Top 10 beste verhuisbedrijven van Nederland

Filters
Type verhuizing
Diensten
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Hoe vind ik een verhuisbedrijf?

Deze vraag krijgen we bij Sirelo dagelijks en natuurlijk hebben we ook het antwoord voor je. Goed nieuws: je bent op deze pagina op exact de juiste plek beland. Omdat alle verhuisbedrijven in Nederland hier getoond worden, vind je gegarandeerd een verhuisbedrijf of verhuisservice bij jou in de buurt. We vertellen je graag meer.

Een overzicht van alle verhuisbedrijven en verhuisservices van Nederland

We streven ernaar om ieder verhuisbedrijf en iedere verhuisservice een (review)profiel op Sirelo te geven. Hierdoor weet je zeker dat je tijdens je zoektocht in ieder geval alle opties hebt kunnen overwegen zonder heel het internet af te zoeken. Handig, toch? 😉

Altijd een verhuisservice bij jou in de buurt

Door hierboven te klikken op jouw woonplaats, kom je terecht bij de lijst van alle verhuisbedrijven en verhuisservices bij jou in de omgeving. Deze verhuisbedrijven worden vervolgens gerangschikt op hun review score: het eerste bedrijf is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

Om te kunnen bepalen of een verhuisbedrijf bij jouw verhuizing past, vind je dit op het profiel van deze verhuizer:

✔️ Reviews van mensen die je voorgingen. We verzamelen reviews van voorgaande klanten om jou een beeld te kunnen geven van de kwaliteit;

✔️ De contactgegevens van het verhuisbedrijf. Zo kun jij zelf contact opnemen met de verhuisbedrijven;

✔️ De optie om een gratis offerte aan te vragen. Je kunt direct een offerte van het betreffende verhuisbedrijf opvragen wanneer ze je interesse gewekt hebben én je kunt ervoor kiezen om nog 4 extra offertes te ontvangen zodat je kunt vergelijken;

✔️ Informatie over de diensten van de verhuizer. Denk hierbij aan het soort verhuizingen dat dit verhuisbedrijf uitvoert en een stukje achtergrond info;

✔️ Vergunningen. Ieder verhuisbedrijf in Nederland moet in het bezit zijn van de NIWO Eurovergunning, wij laten je zien of de verhuizer aan deze verplichting voldoet;

✔️ Lidmaatschappen van associaties. Verhuisbedrijven kunnen aangesloten zijn bij associaties als Erkende Verhuizers en IAM. Op het profiel van de verhuizer zie je precies welke lidmaatschappen het bedrijf heeft.

Door deze info voor iedere verhuisservice in Nederland te tonen, bespaar je veel tijd tijdens je zoektocht – die kun je goed gebruiken in deze wellicht stressvolle periode! Daarnaast kun je door het direct aanvragen van verhuisoffertes ook achterover leunen na je bezoekje aan Sirelo: nu is het simpelweg wachten tot de verhuisbedrijven bij je terug komen.

Een verhuisservice kiezen: waar let je op?

Het is belangrijk dat een verhuisbedrijf bij jou in de buurt gevestigd zit en dat de prijs binnen je budget valt, maar zeker zo belangrijk is de kwaliteit. Je wil voorkomen dat je kiest voor een verhuisbedrijf dat bekendstaat om het veroorzaken van schades of het zoekmaken van spullen. Daarom hechten wij waarde aan reviews voor verhuisbedrijven: de ervaringen van voorgaande klanten zijn veelzeggend.

Reviews voor verhuisbedrijven

Wanneer je gaat verhuizen, dan is het laatste wat je wil natuurlijk dat je spullen beschadigd worden of zelfs kwijtraken. Fouten maken is menselijk dus je hebt nooit de garantie dat er geen kleine schades kunnen ontstaan tijdens een verhuizing. Zelfs bij de allerbeste verhuisservice kan dit helaas gebeuren. Echter kun je wel goed onderzoek doen naar het verhuisbedrijf om te voorkomen dat je een verhuisbedrijf kiest dat er altijd een potje van maakt.

Door het checken van reviews kun je inschatten welk kwaliteitsniveau je mag verwachten van het verhuisbedrijf. Omdat wij erin geloven dat reviews bij het vinden van een verhuisbedrijf een belangrijke rol spelen, hebben we op Sirelo onafhankelijke reviews voor ieder verhuisbedrijf in Nederland.

Door het lezen van deze reviews, kun jij een beeld schetsen van het verhuisbedrijf. Wij raden je altijd aan om naast de reviews op Sirelo, ook reviews op andere websites te checken voor je een definitieve keuze maakt.

Verhuisbedrijven vergelijken 🚛

Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, dan is het aan te raden om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door het vergelijken bespaar je al snel honderden euro’s en niet onbelangrijk: je kunt met een gerust hart zeggen dat je een weloverwogen keuze hebt gemaakt. Het gaat hier immers wel om je waardevolle inboedel!

Voorkom dat je het verkeerde verhuisbedrijf kiest

Wanneer je meerdere verhuisoffertes aanvraagt en zo de verhuizers met elkaar vergelijkt, dan raden wij je aan om hier op te letten:

  • De prijs en uit welke diensten deze bestaat. Let er goed op dat ieder verhuisbedrijf dezelfde diensten in de offerte meeneemt. De kosten per verhuisbedrijf lopen al snel uiteen, dit kan komen door het rekenen van extra diensten of extra verhuizers. Soms bieden verhuisbedrijven bepaalde diensten standaard aan, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen;
  • De verzekeringen. Zijn ze verzekerd tot een bepaald bedrag als er tijdens de verhuizing iets kapotgaat en is dit opgenomen in de offerte? Het zou vervelend zijn als bijvoorbeeld je dure bank beschadigd raakt maar je deze schade niet op het verhuisbedrijf kunt verhalen omdat er geen verzekering bleek te zijn. Wanneer een verhuisservice is aangesloten bij Erkende Verhuizers dan ben je altijd tot 100.000 euro verzekerd;
  • De reviews. We noemden het al eerder: de kwaliteit van het verhuisbedrijf is erg belangrijk, reviews helpen je om in te schatten welk kwaliteitsniveau je van een verhuisbedrijf mag verwachten.

Heb je een goed gevoel bij het verhuisbedrijf?

Bovenstaande zaken zijn belangrijk wanneer je een verhuisbedrijf of verhuisservice gaat kiezen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om je bij het verhuisbedrijf af te vragen: wat zegt mijn gevoel? De verhuizer die je uiteindelijk kiest, wordt verantwoordelijk om jouw dierbare en waardevolle spullen te vervoeren. Dit zijn spullen die je in de loop van je leven hebt verzameld. Dit laten verhuizen door iemand anders is niet niks!

Het lezen van reviews helpt je om een beeld te vormen van hoe andere mensen het verhuisbedrijf hebben ervaren. Echter is het net zo belangrijk om zelf een goed gevoel bij de verhuizer te hebben. Zegt je gevoel dat er iets niet goed is, maar zijn de reviews wel goed? Zoek dan verder. In het beste scenario zijn de reviews goed én heb jij een goed gevoel bij het verhuisbedrijf. Zo ga je met een glimlach de verhuizing tegemoet. 🙂

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het vinden van een geschikte verhuisservice of over onze website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 088 2300 630. We helpen je graag verder!

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda