Verhuizen naar Den Haag

Heb je besloten te verhuizen naar Den Haag? Of woon je al in Den Haag en verhuis je binnen de stad? Sirelo helpt je op weg! Of je nu zoekt naar een verhuisbedrijf, een paar goede tips nodig hebt of praktische informatie voor je verhuizing zoekt: je bent hier goed! Op deze pagina vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag, tips en handige info. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid kunt verhuizen 😉

Vul je woonplaats in en ontvang offertes!

Wat kost verhuizen Den Haag?

Het verhuizen van een gemiddelde inboedel naar Den Haag kost tussen de €1.300 en €1.500. In onderstaande tabel hebben we een indicatie gegeven van wat een verhuizing naar Den Haag kost vanuit verschillende Nederlandse steden.

Verhuizen vanuit:Indicatie verhuiskosten:
Utrecht€1350,-
Rotterdam€1300,-
Amsterdam€1420,-
Zwolle€1470,-
Almere€1390,-

Let op: de bovenstaande tarieven zijn slechts schattingen. Verhuiskosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de inboedel, de af te leggen afstand en de tarieven van het verhuisbedrijf.

Benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing?

Door het onderstaande formulier in te vullen, ontvang je gratis en snel tot vijf verhuisoffertes van verhuisbedrijven in de omgeving Den Haag. Zo ontdek je wat jouw verhuizing precies zal kosten en voorkom je dat je te veel betaalt!

Verhuizen Den Haag? Voorkom dat je te veel betaalt!
Klik op de grootte van je verhuizing en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, weet je zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ben je nog niet toe aan het ontvangen van vrijblijvende offertes? Sla deze pagina dan op en raadpleeg alvast het overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag.

Kosten van de verhuizing: hoe worden deze opgebouwd?

Je hebt hierboven een schatting van de kosten van een verhuizing naar Den Haag gevonden. Maar, helaas is dit slechts een schatting en kan het gebeuren dat de kosten van jouw verhuizing naar Den Haag hoger of lager uit zullen vallen. We vertellen je graag meer over hoe deze verhuiskosten tot stand komen:

  1. Het volume van de inboedel in kubieke meters. Deze bereken je makkelijk en snel hier. Hoe meer je verhuist, hoe meer je betaalt;
  2. De afstand tussen je huidige en je nieuwe woning. Hoe meer kilometers het verhuisbedrijf moet afleggen van A naar B, hoe meer de verhuizing ook zal kosten;
  3. Extra diensten, zoals het laten inpakken van verhuisdozen en (de)montage van meubelstukken. De verhuizing zal meer kosten naarmate je meer diensten afneemt bij het verhuisbedrijf.

Naast deze factoren zijn er nog meer zaken die de prijs van de verhuizing kunnen beïnvloeden. Je leest hierover meer op onze pagina Verhuisbedrijf Kosten. Wil je direct een indicatie berekenen van jouw verhuizing? Gebruik dan de richtprijs calculator hieronder!

Bereken je verhuiskosten
Om de oppervlakte van je woning te berekenen, gebruiken wij het kadaster.
Postcode:
Huisnummer:
Terug
Indicatieprijs:
Afstand:
Oppervlakte:

Verhuizen Den Haag: Sirelo’s tips

Om jouw verhuizing binnen of naar Den Haag nog soepeler te laten verlopen, delen wij graag onze beste tips met je.

  1. Zorg dat je je goed voelt bij het verhuisbedrijf dat je kiest. Dit bedrijf gaat de spullen die jij gedurende je hele leven hebt verzameld, voor je verhuizen. Dat is niet niks! Kies daarom niet zomaar voor de goedkoopste verhuizer maar maak een weloverwogen keuze;
  2. Begin tijdig met inpakken van de verhuisdozen. Je hebt waarschijnlijk genoeg spullen die je niet dagelijks gebruikt, dus je kunt enkele weken voor de verhuizing al beginnen deze in te pakken;
  3. Geef weg wat je niet meer gebruikt. Verhuizen is hét moment om je inboedel eens flink uit te dunnen. Geef spullen weg die je niet meer van plan bent te gebruiken – zo geef je ze een tweede leven en ben je dus ook nog eens lekker duurzaam bezig!;
  4. Zoek zaken zoals een parkeervergunning in Den Haag tijdig uit, zodat je dit niet op het laatste moment nog hoeft te doen. Vaak doet het verhuisbedrijf dit voor je – vraag dit goed na voor je zelf aan de slag gaat.

