Verhuizen naar Voorburg

Voorburg is een stad in Zuid-Holland. In 2002 is Voorburg gefuseerd met Leidschendam tot de gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt vlakbij zee en grenst aan Den Haag en Zoetermeer. De stad bestaat al sinds de Romeinse tijd als nederzetting en is tot in de middeleeuwen verlaten geweest. Na een tijd onderdeel van Delft te zijn geweest kocht Voorburg in 1828 eigen rechten en werd toen baas over eigen land. Vanaf 1899 begon Voorburg sterk te groeien en deze groei heeft zich doorgezet tot de recentelijke fusie. Er wordt dus al bijna 2.000 jaar naar Voorburg verhuist.

Verhuizen naar Voorburg

Verhuizen naar VoorburgAls je werkzaam bent in de randstad, is Voorburg een mooie regio om te wonen. Het is niet zo druk en duur als de steden, met een gemiddelde WOZ-waarde van 250.000 euro in 2008. Overigens wonen er in de gemeente 75.000 mensen, het is dus wel een echte stad. Voorburg is ook erg mooi om in te wonen, er zijn meerdere grachten en de openbare ruimte ziet er net en verzorgd uit. Ook is het gebied niet extreem stedelijk, er ligt een groot veenweidegebied met daarin het dorp Stompwijk. Daarnaast ligt er nog een recreatiegebied genaamd Vlietland. De reistijd naar Den haag is erg kort, met het openbaar vervoer maar 4 minuten. Rotterdam is binnen een half uur te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Alles ligt dus binnen ideale reisafstand terwijl je niet de ongemakken van de grote steden hebt.

Feiten over Voorburg

De gemiddelde woningprijs in Voorburg ligt op het landelijk gemiddelde, terwijl het in een zeer stedelijk gebied is.

Er wonen 2.200 mensen per vierkante meter in Voorburg, dit is 10x meer dan bijvoorbeeld Winterswijk!

Uit archeologische vondsten blijkt dat er al sinds 2.700 v. chr. Mensen wonen in Voorburg, het is dus al duizenden jaren oud!

Eén ding weet je dus zeker, je zal niet de eerste zijn die naar Voorburg zal verhuizen. Velen gingen je al voor. Wil je weten wat 5 verschillende verhuizers voor jou kunnen betekenen als je naar Voorburg gaat verhuizen? Vraag nu offertes aan!

Bespaar tot 40% op jouw verhuizing!
Vraag 5 gratis offertes aan