Verhuisdozen kopen in Den Haag

Makkelijk verhuisdozen kopen, huren of zelfs gratis ontvangen doe je zo

Heb je een verhuizing naar of binnen Den Haag gepland staan? Dan ben je waarschijnlijk ook op zoek naar verhuisdozen. Hoe groot of klein je verhuizing ook zal zijn, verhuisdozen zijn altijd nodig. We vertellen je hier waar je verhuisdozen in Den Haag kunt kopen, huren of zelfs gratis kunt ontvangen.

Ontvang 5 gratis verhuisoffertes
Bespaar vandaag nog!

Verhuisdozen: kopen of huren? 📦

Wanneer je gaat verhuizen binnen of naar Den Haag, dan zijn er meerdere opties om aan verhuisdozen te komen. Wanneer je verhuist met een verhuisbedrijf, dan bieden zij vaak de mogelijkheid om de verhuisdozen bij hen af te nemen. Je kunt ze dan kopen of van het verhuisbedrijf huren.

Kies je ervoor om zelf de verhuizing uit te voeren en dus geen gebruik te maken van een verhuizer? Dan zijn er gelukkig nog tal van opties om aan verhuisdozen te komen. Je kunt verhuisdozen in Den Haag kopen, huren of lenen – je kunt zelf waarschijnlijk wel raden welke optie het voordeligst én duurzaamst is 😉

De kosten van dozen kopen vs. huren

Verhuisdozen kopen in Den Haag kost je € 1,50 tot € 2,50 per doos. Wanneer je besluit de verhuisdozen te huren, dan betaal je tussen en € 0,50 tot € 1,50 per stuk. Hou hierbij rekening met eventuele verzendkosten. Bij huren geldt ook vaak een borg: deze krijg je terug wanneer je de verhuisdozen weer in goede staat teruggeeft.

Verhuisdozen in Den Haag kopen

Je kunt verhuisdozen in Den Haag op verschillende plekken kopen. Bijvoorbeeld bij:

  • Gamma bouwmarkt (MegaStores) aan de Van der Kunstraat 130;
  • Karwei aan de Uitenhagestraat 87;
  • Hornbach aan de Singel 115.

Wanneer je niet beschikt over een auto, dan is de Gamma het meest centraal gelegen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ontvang je de verhuisdozen liever thuis dan dat je er zelf voor naar de winkel moet? Dan is online bestellen een goede optie, dit doe je bijvoorbeeld via Verhuisdozenstore.

Verhuisdozen kopen: de voor- en nadelen

✅  Het voordeel van verhuisdozen kopen is dat je zeker weet dat de verhuisdozen nog helemaal schoon en stevig zijn. Wanneer de dozen al meerdere verhuizingen hebben moeten doorstaan, dan kun je je voorstellen dat ze niet meer optimaal schoon en wellicht ook net iets minder stevig zijn. Kies je ervoor om de verhuisdozen nieuw te kopen, dan heb je hierin dus meer zekerheid.

❌  Het nadeel? Je betaalt meer dan bij het huren van de verhuisdozen. De aanschafkosten van de verhuisdozen liggen hoger dan huurkosten. Daarnaast is het slechts eenmalig gebruiken van verhuisdozen ook niet erg duurzaam.

Ben je van plan op korte termijn nogmaals te verhuizen? Dan kun je de verhuisdozen natuurlijk gewoon opbergen en later opnieuw gebruiken. Of ken je iemand die binnenkort gaat verhuizen? Dan kun je de verhuisdozen uitlenen of weggeven. Zo ben je toch nog duurzaam bezig, en heb je toch het voordeel van schone en stevige verhuisdozen.

Verhuisdozen kopen Den Haag

Verhuisdozen in Den Haag huren

Net zoals dat je verhuisdozen op veel verschillende plekken kunt kopen, geldt hetzelfde voor het huren van dozen. De meeste mensen kiezen ervoor om dit bij een verhuisbedrijf te doen.

