Verhuisbedrijf Engeland

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Engeland

Een internationale verhuizing is een bijzonder avontuur, maar het betekent ook: het overhandigen van je persoonlijke spullen aan en deze op bestemming pas weer uitpakken. Gelukkig zijn er in Nederland voldoende betrouwbare internationale verhuisbedrijven, waaronder verhuizers die gespecialiseerd zijn in Engeland. Lees snel verder, want met deze pagina is het vinden van een verhuisbedrijf Engeland zo gepiept!

Ontvang 5 gratis offertes en vind een verhuisbedrijf!
Bespaar vandaag nog op jouw verhuizing naar Engeland

Verhuisbedrijven Engeland

Wanneer je gaat verhuizen naar Engeland en bij deze verhuizing je inboedel mee wil nemen, dan is de kans groot dat je hiervoor een verhuisbedrijf zoekt. Bij een internationale verhuizing worden er vaak dierbare en waardevolle spullen meeverhuisd, dus je wil wel zeker weten dat je een betrouwbare verhuizer in de arm neemt. Wij van Sirelo hebben daarom voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in de bestemming Engeland, en deze voor je op een rijtje gezet.

Verhuisbedrijf Henneken

Verhuisbedrijf Henneken bestaat al sinds 1870 en staat in Nederland bekend als dé verhuisspecialist Engeland. Voor zowel Engeland, Ierland als Schotland kun je bij Verhuisbedrijf Henneken terecht.

> Bekijk de reviews van Henneken
> Ontvang een verhuisofferte

Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper heeft al meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen naar Engeland. Dit maakt deze internationale verhuizer één van de grootste namen wanneer het om Engeland gaat.

> Bekijk hier de reviews
> Ontvang een offerte van Kuiper

Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Van Buuren verhuist wekelijks inboedels van Nederland naar Engeland, en van Engeland naar Nederland. Volgens het verhuisbedrijf zelf kun je in iedere hoek van Engeland hun verhuizers tegenkomen. Klinkt gezellig! Na honderden keren naar Engeland te zijn geweest, is Van Buuren met trots één van de verhuisbedrijven die zich hebben weten te specialiseren in deze verhuisroute.

> Lees hier reviews van klanten
> Ontvang een verhuisofferte

Verhuisbedrijf Engeland

Jacobs Verhuizingen en Transport

Engeland is één van de vier specialisaties van Jacobs Verhuizingen. Daarnaast is dit verhuisbedrijf ook gespecialiseerd in Zwitserland, Finland en Zweden. Je kunt bij Jacobs Verhuizingen terecht voor zowel kleine als grote transporten.

> Bekijk reviews voor Jacobs
> Ontvang een offerte voor je verhuizing

De Haan Verhuizingen

De Haan is door acht generaties ‘De Hanen’ opgebouwd en inmiddels is De Haan een verhuisbedrijf voor o.a. Engeland, Schotland en Wales. Hun verhuiswagens zijn regelmatig in bijvoorbeeld Londen, Manchester en Bristol te vinden.

> Lees reviews voor De Haan
> Ontvang een verhuisofferte

De Gruijter & Co

De Gruijter & Co is een verhuisbedrijf dat het predicaat Koninklijk draagt. Een verhuizing naar Engeland met De Gruijter & Co betekent een persoonlijke verhuismanager die altijd voor je klaarstaat. Daarnaast zijn zaken als het meenemen van je auto naar Engeland geen probleem bij De Gruijter.

> Bekijk de reviews
> Ontvang een offerte van De Gruijter & Co

Vind een verhuisbedrijf Engeland door te vergelijken

Als geen ander weten we hoe lastig het kan zijn om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Gelukkig is Sirelo hier to the rescue! Met het onderstaande formulier ontvang je vrijblijvend en snel tot vijf verhuisoffertes voor jouw verhuizing. Zo vergelijk je internationale verhuisbedrijven die ieder gespecialiseerd zijn in Engeland. En niet onbelangrijk: door te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt!

Verhuizen naar Engeland? Vergelijk verhuisbedrijven
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: De meeste verhuisbedrijven baseren hun offerte onder andere op het volume van de inboedel. Dit volume bereken je eenvoudig hier.

Best beoordeelde verhuisbedrijf naar Engeland

Voor alle internationale verhuisbedrijven naar Engeland die we op deze pagina hebben genoemd, vind je ook reviews op Sirelo. Dit zijn de reviews die het verhuisbedrijf heeft ontvangen van voorgaande klanten. Ben je benieuwd welk verhuisbedrijf het best beoordeeld wordt op Sirelo? Snappen we! 

Dat is Verhuisbedrijf Henneken. 🚚

Deze internationale verhuizer is met gepaste trots het best beoordeelde verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Engeland uitvoert. Overweeg je dit verhuisbedrijf? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan en vergelijk dit verhuisbedrijf met nog 4 andere. ✔️

De voor- en nadelen van een verhuisbedrijf inhuren

Weet je nog niet zeker of je een verhuisbedrijf wil inschakelen? Wanneer je met je eigen auto richting Engeland rijdt, is het een optie om een klein deel van je inboedel zelf mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een bus te huren en zo je volledige inboedel mee te nemen. We sommen hieronder de voor- en nadelen voor je op. Dit kan helpen de knoop door te hakken!

Voordelen

✅  Een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in de bestemming Engeland, heeft voldoende kennis van de douane formaliteiten. Omdat het om een verhuizing buiten de EU gaat, is het prettig wanneer een verhuizer dit je uit handen kan nemen.

✅  Je weet zeker dat je inboedel tijdens het transport goed ingepakt is en bestand is voor internationaal transport. Het verhuisbedrijf Engeland pakt immers dagelijks inboedels in voor internationaal transport en weet precies hoe ze dit moeten doen. Zo is de kans op schade minimaal.

✅  Het verhuisbedrijf weet precies wat je wel en niet (vrij van invoerrechten) mag invoeren. Wist je bijvoorbeeld dat je je goederen minimaal 6 maanden in bezit moet hebben, voor je deze mag meenemen naar Engeland? De verhuizer heeft dit soort informatie en kan jou precies vertellen wat je wel, of juist niet, mee mag nemen.

Nadelen van verhuisbedrijf Engeland inschakelen

❌  Het inhuren van een internationaal verhuisbedrijf naar Engeland kost mogelijk meer dan wanneer je zelf je spullen verhuist. Maar let op: dit is niet altijd het geval. Wanneer je zelf je inboedel besluit te verhuizen, heb je hiervoor vooralsnog een bus nodig en deze huurkosten lopen al snel op. Tevens moet de bus ook teruggebracht worden naar Nederland.

Nog op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf?

Aarzel dan niet langer en vraag vrijblijvende verhuisoffertes aan. Zo vergelijk je tot vijf verhuisbedrijven en weet je 1) zeker dat je een verhuisbedrijf vindt dat helemaal past bij jouw verhuizing en 2) dat je niet te veel betaalt.

💬 Sirelo’s TIP: Ben je nog niet toe aan het aanvragen van verhuisoffertes maar ben je aan het oriënteren? Sla deze pagina dan op zodat je ‘m snel weer bij de hand hebt straks!