Verhuizen naar Rijswijk

Het klinkt misschien gek, maar 4.000 jaar gelden had Nederland (wat toen nog niet eens bestond) een Rijswijk aan zee! Hedendaags wonen er bijna 50.000 mensen en is het een levendige stad. Rijswijk grenst aan Den Haag en Delft. Het ligt dus op ideale reisafstand van Scheveningen, Den Haag, Delft en Rotterdam. Het is daarom ook erg interessant om te verhuizen naar Rijswijk!

Geschiedenis van Rijswijk

Verhuizen naar RijswijkRijswijk heeft een rijke geschiedenis omdat het al 4.000 jaar bewoning kent. In de ijzertijd woonden er vermoedelijk stammen. Dit werd bevestigd door de romeinen, die het gebied rond het jaar 0 veroverden. Na het vertrek van de romeinen werd Rijswijk voor lange tijd verlaten. Pas in de middeleeuwen bloeide het weer op en groeide het uiteindelijk door tot de Rijswijk die het is vandaag.

Wonen in Rijswijk

De gemiddelde WOZ-waarde in Rijswijk is 200.000 en ligt ongeveer gelijk met het landelijk gemiddelde. Rijswijk heeft een gemiddelde bevolkingsverdeling, waarbij 30% van de mensen tussen de 40 en de 59 jaar oud zijn. Met de zakelijke sfeer in Rijswijk is het echt het verlengstuk van Den Haag, zonder overlast van de drukte.

Ben je van plan te verhuizen naar Rijswijk? Vraag dan nu vrijblijvend en gratis 5 offertes aan van betrouwbare verhuisbedrijven!

Bespaar tot 40% op jouw verhuizing!
Vraag 5 gratis offertes aan