Verhuisbedrijven in Amsterdam

88 Verhuisbedrijven gevonden

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam? Goed nieuws: wij hebben een lijst van alle verhuisbedrijven in de regio Amsterdam voor je gecreëerd! Hieronder vind je ze, op volgorde van hun behaalde review score. Het eerste verhuisbedrijf is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf in Amsterdam, op basis van onafhankelijke reviews van mensen die je voorgingen.
We hebben 88 verhuisbedrijven gevonden in Amsterdam
Sorteer op:
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Amsterdam: Een totaaloverzicht

Ga je verhuizen van, naar of binnen Amsterdam? Dan heb je waarschijnlijk een verhuisbedrijf nodig. Sirelo is hier om je te helpen om een verhuisbedrijf in Amsterdam te vinden dat bij jouw verhuizing past. Om een geschikte verhuizer te vinden, hebben wij allereerst een totaaloverzicht voor je gecreëerd waar alle verhuisbedrijven in Amsterdam te vinden zijn. Deze zijn gerangschikt op hun behaalde review score: de eerste verhuizer is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf van Amsterdam!

Je kunt vanuit het overzicht op de individuele pagina’s van de de verhuizers in Amsterdam klikken. Wat je dan kan verwachten is:

  • Reviews. Als onafhankelijk verhuisplatform verzamelt Sirelo voor ieder verhuisbedrijf in Amsterdam reviews van voorgaande klanten;
  • De contactgegevens van het verhuisbedrijf. Zo kun jij zelf contact opnemen met de Amsterdamse verhuizers;
  • De mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Je kunt dan kiezen: alleen een offerte van het betreffende verhuisbedrijf, of een totaal van 5 verhuisoffertes. Zo vergelijk je het verhuisbedrijf van jouw keuze met 4 andere verhuizers!;
  • Informatie over de diensten van de verhuizer. Denk hierbij aan het soort verhuizingen dat dit verhuisbedrijf uitvoert en een stukje achtergrond info.

Verhuisservice Amsterdam: de keuze is reuze

Op Sirelo.nl vind je meer dan 70 verschillende verhuisservices in Amsterdam. Dat zijn er veel! Wij doen ons best om ieder verhuisbedrijf in Amsterdam een plekje op Sirelo te geven, zodat jij zeker weet dat er geen enkele verhuisservice is uitgesloten tijdens je zoektocht. Door ieder verhuisbedrijf in Amsterdam op deze pagina te tonen, hoef jij niet zelf dagen op het internet te zoeken. Handig toch? 😉

Wanneer je een verhuisservice in Amsterdam zoekt, dan hoef je dus niet verder te zoeken dan Sirelo. Dit maakt verhuizen in Amsterdam net een beetje makkelijker, daar doen we het voor.

Verschillende verhuizers in Amsterdam vergelijken

Het verhuisbedrijf dat je uiteindelijk kiest zal al jouw dierbare spullen vervoeren. Dit is niet niks! Het is daarom belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat wanneer je een verhuisbedrijf in Amsterdam zoekt. Ons advies? Vergelijk altijd enkele verhuisbedrijven met elkaar, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wij leggen je graag uit waar je bij het vergelijken van verhuizers op zou moeten zetten.

  • De afstand tussen jou en het verhuisbedrijf. Bij verhuizen Amsterdam is het niet alleen handig dat het verhuisbedrijf bij jou in de buurt gevestigd is, het maakt de verhuizing ook voordeliger. De meeste verhuizers in Amsterdam werken met voorrijkosten: hoe verder zij moeten rijden om jouw woning te bereiken, hoe meer dit dus zal kosten;
  • De diensten die op de verhuisoffertes vermeld worden. Je ontvangt meerdere offertes, let er goed op dat de diensten op alle offertes hetzelfde zijn. Als de ene verhuizer wel verhuisdozen en (de)montage van meubelen heeft gerekend en de ander doet dit niet, dan zorgt dit direct voor een prijsverschil. Check dus niet alleen de prijs op de offerte, maar ook de zaken die inbegrepen zijn per verhuizer;
  • De reviews van het verhuisbedrijf. Door het lezen van de ervaringen van voorgaande klanten, kun jij een beeld schetsen van de kwaliteit van het verhuisbedrijf. De kwaliteit die je mag verwachten is voor velen doorslaggevend bij het kiezen van een geschikte verhuizer: het gaat immers wel om je inboedel!

Heb je meer hulp nodig bij het vergelijken van de verhuisbedrijven in Amsterdam? Dan is onze pagina over het vergelijken van verhuisoffertes wellicht handig.

Erkende Verhuizers Amsterdam

Op Sirelo streven we ernaar om alle verhuizers in Amsterdam te tonen. Hieronder vallen dus verhuisbedrijven zonder keurmerken, maar ook verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers. Wanneer je kiest voor een Erkende Verhuizer in Amsterdam, dan brengt dit enkele voordelen met zich mee. Echter kan dit er ook voor zorgen dat de verhuisbedrijf kosten hoger uitvallen. Maar, het is zeker niet zo dat ieder verhuisbedrijf in Amsterdam dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers ook per definitie duurder is. Hou dus altijd rekening met onze tips hierboven, voor je een verhuizer kiest.

Verhuisbedrijf Amsterdam voor een soepele verhuizing

Wanneer men besluit te gaan verhuizen, dan overwegen velen om de verhuizing zelf uit te voeren. Dit is niet voor iedereen een optie en het is ook niet altijd de makkelijkste optie 😉 Wanneer je kiest om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf in Amsterdam, dan..

  • Maak je een vrij stressvolle periode, net iets minder stressvol;
  • Weet je zeker dat het verhuisbedrijf de parkeervergunning in Amsterdam voor de verhuisdag kan regelen (niet onbelangrijk);
  • Kun je er vanuit gaan dat de Amsterdamse verhuizer ervaring heeft met verhuizen in hoge panden en via smalle grachten, dus er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Streef je naar een soepel verhuizing? Sirelo helpt je een geschikt verhuisbedrijf Amsterdam te vinden!