Achtergronden en Nieuws

Hier vind je meer informatie, achtergronden en nieuws met betrekking tot verhuizen. Maar ook interviews met expats.

Hoe regel ik internet en tv op mijn nieuwe adres?

8 mei 2018, Talitha Voogd (Pricewise)

Als je gaat verhuizen, wil je in je nieuwe woning natuurlijk zo snel mogelijk internet en tv hebben. Het liefst zit je geen dag zonder. In sommige gevallen is het mogelijk om je huidige abonnement mee te verhuizen. Is dit niet mogelijk, of wil je liever overstappen? Dan kun je ook een nieuw internet-en-tv-abonnement afsluiten. Wij vertellen je in dit artikel alles over het regelen van internet en tv op je nieuwe adres.
Lees meer

Inboedel goed beschermen en schade vergoed krijgen

17 april 2018, Marlijn Pruim (Pricewise)

Je moet er toch niet aan denken dat je thuiskomt na je werk en ziet hoe water uit het plafond op je gloednieuwe bank druppelt. Of dat je even naar de supermarkt gaat voor een pak rijst en een brood, maar even weg bent en je bij terugkomst een openstaande voordeur aantreft.
Lees meer

Verhuizen. Zelf doen, of toch laten doen?

30 maart 2018, Melissa Vermeer

Na eindeloos zoeken heb je eindelijk dat droomhuis gevonden in het hart van Amsterdam!En nu? Nu volgt de moeilijke keuze, wat ga je zelf verhuizen en wat laat je doen? Het begint al vaak met de klusjes die verricht moeten worden. De nieuwe keuken, de tuin, het verven, wie gaat dit doen?
Lees meer

Expats in het buitenland: de 5 populairste landen

26 maart 2018, Melissa Vermeer

Wanneer je gaat verhuizen voor werk naar het buitenland of je baas vertelt dat je tijdelijk naar het buitenland moet voor je werk, dan behoor je tot de groep expats. Expats krijgen te maken met een andere cultuur dan waarin ze zijn opgegroeid. In 2017 kwamen er enkele opvallende bestemmingen naar voren als populaire landen voor expats. Hier lees jij alles over de vijf meest populaire landen.
Lees meer

Verhuiscontainer huren: een succesvolle verhuisservice

19 maart 2018, Melissa Vermeer

Een verhuiscontainer huren wordt steeds populairder tijdens het verhuisproces, vooral internationaal. De klassieke verhuiswagen wordt zeker nog veel gebruikt, maar we zien de verhuisservice steeds beter worden, ook nationaal.
Lees meer

Vastgoed in Frankrijk, wat je moet weten voordat je gaat kopen

15 maart 2018, Melissa Vermeer

Als je wilt investeren in vastgoed in Frankrijk, is het belangrijk om de markt te leren kennen voordat je een beslissing neemt. Dit artikel geeft informatie over regels, prijzen, belasting en tips wanneer je een huis in Frankrijk gaat kopen.
Lees meer

Tips voor een efficiënte verhuizing

16 januari 2018, Verhuislifthuren24

Tips voor een efficiënte verhuizing Voordat je gaat verhuizing zal je het een en ander moeten voorbereiden. Wanneer je voor het eerst gaat verhuizen, zijn er ongetwijfeld dingen die je over het hoofd zult zien. In dit artikel bereiden we jou voor op de verhuizing en geven we tips. Lees snel verder en doe je voordeel met de verhuistips die wij verschaffen.
Lees meer

Steden in de wereld met het beste salaris

15 december 2017, Maarten van Dijk

De meeste mensen hier in Nederland hebben een prima baan, maar een beetje extra geld kan natuurlijk nooit kwaad. Jezelf af en toe een beetje extra verwennen is geen straf. Het kan daarom zijn dat je weleens hebt gedacht: laat ik maar gewoon naar een land verhuizen waar ze meer geld verdienen.
Lees meer

Verhuizen; een jaaroverzicht

8 december 2017, Maarten van Dijk

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om te verhuizen. Veel mensen zoeken het avontuur op, willen een ander klimaat of zijn op zoek naar hun familie die in een ander land woont. Toch zijn er ook nieuws gerelateerde verhuizingen. Deze verhuizingen vinden plaats nadat er iets is gebeurd in de wereld.
Lees meer