Verhuisbedrijven in Nijmegen

10 Verhuisbedrijven gevonden

Hieronder vind je een overzicht met relevante verhuisbedrijven in Nijmegen en omgeving. Klik op een verhuizer om ervaringen en reviews over dat verhuisbedrijf te lezen. Als je zelf recent verhuist bent laat dan je beoordeling achter. Je helpt hiermee andere gebruikers de juiste keuze te maken.
We hebben 10 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
9,4 uit 48 reviews

Verhuisjongens

Oosterhout
Nationaal verhuizen
8,5 uit 97 reviews

Baronie Verhuizingen

Oosterhout
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
9,1 uit 11 reviews

Verhuis Veilig Haaglanden

Oosterhout
Nationaal verhuizen
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
10,0 uit 3 reviews

Nibon Verhuizingen

Nijmegen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 2 reviews

Arts & Zn. Verhuisbedrijf

Nijmegen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 1 reviews

Verhuisbedrijf Nijmegen

Nijmegen
Nationaal verhuizen
5,1 uit 3 reviews

UTS Verkroost

Nijmegen
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers

Nijmegen
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

H.J. Beck en Zonen

Nijmegen
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

van Rooij logistiek

Nijmegen
Nationaal verhuizen
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Nijmegen

Zoek je een verhuisbedrijf in Nijmegen? Dankzij bovenstaand overzicht kun je gemakkelijk op onderzoek uitgaan. Je vindt reviews, diensten, kwaliteitskeurmerken en meer gegevens die de doorslag kunnen geven. Stel jezelf vragen om sneller tot een keuze te komen. Bijvoorbeeld: wat is mijn budget? Wat wil ik zelf doen en wat kan het verhuisbedrijf in Nijmegen voor mij uit handen nemen?

Verhuizen naar Nijmegen

Als je gaat verhuizen naar Nijmegen raden we je aan een verhuisbedrijf bij de arm te nemen. Zeker als je naar het centrum verhuist. Nijmegen is een oude en drukke stad, met smalle straten, veel verkeer en weinig parkeerplekken. Een ervaren verhuizer weet doorgaans precies hoe je ergens zo snel mogelijk komt, hoe je een parkeervergunning of ontheffing voor een straatblokkade verkrijgt, waar je een verhuislift kunt huren en meer. Dit scheelt jou een hoop stress.

Verhuisservice Nijmegen: prijs en kwaliteit

Hoe weet je of de verhuisservice in Nijmegen een goede prijs- en kwaliteitverhouding heeft? Allereerst bespaar je als je verhuisservice kiest die dichtbij je in de buurt is gevestigd, of tussen je oude en nieuwe huis in. De meeste verhuisbedrijven vragen namelijk een vergoeding voor het aantal gereden kilometers. We raden je ook aan om prijzen voor geboden verhuisdiensten met elkaar te vergelijken. Zit er in- en uitpakservice bij de prijs inbegrepen? Betaal je een bedrag voor de gehele verhuizing of betaal je per uur? Als je per uur betaalt is het verstandig referenties op onze website te checken. Zoek uit hoe snel de verhuizers werken en of ze goed werk afleveren. Als je verhuisteam slordig en sloom is, ben je duurder uit. Ook als het uurtarief lager ligt dan bij anderen.

Verhuisbedrijf Nijmegen: belangrijk om te weten

Een verhuisbedrijf in Nijmegen moet van een aantal zaken op de hoogte zijn voordat de verhuisdag plaatsvindt. Gaat het om een particuliere woning of een kantoorpand? Hoe groot is je inboedel? Hoe complex is de verhuizing? Moeten de verhuizers bij het nieuwe pand een trap op? Is er een verhuislift nodig? Heb je moeilijk vervoerbare spullen zoals een piano? Hoe groot is de afstand tussen beide panden? Als je het verhuisbedrijf in Nijmegen hiervan op de hoogte brengt, zal niemand voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Verhuizer Nijmegen uitkiezen

Een goede verhuizer in Nijmegen vinden is dus best nog wat werk. Met bovenstaand overzicht kom je al een heel eind. Maar als je een nog beter beeld wilt, kun je het beste offertes met elkaar vergelijken. Via onze website kun je gratis 5 verhuisoffertes aanvragen. Als je ze eenmaal binnen hebt raden we je aan het artikel Verhuisofferte aanvragen: Waar let ik op? te lezen. Hier staat precies in hoe je verhuisoffertes met elkaar vergelijkt. Zo kies je zeker weten een verhuisbedrijf in Nijmegen uit dat aan al je wensen voldoet.