wat amateuristisch allemaal. Nooit meer deze verhuizers. Vreselijk!
con
onprofessioneel
con
Coördinator onvriendelijk en onsympathiek
Verhuisd van Geulle (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
flag-review
excellente werken met inpakken, de-/montage grote meubelen, laden en lossen
pro
professionele werkwijze
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Altenburg (Duitsland)
flag-review
They're very professional and very flexible, they're service is very good and they're very reliable.
pro
Very reliable and helpful
pro
flexible and great service
con
a little more expensive than average
Verhuisd van Kaiserslautern (Duitsland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Alles is goed gekomen.kundig en ze hebben alles goed geregeld.Vooral lief en as hebben al mijn wensen vervuld.
pro
rekening houden met de wensen van de klant.
pro
Alles heel overgebracht.
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Minehead (Verenigd Koninkrijk)
flag-review
Helpful friendly professional staff. Nothing was too much trouble.
pro
Professional
pro
Efficient Friendly
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Teignmouth (Verenigd Koninkrijk)
flag-review
They here been great, just that the price could have been better.
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Surfers Paradise (Australië)
flag-review
Alles was zeer netjes geregeld, prettige mensen, oplossings-gericht.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Bad Neuenahr (Duitsland)
flag-review
Verhuisd van Biervliet (Nederland) naar Bergamo (Italië)
flag-review

Andere reviews?

Facebook
9,9
4 reviews
Google
7,6
22 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven