Ga je verhuizen naar Duitsland?
Vergelijk verhuisbedrijven en vind jouw match!
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Duitsland

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Duitsland

Featured image

Ben je op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf om jouw inboedel naar Duitsland te verhuizen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sirelo maakt het vinden van een geschikt verhuisbedrijf makkelijker dan ooit. Je vindt op deze pagina 6 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizen van Nederland naar Duitsland, hun reviews en de mogelijkheid om een gratis verhuisofferte aan te vragen.

Top 6 verhuisbedrijven

Voor een verhuizing naar Duitsland besluiten de meeste mensen om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. Overweeg jij ook een verhuisbedrijf in te schakelen voor je verhuizing? Om te voorkomen dat je voor het verkeerde verhuisbedrijf kiest, is het verstandig om grondig research te doen voor je een keuze maakt. Om hierin een goede start te maken hebben wij voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in verhuizingen van Nederland naar Duitsland.

1. Van ’t Net Verhuizingen

Van ’t Net voert verhuizingen uit voor zowel particulieren als bedrijven, naar iedere locatie in Europa. Duitsland is dus één van de bestemmingen waar Van ’t Net regelmatig inboedels heen verhuist.

2. Kuiper De Internationale Verhuizer

Met meer dan 100 jaar ervaring en 10 Europese vestigingen, is Kuiper een grote partij. Bijna wekelijks is dit verhuisbedrijf in Duitsland te vinden, en gemiddeld wordt er voor 5 tot 6 klanten inboedel verhuisd in één rit. Wanneer je geen grote inboedel mee wil nemen naar Duitsland, kan deze efficiënte vorm van verhuizen bij Kuiper dus zorgen voor voordeel.

3. Van der Ent Top Movers

Van der Ent Top Movers verzorgt al meer dan 100 jaar verhuizingen. Dit verhuisbedrijf is aangesloten bij Top Movers Nederland en is tevens lid van de brancheorganisaties Erkende Verhuizers, FIDI en Harmony Relocation Network.

4. Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is een verhuisbedrijf dat verhuizingen verzorgt in binnen- en buitenland. Voor de internationale bestemmingen van Oomen Verhuizers geldt dat dit voornamelijk onze buurlanden betreft, en landen in de directe nabijheid daarvan. Dit betekent dat Duitsland één van de topbestemmingen is van Oomen.

5. De Bresser Verhuizingen

Verhuisbedrijf De Bresser verzorgt al jarenlang verhuizingen naar Duitsland. Hierdoor zijn er samenwerkingen ontstaan met meerdere verhuisbedrijven in Duitsland. Onder andere hierdoor kan dit verhuisbedrijf op een snelle en veilige manier jouw inboedel verhuizen.

6. Atlas International Movers

Atlas International Movers voert dagelijks internationale verhuizingen uit en de route Nederland – Duitsland is hen dan ook niet onbekend. Met lokale partners in Duitsland zorgt Atlas ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt.

💬 Sirelo’s TIP: Op Sirelo vind je voor ieder verhuisbedrijf een review profiel. Ben je benieuwd naar de reviews van de bovenstaande verhuizers? Klik dan op ‘Bekijk profiel’ om direct naar de reviews te gaan. Op dit profiel vind je tevens meer informatie over het verhuisbedrijf en hun contactgegevens.

 

Vergelijk verhuisbedrijven

Het vinden van een geschikt verhuisbedrijf voor je verhuizing naar Duitsland is niet makkelijk – zeker niet wanneer je dit nog nooit eerder hebt hoeven doen. Omdat je je waardevolle spullen laat verhuizen, doe je er goed aan om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken voor je een keuze maakt. Zo voorkom je dat je voor het verkeerde verhuisbedrijf kiest. Sirelo is hier om je daarbij te helpen.

Door het invullen van het onderstaande formulier ontvang je gratis en snel tot wel 5 offertes voor jouw verhuizing.

Op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Vergelijk verhuisbedrijven
Wat ga je verhuizen?

💬 Sirelo’s TIP: Door in contact te komen met verhuizers die ieder gespecialiseerd zijn in Duitsland, weet je zeker dat al je vragen beantwoord zullen worden. Daarnaast weet je door te vergelijken ook zeker dat je niet te veel betaalt. 

Verhuizen naar Duitsland? Dít is het best beoordeelde verhuisbedrijf

We schreven het al eerder op deze pagina: op Sirelo verzamelen we reviews voor ieder verhuisbedrijf in Nederland. Deze reviews worden getoond op het profiel van de betreffende verhuizer. Aan de hand van deze reviews, die zijn achtergelaten door mensen die zijn verhuisd, kun jij bepalen hoe hoog de kwaliteit is die je van een verhuisbedrijf mag verwachten.

