Scholte Verhuis Groep

7,2 (7‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (2)
pro
Professioneel (1)
con
Schade afhandeling (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 15 juni 2023
Associaties
Euromovers

Over

SVG maakt verhuizingen, opslagmogelijkheden en andere dienstverlening eenvoudig, met oog voor mensen, zorg voor het milieu en met respect voor andermans eigendom.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

71% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Alles verliep super, ondanks de coronacrisis konden we eerder verhuizen. Exra doze waren geen probleem, etc. De dag zelf was gewelding, het team was goed op elkaar ingespeeld en een lekker sfeertje en heerlijke humor. Onze kinderen (3 en 8) mochten helpen dozen tillen in de vrachtwagen zetten etc. Ze waren er de hele dag bij en hebben ook de hele dag mee mogen helpen echt super.
pro
(kind)vriendelijk, gezellig, netjes, geen schades
Verhuisd van Bodegraven (Nederland) naar Doorwerth (Nederland)
 op Sirelo
Net verhuisbedrijf maar pas op als je schade hebt! Het verhuizen ging goed (ondanks dat ze een zware rubberenmat Buiten op het wandeldek hebben laten liggen,die wij zagen liggen toen we nog even terug gingen naar ons oude huis) kwamen met 4 man 2 jonge jongens in opleiding en 2 ervaren. Tijdens uitladen lopen ze met kastdeur tegen muur aan en beschadigen mijn kastdeur, ik liep er voor jonge jongen had de kastdeur en ervaren man erachter,mijn fout om niet gelijk naar de schade van de kast te kijken.Toen de heren weggingen vertelde ze nog als je toch schade tegenkomt aarzel niet om te bellen.Met het in elkaar zetten van de kast kwamen wij dus de schade tegen. Wij de schade gemeld en enkele dagen later komt een werknemer gelijk al binnen,ik heb het aan de jongens gevraagd,ze moeten tegen mij altijd de waarheid zeggen en ze zeggen dat ze niets hebben geraakt(dus dan is het ook niet gebeurd) met andere woorden zegt hij zonder het uit te spreken dat wij dus liegen.Hij gaat dus de kast nakijken en begint gelijk ja u heeft de kast zelf in elkaar gezet dus ik kan niet veel want daar doet de verzekering moeilijk over. En daarna begon hij over zijn eigen risico steeds maar weer en zij dat hij mischien iets wilde doen maar wilde weten wat een nieuwe deur zal kosten. Wij aan hem opgegeven wat een nieuwe deur kost (kast is 5 maanden oud) maar dat vond hij veel geld . Hij zou het melden bij de verzekering. Dag later belt hij op verzekering wilt niets doen maar hij wil de helft wel vergoeden(waarschijnlijk zijn eigen risico)dus dat heeft hij overgemaakt. wij hebben daar geen nieuwe deur voor? Wij laten het zo, maar waarschuwen toekomstige klanten kijk voordat ze weggaan alles goed na want daarna(ondanks afsluiten extra garantiecertificaat van 50 euro heb je niks.mischien moet het verhuisbedrijf klanten beter voorlichten als iets zelf uit elkaar haalt en ondanks dat hun de schade maken de verzekering niets uitbetaald.Dus mijn tip laat hun maar alles uitelkaar en inelkaar zetten.
R.Hess?C.Fase
Lees meer
pro
Nette jongens
con
Slechte afhandeling schade
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
 op Sirelo
Het verhuisteam onder leiding van [naam verwijderd door Sirelo] heeft goed werk afgeleverd. Alles keurig uit elkaar en weer in elkaar in een bijzonder goede sfeer. De stress die wij op voorhand hadden werd heel goed opgevangen. Ook qua prijsstelling een zeer goede keuze, kortom, wat ons betreft een aanrader.
pro
Goed uit elkaar en in elkaar zetten van kasten en zonnebank meubel. Geen probleem en alles weer keurig in elkaar.
pro
Alles netjes neergezet waar wij het hebben wilden en geen probleem om het dan toch nog ergens anders te zetten.
con
Geen minpunten, erg tevreden.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
 op Sirelo
Alle afspraken prima nagekomen. Goede inschatting van de te verrichte werkzaamheden, en prima service. Goede ervaren verhuisploeg.
pro
Groot, ervaren bedrijf
pro
Aanhangwagentje beschikbaar
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Neede (Nederland)
 op Sirelo
De groep verhuizers waren vriendelijk, beleefd, heel gezellig en hebben bovendien een kast gerepareerd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
 op Sirelo
Verhuizers waren sympatiek,beleefd en werkten over het algemeen netjes. Alleen...de droger is gevallen, eerst tegen de wasautomaat en vervolgens op de grond.
2 miele apparaten beschadigd.
De inboedel is in de opslag voor 4 maanden. Wat er met de apparaten aan de hand is, weet ik dan pas.
Ik heb foto’s van de beschadigde apparaten gelijk de volgende 23 december, dag naar de verhuizer gestuurd en gevraagd hoe dit opgelost kan worden.
Tot op vandaag 13 januari, heb ik daar geen reactie op ontvangen.daar baal ik van en neemt minn vertrouwen weg in dit bedrijf.
Over 4 maanden weet ik wat de gevolgen van de beschadigingen zijn. Maar als klant vind ik het belangrijk dat het verhuisbedrijf, zo snel mogelijk contact met de klant opneemt om te vertellen, op zijn minst, hoe de procedure en de afhandeling is. Wij hebben dit niet eerder aan de hand gehad, dus nogmaals zijn wij niet blij met deze gang van zaken.
pro
Goede vertegenwoordiger
con
Slechte communicatie en traag in antwoord geven.
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
7,2
7
Facebook
8,2
21
Google
9,0
34

Andere verhuisbedrijven in Zoetermeer

9,3
87

Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Zoetermeer
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
126

Verhuisbedrijf Draagkracht

Zoetermeer
Bekijk verhuisbedrijf
7,1
32

Verhuisbedrijf Sweetlake Logistics

Zoetermeer
Bekijk verhuisbedrijf