Ga je verhuizen naar Engeland?
Vind een professioneel verhuisbedrijf en bespaar!
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Engeland

Internationale verhuisbedrijven voor een verhuizing naar Engeland

Featured image

Een internationale verhuizing is een bijzonder avontuur, maar het betekent ook: het overhandigen van je persoonlijke spullen aan een verhuisbedrijf en deze op bestemming pas weer uitpakken. Gelukkig zijn er in Nederland voldoende betrouwbare internationale verhuisbedrijven, waaronder verhuizers die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Engeland. Lees snel verder, want met deze pagina is het vinden van een geschikt verhuisbedrijf zo gepiept!

Top 5 Verhuisbedrijven Engeland

Wanneer je besluit te emigreren naar Engeland en bij deze verhuizing je inboedel mee wil verhuizen, dan is het aannemelijk dat je hiervoor een internationaal verhuisbedrijf zoekt. Omdat er doorgaans dierbare en waardevolle spullen worden meeverhuisd, is het raadzaam om goed onderzoek te doen voor je een verhuisbedrijf in de arm neemt. Om het je makkelijker te maken, hebben wij uitgezocht welke verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in de bestemming Engeland, en deze voor je op een rijtje gezet.

1. Verhuisbedrijf Henneken

Verhuisbedrijf Henneken bestaat al sinds 1870 en staat in Nederland bekend als dé verhuisspecialist Engeland. Voor zowel Engeland, Ierland als Schotland kun je bij Verhuisbedrijf Henneken terecht. Henneken is lid van brancheorganisatie Erkende Verhuizers en van de British Association of Removers. Ze zijn dus zowel in Nederland als Engeland aangesloten

2. Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper heeft al meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen naar Engeland. Dit maakt deze internationale verhuizer één van de grootste namen wanneer het om Engeland gaat.

3. Jacobs Verhuizingen en Transport

Engeland is één van de vier specialisaties van Jacobs Verhuizingen. Daarnaast is dit verhuisbedrijf ook gespecialiseerd in Zwitserland, Finland en Zweden. Je kunt bij Jacobs Verhuizingen terecht voor zowel kleine als grote transporten.

4. De Haan Verhuizingen

De Haan is door acht generaties ‘De Hanen’ opgebouwd en inmiddels is De Haan een verhuisbedrijf voor o.a. Engeland, Schotland en Wales. Hun verhuiswagens zijn regelmatig in bijvoorbeeld Londen, Manchester en Bristol te vinden.

5. Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Van Buuren verhuist wekelijks inboedels van Nederland naar Engeland, en van Engeland naar Nederland. Volgens het verhuisbedrijf zelf kun je in iedere hoek van Engeland hun verhuizers tegenkomen.

Best beoordeelde verhuisbedrijf naar Engeland

Voor al deze verhuisbedrijven vind je ook reviews op Sirelo. Dit zijn de ervaringen van mensen die (internationaal) zijn verhuisd. Ben je benieuwd welk verhuisbedrijf het beste wordt beoordeeld op basis van deze reviews? Snappen we!

Dat is Kuiper De Internationale Verhuizer. ⭐

Deze internationale verhuizer is met gepaste trots het best beoordeelde verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Engeland verzorgt. Overweeg je te verhuizen met Kuiper? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan en vergelijk dit verhuisbedrijf met nog 4 andere professionele verhuisbedrijven.

💬 Sirelo’s TIP: Overweeg je een verhuisbedrijf dat niet op deze pagina staat? Geen zorgen, op Sirelo verzamelen we reviews voor ieder verhuisbedrijf in Nederland. Zoek het betreffende verhuisbedrijf in deze directory op en raadpleeg de reviews.

Vergelijk internationale verhuisbedrijven

Als geen ander weten we hoe lastig het kan zijn om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen! Met het onderstaande formulier ontvang je vrijblijvend en snel tot wel vijf verhuisoffertes voor jouw verhuizing. Zo vergelijk je verhuisbedrijven die ieder gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Engeland. En niet onbelangrijk: door te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt!

Verhuizen naar Engeland?
Vergelijk vrijblijvend verhuisbedrijven. Wat ga je verhuizen?

💬 Sirelo’s TIP: Verhuisbedrijven baseren hun offerte onder meer op het volume van de inboedel. Dit volume bereken je eenvoudig met deze calculator.

De voor- en nadelen van een verhuisbedrijf inhuren

Weet je nog niet zeker of je een verhuisbedrijf wil inschakelen? Wanneer je met je eigen auto richting Engeland rijdt, is het een optie om een klein deel van je inboedel zelf mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een bus te huren en zo je volledige inboedel zelf naar Engeland te verhuizen. Maar wat zijn de voor- en nadelen van het inschakelen van een internationaal verhuisbedrijf? We sommen er een aantal voor je op.

Voordelen

✅  Een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizen naar Engeland, heeft voldoende kennis van de douane formaliteiten. Omdat het om een verhuizing buiten de EU gaat, is het prettig wanneer een professional dit uit handen kan nemen.

✅  Je weet zeker dat je inboedel tijdens het vervoer goed ingepakt is en bestand is voor internationaal transport. Het verhuisbedrijf pakt immers dagelijks inboedels in voor internationaal transport en weet precies hoe ze dit moeten doen. Zo is de kans op schade minimaal.

✅  Het verhuisbedrijf weet precies wat je wel en niet (vrij van invoerrechten) mag invoeren. Wist je bijvoorbeeld dat je je goederen minimaal 6 maanden in bezit moet hebben, voor je deze mag meenemen naar Engeland? De verhuizer heeft dit soort informatie en kan jou precies vertellen wat je wel, of juist niet, mee mag nemen.

✅  Het scheelt je veel tijd én stress wanneer je de verhuizing uitbesteed. Jij hebt je handen dan (letterlijk en figuurlijk) vrij om andere zaken rondom de verhuizing te regelen.

Verhuisbedrijf Engeland

Nadelen van verhuisbedrijf Engeland inschakelen

❌  Het inhuren van een internationaal verhuisbedrijf naar Engeland kost mogelijk meer dan wanneer je zelf je spullen verhuist. Maar let op: dit is niet altijd het geval. Wanneer je zelf je inboedel besluit te verhuizen, heb je hiervoor vooralsnog een bus nodig en deze huurkosten lopen al snel op. Tevens moet de bus ook teruggebracht worden naar Nederland. Verkijk je dus niet op de kosten en verdiep je hier goed in.

Verhuizen naar Engeland?

Is je verhuizing naar Engeland een feit? Aarzel dan niet langer en vraag vrijblijvend verhuisoffertes aan. Dit geeft inzicht in hoeveel de verhuizing precies zal gaan kosten en biedt de mogelijkheid om een geschikt verhuisbedrijf te kiezen. Ben je nog oriënterende en op zoek naar meer informatie? Dan komt onze gids over emigreren naar Engeland goed van pas.

Wanneer de emigratie nadert, dan wil je zeker weten dat je goed voorbereid bent. Op deze pagina lees je daarom meer over de kosten, het visum en nog veel meer.

Sirelo’s TIP: Ook onderstaande artikelen raden wij aan wanneer je verhuizing naar Engeland dichterbij komt.