Verhuisbedrijf Duitsland

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Duitsland

Ben je op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf om jouw inboedel naar Duitsland te verhuizen? Je bent aan het juiste adres! Sirelo maakt het vinden van een geschikt verhuisbedrijf makkelijker dan ooit. Je vindt op deze pagina 6 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizen van Nederland naar Duitsland, hun reviews én de mogelijkheid om een gratis verhuisofferte aan te vragen.

Ontvang 5 gratis verhuisoffertes
Vergelijk verhuisbedrijven en vind jouw match!

Verhuisbedrijf Duitsland: hoe vind je die?

Bij verhuizen naar Duitsland besluiten de meesten om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. Overweeg jij ook een verhuisbedrijf in te schakelen voor je verhuizing? Om te voorkomen dat je voor het verkeerde verhuisbedrijf kiest, is het verstandig om grondig research te doen voor je een keuze maakt. Maar, tijd verspillen is zonde! Daarom hebben wij voor je uitgezocht welke internationale verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in verhuizingen van Nederland naar Duitsland, zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen. We zetten deze verhuisbedrijven hieronder voor je op een rijtje.

Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Al sinds 1905 heeft familiebedrijf Joh. van Buuren en Zn Verhuizingen ervaring met (internationaal) verhuizen. Door de jaren heen heeft dit verhuisbedrijf honderden verhuizingen van en naar Duitsland uitgevoerd. Ook voor een deellading ben je bij deze verhuizer aan het juiste adres, want groupage transport naar Duitsland is één van de vele mogelijkheden.

> Lees hier reviews van klanten
> Ontvang een verhuisofferte

Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is een verhuisbedrijf dat verhuizingen verzorgt in binnen- en buitenland. Voor de internationale bestemmingen van Oomen Verhuizers geldt dat dit voornamelijk onze buurlanden betreft, en landen in de directe nabijheid daarvan. Zo ook Duitsland!

> Lees reviews voor Oomen
> Ontvang een verhuisofferte

Kuiper De Internationale Verhuizer

Met meer dan 100 jaar ervaring en 10 Europese vestigingen, is Kuiper een grote partij. Bijna wekelijks is dit verhuisbedrijf in Duitsland te vinden, en gemiddeld wordt er voor 5 tot 6 klanten inboedel verhuisd in één rit. Wanneer je geen grote inboedel mee wil nemen naar Duitsland, kan deze efficiënte vorm van verhuizen dus zorgen voor voordeel.

> Bekijk hier de reviews
> Ontvang een offerte van Kuiper

Verhuisbedrijf Duitsland

De Bresser Verhuizingen

Verhuisbedrijf De Bresser verzorgt al jarenlang verhuizingen naar Duitsland. Hierdoor zijn er samenwerkingen ontstaan met meerdere verhuisbedrijven in Duitsland. Onder andere hierdoor kan dit verhuisbedrijf op een snelle en veilige manier jouw inboedel verhuizen.

> Bekijk reviews voor De Bresser
> Ontvang een offerte voor je verhuizing

Van ’t Net Verhuizingen

Van ’t Net voert verhuizingen uit voor zowel particulieren als bedrijven, naar iedere locatie in Europa. Duitsland is dus één van de bestemmingen waar Van ’t Net regelmatig inboedels heen verhuist.

> Lees reviews voor Van ’t Net
> Ontvang een verhuisofferte

Eduard Strang Verhuizingen

Al anderhalve eeuw is Eduard Strang actief als internationaal verhuisbedrijf. Zoals deze verhuizer zelf zegt: landen als Duitsland hebben hierdoor geen geheimen meer voor ze.

> Bekijk reviews voor Eduard Strang
> Ontvang een verhuisofferte

Vergelijk verhuisbedrijven Duitsland

Het vinden van een geschikt verhuisbedrijf is niet makkelijk – zeker niet wanneer je dit nog nooit eerder hebt hoeven doen. Omdat je bij een internationale verhuizing je waardevolle spullen laat verhuizen door een verhuisbedrijf, doe je er goed aan om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken voor je een keuze maakt. Zo voorkom je dat je voor het verkeerde verhuisbedrijf kiest. Sirelo is hier om je daarbij te helpen!

