Verhuisbedrijven in Amersfoort

11 Verhuisbedrijven gevonden

Hieronder vind je een overzicht met relevante verhuisbedrijven in Amersfoort en omgeving. Klik op een verhuizer om ervaringen en reviews over dat verhuisbedrijf te lezen. Als je zelf recent verhuist bent laat dan je beoordeling achter. Je helpt hiermee andere gebruikers de juiste keuze te maken.
We hebben 11 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
10,0 uit 38 reviews

H.J. Van den Berg Verhuizingen

Amersfoort
Nationaal verhuizen
9,5 uit 68 reviews

Van 't Net Verhuizingen

Soest
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
8,5 uit 129 reviews

Schmidt Global Relocations

Woudenberg
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
9,3 uit 18 reviews

Dijkstra Verhuizingen

Soest
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
9,6 uit 14 reviews

Methorst Verhuizers BV

Woudenberg
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 4 reviews

Van Buuren Verhuizingen

Soest
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 2 reviews

Bunk Verhuizingen

Soest
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 1 reviews

VMS - Verhuis en Montage Service Nederland

Woudenberg
Nationaal verhuizen
6,3 uit 5 reviews

HP Verhuizingen

Soest
Nationaal verhuizen
3,6 uit 5 reviews

Pot Verhuizingen/Logistiek

Amersfoort
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

Druijff Verhuizingen

Woudenberg
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Amersfoort: welke voldoet aan jouw wensen?

Een verhuisbedrijf in Amersfoort dat geheel aan jouw verwachtingen en wensen voldoet. Hoe vind je dat? In ons verhuisbedrijvenoverzicht staan er een aantal. Maar welke past nou echt bij jouw behoeften? Wat heb jij nodig om je verhuizing te laten slagen? Sirelo helpt je daar graag een handje bij.

Verhuizen naar Amersfoort

Als je gaat verhuizen naar Amersfoort staat je een grote klus te wachten. Zeker als je in het stadscentrum gaat wonen. Amersfoort is een drukke, oude stad met veel smalle steegjes. Het is dus van belang dat het verhuisbedrijf meerdere routes naar je huis kent, zodat de verhuizers bij file gemakkelijk kunnen omrijden. Ook is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van parkeerkosten en eventuele vergunningen voor straatblokkades. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan als je gaat verhuizen naar Amersfoort.

Verhuisservice Amersfoort: wat heb jij nodig?

Waarschijnlijk wil je niet meer betalen voor je verhuizing dan nodig, maar je wens wel goed geholpen te worden. Ga dus bij jezelf na wat je nodig hebt. Welke taken wil jij doen en wat wil je uitbesteden aan de verhuisservice in Amersfoort? Verhuisbedrijven bieden doorgaans diverse soorten verhuisservice aan. Denk aan: in- en uitpakken van verhuisdozen, (de)montage van je meubels, inboedelopslag en administratieve verplichtingen. Als je wil kunnen ze alles voor je uit handen nemen, maar dan betaal je wel meer. Download onze verhuizen checklist zodat je een goed beeld hebt van wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan kun je ook gemakkelijker bepalen wat je wilt uitbesteden aan de verhuisservice in Amersfoort.

Verhuizer in Amersfoort goed voorbereiden

Je verhuizing moet natuurlijk zo soepel mogelijk verlopen. Dit bereik je door de verhuizer in Amersfoort goed voor te bereiden. Breng hem op de hoogte van een aantal zaken. Is er een verhuislift nodig? Is de voordeur gemakkelijk te bereiken? Moeten de verhuizers trappen op of is er een lift? Heb je huisdieren? Is het een senioren verhuizing, een particuliere of zakelijke verhuizing? Hoe groot is je inboedelvolume (dit kun je uitrekenen met onze verhuis volume calculator)? Heb je moeilijk vervoerbare spullen, zoals een piano, orgel of tafeltennistafel? Als de verhuizer in Amersfoort dit allemaal weet heb je grote kans dat de verhuizing netjes volgens planning verloopt en dat je niet extra hoeft te betalen.

Verhuisbedrijf Amersfoort offerte aanvragen?

Weet je wat je wil? Dan kun je zoeken naar het juiste verhuisbedrijf in Amersfoort. Check bij ieder verhuisbedrijf de diensten én de recensies van klanten. Deze kun je vinden op onze website. Aan de hand daarvan krijg je een goed beeld van de servicekwaliteit. Vervolgens vraag je 5 gratis verhuisoffertes op via onze website. Dan zie je daadwerkelijk wat ze je te bieden hebben. Lees het artikel Verhuisofferte aanvragen: Waar let ik op? voor ondersteuning. Dit helpt je bij het kiezen van het verhuisbedrijf in Amersfoort.