Verhuisbedrijven in Leiden

3 Verhuisbedrijven gevonden

Hieronder vind je een overzicht met relevante verhuisbedrijven in Leiden en omgeving. Klik op een verhuizer om ervaringen en reviews over dat verhuisbedrijf te lezen. Als je zelf recent verhuist bent laat dan je beoordeling achter. Je helpt hiermee andere gebruikers de juiste keuze te maken.
We hebben 3 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
10,0 uit 2 reviews

Jan Van Duuren

Leiden
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
6,1 uit 16 reviews

Supermove Verkroost Verhuizingen

Leiderdorp
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

Koster Verhuizingen

Leiderdorp
Nationaal verhuizen
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Leiden: vind de juiste!

Zoek je een verhuisbedrijf in Leiden? Op Sirelo vind je er een aantal, inclusief klantbeoordelingen. Maar hoe weet je nu welk verhuisbedrijf in Leiden past bij jouw wensen? En hanteert dit bedrijf een redelijke prijs- kwaliteitverhouding? Deze antwoorden kun je vinden met behulp van onze adviezen.

Verhuizer kent Leiden op zijn duimpje

Een goede verhuizer in Leiden weet de makkelijkste route naar jouw nieuwe huis zó te vinden. Ook als de woning zich midden in het centrum bevindt. Het centrum is al lastig voor auto’s, laat staan voor een verhuiswagen. De verhuizer in Leiden weet daarom precies hoe hij/zij moet rijden, ook als er file is of als er wegen zijn geblokkeerd. Verder weet hij/zij precies welke parkeerregels en vergunningen er gelden. Zo komen jullie op de verhuisdag niet voor vervelende verrassingen te staan. Extra tip: ga voor een verhuizer in Leiden met Eurovergunning van de Niwo. Dit is verplicht voor alle verhuizers in Nederland. Zo weet je zeker dat je met een echt verhuisbedrijf te maken hebt.

Verhuisservice in Leiden: wat heb je nodig?

De keuze voor de verhuizer hangt eveneens af van de soort verhuisservice die je wenst. Sommige verhuizers bieden speciale verhuisservice in Leiden aan, zoals een handyman, verhuiscoach, seniorenservice, in- en uitpakservice, verhuur van verhuisdozen, inboedel opslag en hulp bij administratie. Bereken ook je inboedelvolume met onze tool, zodat je een beter beeld hebt van welke verhuisservice in Leiden bij je past. Download ook onze verhuizen checklist, zodat je precies weet wat erbij je verhuizing komt kijken. Hierdoor krijg je ook een betere indruk van de soort verhuisservice die je wellicht nodig hebt.

Verhuizen naar Leiden met een soepele afloop

Als je gaat verhuizen naar Leiden, is het van belang de verhuizer van een aantal zaken op de hoogte te stellen. Denk aan de bereikbaarheid van je woning, of je een verhuislift nodig hebt, of de verhuizers trappen op moeten, of je moeilijk vervoerbare spullen hebt, of je kinderen hebt, of je verhuisdieren meegaan, enzovoort. Als de verhuizer dit weet, kan hij/zij zich hierop voorbereiden en de juiste verhuismaterialen meenemen en op tijd zaken bestellen of huren. Zo zal het verhuizen naar Leiden soepel verlopen.

Verhuisbedrijf Leiden benaderen?

Wil je contact met een verhuisbedrijf in Leiden? Bekijk vooral eerst de verhuisbedrijven reviews. Als het bedrijf een uurtarief hanteert is het verstandig te onderzoeken of de verhuizers snel en voortvarend hebben gewerkt. Werken ze traag? Dan is de prijs- kwaliteitverhouding scheef. Via onze website kun je gratis 5 verhuisoffertes aanvragen. Dan krijg je nog helderder voor ogen wat het verhuisbedrijf in Leiden je te bieden heeft. Lees ook ons artikel over het aanvragen van verhuisoffertes. Hier staat duidelijk in omschreven waar je op moet letten. Dit helpt je de juiste keuze te maken. Veel succes met je verhuizing naar Leiden.