Verhuizen van Alphen aan den Rijn naar Villach, Oostenrijk

Na een jaar lang rondreizen door Europa wordt het voor Tanja weer tijd om een baan te vinden. Ze begint haar zoektocht op het internet en stuit hierbij op een bedrijf in Oostenrijk. Toen ze op bestemming aankwam voor een sollicitatiegesprek en het prachtige uitzicht op de bergen zag, wist ze het meteen: dit wordt het! Ben je benieuwd naar haar ervaring? Je leest het hier.

Lees meer

Verhuizen van Dordrecht naar Aarau, Zwitserland

Wanneer Yamiro van zijn werkgever te horen krijgt dat het bedrijf zijn deuren gaat sluiten, overweegt hij samen met zijn vriendin verschillende opties: verhuizen naar het buitenland of toch in Nederland blijven? Omdat ze allebei dol zijn op wintersport en motorrijden, is de keuze snel gemaakt. Het wordt Zwitserland! De verhuizing is inmiddels achter de rug en Yamiro vertelt je over zijn ervaring.

Lees meer

Verhuizen van Oss naar Holwerd

Wanneer Leo tijdens de coronacrisis veel tijd doorbrengt in het Friese Holwerd, raakt hij op slag verliefd op de uitgestrekte omgeving, de aardige mensen en de begroetingen op straat. Hij besluit daarom zijn woonplaats Oss te verlaten en te verruilen voor het Friese dorpje Holwerd. Ben je benieuwd naar zijn verhuiservaring? Lees snel verder, want Leo vertelt het je zelf!

Lees meer

Bus huren voor een verhuizing

Overweeg je de verhuizing zelf uit te voeren en hiervoor een verhuisbus te huren? We geven je tips om dit soepel te laten verlopen, delen de ins & outs van een verhuisbus huren en tot slot heb je ook de optie om offertes van verhuisbedrijven te vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken tussen zelf verhuizen en de verhuizing uitbesteden. Lees snel verder!

Lees meer

Verhuizen met katten

Een verhuizing is al pittig genoeg. Voeg daar een kat of zelfs meerdere katten aan toe, en je maakt ’t recept nog een tikkeltje pittiger. Maar geen zorgen: wij helpen je op weg. Je vindt hier tips voor het verhuizen met katten en info over hoelang de kat binnen moet blijven na de verhuizing. Ook geven je de mogelijkheid om gratis en snel verhuisbedrijven te vergelijken.

Lees meer

Kleding verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Spannend! Een belangrijk onderdeel van je inboedel is natuurlijk je kleding. Veel mensen kiezen ervoor om kleding zelf in te pakken, maar hoe doe je dit? Op deze pagina geven we je tips voor het inpakken van je kleding voor het verhuizen, bieden we je gratis verhuisoffertes en meer. Lees snel verder!

Lees meer

Verlof bij verhuizen

Verhuizen kost tijd. Véél tijd. We willen je niet afschrikken, maar heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel tijd er eigenlijk gaat zitten in het vinden van een nieuwe woning en het regelen van een verbouwing? Of het vinden van een nieuwe school voor de kinderen, het overzetten van contracten, verzekeringen… Dan verbleekt het werk op de verhuisdag(en) eigenlijk! 😉 Wil je weten in hoeverre je recht hebt op verlof bij verhuizen? Lees dan snel verder.

Lees meer

Kast verhuizen

Ga je verhuizen? Spannend! Heb je hierbij een (grote) kast te verhuizen? Wij geven je tips zodat jij je kast veilig van A naar B kunt verhuizen. Schakel je liever een verhuisbedrijf in om je kast en andere stukken te laten verhuizen? Ook dan ben je aan het juiste adres, want wij helpen je gratis en snel met het vinden van een verhuisbedrijf met onze verhuisofferte dienst!

Lees meer

Bank verhuizen

Wil je jouw bankstel verhuizen? Wij hebben tips en informatie voor je verzameld zodat het verhuizen van je bankstel straks zo gepiept is! Wil je liever de bank verhuizen met een verhuisbedrijf? We vertellen je wat dit ongeveer kost en je kunt vrijblijvend verhuisbedrijven vergelijken voor jouw verhuizing.

Lees meer
1 2 3 9