Daarnaast worden de verhuizers op Sirelo gerangschikt op basis van hun behaalde review score. Wanneer we kijken naar de verhuisbedrijven die zich specifiek richten op verhuizingen naar Duitsland, dan is het best beoordeelde verhuisbedrijf..

Van ’t Net Verhuizingen

Dit internationale verhuisbedrijf heeft van alle verhuisbedrijven op deze pagina, de hoogste review score. Hiermee is Van ’t Net dus het best beoordeelde verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Duitsland verzorgt.

Overweeg je een verhuizing te boeken bij dit verhuisbedrijf? Vraag dan hier gratis een verhuisofferte aan en vergelijk dit verhuisbedrijf met 4 andere verhuizers.

Verhuisbedrijf Duitsland

Een verhuisbedrijf inschakelen: De voor- en nadelen

Wanneer je nog twijfelt over het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf, dan helpen we je graag op weg door de voor- en nadelen voor je op te sommen.

Voordelen van een verhuisbedrijf naar Duitsland

✅ Het verhuisbedrijf kan je niet alleen helpen met het transport van je inboedel, maar ook vragen beantwoorden die je mogelijk nog hebt. Denk aan: is het voordeliger om mijn auto mee te nemen, of kan ik beter in Duitsland een nieuwe kopen? Welke goederen mag ik wel, of juist niet, invoeren? Et cetera. Het verhuisbedrijf kan jou hier antwoord op geven. Dit bespaart jou werk, tijd en mogelijk ook geld.

✅  Je weet zeker dat je inboedel goed verpakt én verzekerd is. Wanneer je zelf de inboedel inpakt en vervoert, dan is het vooral fingers crossed dat alles veilig en zonder schade bij je nieuwe woning in Duitsland arriveert. Wanneer je kiest voor de hulp van een professional, dan pakken zij je inboedel met expertise in – dit maakt de kans op schade een stuk kleiner. Ook is een verhuisbedrijf doorgaans goed verzekerd, zodat je eventuele schades vergoed krijgt.

✅ Het verhuisbedrijf vertelt je wat je wel en niet mag meenemen. Ondanks dat Duitsland een buurland is en je spullen niet overzees verhuisd hoeven te worden, zijn er altijd zaken waar je rekening mee dient te houden omdat het internationaal transport betreft. Het verhuisbedrijf kan jou precies vertellen wat je wel en niet mag invoeren.

Tot slot bespaar je natuurlijk veel tijd en energie door de verhuizing uit te besteden. Bij een emigratie naar Duitsland komt veel kijken – veel meer dan alleen het verhuizen van de inboedel. Door de verhuizing uit te besteden, hou jij tijd over voor andere zaken die geregeld moeten worden. Ben je benieuwd wat dit zoal is? Dan komt onze checklist voor emigreren waarschijnlijk handig van pas!

Nadelen van een verhuisbedrijf inschakelen

❌  Het inschakelen van een verhuisbedrijf naar Duitsland kost al snel meer dan je kwijt bent wanneer je zelf je spullen verhuist. Maar wist je dat veel verhuisbedrijven naar Duitsland deelladingen met elkaar combineren? Dit zorgt voor (kosten)efficiëntie waardoor jij als klant voordeliger uit bent. Vaak zelfs voordeliger dan wanneer je zelf verhuist!

In het kort

Voordelen

 Het verhuisbedrijf kan al jouw vragen beantwoorden
 Je inboedel wordt goed ingepakt en is verzekerd tijdens het transport
 Het verhuisbedrijf weet precies wat je wel en niet mag invoeren in Duitsland
 Je bespaart tijd en moeite door de verhuizing uit te besteden

Nadelen

 Een verhuisbedrijf kost doorgaans meer dan het huren van een verhuisbus.

Verhuizen naar Duitsland

Komt jouw verhuizing naar Duitsland al dichterbij en heb je nog geen verhuisbedrijf gekozen? Vraag dan verhuisoffertes aan. Wij gaan voor je op zoek naar geschikte verhuisbedrijven en jij kunt deze verhuisbedrijven vervolgens met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit. Zonder dat je ergens aan vast zit, want deze service is geheel vrijblijvend.

Als geen ander weten we dat er bij een emigratie meer komt kijken dan slechts de verhuizing. Op de pagina ‘Verhuizen naar Duitsland’ vind je daarom informatie over de kosten van de verhuizing, het inschrijven, een checklist en meer!