Goedkoop verhuizen Den Haag?

Wanneer je er naar streeft om goedkoop te verhuizen, dan zijn wij hier om je te helpen. Veel mensen denken dat je de verhuizing volledig zelf moet uitvoeren om zo goedkoop mogelijk te verhuizen maar we hebben goed nieuws: dit is niet per definitie het geval. Het zelf huren van een verhuisbus is niet altijd goedkoper dan de verhuizing uitbesteden. Ga jij de verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf in Den Haag en wil je dit op een goedkope manier doen? Wij delen 4 tips met je, lees snel verder.

1. Probeer zoveel mogelijk zelf te verhuizen

Wanneer het verhuisbedrijf alleen de grotere meubelstukken hoeft te verhuizen, dan betaal je een stuk minder dan wanneer zij de volledige inboedel voor je zouden verhuizen. Klinkt logisch, is het ook. Minder volume betekent dat de verhuizing minder verhuizers én minder tijd kost.

2. Boek de verhuizing zo ver mogelijk van tevoren

Bij een last-minute verhuizing betaal je vaak een stuk meer – eerder de verhuizing plannen loont dus. Probeer verder ook de verhuizing zo te timen dat je niet in een (school)vakantie verhuist en zorg dat de verhuisdag op een doordeweekse dag is.

3. Schakel hulp in op de verhuisdag

Hoe meer mensen je zelf op de verhuisdag kunt verzamelen, hoe minder verhuizers er nodig zullen zijn – en dat zal je zien aan de kosten! De kosten van het verhuisbedrijf worden deels bepaald door het aantal verhuizers dat nodig zullen is, dus zelf hulp inschakelen kan zorgen voor lagere kosten.

4. Leen verhuisdozen 📦

Bij iedere verhuizing komen verhuisdozen kijken – bij de één meer dan bij de ander, maar je zult er niet aan ontkomen 😉 door verhuisdozen te lenen bespaar je op de kosten. Verder kun je verhuisdozen ook kopen bij bijvoorbeeld een bouwmarkt of bij een verhuisbedrijf. Verder bieden de meeste verhuisbedrijven in Den Haag ook de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. Jij maakt er dan gebruik van en geeft ze na de verhuizing weer terug. Het lenen van verhuisdozen bij vrienden of familie blijft echter de voordeligste optie.

Verhuizen naar Den Haag

Na de verhuizing…

Wanneer je verhuizing er eenmaal op zit, wordt het tijd om te genieten van jouw nieuwe woning in het prachtige Den Haag. Heb je al gedacht aan het inschrijven bij de gemeente? Het inschrijven bij de gemeente Den Haag is een belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. Je verhuizing doorgeven is gelukkig tegenwoordig zo gedaan!

Sirelo helpt je graag in iedere stap van het verhuizen. Lees de artikelen hieronder om nog beter voorbereid aan jouw verhuizing naar Den Haag te beginnen.

Ga je verhuizen naar Den Haag? Vergelijk verhuisbedrijven

Om er nog zekerder van te zijn dat je een goed verhuisbedrijf met eerlijke tarieven kiest, kun je op Sirelo gratis 5 offertes aanvragen. Zo kun je gemakkelijker jouw ideale verhuisbedrijf in Den Haag vinden.

We wensen je veel succes met de verhuizing! Zeker weten dat je goed voorbereid bent? Lees dan ook de onderstaande artikelen!