Top 10 verhuisbedrijven in Groningen

11 verhuisbedrijven gevonden in Groningen

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters

Verhuisbedrijven in andere steden

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Verhuisbedrijf Groningen

Wil je verhuizen naar die mooie, oude stad in het noorden van Nederland? Als je gaat verhuizen naar Groningen raden we je aan een verhuisbedrijf bij de arm te nemen. Een oude stad zoals Groningen heeft vele smalle straatjes en is vrij druk. Een verhuisbedrijf kent als het goed is de beste route naar je nieuwe huis en weet precies wat wel en niet is toegestaan. Gebruik bovenstaand overzicht om een verhuisbedrijf in Groningen te vinden dat bij jouw wensen past.

Verhuisservice Groningen met goede prijs- kwaliteitverhouding

Als je op zoek bent naar verhuisservice in Groningen wil je natuurlijk hulp van een verhuisbedrijf met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Hoe kom je daarachter? Door aanbieders van verhuisservice met elkaar te vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld ons overzicht raadplegen en referenties op onze website bekijken. Het is ook van belang om te onderzoeken of de verhuisservice per uur betaald moet worden of per dagdeel. Als in de referenties staat dat het verhuisbedrijf in kwestie langzaam te werk gaat en per uur rekent, is dat niet ideaal voor je portemonnee.

Verhuisbedrijf Groningen en kilometerkosten

Woon je op dit moment ver van Groningen? Dan is het aan te raden voor verhuisservice te gaan die tussen je oude en nieuwe woning in is gevestigd. Veel verhuisbedrijven rekenen namelijk een vast tarief per gereden kilometer. Hoe verder ze moeten rijden, hoe hoger de kosten. Woon je vlakbij of in Groningen? Kies dan verhuisbedrijf in Groningen of in de buurt. Zo beperk je de kilometerkosten.

Verhuizer Groningen: welke diensten?

Een verhuizer in Groningen biedt doorgaans meerdere diensten aan. Denk aan in- en uitpakservice, de- en montageservice, een verhuiscoach, ondersteuning bij administratie of inboedelopslag. Jij bepaalt zelf in hoeverre je ontzorgd wilt worden. Het is ook belangrijk een verhuizer op de hoogte te stellen van een aantal zaken. Heb je moeilijk vervoerbare spullen? Moet er een verhuislift worden gehuurd? Is de weg naar de voordeur toegankelijk? Moet de verhuizer een trap op? Is er een lift aanwezig? Als de verhuizer in Groningen antwoorden heeft op deze vragen, kan hij zich zo goed mogelijk voorbereiden, waardoor de verhuizing soepel zal verlopen.

Verhuizen naar Groningen tips

Ga je verhuizen naar Groningen? Vraag dan van de bovenstaande verhuisbedrijven gratis 5 verhuisoffertes aan via ons offerteformulier. Als je de offertes hebt ontvangen is het belangrijk dat je weet hoe je ze met elkaar vergelijkt. Hiervoor kun je ons artikel over verhuisoffertes vergelijken lezen. Weet je nog niet hoe groot je inboedel is? Raadpleeg dan onze verhuis volume calculator. Hier kun je vrijwel exact berekenen hoeveel kubieke meter aan inboedel je hebt. En om je verhuizing nog soepeler te laten verlopen hebben we een verhuizen checklist opgesteld. Hier staat precies omschreven in welk tijdvak je welke zaken moet regelen als je gaat verhuizen naar Groningen.

Verhuizing binnen of naar Groningen

Het doorgeven van je verhuizing kan tussen 28 dagen vóór en 5 dagen na de verhuizing. Op de website van de gemeente Groningen kun je dit direct doen door een afspraak te maken. Zorg wel dat je je DigiD bij de hand hebt zodat je kunt inloggen. Je kunt kiezen voor een locatie in het Centrum, Hoogkerk of Lewenborg.

Je kunt je inschrijving natuurlijk ook schriftelijk doorgeven via een e-mail of brief aan de gemeente. Zorg dat je hierin vermeldt wanneer je verhuist, net als je NAW-gegevens, het oude en nieuwe adres, de bewoners die mee verhuizen, kopieën van ID-bewijzen en je telefoonnummer. Daarnaast werkt het in je voordeel als je de brief ondertekent. Stuur de post op naar:

  • Gemeente Groningen, Postbus 30026
  • 9700 RM, Groningen

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Groningen?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Groningen?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda