Verhuizen naar Eindhoven

Waar ken jij Eindhoven van? Het vliegveld, het Philips Stadion, of wordt het jouw toekomstige woonplaats? Top! Wij bereiden je graag voor op verhuizen naar Eindhoven! Hier lees je meer over deze stad, de kosten van verhuizen, hoe je offertes aan kan vragen en geld kunt besparen! 

Vul je woonplaats in en ontvang offertes!

Naar Eindhoven verhuizen met een verhuisbedrijf?

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf om jouw verhuizing naar Eindhoven uit handen te geven? Goede keuze! Om het vinden van een geschikt verhuisbedrijf makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van alle verhuisbedrijven in Eindhoven. Deze vind je hieronder.

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf voor jouw verhuizing naar Eindhoven?
Alle verhuisbedrijven in Eindhoven en omgeving vind je hier! Door de reviews en info die je voor ieder verhuisbedrijf kunt vinden, heb jij straks vliegensvlug een passend verhuisbedrijf gevonden.
Alle verhuizers op een rijtje

Hoeveel kost verhuizen naar Eindhoven?

Het is misschien niet het leukste deel van een verhuizing, maar wel belangrijk: de kosten! Verhuizen van een gemiddelde inboedel naar Eindhoven kost ongeveer €1.215 tot €1.475.

Wat wordt er wél aangeraden als het gaat om verhuizen naar Eindhoven?

 • Voor je de kosten van je verhuizing kan berekenen, is het belangrijk te berekenen hoe groot jouw inboedel is! Zo’n rekensom zou oneindig lang zijn, maar wij maken het jou graag makkelijk.
  Bereken gemakkelijk je inboedel met onze volume calculator!
 • Hulp vragen en het jezelf gemakkelijk maken! Er zijn veel bedrijven die jou kunnen helpen met verhuizen naar Eindhoven! Ook voor een zacht prijsje kan jouw inboedel worden verhuisd! Vul hieronder het offerte formulier in, en kom meer te weten!
Vergelijken = besparen!
Wellicht ben je benieuwd hoeveel je verhuizing zal gaan kosten. Selecteer de grootte van je inboedel en ontvang vrijblijvend 5 offertes!
 • Per post, online of aan de balie bij de Gemeente je verhuizing binnen of naar Eindhoven doorgeven. Lees daar later meer over op deze website 🙂
 • De verhuizing doorgeven aan de juiste instanties. En als je deze pagina erbij pakt, weet je zeker dat je er geen één overslaat!

Wat je beter niet kunt doen bij verhuizen volgens de experts…

 • Voorkom verhuisstress! Het is fijn om te weten wat jij (en je gezin) kunnen verwachten als je gaat verhuizen naar ’t altijd gezellige Eindhoven. Je bent al goed op weg met voorbereiden door Sirelo te bezoeken!
 • Geen checklist gebruiken en hopen dat je niets vergeet… Een verhuizing is helaas vaak niet binnen een dag geregeld en het kan zijn dat je iets belangrijks over het hoofd ziet! Een handige checklist die het organiseren van jouw verhuizing ontzettend zal helpen, kun je hier gemakkelijk downloaden.
 • Niet de tijd nemen om voor de verhuizing al veel in te pakken. Dan kom je namelijk vrijwel zeker in tijdsnood… Voorkomen dus!
  Kom je dingen tegen waarvan je allang vergeten was dat je ze nog had? Misschien kun je deze overbodige spullen beter verkopen, weggeven of weggooien, in plaats van meeverhuizen.
 • Een goed verhuisbedrijf kiezen die niet in de buurt van jou huidige en/of toekomstige woonplaats. Om voorrijkosten te besparen kun je hier de verhuisbedrijven in Eindhoven bekijken.

Verhuis je naar Eindhoven vanuit het buitenland?

Dan is het ook verplicht om je maximaal 5 dagen na aankomst in te schrijven bij de gemeente. Wanneer je voor de eerste keer naar Eindhoven verhuist vanuit het buitenland, kom je na de inschrijving in het BRP (Basisregistratie Persoonsgegevens) en zul je binnen 5 werkdagen ook je BSN ontvangen.

Heb je al eerder hier gewoond?

Wat fijn dat je weer terugkomt en alvast van harte welkom!
Heb je al een verhuisbedrijf gevonden die jou kan helpen met jouw internationale verhuizing?
Wij willen graag het beste voor jou en hebben daarom een lijstje gemaakt met een top 10 van gerenomeerde internationale verhuisbedrijven en die vind je hier!

EIndhoven

Helemaal het einde! Welkom in Eindhoven

Mocht de verhuizing achter de rug zijn is er een hoop te beleven in de Gemeente Eindhoven.

Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Behalve de vele bijzondere bouwwerken heeft Eindhoven veel parken en plantsoenen. Eindhoven is namelijk de groenste stad van de grootste vijf steden van Nederland en de groenste binnen de vijf grootste Brabantse steden! – Heel groen dus!

Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk grand cafés en grote terrassen. Aan de zuidkant van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland met meer dan vijftig aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken.
In het verlengde daarvan de Stratumsedijk, ook heel bekend onder liefhebbers uit de stad!
Veel meer leuke uitjes en tips over deze veelzijdige stad vind je hier.

Tijd voor weetjes!

Loesje lichtpuntjes quote

 

 • Vele mensen denken dat Eindhoven ‘De Lichtstad’ wordt genoemd vanwege de gloeilampen van Philips. Maar ga je verder terug in de tijd, dan zie je dat in Eindhoven de eerste luciferfabriek gebouwd is… Daar komt de bijnaam eigenlijk vandaan!
 • Nog meer licht: De Lichtjesroute, die je elk jaar van 18 september t/m 14 oktober kunt bewandelen. Na de oorlog wilden de mensen in Eindhoven laten zien dat het licht weer was teruggekeerd! Na mislukte pogingen om kaarsen voor het raam te zetten, werd er in 1947 besloten om op verschillende plekken in de stad Brandpunten aan te steken.
  En het werd een groot succes; er kwamen door de jaren heen steeds meer Brandpunten bij!
 • Eindhoven grenst aan negen andere gemeenten dus mocht je genoeg hebben van al die lichtjes, kun je altijd daar nog aankloppen! 😊

Zo. Laat die Brabantse gezelligheid maar komen! Maar eerst: verhuizen!
Lees hieronder nog meer informatie over verhuizen of vraag meteen vrijblijvend offertes aan via deze link!