Door het invullen van het onderstaande formulier ontvang je gratis en snel vijf offertes voor jouw verhuizing.

Vergelijk verhuisbedrijven en vind jouw verhuizer
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Door verhuisbedrijven te vergelijken die ieder gespecialiseerd zijn in Duitsland, weet je zeker dat er een verhuisbedrijf tussen zal zitten die bij jouw verhuizing past. Daarnaast weet je door te vergelijken ook zeker dat je niet te veel betaalt. Katsjing! 

Het beste verhuisbedrijf naar Duitsland, op basis van reviews

Voor ieder internationaal verhuisbedrijf Duitsland laten we op Sirelo reviews zien. Aan de hand van deze reviews, die zijn achtergelaten door mensen die je voorgingen, kun je zelf bepalen hoe hoog de kwaliteit is die je van een verhuisbedrijf mag verwachten. Daarnaast worden de verhuizers op Sirelo gerangschikt op basis van hun behaalde review score. Wanneer we kijken naar de verhuisbedrijven die zich specifiek richten op verhuizingen naar Duitsland, dan is het best beoordeelde verhuisbedrijf.. 🥁

Van ’t Net Verhuizingen

Dit internationale verhuisbedrijf heeft van alle verhuisbedrijven op deze pagina, de beste review score. Hiermee is Van ’t Net dus het best beoordeelde verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Duitsland verzorgt.

Wil je een verhuisofferte ontvangen van dit verhuisbedrijf? Vraag dan hier gratis een offerte aan en vergelijk dit verhuisbedrijf met 4 andere verhuizers. ✔️

Een verhuisbedrijf inschakelen: De voor- en nadelen

Wanneer je nog twijfelt over het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf, dan helpen we je graag op weg door de voor- en nadelen voor je op te sommen.

Voordelen van een verhuisbedrijf naar Duitsland

✅ Het verhuisbedrijf kan je niet alleen helpen met het transport van je inboedel, maar ook vragen beantwoorden die je mogelijk nog hebt. Denk aan: is het voordeliger om mijn auto mee te nemen, of kan ik beter in Duitsland een nieuwe kopen? Welke goederen mag ik wel, of juist niet, invoeren? Et cetera. Het verhuisbedrijf Duitsland kan jou hier antwoord op geven.

✅  Je weet zeker dat je inboedel goed verpakt én verzekerd is. Wanneer je zelf de inboedel inpakt en vervoert, dan is het vooral fingers crossed dat alles veilig en zonder schade op de bestemming in Duitsland komt. Wanneer je kiest voor een verhuisbedrijf Duitsland, dan pakken zij je inboedel met expertise in – dit maakt de kans op schade een stuk kleiner. Ook is een professionele verhuizer goed verzekerd, zodat je eventuele schades netjes vergoed krijgt.

✅ Het verhuisbedrijf vertelt je wat je wel en niet mag meenemen. Ondanks dat Duitsland een buurland is en je spullen niet overzees verhuisd hoeven te worden, zijn er altijd zaken waar je rekening mee dient te houden omdat het internationaal transport betreft. Het verhuisbedrijf kan jou precies vertellen wat je wel en niet mag invoeren.

Nadelen van een verhuisbedrijf inschakelen

❌  Het inschakelen van een verhuisbedrijf naar Duitsland kost snel meer dan je kwijt bent wanneer je zelf je spullen verhuist. Maar wist je dat veel verhuisbedrijven naar Duitsland deelladingen met elkaar combineren? Dit zorgt voor (kosten)efficiëntie waardoor jij als klant voordeliger uit bent. Vaak zelfs voordeliger dan wanneer je zelf verhuist!

Heb je jouw verhuisbedrijf nog niet gevonden?

Vraag dan vrijblijvende verhuisoffertes aan. Hiermee vergelijk je tot vijf verhuisbedrijven, die ieder alles weten van Duitsland.