Verhuisbedrijf Frankrijk

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Frankrijk

Zie je jezelf al croissantjes halen bij de patisserie terwijl je onderweg geniet van de zon? Daar kunnen we ons iets bij voorstellen! Maar, allereerst moet er verhuisd worden. Ben je nog op zoek naar een verhuisbedrijf met expertise? Op deze pagina vind je precies wat je nodig hebt! Je bekijkt en vergelijkt hier 6 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Frankrijk.

Ontvang 5 gratis verhuisoffertes
Bespaar vandaag nog!

Op zoek naar een verhuisbedrijf Frankrijk?

Een verhuizing op de planning of wil je je tweede huis in Frankrijk inrichten? Dan is professionele hulp inschakelen iets wat je waarschijnlijk overweegt. Het zoeken naar een geschikt internationaal verhuisbedrijf is geen dagelijkse koek en omdat het vaak om dierbare en waardevolle spullen gaat, wil je zeker weten dat je het juiste verhuisbedrijf kiest. Wij helpen je daarbij! We hebben gezocht naar verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizen naar Frankrijk en deze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Oranje Verhuizers

Oranje Verhuizers is een internationaal verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in Frankrijk, Spanje en Portugal. Wekelijks gaan ze die kant op, door deze routine en expertise is dit dus een passend verhuisbedrijf Frankrijk.

> Lees reviews van klanten
> Ontvang een verhuisofferte

Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper De Internationale Verhuizer is vrijwel dagelijks in Frankrijk te vinden en kent hierdoor het land en haar gebruiken buitengewoon goed. Je kunt bij Kuiper ongeveer drie maanden vooruit zien welke ritten naar Frankrijk ze nog beschikbaar hebben. Handig!

> Bekijk reviews voor Kuiper
> Ontvang een offerte van Kuiper

Passies Verhuizers

Passies Verhuizers kenmerkt zich door de specialisatie in internationale verhuizingen binnen Europa, en zo ook naar Frankrijk. Kies je voor dit verhuisbedrijf, dan krijg je een verhuismanager toegewezen die je bij iedere stap van het verhuisproces kan helpen.

Verhuisbedrijf Frankrijk

Joh van Buuren en Zn Verhuizingen

Joh van Buuren en Zn Verhuizingen voert zowel bedrijfsverhuizingen als particulieren verhuizingen uit en doet dit al ruim een eeuw, ook richting Frankrijk. Daarnaast kan Van Buuren ook je verhuizing terug naar Nederland verzorgen.

> Bekijk reviews van dit verhuisbedrijf
> Ontvang een offerte voor je verhuizing

Jacobs Verhuizingen

Jacobs Verhuizingen is één van de verhuisspecialisten Frankrijk. Naar eigen zeggen weten ze de weg in Frankrijk en hierdoor komen ze bij je verhuizing niet voor verrassingen te staan – en jij dus ook niet.

> Lees reviews voor Jacobs
> Ontvang een verhuisofferte

De Bresser

De Bresser rijdt minstens drie keer per week van, naar en in Frankrijk. Voor zowel verhuizingen als meubeltransporten kun je De Bresser inschakelen. Minstens één keer per week trekt dit verhuisbedrijf richting de Côte d’Azur, dus ook voor het zuidelijkste puntje van Frankrijk ben je bij deze verhuizer aan het juiste adres.

> Lees reviews van voorgaande klanten
> Ontvang een offerte van De Bresser

Vind een geschikt verhuisbedrijf voor je verhuizing naar Frankrijk

Uiteraard wil je voorkomen dat je voor je internationale verhuizing het verkeerde verhuisbedrijf kiest. Neem daarom de tijd om voldoende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken en dat je niet te veel betaalt. Sirelo maakt dit proces makkelijker voor je. Door het onderstaande formulier in te vullen, ontvang je vrijblijvend en snel 5 verhuisoffertes voor je verhuizing. Je vergelijkt dus vliegensvlug internationale verhuisbedrijven en op deze manier vind je altijd een verhuisbedrijf Frankrijk dat perfect aansluit op jouw wensen.

Verhuizen naar Frankrijk? Vergelijk verhuisbedrijven
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Door dit formulier in te vullen gaan wij op zoek naar vijf verhuisbedrijven die passen bij jouw verhuizing. Dat scheelt jou veel tijd. Wil je echter liever zelf de verhuisbedrijven selecteren? Vraag dan op deze pagina een offerte aan bij de verhuisbedrijven die je interesse gewekt hebben!

Het beste verhuisbedrijf Frankrijk

Voor ieder verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Frankrijk verzorgt, kun je op Sirelo reviews vinden. Wil je niet zelf de reviews voor al deze verhuisbedrijven doorspitten maar ben je wel benieuwd naar welk verhuisbedrijf het best beoordeeld is? Dat is..

Kuiper De Internationale Verhuizer! 🚛

Kuiper heeft een uitmuntende review score, op zowel Sirelo als op andere review platforms. Dit maakt Kuiper op dit moment dus het best beoordeelde verhuisbedrijf Frankrijk. Overweeg je deze verhuizer in te huren? Vraag dan hier een offerte aan en vergelijk zo direct dit verhuisbedrijf met 4 andere.

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Je kunt natuurlijk ook zelf richting Frankrijk rijden, hiervoor heb je dus niet per definitie een professioneel verhuisbedrijf nodig. Maar, het inhuren van een verhuisbedrijf richting Frankrijk is wel aan te raden. We vertellen je waarom.

  • Het verhuisbedrijf weet precies hoe ze jouw inboedel kunnen inpakken om schade te voorkomen. Zelf weet je waarschijnlijk niet hoe je je spullen zo opstapelt en verpakt dat de kans op schade minimaal is. En dat is zonde, want je wil geen kapotte spullen aantreffen bij aankomst in Frankrijk.
  • Je inboedel is tijdens het transport goed verzekerd. Dus zelfs wanneer er wel onverhoopt schade ontstaat, weet je zeker dat je dit vergoed kunt krijgen.
  • Zelf weet je waarschijnlijk niet precies wat er geregeld moet worden bij de douane voor je je spullen in Frankrijk mag invoeren. Het verhuisbedrijf neemt al deze douane formaliteiten uit handen, dit maakt je verhuizing dus een stuk zorgelozer.
  • De hulp van het verhuisbedrijf scheelt jou veel tijd en stress. Onderschat niet hoeveel er komt kijken bij een verhuizing naar het buitenland. Wanneer je dan óók zelf de volledige verhuizing wil uitvoeren, dan wordt het snel te veel om te overzien.

Overtuigd? 😉

Vergelijk internationale verhuisbedrijven met specialisme Frankrijk

Heb je nog geen geschikt internationaal verhuisbedrijf gevonden? Vergelijk dan gratis en eenvoudig tot vijf verhuizers. Gegarandeerd zit er dan een verhuisbedrijf tussen!

💬 Sirelo’s TIP: De artikelen hieronder kunnen je helpen tijdens het verhuisproces. Gratis hulp in een stressvolle tijd is altijd welkom, nietwaar?