Vind verhuisbedrijven in Den Haag
Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Haag om bijvoorbeeld verhuisdozen te huren? Wij hebben alle verhuisbedrijven in Den Haag voor je op een rijtje gezet.
Alle verhuizers in Den Haag

Huur je liever de verhuisdozen ergens anders? Kijk dan eens op Peerby.com, hier vind je een overzicht van plekken waar verhuisdozen in Den Haag te huur zijn.

Voor- en nadelen van verhuisdozen huren

Het spreekt eigenlijk voor zich: de voor- en nadelen van het huren van verhuisdozen zijn eigenlijk hetzelfde als bij het kopen, maar dan net andersom. Wanneer je de dozen besluit te huren, heb je helaas niet de zekerheid dat ze nog volledig schoon en stevig zijn. Echter betaal je wel minder!

Goedkope verhuisdozen

Je zult merken dat de prijzen van verhuisdozen per winkel niet veel van elkaar verschillen. Wil je toch besparen op de verhuisdozen? En wil je de verhuisdozen wel kopen en niet huren, maar niet te veel betalen? Overweeg dan om de verhuisdozen tweedehands aan te schaffen of bij een goedkope winkel: bijvoorbeeld de Action. Op die manier vind je op meerdere plekken in Den Haag goedkope verhuisdozen. Het kost je alleen wat speurwerk!

Gratis verhuisdozen Den Haag: Sirelo’s beste tips

Wil je het liefst helemaal niets betalen voor je verhuisdozen? Na jarenlange ervaring in de verhuisbranche, hebben wij creatieve manieren voorbij zien komen om aan gratis verhuisdozen te komen 😉 we delen graag onze beste tips met je.

1. Vraag bij de supermarkt of drogist om dozen

Bij de supermarkt staan vaak bananendozen die je gratis mee kunt krijgen. Deze zijn super stevig en daarom handig te gebruiken voor een verhuizing. Ook bij de drogist is er vaak een overschot aan dozen. Ga eens langs en vraag naar de mogelijkheden. En: probeer meerdere winkels in Den Haag. Als je bij de ene winkel een ‘nee’ te horen krijgt, betekent dit niet dat een andere winkel je de dozen ook niet meegeeft.

2. Ga eens langs bij je buren

Veel mensen bewaren verhuisdozen na een verhuizing, bijvoorbeeld op zolder of in de berging. Vraag eens aan je buren of mensen in je nabije omgeving of ze nog verhuisdozen hebben liggen.

3. Bel vrienden, familie en bekenden

Je kent vast wel iemand die nèt verhuisd is en de verhuisdozen nog heeft liggen. Het zou natuurlijk perfect zijn als je deze kunt krijgen of lenen. Is er niemand die je kent onlangs verhuisd? Dan kent iemand wellicht wel weer iemand anders. Rondbellen kan nooit kwaad.

4. Marktplaats

Op Marktplaats kun je goedkope verhuisdozen vinden, maar vaak ook gratis dozen. Zoek op ‘Gratis verhuisdozen Den Haag’ en het resultaat zal je verbazen. Check dit in de aanloop naar je verhuizing meerdere keren, want een advertentie met gratis verhuisdozen staat er vaak maar kort op. Je bent niet de enige die op jacht is naar gratis verhuisdozen in Den Haag!

Naast besparen op de verhuisdozen ook besparen op de verhuiskosten?

Als geen ander snappen we dat je graag hier en daar bespaart. Een verhuizing kost immers al genoeg! Wanneer je overweegt om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf in Den Haag en niet te veel wil betalen, dan kun je via Sirelo verhuisbedrijven vergelijken. Vergelijken = besparen! Door meerdere verhuisbedrijven in Den Haag te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Besparen op je verhuizing?
Vergelijk tot vijf verhuisbedrijven en bespaar! Wat ga je verhuizen?

Verhuisdozen gevonden?

We hopen dat je geschikte verhuisdozen (en een geschikt verhuisbedrijf) hebt kunnen vinden – dat is weer een zorg minder! Ben je op zoek naar meer tips en informatie die jouw verhuizing binnen of naar Den Haag nog leuker kunnen maken? Dan hebben wij op Sirelo een aantal handige artikelen voor je geschreven. Je vindt ze hieronder. Veel lees- en verhuisplezier! 🚛