Verhuisbedrijf Noorwegen

Ga je binnenkort emigreren en zie je het niet zitten om de inboedel zelf naar Noorwegen te rijden? Daar kunnen we ons iets bij voorstellen! Je bent al snel 1500 km onderweg en dan hebben we het nog niet gehad over de weersomstandigheden die je kan aantreffen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf Noorwegen is daarom geen verkeerd idee. Wij hebben voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven jou verder kunnen helpen en je kunt deze verhuizers hier gratis en snel vergelijken! Zo heb je in no-time een verhuisbedrijf gevonden.

Ontvang 5 gratis verhuisoffertes
Bespaar vandaag nog!

Een verhuisbedrijf Noorwegen vinden

Niet ieder internationaal verhuisbedrijf in Nederland voert verhuizingen naar Noorwegen uit. De reden? De meeste verhuisbedrijven hebben simpelweg hun eigen specialisaties en routes, maar misschien nog belangrijker: niet ieder verhuisbedrijf is voorbereid op de soms barre weersomstandigheden in Noorwegen. De verhuiswagens dienen verwarmd te zijn en voorzien te zijn van sneeuwkettingen en winterbanden. We snappen dat sommige verhuisbedrijven hierdoor de voorkeur geven aan het Zuiden. 😉 Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in Noorwegen? We hebben voor je uitgezocht welke verhuizers dit zijn – je vindt ze hieronder.

Van ’t Net Verhuizingen

Van ’t Net vormt samen met drie andere (internationale) verhuisbedrijven de ‘Van ’t Net Verhuisgroep’. Of het nu gaat om een inboedel of een transport van bedrijfsmachines, Van ’t Net kan dit voor je verhuizen. Noorwegen is één van de bestemmingen in Scandinavië waar ze regelmatig te vinden zijn.

> Lees reviews voor Van ’t Net
> Ontvang een verhuisofferte

Jacobs Verhuizingen en Transport

Jacobs Verhuizingen en Transport komt regelmatig in Noorwegen (en Scandinavië in het algemeen) en dit zorgt ervoor dat ze de weg goed kennen. Dit verhuisbedrijf is een familiebedrijf en verzorgt verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

> Bekijk reviews voor Jacobs
> Ontvang een offerte voor je verhuizing

De Jong Verhuizingen

De Jong Verhuizingen kan, naar eigen zeggen, aantrekkelijke tarieven bieden omdat ze regelmatig naar diverse locaties in Noorwegen rijden. Dit maakt hen in staat om ritten te combineren, waar jij als klant dus van kunt profiteren. Is je inboedel niet voldoende om een volledige vrachtwagen te vullen? Dan is een gecombineerde rit zeker een uitkomst.

> Lees de reviews voor De Jong
> Ontvang een verhuisofferte

Verhuisbedrijf Noorwegen

Drent Transport & Verhuizingen

Wekelijks rijden de vrachtwagens van Drent Transport & Verhuizingen richting Scandinavië. Hierdoor is dit verhuisbedrijf flexibel in data en tijden en is je inboedel zó op de plek waar het moet zijn!

> Bekijk de reviews voor Drent
> Ontvang een offerte van Drent Transport

Atlas International Movers

Atlas International Movers verzorgt verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. Kies je ervoor om je inboedel door dit verhuisbedrijf naar Noorwegen te laten verhuizen? Dan heb je een verhuiscoördinator tot je beschikking die al je vragen kan beantwoorden.

> Lees de reviews voor Atlas
> Ontvang een verhuisofferte

Mondial Oostland Verhuizingen

Oostland Verhuizingen verzorgt met regelmaat internationale verhuizingen richting Scandinavië en is volledig op de hoogte van de procedures in Noorwegen en andere Scandinavische landen. Dit maakt Oostland een gespecialiseerd verhuisbedrijf Noorwegen.

> Bekijk de reviews voor Oostland
> Ontvang een offerte van Oostland

Verhuisbedrijven Noorwegen vergelijken

Wil je op een eenvoudige en snelle manier meerdere verhuisbedrijven vergelijken? Daar kunnen we ons iets bij voorstellen 😉 Door het onderstaande formulier in te vullen, gaan wij op zoek naar geschikte internationale verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Deze verhuizers zullen ieder een offerte voor je opmaken, zodat jij deze kunt vergelijken en een weloverwogen keuze kunt maken. Ontvang gratis en vrijblijvend 5 offertes ⬇️

Vergelijk verhuisbedrijven & Vind jouw verhuizer!
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Door verhuisbedrijven te vergelijken, bespaar je al snel honderden euro’s op je verhuizing.

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf naar Noorwegen?

We noemden het al even, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Noorwegen kan barre weersomstandigheden kennen. We kunnen het ons dus voorstellen dat je daar liever niet zelf met een verhuisbus doorheen rijdt. Daarnaast is Noorwegen niet om de hoek – je kan je dus afvragen of het de moeite waard is om de verhuizing zelf uit te voeren. En verder..

  • Kun je erop vertrouwen dat het verhuisbedrijf kennis heeft van alle douane formaliteiten. De meeste verhuizers werken met vaste douane agenten in Noorwegen, hierdoor is de in- en uitklaring van je inboedel in Noorwegen zo gepiept.
  • Weet je met een verhuisbedrijf Noorwegen zeker dat je inboedel veilig verpakt is. Het laatste wat je wil, is bij het openen van de truck kapotte spullen aantreffen, toch?
  • Mag je er vanuit gaan dat de verhuizing een stuk sneller zal verlopen dan wanneer je deze zelf uitvoert.
  • Is een verhuizing vaak zelfs goedkoper wanneer je deze uitbesteed aan een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in de bestemming, dus in dit geval Noorwegen. Door bijvoorbeeld het combineren van ritten en samenwerkingen met lokale partijen in Noorwegen, kunnen deze verhuisbedrijven aantrekkelijke tarieven bieden.

Alleen maar voordelen, als je het ons vraagt!

Hoe kies je een verhuisbedrijf Noorwegen?

Het begint natuurlijk bij het vinden van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizen naar Noorwegen. Deze heb je hier kunnen vinden. Vervolgens vraag je bij deze verhuisbedrijven een verhuisofferte aan. Heb je deze ontvangen? Hou dan rekening met het volgende:

  1. Check goed of op de verhuisoffertes dezelfde diensten staan. Heeft het ene verhuisbedrijf bijvoorbeeld het inpakken van dozen en het gebruik van een verhuislift berekend, en een ander verhuisbedrijf niet? Dan ontstaat hier al snel een prijsverschil door. Wil je wel gebruik maken van deze diensten? Dan moet je dit dus nog optellen bij de offerte waar dit nog op mist.
  2. Lees reviews voor ieder verhuisbedrijf Noorwegen dat je overweegt. Kies geen verhuisbedrijf voordat je grondig reviews hebt gelezen. Op Sirelo vind je reviews, maar bijvoorbeeld ook op Google of Trust Pilot. Door het lezen van deze reviews, kun je voor jezelf een beeld schetsen van de kwaliteit die je mag verwachten.

Heb je een verhuisbedrijf gevonden dat binnen je budget valt én goede reviews heeft? Dan is dit wellicht jouw verhuizer!

Nog geen geschikt verhuisbedrijf gevonden?

Niet getreurd. We helpen je verder. Vraag hieronder vrijblijvend verhuisoffertes aan en wij gaan op zoek naar verhuisbedrijven die bij jouw verhuizing passen.

💬 Sirelo’s TIP: Ben je nog aan het oriënteren en daarom nog niet toe aan het aanvragen van verhuisoffertes? Sla deze pagina op voor later!