Bus huren voor een verhuizing

Overweeg je de verhuizing zelf uit te voeren en hiervoor een verhuisbus te huren? We geven je tips om dit soepel te laten verlopen, delen de ins & outs van een verhuisbus huren en tot slot heb je ook de optie om offertes van verhuisbedrijven te vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken tussen zelf verhuizen en de verhuizing uitbesteden. Lees snel verder!

Lees meer

Verhuizen met katten

Een verhuizing is al pittig genoeg. Voeg daar een kat of zelfs meerdere katten aan toe, en je maakt ’t recept nog een tikkeltje pittiger. Maar geen zorgen: wij helpen je op weg. Je vindt hier tips voor het verhuizen met katten en info over hoelang de kat binnen moet blijven na de verhuizing. Ook geven je de mogelijkheid om gratis en snel verhuisbedrijven te vergelijken.

Lees meer

Kleding verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Spannend! Een belangrijk onderdeel van je inboedel is natuurlijk je kleding. Veel mensen kiezen ervoor om kleding zelf in te pakken, maar hoe doe je dit? Op deze pagina geven we je tips voor het inpakken van je kleding voor het verhuizen, bieden we je gratis verhuisoffertes en meer. Lees snel verder!

Lees meer

Verlof bij verhuizen

Verhuizen kost tijd. Véél tijd. We willen je niet afschrikken, maar heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel tijd er eigenlijk gaat zitten in het vinden van een nieuwe woning en het regelen van een verbouwing? Of het vinden van een nieuwe school voor de kinderen, het overzetten van contracten, verzekeringen… Dan verbleekt het werk op de verhuisdag(en) eigenlijk! 😉 Wil je weten in hoeverre je recht hebt op verlof bij verhuizen? Lees dan snel verder.

Lees meer

Kast verhuizen

Ga je verhuizen? Spannend! Heb je hierbij een (grote) kast te verhuizen? Wij geven je tips zodat jij je kast veilig van A naar B kunt verhuizen. Schakel je liever een verhuisbedrijf in om je kast en andere stukken te laten verhuizen? Ook dan ben je aan het juiste adres, want wij helpen je gratis en snel met het vinden van een verhuisbedrijf met onze verhuisofferte dienst!

Lees meer

Bank verhuizen

Wil je jouw bankstel verhuizen? Wij hebben tips en informatie voor je verzameld zodat het verhuizen van je bankstel straks zo gepiept is! Wil je liever de bank verhuizen met een verhuisbedrijf? We vertellen je wat dit ongeveer kost en je kunt vrijblijvend verhuisbedrijven vergelijken voor jouw verhuizing.

Lees meer

Aquarium verhuizen

Staat er een verhuizing op de planning en heb je een aquarium dat mee verhuisd moet worden? Geen zorgen – met een goede voorbereiding is het verhuizen van een aquarium ook voor jou weggelegd. Op deze pagina vertellen we je precies welke stappen hierbij horen, geven we je handige tips en de mogelijkheid om een geschikt verhuisbedrijf te vinden!

Lees meer

Matras verhuizen

Wil je een matras verhuizen maar weet je niet goed hoe? Je bent op de juiste plek beland. Je vindt hier tips, handige info en verhuisbedrijven die jou kunnen helpen verhuizen. Lees snel verder!

Lees meer

Wasmachine verhuizen

Wil je je wasmachine tijdens de verhuizing meeverhuizen, of wil je alleen de wasmachine vervoeren? Volg de stappen op deze pagina om probleemloos je wasmachine van A naar B te krijgen. Heb je geen zin om het zelf te doen? Dan vind je hier verhuisbedrijven die jou kunnen helpen!

Lees meer
1 2 3 11