Verhuizen binnen Rotterdam

Na lange tijd in Rotterdam Noord gewoond te hebben, besluiten Jessica en haar man dat het tijd wordt voor verandering. Ze verhuizen naar Rotterdam West en schakelen hiervoor een verhuisbedrijf in. Ben je benieuwd naar hun ervaring en hun top tips om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen? Lees dan verder!

Lees meer

Verhuizen van Oss naar Holwerd

Wanneer Leo tijdens de coronacrisis veel tijd doorbrengt in het Friese Holwerd, raakt hij op slag verliefd op de uitgestrekte omgeving, de aardige mensen en de begroetingen op straat. Hij besluit daarom zijn woonplaats Oss te verlaten en te verruilen voor het Friese dorpje Holwerd. Ben je benieuwd naar zijn verhuiservaring? Lees snel verder, want Leo vertelt het je zelf!

Lees meer

Verhuizen van Tilburg naar Rotterdam

In oktober verhuisde Mary vanuit Tilburg naar het prachtige Rotterdam – het was tijd voor een nieuw avontuur! In dit interview deelt ze haar ervaring met het verhuisbedrijf. Een leuk feitje om mee te beginnen: Mary is zelf werkzaam bij Sirelo en is daarom een verhuisexpert te noemen. Overweeg je een verhuizing van Tilburg naar Rotterdam? Lees verder hoe zij haar verhuizing heeft ervaren 🙂

Lees meer

500 meter verderop verhuizen – Carel en zijn verhuiservaring

Carel woont al 25 jaar in Leusden. Samen met zijn vrouw en kinderen is hij tot nu toe twee keer verhuisd binnen Leusden. De eerste keer zijn ze verhuisd zodat de kinderen een grotere kamer hadden om te studeren. Nu zijn ze verhuisd omdat zijn vrouw een eigen pedicure salon heeft. De praktijk was in het oude huis gevestigd op de eerste verdieping in een slaapkamer. Je moest eerst via de voordeur, gang, keuken, en nog via de woonkamer naar boven komen. Dat was geen optimale situatie natuurlijk. Nu hebben Carel en zijn vrouw een huis 500 meter verderop gekocht met een garage en dat omgebouwd tot een praktijk als pedicure salon.

Lees meer

Verhuizen tijdens de coronacrisis

Heb je een verhuizing gepland en zit je nog met vragen over wat de coronacrisis betekent voor jouw verhuizing? Wij zijn hier om je te helpen. Je vindt hier de meest gestelde vragen & de antwoorden. Zo weet je straks zeker dat je zonder zorgen je verhuizing in gang kunt zetten! 🙂

Lees meer

Hoe financier je een verhuizing en de bijbehorende inboedel?

Verhuizen brengt over het algemeen veel kosten met zich mee. Allereerst moet je een verhuiswagen regelen, gedeeltelijk een nieuwe inboedel financieren en misschien zal er wel een verbouwing plaatsvinden. Door deze factoren zullen de kosten wellicht hoger uitvallen dan verwacht. Daarom kun je op dit gebied wel een steuntje in de rug gebruiken. Geld lenen is daarom een goede optie als het op de inboedel en het verhuizen aankomt. In dit artikel komt het financieren van een verhuizing door middel van het afsluiten van een lening ter sprake.

Lees meer

Manieren om je tijd efficiënt in te delen bij een verhuizing

Sta je op het punt om naar een nieuwe woning te verhuizen? In dat geval zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het in orde maken van het papierwerk voor de nieuwe woning, het regelen van de verkoop of het stopzetten van de huur van je oude woning, enzovoorts. Reden genoeg om vooraf goed na te denken over de manier waarop je de verhuizing uit laat voeren. Door vooraf een plan op te stellen, weet je zeker dat je tijd voor de verhuizing zo efficiënt mogelijk ingedeeld wordt! Het verkleint daarbij de kans op beschadigingen aan onderdelen van de inboedel. Iets wat je logischerwijs wilt voorkomen! Hoe deel jij de tijd rond de verhuizing in?

Lees meer

Geld lenen voor een verbouwing

Je hebt een prachtige woning gekocht maar het is wel een echt klushuis. Of je huidige woning is aan een opknapbeurt toe. Dan gaan de handen uit de mouwen om te verbouwen. Of je neemt iemand in de arm om dit te doen. Maar: verbouwen kost geld. En de hypotheek biedt niet altijd ruimte om dit te bekostigen. Dan moet je op zoek naar een alternatief. Bijvoorbeeld sparen. Of je sluit een persoonlijke lening af.

Lees meer

Welk visum Egypte aanvragen voor een lang verblijf?

Nederlanders gaan graag op vakantie naar een land dat ze mooi vinden, zoals Egypte. Soms bevalt dat zo goed, dat ze er voor langere tijd willen gaan wonen. Maar hoe zit dat nou met het visum?

Lees meer
1 2