UTS Verkroost

5,0
Van 3 Sirelo reviews
33% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 22 reviews een 8,8 op andere platforms.
pro
Prijs
2
pro
Vriendelijk
1
con
Onprofessioneel
1
con
Schade afhandeling
1
con
Niet flexibel
1

Offerte aanvragen

Vergelijk UTS Verkroost met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over UTS Verkroost

Door jarenlange ervaring in het leveren van genoemde diensten aan diverse bedrijven, particulieren en instellingen, beschikt UTS Verkroost verhuizingen Nijmegen over een gedegen kennis en ervaring op alle gebieden.

Kiest u voor UTS Verkroost Nijmegen dan kiest u voor zekerheid. Kwaliteit is bij UTS geen papieren begrip, maar een actief en meetbaar klantgericht proces dat gedragen wordt door alle UTS medewerkers. Bij alle inspanningen die voor u worden verricht, van het idee tot aan de realisatie, staan uw wensen en positieve beleving centraal. Het doel van ons kwaliteitsbeleid is eenvoudig: het creëren van uw tevreden gevoel over onze dienstverlening en organisatie.

We zijn sociaal betrokken en geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid.

UTS Verkroost Nijmegen geeft garantie op haar kwaliteit van dienstverlening. Om dit te borgen is UTS door lidmaatschap van brancheorganisaties en normcertificeringen gecommitteerd aan nationale en internationale kwaliteitsstandaarden waarop zij frequent getoetst wordt door onafhankelijke externe partijen. UTS Verkroost Nijmegen is PPV gecertificeerd.

Bijsterhuizen 11-31
6546 AR Nijmegen

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur

Vergunningen

UTS Verkroost is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 25 oktober 2019
Over Eurovergunning

Associaties

UTS Verkroost is erkend door de volgende associaties:
Erkende Verhuizers
Over Erkende Verhuizers

Type verhuisbedrijf

Onbekend
5,0
Van 3 Sirelo reviews
33% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 22 reviews een 8,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
3 van de 3 reviews zichtbaar
In voortraject verliep alles goed maar de uitvoering was een ramp. Veel schade aan inboedel en huis, zoals beschadigde trappen. Bedrijf ontkende / gaf niet thuis. Ondeskundig personeel ingezet. Uiteindelijk ruim 500 € van de verzekering gekregen wat aanvoelt als een fooi. Nooit weer.
pro
Vlotte offerte
con
Ondeskundige verhuisploeg
con
Reageren op klachten
Verhuisd van Kleve (Duitsland) naar Westerveld (Nederland)
flag-review
Verhuizing zou volledig betaald zijn door werkgever, echter achteraf blijkt dat een lamp is stuk gegaan bij het demonteren maar sat get bedrijf zich verschuilt achter het eigen risico van de transport verzekering. En niet eigen aansprakelijkheid ondat dit eigenlijk niet op transport gebeurt is. Door weersomstandigheden met klein beetje sneeuw wordt de auto langs de kant gezet. Hierdoor moet ik met mijn gezin noodgedwongen in een hotel. Weer geeft het bedrijf niet thuis voor dekken kosten en beroept zich op overmacht terwijl ik toch echt een turn-key oplossing had gevraagd en hier dus extra ruimte voor had kunnen worden begroot. Wederom kosten voor mijzelf als persoon. Met het uitpakken ontdekken wij dat veel bij elkaar is gegooid en we zijn nog best wel veel spullen kwijt, met name siraden, bovendien staan veel dizen niet in de ruimte waar ze hoorden te staan. Erg veel puzzelwerk voor ons. Tot slot diende ik wel direct alles te betalen nog voordat de verhuizing was afgerond met dreigementen dat anders de auto niet gelost wordt. Kasten stonden ook half in elkaar gezet en niet zoals hoort. Haastwerk. Kortom 400 euro totaal persoonlijke kosten en schade en 2 weken later leven we nog uit dozen terwijl ik zelf de kasten opnieuw heb moeten monteren.
pro
Oorspronkelijk laagste prijs
pro
Vriendelijke vertegenwoordiger die wensen leek te begrijpen
con
Uiteindelijk haastwerk en weinig begrip
con
Onflexibel in afhandeling, hoor niets meer van ze
Verhuisd van Zaltbommel (Nederland) naar Le Pecq (Frankrijk)
flag-review
professioneel, goed materiaal en prettige medewerkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Boxtel (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
8,8
22 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Nijmegen