Vergelijk offertes van maximaal 5 professionele verhuisbedrijven
Kom in contact met betrouwbare verhuizers in slechts 3 simpele stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Noorwegen

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Noorwegen

Featured image

Ga je binnenkort verhuizen en zie je het niet zitten om de inboedel zelf naar Noorwegen te rijden? Snappen we! Je bent al snel 1500 km onderweg en onderweg kun je in nadelige weersomstandigheden terechtkomen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf Noorwegen is daarom geen verkeerd idee. We hebben voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven jou verder kunnen helpen en je kunt deze verhuizers hier gratis en snel vergelijken! Zo vind je in no-time een verhuisbedrijf dat bij jouw verhuizing past.

Een verhuisbedrijf Noorwegen vinden

Niet ieder internationaal verhuisbedrijf in Nederland voert verhuizingen naar Noorwegen uit. De reden? De meeste verhuisbedrijven hebben simpelweg hun eigen specialisaties en routes, maar misschien nog belangrijker: niet ieder verhuisbedrijf is voorbereid op de mogelijk barre weersomstandigheden in Noorwegen. De verhuiswagens dienen verwarmd te zijn en voorzien te zijn van sneeuwkettingen en winterbanden. 

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in Noorwegen? We hebben voor je uitgezocht welke verhuizers dit zijn. Je vindt ze hieronder.

Van ’t Net Verhuizingen

Van ’t Net vormt samen met drie andere (internationale) verhuisbedrijven de ‘Van ’t Net Verhuisgroep’. Of het nu gaat om een inboedel of een transport van bedrijfsmachines, Van ’t Net kan dit voor je verhuizen. Noorwegen is één van de bestemmingen in Scandinavië waar ze regelmatig te vinden zijn.

 

Jacobs Verhuizingen en Transport

Jacobs Verhuizingen en Transport komt regelmatig in Noorwegen (en Scandinavië in het algemeen) en dit zorgt ervoor dat ze de weg goed kennen. Dit verhuisbedrijf is een familiebedrijf en verzorgt verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

 

De Jong Verhuizingen

De Jong Verhuizingen kan, naar eigen zeggen, aantrekkelijke tarieven bieden omdat ze regelmatig naar diverse locaties in Noorwegen rijden. Dit maakt hen in staat om ritten te combineren, waar jij als klant dus van kunt profiteren. Is je inboedel niet voldoende om een volledige vrachtwagen te vullen? Dan is een gecombineerde rit zeker een uitkomst.

 

Drent Transport & Verhuizingen

Wekelijks rijden de vrachtwagens van Drent Transport & Verhuizingen richting Scandinavië. Hierdoor is dit verhuisbedrijf flexibel in data en tijden en is je inboedel zó op de plek waar het moet zijn!

 

Atlas International Movers

Atlas International Movers verzorgt verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. Kies je ervoor om je inboedel door dit verhuisbedrijf naar Noorwegen te laten verhuizen? Dan heb je een verhuiscoördinator tot je beschikking die al je vragen kan beantwoorden.

 

Mondial Oostland Verhuizingen

Oostland Verhuizingen verzorgt met regelmaat internationale verhuizingen richting Scandinavië en is volledig op de hoogte van de procedures in Noorwegen en andere Scandinavische landen. Dit maakt Oostland een gespecialiseerd verhuisbedrijf Noorwegen.

Verhuisbedrijven Noorwegen vergelijken

Wil je op een eenvoudige en snelle manier meerdere verhuisbedrijven vergelijken? Door het onderstaande formulier in te vullen, sturen wij je offerteaanvraag door naar geschikte internationale verhuisbedrijven. Deze verhuizers zullen ieder een vrijblijvende offerte voor je opmaken, zodat jij kunt vergelijken en een weloverwogen keuze kunt maken.

Ontvang snel en vrijblijvend 5 offertes ⬇️

Ontvang vrijblijvend 5 offertes
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Door verhuisbedrijven te vergelijken, bespaar je al snel honderden euro’s op je verhuizing naar Noorwegen.

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf naar Noorwegen?

We noemden het al even, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Noorwegen kan barre weersomstandigheden kennen. We kunnen het ons dus voorstellen dat je daar liever niet zelf met een verhuisbus doorheen rijdt. Daarnaast is Noorwegen niet om de hoek – je kan je dus afvragen of het de moeite waard is om de verhuizing zelf uit te voeren. En verder..

  • Kun je erop vertrouwen dat het verhuisbedrijf kennis heeft van alle douane formaliteiten. De meeste verhuizers werken met vaste douane agenten in Noorwegen, hierdoor is de in- en uitklaring van je inboedel in Noorwegen zo gepiept.
  • Weet je met een verhuisbedrijf Noorwegen zeker dat je inboedel veilig verpakt is. Het laatste wat je wil, is bij het openen van de truck kapotte spullen aantreffen, toch?
  • Mag je er vanuit gaan dat de verhuizing een stuk sneller zal verlopen dan wanneer je deze zelf uitvoert.
  • Is een verhuizing vaak zelfs goedkoper wanneer je deze uitbesteed aan een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in de bestemming, dus in dit geval Noorwegen. Door bijvoorbeeld het combineren van ritten en samenwerkingen met lokale partijen in Noorwegen, kunnen deze verhuisbedrijven aantrekkelijke tarieven bieden.

Alleen maar voordelen, als je het ons vraagt!

Verhuisbedrijf Noorwegen vinden

Hoe kies je een verhuisbedrijf?

Het begint natuurlijk bij het vinden van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizen naar Noorwegen. Deze heb je hier kunnen vinden. Vervolgens vraag je bij deze verhuisbedrijven een verhuisofferte aan. Heb je deze ontvangen? Hou dan rekening met het volgende:

  1. Check goed of op de verhuisoffertes dezelfde diensten staan. Heeft het ene verhuisbedrijf bijvoorbeeld het inpakken van dozen en het gebruik van een verhuislift berekend, en een ander verhuisbedrijf niet? Dan ontstaat hier al snel een prijsverschil door. Wil je wel gebruik maken van deze diensten? Dan moet je dit dus nog optellen bij de offerte waar dit nog op mist.
  2. Lees reviews voor ieder verhuisbedrijf Noorwegen dat je overweegt. Kies geen verhuisbedrijf voordat je grondig reviews hebt gelezen. Op Sirelo vind je reviews, maar bijvoorbeeld ook op Google of Trust Pilot. Door het lezen van deze reviews, kun je voor jezelf een beeld schetsen van de kwaliteit die je mag verwachten.

Heb je een verhuisbedrijf gevonden dat binnen je budget valt én goede reviews heeft? Dan is dit wellicht jouw verhuizer!

Nog geen geschikt verhuisbedrijf gevonden?

Niet getreurd. We helpen je verder. Vraag hieronder vrijblijvend verhuisoffertes aan en wij gaan op zoek naar verhuisbedrijven die bij jouw verhuizing passen.

💬 Sirelo’s TIP: Ben je nog aan het oriënteren en daarom nog niet toe aan het aanvragen van verhuisoffertes? Sla deze pagina op voor later!