Verhuisbedrijven in Leeuwarden

7 Verhuisbedrijven gevonden

Hieronder vind je een overzicht met relevante verhuisbedrijven in Leeuwarden en omgeving. Klik op een verhuizer om ervaringen en reviews over dat verhuisbedrijf te lezen. Als je zelf recent verhuist bent laat dan je beoordeling achter. Je helpt hiermee andere gebruikers de juiste keuze te maken.
We hebben 7 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
8,7 uit 13 reviews

Wiersma Verhuizingen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
7,1 uit 4 reviews

Bandsma Bultje Verhuizingen

Leeuwarden
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
10,0 uit 3 reviews

StudentenVerhuizingen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
10,0 uit 2 reviews

Buma Verhuizingen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

Mondial Friesland Verhuizingen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

Ontzorgd Verhuizen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
0,0 uit 0 reviews

Sijbesma Verhuizingen

Leeuwarden
Nationaal verhuizen
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Zoek je een verhuisbedrijf in Leeuwarden? Sirelo helpt je een bedrijf te vinden dat aan al je wensen voldoet. Maar wat zijn je wensen? Die moet je eerst goed voor ogen hebben, voor je een keuze kan maken voor een verhuisbedrijf in Leeuwarden. En hoe weet je dan of het een verhuisbedrijf is met een goede prijs-kwaliteitverhouding? We leggen het je allemaal uit.

Verhuizer Leeuwarden: eentje die de stad op zijn duimpje kent

Allereerst is het belangrijk dat de verhuizer Leeuwarden op zijn duimpje kent. Staat er file op de weg naar je nieuwe woning? Is er een wegblokkade? Dan weet hij als geen ander hoe hij deze moet omzeilen om alsnog snel bij je nieuwe woning te zijn. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Ook kent de verhuizer de parkeerregels in Leeuwarden. En als er een verhuiscontainer nodig is, weet hij of je een vergunning voor de straatblokkade moet regelen. Zo loop je geen kans op boetes of onverwachte kosten achteraf.

Verhuisservice Leeuwarden: welke diensten zijn er?

Er zijn verschillende soorten verhuisservice in Leeuwarden. Denk aan in- en uitpakservice, het (de)monteren van meubels, een verhuiscoach, handyman, inboedel opslag, verhuur van verhuislift of verhuur van verhuisdozen en bijbehorende hulpmiddelen. Als jij bepaalt welke diensten jij nodig hebt en of je voldoende budget hebt, kun je een goede keuze maken voor de verhuisservice in Leeuwarden. Met behulp van het artikel over verhuiskosten kun je de kosten goed inschatten.

Verhuizen naar Leeuwarden: zo verloopt het soepel

Als je gaat verhuizen naar Leeuwarden wil je natuurlijk dat het zo soepel mogelijk verloopt. Licht de verhuizer daarom van tevoren over een aantal belangrijke zaken in. Hoe groot is de afstand van de verhuiswagen naar de voordeur? Is de voordeur eenvoudig te bereiken? Moeten de verhuizers een steile trap op? Heb je moeilijk vervoerbare spullen zoals een antieke kast, schilderij, grote spiegel, vleugel of tafeltennistafel? Is er een verhuislift nodig? Is er een lift aanwezig? Moeten er huisdieren worden verhuisd? Gaat het om een particuliere, senioren of zakelijke verhuizing? Als je deze zaken op tijd doorgeeft, kan de verhuizer zich goed voorbereiden en komt hij niet voor verrassingen te staan op de verhuisdag zelf.

Verhuisbedrijf Leeuwarden offerte aanvragen?

Om een goed beeld te krijgen van de prijs-kwaliteitverhouding, is het verstandig om eerst recensies van het verhuisbedrijf in Leeuwarden te lezen. Heeft het zich aan de afspraken gehouden? Waren er geen extra hoge kosten achteraf? Werkten de verhuizers snel en voorzichtig? Deze zaken staan vaak omschreven in reviews op onze verhuisbedrijvenpagina. Om een nog beter kostenplaatje te krijgen van het verhuisbedrijf in Leeuwarden mag je via Sirelo gratis 5 verhuisoffertes aanvragen. Bij het lezen van de offerte is het wel belangrijk dat je bepaalde zaken goed controleert. Deze kun je vinden op de pagina ‘Verhuisofferte aanvragen: hier let je op’.