Top 10 verhuisbedrijven in Breda

24 verhuisbedrijven gevonden in Breda

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Verhuisbedrijf Breda

Zoek je een verhuisbedrijf in Breda? Dan ben je bij Sirelo aan het juiste adres! Je vindt hier een overzicht van alle 20 verhuisbedrijven in de regio Breda. Op basis van reviews van voorgaande klanten is de lijst van verhuisbedrijven in Breda gerangschikt op hun review score. Het eerste bedrijf dat je ziet, is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf in Breda.

Wanneer je klikt op de naam van een verhuisbedrijf, dan kom je op hun review profiel. Hier vind je:

  • De diensten die het verhuisbedrijf aanbiedt;
  • De contactgegevens van het verhuisbedrijf;
  • Reviews van voorgaande klanten.

Daarnaast kun je op het profiel van een verhuisbedrijf ook een offerte aanvragen om te weten te komen hoeveel jouw verhuizing zou kosten. Maar hoe bepaal je vervolgens welk verhuisbedrijf bij jouw verhuizing past? Dat leggen we je graag uit 🙂

Een verhuisbedrijf in Breda vinden

Wanneer je aan het zoeken bent naar een verhuisbedrijf in regio Breda, dan raden wij van Sirelo je aan om er altijd minimaal drie met elkaar te vergelijken. Er zijn dan een aantal zaken waar je bij ieder verhuisbedrijf op moet letten.

Om te beginnen: wat is de afstand tussen je huidige woning en het adres van het verhuisbedrijf? De meeste verhuisbedrijven brengen namelijk voorrijkosten in rekening: hoe verder weg het verhuisbedrijf gevestigd is, hoe meer je dus betaalt. Daarnaast is het handig om een verhuisbedrijf in de buurt te zoeken omdat deze dan precies weet hoe het zit met de parkeer- of blokkadevergunningen.

Bij het kiezen van een verhuisbedrijf in Breda kiezen de meesten voor het bedrijf met de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Hoe beoordeel je de kwaliteit wanneer je nog niet verhuisd bent? Daar zijn reviews het antwoord op! Door het lezen van reviews van mensen die je voorgingen, kun je een beeld schetsen van hoe het verhuisbedrijf te werk gaat. Daarnaast is het gebruikelijk dat een verhuisbedrijf bij je woning langskomt voor het maken van de offerte, dus gebruik dit moment ook om te kijken hoe je je bij het betreffende bedrijf voelt. Dit verhuisbedrijf gaat mogelijk al je dierbare spullen verhuizen, dus het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de verhuizer.

Zit het goed met de reviews én het gevoel dat je krijgt bij deze verhuizer in Breda? Dan is het natuurlijk noodzakelijk dat de kosten ook binnen je budget passen. Hiervoor kijk je naar de offertes die je ontvangen hebt: check goed of alle offertes qua diensten gelijk zijn. Als het ene verhuisbedrijf wel verhuisdozen en diensten zoals (de)montage heeft gerekend en de ander niet, dan zorgt dit al snel voor een prijsverschil. Vergelijk de offertes dus goed!

Zit er eentje tussen die op alle fronten hét verhuisbedrijf voor jouw verhuizing lijkt te zijn? Dan is het 1+1=2! 😉

Verhuizen naar Breda: zo verloopt het soepel

Ga je verhuizen van of naar Breda? Als geen ander weten we bij Sirelo dat verhuizen behoorlijk wat stress met zich mee kan brengen. Daarom helpen we je graag om het zo soepel mogelijk te laten verlopen! Sirelo’s tips voor verhuizen Breda:

  • Maak een accurate berekening van het verhuisvolume. Doe dit voor je met verhuisbedrijven in gesprek gaat, want hiermee kunnen zij een offerte voor je maken! Gebruik Sirelo’s verhuisvolume calculator;
  • Zorg voor goede communicatie met het verhuisbedrijf. Vertel hen wat je precies van ze verwacht;
  • Besteed zaken uit aan het verhuisbedrijf wanneer je er zelf eigenlijk geen tijd voor hebt. Denk aan het laten inpakken van verhuisdozen en het (de)monteren van de meubelen. Je hebt immers niet voor niets gekozen voor een verhuisservice, geef uit handen wat je zelf niet kan of wil doen – dit verlicht de stress.

Wat kost verhuizen naar Breda?

De gemiddelde kosten van een verhuizing naar Breda variëren tussen de €1275,- en €1400,-. Het is fijn om vooraf te weten op welke kosten je op kunt rekenen, en daar helpen wij je graag bij.
Om je op weg te helpen hebben wij een schatting gemaakt van de verhuiskosten in de tabel hieronder:

Verhuizen vanuitIndicatie verhuiskosten
Utrecht€ 1300,-
Rotterdam€ 1275,-
Den Haag€ 1300,-
Zwolle€ 1400,-
Almere€ 1320,-

Disclaimer: de bovenstaande tarieven zijn slechts schattingen. Verhuiskosten zijn afhankelijk van het daadwerkelijke vertrekpunt, de grootte van de inboedel en de tarieven van het verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf in Breda vinden: offertes vergelijken

Sirelo biedt de mogelijkheid om 5 verhuisbedrijven in Breda met elkaar te vergelijken. Wat jij hiervoor hoeft te doen, is heel simpel: je vult het offerteformulier in en vraagt hiermee vijf gratis offertes aan. Wanneer je gebruik maakt van deze gratis service én je bovenstaande tips over het vergelijken van verhuisbedrijven onthoudt, dan weten we zeker dat jij een geschikt verhuisbedrijf in Breda zult vinden! 🙂 En niet onbelangrijk: je bespaart ook nog eens tijd, want het invullen kost je slechts enkele minuten en zo hoef je geen verhuisbedrijven apart te benaderen. Win-win dus.

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Breda?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Breda?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda